InMotion хостинг управляван WordPress хостинг преглед

С капацитет управлявана-WordPress хостинг


2019 най-добър уеб хостингНай-добър хостинг на Blogger Аз бях клиент на InMotion хостинг от 2009 г. насам и техният бизнес хостинг план се оказа отличен за много видове платформи на уебсайтове – особено за WordPress. И производителността, и поддръжката са изключителни и InMotion винаги е била една от нашите най-високо оценени уеб хостинг компании. Така че определено ми беше любопитно и се интересувах, когато хората от InMotion ми казаха по-рано тази година, че ще излязат с нова управлявана хостинг платформа WordPress. Е, управляваният WordPress на InMotion пристигна и със сигурност исках да го опитам, за да видя как го сравнява с техния бизнес хостинг.

WordPress срещу бизнес хостинг, управляван от InMotion

Нека започнем с функциите на хостинг плана, които получавате. Функциите за бизнес хостинг на InMotion винаги са били начело на нашите рейтинги. Новите планове за управляван хостинг на WordPress се основават на основните функции на бизнес плана, за да включват още по-мощни и полезни функции, които са специално оптимизирани за WordPress. Ето един рамо до рамо ключовите елементи, които получавате с InMotion Hosting Managed WordPress платформата, за разлика от плановете за бизнес хостинг.

Има някои ситуации, при които да изберете бизнес план за хостинг на InMotion би бил по-подходящ за вас. С бизнес плана Pro Level няма твърд ограничение за броя на уебсайтовете, които можете да хоствате. Така че, ако трябва да създадете голям брой уебсайтове, очевидно бихте искали да изберете този план. И ако WordPress не е избраната от вас платформа, тогава очевидно управляваните пакети WordPress не са за вас. Ако обаче планирате да използвате WordPress, ще искате да прочетете допълнително.

Бизнес хостинг
Неограничена честотна лента
Неограничен имейл
Безплатни SSD устройства
Безплатни резервни копия на данни
Зони с максимална скорост
Безплатен SSL
cPanel интерфейс
WordPress Предварително инсталиран
BoldGrid Site Builder
90 дневна гаранция за връщане на парите WordPress хостинг
Неограничена честотна лента
Неограничен имейл
Безплатни SSD устройства
Безплатни резервни копия на данни
Зони с максимална скорост
Безплатен SSL
cPanel интерфейс
WordPress Предварително инсталиран
BoldGrid Site Builder
90 дневна гаранция за връщане на парите
Разширено кеширане на сървъри *
Автоматични актуализации на WordPress *
Автоматични актуализации на тема и приставки *
Теми за BoldGrid Premium и абонамент за плъгини *
Сценична среда *

Изграждане на вашите WordPress сайтове

Подобно на другите планове за уеб хостинг на InMotion Hosting, можете да изберете предварително да инсталирате WordPress, когато направите поръчката си. Въпреки това, дори ако решите да инсталирате WordPress по-късно, можете да се възползвате от супер лесната опция за инсталиране с едно щракване от cPanel. И ако премествате сайта си в WordPress от друг уеб хост, InMotion хостингът предоставя безплатна миграция на уебсайтове.

Имате няколко различни възможности за изграждане на вашите уебсайтове. Можете да работите с WordPress по конвенционалния начин в таблото за управление на администратора на WordPress. Или, ако предпочитате по-удобен метод за бързо и лесно създаване на професионално изглеждащ WordPress сайт, можете да използвате конструктора на уебсайтове BoldGrid. InMotion е официален хост на BoldGrid и играе важна роля в създаването на продукта. За по-подробен поглед върху BoldGrid, можете да прочетете ревюто ми тук.
boldgrid

Можете да инсталирате BoldGrid от вашия панел за управление на акаунти (AMP) или от cPanel.
С капацитет-WordPress-хостинг-сметка за управление на панел

Премиум WordPress функции

Въпреки че не е нужно да го използвате, BoldGrid има много важно място в управляваният WordPress хостинг на InMotion. Голяма част от първокласните функции на WordPress, като автоматични актуализации на теми и плъгини, поставяне и премиум теми и абонамент за плъгини, са специално обвързани с използването на създателя на уебсайта BoldGrid.
boldgrid-темиПремиум теми BoldGrid WordPressboldgrid-плъгиниПриставки за BoldGrid WordPress

Истинската звезда на WordPress хостинга на InMotion обаче е оптимизираната сървърна среда с разширено кеширане на сървъри и Cloud Linux с NGINX. Превъзходната скорост на сайта, която получавате заедно с другите функции, прави InMotion хостинг управляваният WordPress победител за мен.

WordPress хостинг скорост и производителност

Ето една от областите, които се интересувах особено от тестването. Отново InMotion винаги е бил един от най-бързо изпълняваните уеб хостове, които сме използвали в миналото. И тъй като техният управляван WordPress хостинг беше обозначен като 10 пъти по-бърз от основния им хостинг план Launch, определено бяхме нетърпеливи да видим как се представя. По-долу е извадка от данни от нашето тестване.

С капацитет управлявана-WordPress-бързо спрямо бизнес хостинг

Тествахме подобни уебсайтове на WordPress както на бизнес хостинга, така и на управлявания WordPress хостинг платформи на InMotion. Както можете да видите, новият управляван хостинг на WordPress се представи значително по-бързо. Бях изненадан от това колко новата платформа надмина съществуващата. Комбинацията от Cloud Linux с NGINX, разширено кеширане на сървъри с техния собствен кеш мениджър и други персонализирани подобрения наистина увеличават скоростта на уебсайта. Управляваният хостинг на WordPress на InMotion беше по-бърз в цялата страна. А в зоната за максимална скорост имаше още по-голяма разлика.

Това, което също открих, че работи в моето табло за управление на WordPress, е, че скоростта на обработка на резервните копия е забележимо по-бърза. Инсталирането на теми и приставки е светкавично – много впечатляващо!

Защита на уебсайтове на WordPress

InMotion хостингът винаги е осигурявал най-добрата сигурност за моите уебсайтове. Точно както при бързината и производителността им управляваният хостинг на WordPress отнема нещата още повече. Освен защитата на DDoS и защитните стени на уеб приложенията, вие получавате WordPress хак и защита от зловреден софтуер. Файловете се сканират и закърпват за уязвимости, докато потенциалните заплахи са под карантина.

InMotion предоставя безплатен частен SSL за вашите WordPress сайтове, които можете да използвате за целите на електронната търговия или да приемате онлайн плащания. Можете лесно да активирате безплатния си SSL от своя панел за управление на акаунти и безплатните ви SSL сертификати автоматично се добавят към вашите домейни.
С капацитет управлявана-WordPress-свободна SSL

Експертна поддръжка на клиенти

Един от силните страни на InMotion хостинг винаги е била отличната им поддръжка на клиенти. С управлявания хостинг план на WordPress изпитах същата професионална и отзивчива поддръжка, която съм свикнал да получавам в InMotion. Можете да получите достъп до поддръжката им 24 × 7 чрез телефон, имейл, чат на живо или Skype.

Заключение и препоръки

Със своя управляван хостинг на WordPress, InMotion предостави още по-добра опция за сериозни собственици на WordPress сайтове и тези от вас, които търсят първокласно WordPress изживяване. И с шест нива на управляван хостинг, за да избирате, със сигурност ще можете да намерите план, който да отговаря на вашите нужди. InMotion хостинг управляван WordPress съчетава най-доброто от бизнес хостинга им заедно с оптимизирана среда за по-добра скорост и производителност.

Кликнете тук за специални цени с отстъпка на InMotion хостинг, управляван WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map