InMotion хостинг VPS преглед

Inmotion хостинг-VPS преглед


2019 най-добър уеб хостингНай-добрият VPS хостинг От 2009 г. съм клиент на InMotion хостинг и се радвам на изключителни услуги и поддръжка с техния споделен бизнес хостинг план. Въпреки това, с повишени нужди за трафик и ресурси, взех решение да премина към VPS хостинг план. Колкото и да са споделените им хостинг планове, VPS функциите на InMotion са още по-впечатляващи, така че беше лесен избор да отидете с управлявания от тях SSD VPS хостинг – захранван от облака.

Ако обмисляте VPS хостинг за вашия бизнес уебсайт или трябва да преминете от споделен план за уеб хостинг, препоръчвам ви да прочетете за моя опит с VPS на InMotion хостинг и да видите резултатите ми.

Вземете 51% отстъпка от InMotion хостинг VPS тук

InMotion има три различни планове за хостинг на VPS:

VPS-1000HA-S
4 GB RAM
4TB Трансфер на данни
75 GB дисково пространство
3 Специализирани IP адреси
29,99 щ.д.. VPS-2000HA-S
6 GB RAM
Трансфер на данни от 5TB
150 GB дисково пространство
4 Специализирани IP адреси
49,99 щ.д.. VPS-3000HA-S
8 GB RAM
6TB Трансфер на данни
260 GB дисково пространство
5 Специализирани IP адреси
74,99 щ.д..

InMotion хостинг VPS функции

 • Функция за висока наличност за съкращаване в реално време
 • Безплатен cPanel лиценз
 • Безплатни SSD устройства
 • Управляван хостинг
 • Технология с максимална скорост
 • Защитен имейл
 • Оптимизиран за електронна търговия
 • Ресурсно табло
 • Функционалност на снимката
 • Защита от атака от DDoS
 • Безплатно архивиране на данни
 • 99,9% време за изпълнение
 • 90 дневна гаранция за връщане на парите

След като акаунтът ви е настроен, можете да получите достъп до него от панела за управление на акаунти (AMP). Интерфейсът е подобен на споделения хостинг на InMotion, но ще забележите някои допълнителни опции:
Inmotion-VPS-усилвател

Управление на My Cloud Server предоставя бързи връзки, където можете да спрете и рестартирате вашия сървър, да получите root достъп и достъп до cPanel и WHM. Можете също да наблюдавате използването на ресурсите си за честотна лента, дисково пространство, оперативна памет и средно натоварване.

Наистина ми харесва функцията за снимка на сървъра, до която също можете да получите достъп от тази област. Когато създавате моментна снимка, ще можете да върнете обратно към това състояние на вашите сървърни файлове, бази данни и конфигурация, ако някога имате проблем и трябва да се върнете обратно. Важно е да имате предвид, че тези снимки не са предназначени като заместител на правилното пълно архивиране на вашите данни – което все още трябва да извършвате. След като създадете моментна снимка, тя е достъпна за 10 дни. Ако искате да го запазите за по-дълъг период, ще трябва да закупите дългосрочен слот за съхранение.
Inmotion-VPS-сървъра на снимки

WHM (или WebHost Manager) ви позволява да променяте и преглеждате елементи като конфигурация на вашия сървър, удостоверяване, отчети за доставка по имейл и т.н..
Inmotion-VPS-WHM

Докато cPanel с InMotion хостинг VPS има различен вид от техния споделен хостинг cPanel, функциите и приложенията са същите (с няколко допълнения). Можете също така да получите достъп до информацията на вашия сървър в дясната колона. Една точка, която трябва да имате предвид е, че VPS cPanel не включва Softaculous за инсталиране на софтуерни приложения. Ще трябва ръчно да инсталирате софтуера си, например WordPress, или да закупите лиценз Softaculous за 50 долара годишно.
Inmotion-VPS-CPanel

Скорост и производителност

Основното предимство на VPS хостинга е възможността да се справят с по-големи изисквания към ресурсите, така че вашите уебсайтове да могат да работят безпроблемно, дори когато трафикът ви се увеличава. Досегашният ми опит с VPS плана на InMotion Hosting беше страхотен. Ефективността на уебсайта е отлична, а скоростта на моя уебсайт дори се подобри. Ето сравнение на резултатите от моя споделен хостинг и моите VPS хостинг резултати.
С капацитет споделен хостинг скоростInMotion споделена скорост на хостингInmotion-VPS скоростInMotion VPS хостинг скорост

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиенти винаги е била една от силните страни на InMotion хостинг. С VPS хостинг е още по-наложително да имате екип за поддръжка, от който можете да разчитате. И в моя случай InMotion предостави обичайната им отлична помощ, за да ми помогне да се настроя с моя хостинг акаунт VPS и да отговоря на всички въпроси, които имах относно преминаването към VPS.

Ето примерен препис на чат:
С капацитет-чат-препис

Препоръка

Като цяло VPS хостингът на InMotion беше отличен. Допълнителните ресурси, комбинирани с излишъка на облачния сървър с висока наличност, поставят InMotion в горната част на нашия списък с препоръки за VPS. Особено ценя управляваните хостинг функции, заедно с тяхната полезна поддръжка за клиенти.

И моята работа на уебсайта беше страхотна – нещо, което очаквах да очаквам от хостинг InMotion през годините. Знам, че има много други клиенти, които споделят моите чувства към тях. Ето пример за някои от отзивите, публикувани на нашия сайт:
InMotion клиент Arjun
Клиентът на InMotion Steven R
Брад на клиента на InMotion
InMotion клиент Danielle
InMotion Customer Troy

За бизнес уебсайтовете притежаването на гарантираните ресурси и допълнителен контрол върху сървърната ви среда, която получавате с VPS хостинг, е от решаващо значение, особено ако очаквате трафика на уебсайта ви да расте. И сред всички налични планове за хостинг на VPS, InMotion хостинг определено получава гласа ми като един от най-добрите.
Inmotion-VPS хостинг

Кликнете тук за 51% отстъпка на InMotion хостинг VPS

InMotion хостинг VPS оценки

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map