Vauhtipyörän arvostelu

Vauhtipyörän arvostelu


PÄIVITYS kesäkuu 2019: WP Engine on nyt ostanut vauhtipyörän! Pysy kuulossa lisätietoja, kun ne kuuluvat WP Engine -taiteeseen. Toistaiseksi Flywheel tarjoaa edelleen omia hosting-suunnitelmia.

Vaikka Flywheel on uudempi yritys ja vähemmän tunnettu kuin muut, siitä on tulossa isompi pelaaja WordPress-hosting-kentässä. Itse asiassa WordPress.org tunnistaa nyt Vauhtipyörän yhdeksi heidän suosittelemistaan ​​web-hosting-yrityksistä. Vauhtipyörä keskittyy yksinomaan hallittuun WordPress-isännöintiin. Niissä on henkilökohtaisten verkkosivustojen hosting-suunnitelmat sekä ammatilliset ja mukautetut hosting-paketit.

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti vauhtipyörällä on erittäin suoraviivainen prosessi. Vaikka kirjautumisprosessi on helppoa, kuten muiden hallittujen WordPress-isännöintisuunnitelmien tavoin, olemassa olevan verkkotunnuksen (esimerkiksi sellaisen, joka sinulla jo on GoDaddyssä) käyttämistä ei ole mahdollista. Sinun on lisättävä verkkotunnus myöhemmin ja tehtävä siitä ensisijainen. Minun piti todella ottaa yhteyttä asiakastukeen auttaakseni minua, kun sain kokeilun yhteydessä 404 -virheen. He pystyivät korjaamaan ongelman.

Tilin asennus ja ohjauspaneeli

Vauhtipyörä Luo sivusto
Sivustosi luominen Flywheelillä on myös erittäin helppoa. Sinun on vain syötettävä WordPress-järjestelmänvalvojan tiedot.
Vauhtipyörä Luo WordPress-sivusto

Pidän todella siitä, että voit valita 10 eri datakeskuksen sijainnista ympäri maailmaa. Sillä oli ehdottomasti vaikutusta verkkosivustojen nopeuteen.
Vauhtipyörä Tietokeskuksen valinta

Kesti vähän alle puoli tuntia, kun verkkosivustomme luotiin ja valmis aloittamaan. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun prosessi on valmis.
Vauhtipyörän sivustovalmis sähköposti

Vauhtipyörän ohjauspaneeli on toinen suuri plus. Pidän siitä, kuinka he ovat todella yksinkertaistaneet asettelua ja tehneet kaiken helpon löytää.
Vauhtipyörän kojelauta

Yksi ominaisuus, jonka haluaisimme nähdä lisäävän kojelautaan, on näkyvä linkki ottaa yhteyttä asiakastukeen.

Premium-ominaisuudet

Vauhtipyörä tarjoaa automaattisia päivittäisiä varmuuskopioita, joihin pääsee helposti ohjauspaneelista. Lisäksi voit luoda manuaalisen varmuuskopion milloin tahansa napsauttamalla painiketta Varmuuskopiot-sivulla.
Vauhtipyörän varmuuskopiot

Turvallisuuden lisäämiseksi pidämme siitä, kuinka Vauhtipyörä antaa sinun lisätä salasanasuojaus verkkosivustollesi. Voit määrittää sen suoraan Vauhtipyörän ohjauspaneelista. Sitten sinun on annettava tämä salasana päästäksesi sivustoosi. Tämä ominaisuus on hieno, jos sinun on estettävä pääsy sivustoosi ylläpitoa varten jne.
Vauhtipyörän salasanasuojausasetukset

Pidämme lavastusta välttämättömänä ominaisuutena kaikessa hallitussa WordPress-isännöintisuunnitelmassa. Mielenkiintoista on, että Vauhtipyörä antaa sinun käyttää pysähdyspaikkaa muutosten testaamiseen ja toteuttamiseen. Tällä hetkellä (ainakin kun ostin tilin sieltä) lavastelua pidetään kuitenkin Flywheelin beetaominaisuutena. Sinun on ilmoitettava asiasta asiakastuelle, joka otetaan käyttöön vaiheiden asettamista varten.
Vauhtipyörä lavastus Beta

Flywheelin lavastusprosessi osoittautui todella hyväksi minulle, ja toivon, että he ottavat sen pian pois beetaversiosta ja toteuttavat tämän ominaisuuden kokonaan.

Verkkosivuston suorituskyky

Yksi Flywheelin parhaista eduista on, että voit valita kymmenestä tietokeskuksesta ympäri maailmaa. Testissämme tämä todella muutti verkkosivustojen nopeutta. Vauhtipyörä näyttää olevan hyvä valinta isännöinnissä, jos kohderyhmäsi tai asiakaskunta sijaitsee pääosin tietokeskuksesi alueella. Meillä oli suuria nopeuslukuja testattaessa lähemmäksi datakeskuksen valintaa (länsirannikko). Valitettavasti numerot eivät olleet lähes yhtä hyviä testattaessa muilta alueilta, joten näyttää siltä, ​​että Vauhtipyörän on tehtävä täällä vähän työtä. Suorituskyky oli silti hyvä – ei vain yhtä vaikuttava kauempana tietokeskuksestamme.

Asiakaspalvelu

Tuki Flywheelillä oli suuri, kun sain yhteyden agenttiin. Valitettavasti Flywheelin live-chat-tuki ei ole käytettävissä 24/7 – emme tarkoita vain yöllä. Joskus suoraa keskustelua ei ollut käytettävissä keskipäivällä. Itse asiassa tukitunnit vauhtipyörässä on lueteltu klo 9–19. keskusaika. Haluamme varmasti, että käytettävissä on 24 tunnin tuki. Olisi myös hienoa, jos tilin ohjauspaneelissa olisi näkyvämpi linkki asiakastukeen.

Suositus

Huolimatta muutamasta yllä mainitusta aiheesta, pidämme todella Flywheelistä ja pidämme niitä ehdottomasti vakavana toimijana hallitussa WordPress-hosting-kentässä. Ja jos he pystyvät laskeutumaan alueille, joilla voitaisiin tehdä parannuksia, Vauhtipyörä voisi löytää itsensä luettelon kärjestä.

Vauhtipyörä
Arvostellut: Michael James,
11. heinäkuuta.
four_and_half_stars_rating
Arvosana: 4.5

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja vauhtipyörän ylläpidosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map