Luo oma verkkosivusto

Luo-your-oma-verkkosivusto


Jos haluat luoda oman verkkosivustosi, tässä on yksinkertainen, mutta tärkeä kaavamme onnistuneen online-läsnäolon rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Valitse verkkotunnuksesi

Ensimmäinen askel on valita verkkotunnuksesi nimi. Suurin osa ihmisistä valitsee edelleen .com-verkkotunnuksen laajennuksen. Mutta nykyään on tarjolla paljon enemmän vaihtoehtoja kuin vain vakio .com, .net tai .org. Tonnia muiden valintojen joukossa on hyvin erityisiä verkkotunnuksen laajennuksia, kuten .photography, .store ja .clothing.

Tällä hetkellä hakukoneissa ei ole mitään etuja tai haittoja, kun he valitsevat jonkin uuden kuvaavamman verkkotunnuksen laajennuksen tai TLD: n sellaisena kuin ne tunnetaan. Yksi uuden laajennuksen valinnan eduista on, että monet verkkotunnukset otetaan jo huomioon perinteisissä .com- tai .net-laajennuksissa. Joten voit saada lyhyemmän tai mieleenpainuvamman nimen, jos käytät uudempaa laajennusta. Toisaalta, monet uusista aluetunnuksista maksavat enemmän rahaa, ja koska useimmat ihmiset ovat tottuneet .com-verkkotunnuksiin, saatat haluta mennä perinteiselle reitille.

Vaikka voisit ostaa verkkotunnuksen verkkotunnuksellasi (itse asiassa joihinkin verkkoisäntäihin sisältyy ilmainen verkkotunnus hosting-suunnitelmissa), pidän aina verkkotunnukseni erillään hosting-palvelusta. Minusta on helpompaa hallita verkkotunnuksiani erikseen, ja mikä tärkeintä, se tarjoaa enemmän joustavuutta, jos haluat siirtää verkkosivustosi toiseen isäntään myöhemmin..

Joka tapauksessa sinun on ensin selvitettävä, onko haluamasi nimi käytettävissä. Sitä varten voit käydä missä tahansa verkkotunnusten rekisteröijän verkkosivustolla tehdä haku. Henkilökohtaisesti haluan käyttää GoDaddyä, koska täältä ostan verkkotunnukseni. Sinä pystyt napsauta tätä siirtyäksesi heidän verkkotunnuksen hakusivulle.

Namecheap on toinen erinomainen verkkotunnusten rekisteröijä, joka myy verkkotunnuksia kohtuulliseen hintaan. Itse asiassa voit käyttää verkkotunnustasi alla olevan Namecheap-hakukentän avulla.

Etsi verkkotunnus alkaen 0,88 dollaria

powered by namecheap

Valitse Web-hosting tai Website Builder

Nyt kun sinulla on verkkotunnuksesi, sinun on päätettävä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja haluat käyttää, mitä alustaa haluat käyttää ja miten haluat rakentaa sen. Toisin sanoen sinun on määritettävä, haluatko käyttää perinteistä web-hosting-suunnitelmaa vai mennäkö jonkin uudemman verkkosivuston rakentajan kanssa.

Web-hosting-suositukset

web-hosting-suositukset-2019
Perinteisen web-hosting-palvelun avulla ostat isännöintisuunnitelmasi ja asennat sen jälkeen ja hyödynnät yhtä isännöinnin mukana olevista verkkosovelluksista (kuten WordPress-, Drupal-, Joomla- tai cPanel-sovelluksia). Perinteinen hosting-suunnitelma sopii kaikenlaisille verkkosivustoille ja sisältää yleensä sähköpostitilit ja muut palvelut, kuten tietojen varmuuskopioinnin.

Jos haluat luoda blogin, WordPressin käyttö perinteisen web-isännän kanssa on ehdottomasti tapa. Vastaavasti, jos haluat käyttää sisällönhallintajärjestelmää (Joomla, Drupal, WordPress), kuin haluat käyttää perinteistä web-hosting-suunnitelmaa.

Voit todennäköisesti kertoa verkkosivustomme nimestä (WebHostingCat.com), että olemme nyt hyvin tutulla alueella. Web-hosting-arvostelut ja suositukset ovat olleet tärkein prioriteettimme siitä lähtien, kun sivustomme debytoi jo vuonna 2013. Joten täällä on ehdottomasti runsaasti materiaalia web-hosting-ostajille. Ensinnäkin viittaan teihin omiin Web-hosting-suosituksia koskeva artikkeli.

Verkkosivun rakentajat

verkkosivuilla rakentaja-opas

Koska monet ihmiset haluavat nopeaa ja helppoa tapaa saada verkkosivusto nykyään, verkkosivustojen rakennuspalvelut, kuten Wix, Shopify, ja Squarespace on tullut erittäin suosittuja. Suuri etu verkkosivustojen rakennustyökalun käyttämisessä on, että voit luoda nopeammin ja helpommin verkkosivustosi malleilla ja vedä ja pudota -editorit. Toinen etu on, että isännöinti sisältyy verkkosivustoosi, joten sinun ei tarvitse huolehtia asioiden tuosta puolelta.

Haittapuoli on kuitenkin se, että verkkosivustojen rakentaja suunnittelee, että monet ominaisuudet maksavat ylimääräisiä (sähköposti, verkkokaupan ominaisuudet jne.), Joten maksat enemmän rahaa – joskus huomattavasti enemmän. Jos haluat myöhemmin lisätä verkkosivustosi muualle, saatat olla jumissa, koska yleensä ei ole helppoa tapaa siirtää sivustoa paikasta toiseen.

Joistakin mahdollisista haitoista huolimatta verkkosivustojen rakentajia voidaan tehokkaasti käyttää onnistuneen verkkosivuston tuottamiseen. Jos tarvitset online-esitteen tyyppisiä verkkosivustoja yritykseesi tai henkilökohtaiseen käyttöön; tai jos haluat käyttää valmiita malleja, joissa on jo sisäänrakennetut ominaisuudet, verkkosivustojen rakennussuunnitelman käyttö on parempi reitti.

Tutustu artikkeliini aloittaaksesi oikean verkkosivuston rakentajan valitsemisen Verkkosivun rakentajat.

Luo sähköpostimarkkinointiluettelo

Jos sinulla on yrityssivusto tai aiot ansaita rahaa sivustosi nyt tai tulevaisuudessa, yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluat sisällyttää verkkosivustoosi, on tapa vangita vierailijan sähköpostiosoitteet. Sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi tuottoisimmista tavoista myydä tuotteita ja palveluita. Joten haluat aloittaa sähköpostimarkkinointiluettelon rakentamisen sisällyttämällä siihen sähköpostiluettelopalvelun, kuten AWeber, Jatkuva yhteyshenkilö, tai MailChimp.

Minä käytän henkilökohtaisesti AWeber sähköpostimarkkinointiini. On erittäin helppo asentaa sähköpostiluettelosi ja lisätä opt-in-muoto verkkosivustollesi. Ja voit itse kokeilla sitä ilmaiseksi kuukauden ajan nähdäksesi kuinka se toimii sinulle.

Tässä on lyhyt katsaus sähköpostiluettelon luomiseen ja sähköpostiosoitteiden sieppaamiseen verkkosivustollesi AWeberin avulla:

Kokeile AWeberiä ilmaiseksi 30 päivän ajan! – AWeber Communications

AWeber tarjoaa myös useita ilmaisia ​​resursseja auttaaksesi sinua sähköpostimarkkinointistrategiassasi. Voit esimerkiksi napsauttaa alla ladataksesi heidän PDF-oppaan aiheesta Mitä kirjoittaa sähköpostiisi. Se on loistava esimerkki siitä, kuinka voit rakentaa sähköpostikampanjasi. Se sisältää jopa käyttämäsi sähköpostimallit, jotka helpottavat asioita!

Aweber vapaa-opas

Aloita arvokkaan sisällön luominen

Tässä on alue, jolla vietät suurimman osan ajasta – tai ainakin sinun pitäisi olla. Menestyäksesi verkkosivustosi täytyy sisältää hyödyllistä ja arvokasta sisältöä. Se voi tarkoittaa vierailijasi ongelmien ratkaisemisen auttamista, hyödyllisen tiedon tarjoamista heidän päätöksentekoa varten tai verkkokauppasivuston tapauksessa pääsyn tarjoamista tuotteille, joita he haluavat ja tarvitsevat.

Haluat myös varmistaa, että verkkosivustosi päivitetään jatkuvasti tuoreella uudella sisällöllä. Vaikka ei ole asetettu sääntöä, kuinka usein sinun pitäisi lisätä uutta materiaalia, suurin osa asiantuntijoista on sitä mieltä, että avain on johdonmukaisuus. Haluatko lisätä uutta sisältöä viikoittain, kahdesti viikossa, päivittäin jne., Sinun tulisi pysyä valitsemallasi aikataululla. Johdonmukaisen materiaalin toimittaminen lukijoille auttaa luomaan luottamusta ja antaa hakukoneille myös tietää, että sivustosi tulisi jatkuvasti indeksoida ja indeksoida.

Aja liikennettä verkkosivustoosi SEO-työkaluilla

Kun olet verkkosivustosi valmis ja käynnissä, haluat ajaa mahdollisimman paljon liikennettä sivustoosi. Uuden arvokkaan sisällön luominen on ensimmäinen askel. Mutta nykyään se ei riitä. Todella menestyvälle verkkosivustolle on kohdistettava oikeat avainsanat, optimoitava SEO-pyrkimyksesi ja pidettävä silmällä kilpailuasi. Paras tapa tehdä se on SEO-työkalusarjan avulla.

SEO-raportointityökaluille on olemassa useita erinomaisia ​​valintoja. Kolme suosittelen ovat SEMrush, Ahrefs, ja Majestic SEO.

SEMrush

Esimerkiksi SEMrush-sovelluksen avulla voit parantaa verkkosivustosi suorituskykyä näillä tavoilla.

Kilpailija- ja sijaintiraporttien avulla voit mitata suorituskykyäsi parhaimpien kilpailijoiden kanssa. Ja Avainsanojen aukko -raporteissa näet, mihin avainsanoihin kilpailusi kohdistuu.

Käänteisten kilpailijoiden ja Gap-raporttien avulla löydät linkkien luomismahdollisuudet kilpailusi tekemisen perusteella. Viimeinkin Traffic Analytics -raporteilla voit mitata ja analysoida kilpailijan liikenteen lähteitä.

Avainsanatutkimusraporttien avulla voit löytää oikeat avainsanat, joihin kohdistaa liikenteen, kilpailun ja napsautuskohtaisen hinnan perusteella. Voit myös käyttää Avainsanan taikuustyökalua tarjotaksesi sinulle tonnia ehdotuksia avainsanoista, joihin strategiasi kohdistuu.

Voit katsoa SEMrushia ja nähdä kuinka se toimii vierailevat heidän verkkosivustollaan.

Matkalla onnistuneelle verkkosivustolle

Jos noudatat yllä olevaa etenemissuunnitelmaa, sinun pitäisi olla hyvä matkalla menestyvälle verkkosivustolle. Se voi viedä jonkin aikaa ja työtä, mutta palkkiot voivat olla suuria!

Jos haluat lisätietoja, käy usein verkkosivustollamme saadaksesi lisää verkkosivustovihjeitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector