Wix-arvostelu

Wix-arvostelu


Wix on helppokäyttöisten ja nopeiden verkkosivustojen johtaja, joten se ansaitsee ehdottomasti huomiota, jos haluat saada verkkosivustosi nopeammaksi. Vaikka suhtaudun yleensä web-hosting-palveluihin verkkosivustojen rakentajien sijaan, uskon, että on olemassa tietty Web-osa, joka sopii täydellisesti Wix-kaltaisille verkkosivustoratkaisuille. Näin on, tässä minun Wix-arvostelu Katsotaanpa mitä Wix tarjoaa ja kuka voi hyötyä siitä eniten.

Wix on ollut verkkosivustojen rakentajien uuden aallon eturintamassa vaihtoehtona perinteisille web-hosting-suunnitelmille. Nykyään yhä useammat ihmiset ja yritykset haluavat verkkosivuston – ei web-isännöinnin. Verkkosivun rakentajilla on etuja ja haittoja. Useimmissa tapauksissa se todella johtuu siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja tarvitset ja kuinka paljon sisältöä sivustosi tulee olemaan.

Wixin käytön edut

 • Ilmainen kokeiluversio ja ilmainen verkkosivusto
 • Kaksi vaihtoehtoa verkkosivustojen helppoon luomiseen
 • Tonnia valittavissa olevia verkkosivumalleja
 • Helppo käyttää Vedä ja pudota -sivun muokkausohjelmaa
 • Lisää lisää toimintoja Wix-sovelluksilla
 • Ilmainen SSL lisätään automaattisesti sivustoosi

Wixin todelliset edut ovat, että voit nopeasti ja helposti rakentaa verkkosivustosi huolehtimatta siitä, että ostat isännöinnin erikseen. Voit lisätä minkä tahansa tarvitsemasi verkkosivuston toiminnot suoraan Wixiin. Sivustoosi on erittäin helppo muokata ja tehdä muutoksia, ja sinun ei tarvitse olla Web-asiantuntija luodaksesi oman verkkosivustosi..

Mitkä verkkosivustot ovat Wixille parhaita?

 • Henkilökohtaiset verkkosivustot
 • Pienyritysten verkkosivustot (ei-verkkokauppa)
 • ravintolat
 • Kiinteistöt
 • Matkasivustot
 • Muoti ja kauneus
 • Terveys ja hyvinvointi
 • Konsultointi ja valmennus
 • musiikki
 • Valokuvaus
 • Yhteisö ja koulutus

Wix-matka-sivustotWix-matkailuverkkosivustotWix-ravintola-sivustotWix-ravintolan verkkosivustotWix terveyttä ja kauneudesta-sivustotWixin terveys- ja kauneussivustot

Wixille ihanteellinen verkkosivusto on yritys- tai henkilökohtainen sivusto, jota käytetään bränditietoisuuteen ja asiakkaiden hankkimiseen. Esimerkiksi online-esitetyyppinen verkkosivusto, joka sisältää vakiosivustosivuja, kuten yritystietoja, palveluiden kuvauksia, asiakastodistuksia ja yhteystietosivua, toimii erittäin hyvin Wixissä. Ja on olemassa tiettyjä toimialoja tai markkinarakoja, joihin Wix sopii täydellisesti ravintoloita, matkoja, kiinteistöjä, muotia / kauneutta, konsultointia ja musiikkia varten..

Verkkosivun luominen Wixin avulla

Wix-sivusto luominen
Wix antaa sinulle kaksi tapaa luoda verkkosivusto helposti. Voit valita heidän keinotekoisen suunnittelun älykkyysjärjestelmänsä tai Wix-verkkosivustoeditorin.

ADI-järjestelmän etuna on, että sitä on helpompi käyttää, se vaatii vähemmän työtä sinulta ja tuottaa verkkosivustosi nopeammin. Sinut opastaa läpi useita kysymyksiä, joita järjestelmä käyttää sitten luomaan sinulle ainutlaatuisen verkkosivuston. ADI: n haittapuoli on, että luodut sivustot eivät näytä mielestäni niin hyvältä, että sinulla ei ole tarvittavaa mukauttamistasoa. Tästä syystä haluan käyttää Wix Editoria suoraan verkkosivuston luomiseen.

Wix-editoriWix Editorin avulla saat enemmän hallintaa verkkosivustoasi luotaessa. Kun luot Wix Editoria verkkosivustosi luomiseen, valitset ensin verkkosivustomallisi. Tämän jälkeen voit mukauttaa verkkosivustosi vetämällä ja pudottamalla -editorilla. Wix Editorissa voit helposti esikatsella verkkosivustosi näyttämistä sekä pöytätietokoneella että älypuhelimella. Ja kun olet valmis, voit julkaista verkkosivustosi napsauttamalla Julkaise-valikkopainiketta.

Hanki lisää mukautuksia Wix-koodilla

Ja nyt, voit mukauttaa verkkosivustosi vielä enemmän. Jos sinulla on kokemusta JavaScriptin käyttämisestä, voit lisätä joitain edistyneitä ominaisuuksia sivustoosi Wix-koodilla. Wix-koodin ominaisuuksien avulla voit rakentaa mukautettuja sovelluksia, jotka sisältävät dynaamisia sivuja, lomakkeita ja uutissyöttömaisia ​​luetteloita.
Wix-koodi

Toiminnallisuuden lisääminen Wix-sovelluksilla

Wix-app-markkinoilla
Toinen Wixin etu on, että voit helposti laajentaa verkkosivustosi toimintoja Wix App Marketista löytyneillä sovelluksilla. Tässä on vain joitain toimintoista, joita voit lisätä verkkosivustoosi:

Lomakkeet

Maaginen muotoilija
Muodon luoja
Pysyvä yhteyslomake
Pikakyselyt
Postitus lista

Sosiaalinen media

Instagram Pro
Twitter-syöte
Sosiaalinen stream
Sosiaalisen median kuvakkeet
Facebook-kauppa
Pinterest-syöte
Älähtää
LinkedIn-käyntikortti
Google +1

Online-varaukset

Wix-varaukset
Kalenteri
Kartta
Varaa nimitykset verkossa
Aikataulu Pro

ravintolat

Ravintolatilaukset
Ravintolavalikot
Varaukset
Virheelliset suositukset
OpenTable-varaukset
Syntymäpäiväkerho

Hotelli ja matkailu

Wix hotellit
Wix-varaukset
Yksinkertainen Google Maps
Lomavuokraus

Valokuvaus

Wix Pro -galleria
Wix-valokuva-albumit
Wix Art Store
Myy lataukset
Vaikuttava diaesitys
Napsauta suojaa hiiren oikealla painikkeella
Ennen ja jälkeen liukusäädintä
Video- ja Image Slider
Kuvanmuokkausohjelma
Dropbox-kansio
FlipFolio
Kuvan zoomaus

Verkkokauppa

Wix-myymälät
PayPal-painike
Myy lataukset
Amazon
Etsy Shop
Laskinrakentaja
Hintataulukko
Verkkomaksu
McAfee Secure
Kaupan tiedot

Markkinointityökalut

Tulos ponnahdusikkuna
Google Adsense
Paikallinen listaus Pro
Liikenteen generaattori
asiakkaiden arvostelut

Suunnittelutyökalut

Wix Art Store
360 kuvaa
Video- ja Image Slider
Kuvaus Pisteet
Vierittävät kuvan tehosteita
Lähetä se muistiinpanoja
Pöytämestari
Logo Maker

musiikki

Wix-musiikki
iPlayerHD Video Hosting
Bandsintown
Myy liput
Tapahtumakalenteri
Myy lataukset
SoundCloud
Spotify Seuraa
iTunes-painike
Äänentoistopainike
Musiikkitaustat
MyTshirt

Analytics

Kävijäanalyysi
Web-Stat
rankingCoach
Markkinointi ja Analytics

Suurin osa sovelluksista on ilmaisia ​​tai ainakin ilmainen versio on saatavilla. Jotkut premium-sovellukset vaativat myös maksun. Lisää sovellus verkkosivustoosi napsauttamalla asianmukaista Lisää sivustoon -painiketta.

Päivitys premium-Wix-suunnitelmaan

Kun olet luonut ilmaisen Wix-sivustosi, näet, onko se oikea verkkosivustollesi tarkoitettu alusta. Jos on, sinun kannattaa sitten päivittää premium-suunnitelmaan. Wix Premium -sivustosuunnitelman avulla voit poistaa Wix-mainoksia, yhdistää oman verkkotunnuksesi sivustollesi ja saada lisää resursseja – kaikki erittäin tärkeitä, jos haluat ammattimaisen verkkosivun, joka toimii hyvin.

Wix tarjoaa neljä erilaista premium-verkkosivustosuunnitelmaa:

 • Combo
 • Rajoittamaton
 • ammattilainen
 • VIP

Wix-sivusto-suunnitelmat

Wixillä on myös kolme erilaista verkkokauppasivustosuunnitelmaa:

 • Business Basic
 • Business rajoittamaton
 • Liiketoiminnan VIP

Wix-verkkokaupan suunnitelmia

Asiakaspalvelu

Wixin asiakastuesta on hyviä uutisia. Ne tarjoavat erinomaisen tietopohjan tai ohjekeskuksen, kuten se on nimetty. Wix-verkkosivustoihin liittyvistä aiheista löytyy tonnia apuartikkeleita mistä tahansa aiheesta. Joissakin artikkeleissa on jopa videoita, joissa kuvataan tarkemmin ratkaisu ongelmaasi. Voit myös lähettää tukilipun tai soittaa tukilinjalle.

Haittapuoli on, että puhelintuki on rajoitettua, koska puhelinkeskus on avoinna vain klo 17–17. Tyynenmeren aika. Myöskään live-chat-tukea ei ole saatavana. Minun on kuitenkin sanottava, että tukilippujen vastausaika on hyvä. Sain vastauksen takaisin puolen tunnin sisällä lipun avaamisesta.

Jälleen, se todella miettii, minkä tyyppisellä verkkosivustolla sinulla on. Henkilökohtaisiin tai pienyritysten verkkosivustoihin, joita käytetään bränditietoisuuteen ja asiakkaiden hankkimiseen ja jotka toimivat pääasiassa online-esitteitä tyyppisinä sivustoina, asiakastuki on varmasti riittävä.

Vaihtoehdot Wixille

Vaikka Wix on täydellinen tietyntyyppisille verkkosivustoille, toiset saattavat sopia paremmin toiseen verkkosivustoympäristöön. Kuten aiemmin totesin, Wix on ihanteellinen sivustoille, joilla ei ole suurta määrää sisältöä, vaan keskitytään useille ydinverkkosivuille, jotka toimivat välineenä asiakkaiden hankkimisessa ja bränditietoisuudessa.

Jos haluat luoda blogin, suosittelen tarkastelemaan WordPress-vaihtoehtoja, kuten WordPress-isännöintisuunnitelma tai BoldGrid WordPress -sivuston rakennuksen isäntä.

A2-hosting – WordPress-hosting
SiteGround – WordPress-hosting
BoldGrid – WordPress-sivuston rakentaja

Jos tarvitset verkkosivustoa, jolla on paljon sisältöä, suosittelen sisällönhallintajärjestelmän, kuten WordPress, Joomla tai Drupal, käyttöä. Tässä on joitain suosikki sisällönhallinnan verkkoisäntäni:

A2-hosting
SiteGround
InMotion-hosting

Ja vaikka Wixiä voidaan ehdottomasti käyttää verkkokauppasivuston luomiseen, koska puhelintukea ei ole saatavana ympäri vuorokauden, eikä live-chat-tukea ole, kannattaa ehkä etsiä ratkaisuja, kuten Shopify, GoDaddy’s GoCentral tai WooCommerce kriittisimmät verkkokaupat.

Shopify – verkkokaupan verkkosivustot
GoCentral – GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja
Nestemäinen verkko – hallinnoitu WooCommerce

Toinen huomioitava asia, tällä hetkellä Wix-koodi ei toimi oikein Safarissa. Joten jos olet Mac-käyttäjä, sinun on ladattava ja käytettävä selaimena Chromea tai Firefoxia.

suositukset

Vaikka Wix kykenee enemmän kuin luomaan kaikenlaisia ​​sivustoja, on tietyntyyppisiä sivustoja, jotka mielestämme sopivat paremmin verkkosivustojen rakennuspalveluiden käyttämiseen. Kuten aiemmin mainitsin, pienyritysten verkkosivustot (ja henkilökohtaiset sivustot), jotka toimivat online-esitteinä, ja joita käytetään pääasiassa tuotemerkin tuntemiseen ja asiakkaiden hankkimiseen, toimivat parhaiten Wixin kanssa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map