Vliegwiel recensie

Vliegwiel recensie


UPDATE juni 2019: Flywheel is nu overgenomen door WP Engine! Blijf op de hoogte voor meer details, want ze vallen onder de WP Engine-vouw. Voorlopig blijft Flywheel hun eigen hostingplannen aanbieden.

Hoewel ze een nieuwer bedrijf zijn en minder bekend dan andere, wordt Flywheel een grotere speler op het gebied van WordPress-hosting. In feite erkent WordPress.org nu Flywheel als een van hun aanbevolen webhostingbedrijven. Flywheel richt zich uitsluitend op managed WordPress-hosting. Ze bieden hostingplannen voor persoonlijke websites en professionele en aangepaste hostingpakketten.

Inschrijven

Aanmelden bij Flywheel is een heel eenvoudig proces. Hoewel het aanmeldingsproces eenvoudig is, zoals bij andere beheerde WordPress-hostingplannen, is er geen optie om een ​​bestaand domein te gebruiken (bijvoorbeeld een domein dat je al bij GoDaddy hebt). U moet het domein later toevoegen en vervolgens uw primaire domein maken. Ik moest eigenlijk contact opnemen met de klantenondersteuning om me te helpen, omdat ik een 404-fout kreeg toen ik dit probeerde. Ze konden het probleem verhelpen.

Accountinstellingen en Configuratiescherm

Vliegwiel Maak een site
Het maken van uw site bij Flywheel is ook heel eenvoudig. U hoeft alleen uw WordPress-beheerdersgegevens in te voeren.
Vliegwiel Maak een WordPress-site

Ik vind het erg leuk dat je kunt kiezen uit 10 verschillende datacenterlocaties over de hele wereld. Het had zeker een effect op de snelheid van de website.
Vliegwiel datacenter kiezen

Het duurde iets minder dan een half uur voordat onze website gemaakt en klaar voor gebruik was. Je ontvangt een e-mailbericht wanneer het proces is voltooid.
Flywheel Site Ready Email

Het bedieningspaneel van Flywheel is een ander groot pluspunt. Ik vind het leuk hoe ze de lay-out echt hebben vereenvoudigd en alles gemakkelijk te lokaliseren hebben gemaakt.
Vliegwiel Dashboard

De enige functie die we graag aan het dashboard zouden zien, is een prominente link om contact op te nemen met de klantenondersteuning.

Premium eigenschappen

Flywheel biedt geautomatiseerde dagelijkse back-ups die u gemakkelijk kunt openen via het bedieningspaneel. Bovendien kunt u op elk moment een handmatige back-up maken door op de knop op de pagina Back-ups te klikken.
Vliegwiel-back-ups

Voor extra veiligheid vinden we het leuk hoe Flywheel u in staat stelt wachtwoordbeveiliging aan uw website toe te voegen. Je kunt het rechtstreeks instellen via het vliegwiel-bedieningspaneel. Vervolgens moet u dit wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot uw site. Deze functie is geweldig als u de toegang tot uw site voor onderhoud moet voorkomen, enz.
Instellingen voor wachtwoordbeveiliging voor vliegwiel

We beschouwen staging als een noodzakelijk kenmerk van elk beheerd WordPress-hostingplan. Interessant is dat Flywheel u een staging-site laat gebruiken voor het testen en implementeren van wijzigingen. Op dit moment (althans toen ik daar een account kocht), wordt staging echter nog steeds beschouwd als een bètafunctie door Flywheel. U moet specifiek de klantenondersteuning informeren om te worden ingesteld voor staging.
Flywheel Staging Beta

Het staging-proces bij Flywheel is voor mij echt goed gelukt, en ik hoop dat ze het binnenkort uit de bèta halen en deze functie volledig implementeren.

Websiteprestaties

Een van de grootste voordelen van Flywheel is dat je kunt kiezen uit 10 datacenters van over de hele wereld. Bij onze tests heeft dit echt een verschil gemaakt in de snelheid van de website. Vliegwiel lijkt een goede keuze voor hosting als uw doelgroep of klantenbestand zich voornamelijk in de buurt van uw datacenter bevindt. We hadden geweldige snelheden bij het testen dichter bij onze datacenter-keuze (westkust). Helaas waren de cijfers niet zo goed bij testen vanuit andere gebieden, dus het lijkt erop dat Flywheel hier wat werk moet verzetten. De prestaties waren nog steeds goed – alleen niet zo indrukwekkend verder weg van ons datacenter.

Klantenservice

De ondersteuning bij Flywheel was geweldig toen ik contact kon maken met een agent. Helaas is de live chatondersteuning van Flywheel niet 24/7 beschikbaar – en we bedoelen niet alleen ‘s nachts. Er waren tijden zelfs ‘s middags waar live chat niet beschikbaar was. De ondersteuningsuren bij Flywheel worden zelfs vermeld van 9.00 tot 19.00 uur. centrale tijd. We zouden zeker 24 uur per dag ondersteuning willen zien. Het zou ook leuk zijn als er een meer prominente link naar klantenondersteuning was op hun accountcontrolepaneel.

Aanbeveling

Ondanks een paar problemen die ik hierboven noemde, houden we echt van Flywheel en beschouwen we ze zeker als een serieuze speler op het gebied van beheerde WordPress-hosting. En als ze die gebieden kunnen verbeteren waar verbetering mogelijk is, zou Flywheel bovenaan de lijst kunnen staan.

Vliegwiel
Beoordeeld door Michael James op
11 juli.
four_and_half_stars_rating
Beoordeling: 4,5

Klik hier voor meer informatie over vliegwielhosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map