Best VPS gostovanje

best-vps-spletno gostovanje


Posodobljeno 20. januarja 2020: Lani smo razglasili nagrade za najboljše spletno gostovanje za leto 2019 – vključno z VPS gostovanjem. Vendar pa načrti spletnega gostovanja z virtualnim zasebnim strežnikom zahtevajo nekaj dodatnih premislekov. Tu je razširjen pogled na Best VPS gostovanje.

Gostovanje InMotion

inmotion-vps-hosting

 • Velika razpoložljivost Poganja oblak
 • Upravljajo VPS okolje
 • Funkcionalnost posnetka
 • Tehnologija Max Speed ​​Zone
 • Brezplačni SSD diski
 • Brezplačna licenca cPanel
 • Ni zaklenjeno na določeno število jeder CPU-ja
 • Korenski dostop
 • 90 dnevno jamstvo za vračilo denarja

A2 gostovanje

a2-hosting-Managed-vps

 • Hitro zagotavljanje
 • Upravljajo VPS okolje
 • Brezplačni SSD diski
 • Izberite Lokacija strežnika
 • CloudFlare CDN
 • Korenski dostop
 • Šifriraj SSL
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli

GreenGeeks

greengeeks-vps-hosting

 • Poganja ga 300% obnovljive energije
 • Izbirate lahko med 5 različnimi nivoji
 • Hiter odzivni čas za podporo strankam
 • Na voljo na črni listi Free IP
 • Brezplačni SSD diski

Bluehost

bluehost-vps-hosting

 • Hitro zagotavljanje
 • Namestitev programske opreme z enim klikom – vključno z WordPressom
 • Izboljšani cPanel
 • Korenski dostop

Lastnosti

Čeprav vsi ti načrti VPS gostovanja vsebujejo impresivne lastnosti, je InMotion Hosting vsekakor najbolj impresiven. Za začetek njihova funkcija visoke razpoložljivosti združuje prednosti gostovanja v oblaku z vašim virtualnim zasebnim strežnikom za dodatno odvečnost. Zelo mi je všeč tudi funkcija funkcionalnosti posnetka, ki vam omogoča, da vrnete strežniško okolje v prejšnje stanje, če pride do težave.

inmotion-visoko razpoložljivost-vpsVisoka razpoložljivost VPS gostovanja InMotion Hosting zagotavlja, da ima vaše spletno mesto ustrezne vire.posnetki inmotion-vps-serverS funkcijo posnetka VPS Snamehot InMotion Hosting lahko strežnik preprosto vrnete v prejšnje stanje.

V načrtih VPS InMotion Hosting je na voljo veliko drugih odličnih funkcij, vključno z njihovo tehnologijo Max Speed ​​Zone, brezplačnimi SSD diski, brezplačno licenco cPanel in 90-dnevnim jamstvom za vračilo denarja.

Čas zagotavljanja

Medtem ko so imeli vsi ti spletni gostitelji dobre ponudbe, je bil A2 gostovanje najhitrejši. Skoraj takoj po prijavi sem prejel e-poštno sporočilo in VPS je šel dobro. Seveda je čas zagotavljanja le del enačbe. Ključnega pomena je tudi nastavitev okolja in pripravljenost za izdelavo in gostovanje spletnega mesta (glejte spodaj Nastavitev računa). A2 gostovanje in gostovanje InMotion sta bila dva načrta gostovanja VPS, ki sta mi omogočila, da sem se takoj lotil dela.
a2-gostovanje-hitro zagotavljanjeZ A2 gostovanjem lahko hitro zagotovite.

Nastavitev računa

InMotion Hosting in A2 Hosting sta imela najpreprostejše in najpreprostejše postopke za nastavitev računa – torej so poskrbeli za nastavitev strežnikov imen, zonskih zapisov in drugih nastavitev strežnika. Nasprotno pa GreenGeeks, čeprav je označen kot upravljan načrt VPS, zahteva, da veliko stvari nastavite sami. Bluehost bi se uvrstil nekje vmes. Z Bluehostom je večina vašega okolja pripravljeno za vas, kljub temu pa za dostop do WHM potrebujete navigacijo do drugega območja, ustvarjanje gesla in dostop do njega prek vašega IP naslova – nekoliko dolgotrajnejši postopek, ki bi ga moral biti.

Eno področje, kjer dajem prednost InMotionu, je njihova plošča za upravljanje računov (AMP). S te strani lahko dostopate do vseh pomembnih funkcij (npr. WHM, cPanel, strežnik v oblaku, ponovni zagon strežnika itd.).
inmotion-vps-account-management-panelInMotion Hosting’s Account Account Panel (AMP) vam omogoča hiter dostop do funkcionalnosti za upravljanje vašega VPS.

Hitrost spletnega mesta

Kar zadeva hitrost in uspešnost spletnega mesta, InMotion Hosting prevzema najvišje priznanje. Njihova tehnologija Max Speed ​​Zone skupaj z vrhunsko strojno opremo dosledno zagotavlja najhitrejše čase nalaganja strani. Pravzaprav je bil InMotion bistveno hitrejši od drugih spletnih gostiteljev tukaj.

Naslednji najhitrejši čas nalaganja je imel A2 gostovanje, nato sta sledila Bluehost in GreenGeeks. Temeljito smo preizkusili vsak od teh načrtov gostovanja VPS z različnih lokacij, da bi dobili natančnejšo predstavitev hitrosti vsakega spletnega gostitelja. Tu je primer rezultatov naših testov:

HPS test hitrosti: zahod

hitrosti vps-hitrosti-zahod

HPS hitrostni preizkusi: centralna

hitrosti vps-preskusi - osrednji

HPS testi hitrosti: vzhod

hitrosti vps-hitrosti-vzhod

Pomoč strankam

Z veseljem lahko povem, da vsa štiri omenjena podjetja za gostovanje ponujajo kakovostno podporo strankam. Pravzaprav gre za zelo blizu, ko gre za podporo VPS. InMotion gostovanje je skozi leta nudilo odlično podporo. In bili so v veliko pomoč pri njihovi podpori za VPS gostovanje. Glede na odzivne čase sta bila najhitrejša A2 gostovanje in GreenGeeks. V preteklosti je imel Bluehost nekatere počasnejše odzivne čase prek klepetanja v živo. Vendar v zadnjem času opažam nekaj izboljšanja.

Cena / vrednost

Vsako od teh spletnih ponudnikov gostovanja ponuja več različnih nivojev VPS gostovanja načrtov, od vstopne ravni do bolj virov načrtov. Če pogledamo skupno sliko, InMotion gostovanje in A2 gostovanje zagotavljata najboljšo vrednost za ceno, ki jo plačujete. Oba zagotavljata obilna sredstva in funkcije z vsemi svojimi načrti VPS. Načrti GreenGeeks VPS ne zagotavljajo enake količine virov na celotnem nivoju, poleg tega trenutno ne ponujajo začetnega popusta. Načrti Bluehost VPS so cenovno konkurenčni in zagotavljajo dobre vire. Vendar ne vključujejo toliko funkcij kot InMotion in A2.
inmotion-best-value-vps-hostingInMotion-ov VPS gostovanje ponuja najbolj impresivne lastnosti za ceno.

Priporočila VPS gostovanja

Ti štirje spletni gostitelji so zagotovo nekaj najboljših možnosti za VPS gostovanje. Na splošno bi InMotion Hosting zaradi zgoraj omenjenih razlogov postavili na vrh našega seznama. Gostovanje A2 bi bilo blizu drugega. Gostovanje GreenGeeks VPS je najbolj primerno za izkušenejše spletne skrbnike. Bluehost bi bil bolj primeren, če imate trenutno enega od njihovih načrtov za skupno gostovanje.

VPS HostPrice
1.inmotion-hosting-vpsGostovanje InMotion22,99 USD mesečno – 54,99 USD mesečno.
2.a2-hosting-vpsA2 gostovanje25,00 USD mesečno – 50,00 USD mesečno.
3.greengeeks-vpsGreenGeeks39,95 USD na mesec. – 109,95 USD mesečno.
4.bluehost-vpsBluehost19,99 USD mesečno – 59,99 USD mesečno.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map