Vodnik za gostovanje VPS

vps-spletno gostovanje-vodnik


VPS gostovanje ponuja boljše vire in večjo moč kot načrt skupnega spletnega gostovanja. In čeprav vam virtualni zasebni strežnik ponuja številne prednosti, ki jih ima namenski strežnik, vam ne bo treba porabiti toliko denarja za načrt VPS gostovanja. Tu je naš celovit vodnik za VPS gostovanje.

Kaj je VPS gostovanje?

Pri VPS Hostingu je na računalniku več primerov ločenih operacijskih sistemov, kar vam daje lasten virtualni zasebni strežnik. Medtem ko še vedno delite fizični strežnik v podatkovnem centru s svojim virtualnim operacijskim sistemom, imate na voljo namenske vire, kot so RAM, pasovna širina in prostor na disku. Z drugimi besedami, okolje posnema namenski strežnik – z nižjimi stroški!

Katere so prednosti VPS?

VPS gostovanje je odlična alternativa – nadgradnja na skupno gostovanje, ki zagotavlja prednosti namenskega strežnika z veliko nižjimi stroški, kot jih načrtuje namensko gostovanje. Ker imate lasten operacijski sistem z VPS, imate poleg zasebnih virov tudi več zasebnosti (nobena druga spletna mesta ne morejo dostopati do vaših datotek), več nadzora (po potrebi lahko znova zaženete navidezni strežnik) in več prilagoditev ( če morate spremeniti Apache, MySQL itd.

Kdo potrebuje VPS gostovanje?

VPS gostovanje je idealno za mala in srednje velika podjetja, ki pričakujejo večje količine spletnega prometa. Na primer, če nameravate zagnati spletno mesto za e-trgovino, vam bo bolje, če bo program VPS gostoval z namenskimi viri kot s standardnim skupnim načrtom gostovanja. Tudi za spletna mesta, ki niso povezana z e-trgovino, se je povečalo tako po številu spletnih strani kot po številu spletnih uporabnikov, je VPS najboljša možnost za zagotovitev potrebnih virov in moči za nadaljevanje delovanja obiskovalcev spletnega mesta..

Prehod iz skupnega gostovanja na VPS

Če imate trenutno deljen načrt gostovanja, je glavni razlog za prehod na VPS načrt gostovanja poraba virov. Težava res ni v tem, da vaše spletno mesto deluje počasi, temveč mora imeti več prometa v spletu. Vaš trenutni spletni strežnik vas bo običajno obvestil, ko presežete omejitve virov skupnega gostovanja. To je pravi čas za prehod na VPS. Z virtualnim zasebnim strežnikom boste imeli lasten operacijski sistem in namenske vire za povečano moč. Vaša spletna stran bo nato lahko obravnavala povečan promet. In še boljšo izolacijo boste imeli od drugih gostiteljskih strank.

VPS gostovanje vs skupno gostovanje

Odlična novica za stranke VPS v teh dneh je, da večina spletnih ponudnikov gostovanja ponuja upravljano VPS gostovanje. Tukaj ne bodo samo nastavili vašega strežniškega okolja, ampak bodo poskrbeli tudi za naloge, kot so nadgradnje programske opreme, varnostni popravki itd. Prav tako se zdaj močno zmanjša čas zagotavljanja in lahko začnete delovati s svojim VPS gostovanjem veliko hitreje.

Medtem ko je veliko načrta gostovanja VPS in načrta skupnega gostovanja veliko podobnosti, boste opazili, da so vam na voljo nekatere dodatne funkcije in funkcije. Na primer, InMotion Hosting vam ponuja upravitelja WebHost (WHM), ki vam omogoča dostop do konfiguracije strežnika, podatkov o računu, varnosti, funkcij računa, SSL / TLS, cPanel in še več. Upoštevajte, da vaš VPS cPanel običajno ne vključuje Softaculous kot večina izvedb cPanel v skupni rabi. Če vam ni enostavno ročno namestiti programov programske opreme, kot je WordPress, lahko ponavadi kupite licenco Softaculous za enostavno namestitev programske opreme.

Prav tako boste lahko spremljali uspešnost svojega virtualnega zasebnega strežnika glede na pasovno širino, prostor na disku, RAM in povprečje nalaganja.
vps-monitor

Najboljša priporočila VPS gostovanja

Spletno gostovanje VPS je idealno za poslovna mesta in spletna mesta, ki potrebujejo večje vire za obvladovanje več prometa, kot omogoča skupni gostovalni načrt. In če z načrti Upravljavec VPS gostovanje poenostavite postopek, vam ni treba biti strokovnjak za uporabo VPS gostovanja za svoja spletna mesta. Naši trije načrti gostovanja VPS bi bili postavljeni na vrh katerega koli seznama.

Gostovanje InMotion

inmotion-vps-hosting
29,99 USD mesečno – 74,99 USD mesečno.
RAM: 4GB – 8GB
Prostor na disku: 75 GB – 260 GB
Pasovna širina: 4TB – 6TB

 • Zmogljivost z visoko razpoložljivostjo za nadomestitev v realnem času
 • Brezplačna licenca cPanel
 • Brezplačni SSD pogoni
 • Upravljano gostovanje
 • Tehnologija Max Speed ​​Zone
 • Varna e-pošta
 • Optimizirano za e-trgovino
 • Nadzorna plošča virov
 • Funkcionalnost posnetka
 • Zaščita pred napadi DDoS
 • Brezplačno varnostno kopiranje podatkov
 • 99,9% Počasi
 • 90 dnevno jamstvo za vračilo denarja

Načrte poslovnega gostovanja podjetja InMotion priporočamo že vrsto let. Vendar njihovi načrti za gostovanje VPS stvari popeljejo na drugo raven. Najprej z VPS-jem InMotion Hosting prejmete odvečnost v realnem času – kar pomeni, da če pride do težave s strežnikom, bo vaše spletno mesto skoraj takoj na voljo na drugem strežniku v grozdu. To funkcijo visoke razpoložljivosti napaja infrastruktura v oblaku. Zaradi kombinacije storitev VPS in gostovanja v oblaku je InMotion Hosting eden naših najboljših ponudb. Toda z njihovimi načrti VPS gostovanja dejansko dobite veliko več.

InMotion Hosting vključuje funkcije upravljanega gostovanja za napredno optimizacijo strežnika z vašim VPS – vključno z posodobitvami za LAMP sklad, cPanel in WHM ter varnostne popravke OS. Dobite tudi brezplačno licenco cPanel in več namenskih IP naslovov. Všeč nam je tudi funkcija posnetka, ki vam omogoča, da se vrnete na prejšnji primerek datotek in procesov. In InMotion vas ne omejuje na določeno število jeder CPU-ja.

Poleg vseh teh impresivnih funkcij, vaš paket gostovanja InMotion VPS vključuje tudi izjemne funkcije, ki smo jih navajeni pri njihovih skupnih gostovalnih načrtih. Tako lahko izkoristite tudi njihovo tehnologijo Max Speed ​​Zone, brezplačne SSD diskete, brezplačno varnostno kopiranje podatkov, neomejeno e-pošto in izjemno podporo strankam..

Kliknite tukaj za 51% popust na InMotion VPS gostovanje

A2 gostovanje

a2-hosting-vps
5 mesecev na mesec – 65,99 USD mesečno.
RAM: 512 MB – 8 GB
Prostor na disku: 20 GB – 150 GB
Pasovna širina: 2TB – 4TB

 • Izbira VPS z upravljanim ali brez upravljanja
 • Brezplačni cPanel
 • Brezplačen SSD
 • Popolno upravljanje HostGuard-a
 • Brezplačno Šifriraj SSL
 • Brezplačni CD CloudFlare
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli

Načrti skupnega gostovanja A2 so prepoznani po njihovem poudarku na hitrosti. Kar zadeva VPS, je A2 gostovanje še bolj impresivno in vam ponuja široko paleto možnosti. Izkušeni razvijalci lahko dobijo neurejen paket VPS za samo 5,00 USD na mesec. Na drugem koncu lahko dobite upravljani VPS (z dostopom do korena ali brez), ki se začne pri 32,99 USD na mesec.

Načrti V2 Upravljavec V2 za gostovanje vključujejo popolno upravljanje HostGuard, ki vzdržuje vašo strojno opremo, omrežje, posodobitve programske opreme in varnost – tako da vam ni treba skrbeti za svoj strežnik. Kot pri svojih načrtih skupnega gostovanja, A2, ki ga upravlja VPS, vključuje brezplačen CloudFlare CDN, izbiro lokacij strežnikov v ZDA, Evropi in Aziji ter dodatno funkcijo Turbo Boost, ki lahko pripelje do 20-krat hitrejšega nalaganja strani.

Kliknite tukaj za popust na A2 gostovanje VPS

GreenGeeks

greengeeks-vps
39,95 USD na mesec. – 159,95 USD mesečno.
RAM: 1GB – 8GB
Prostor na disku: 25GB – 125GB
Pasovna širina: 1000GB – 3000GB

 • Brezplačna licenca cPanel / WHM
 • Pogoni SSD
 • Hitro zagotavljanje
 • Brezplačne nočne varnostne kopije
 • Nadzorna plošča upravljanja VPS
 • Izboljšana varnost
 • 300% poganja obnovljiva energija

Tako kot v skupnih načrtih gostovanja GreenGeeks VPS gostovanje poganja 300% obnovljive energije. Če iščete zeleno VPS gostovanje, si zaslužijo vašo pozornost. GreenGeeks ima enega od najhitrejših pogojev, za katerega vemo, da je vaš VPS pripravljen minut po potrditvi naročila..

S cPanel / WHM so načrti GreenGeeks VPS gostovanja v celoti upravljani in imate popoln korenski dostop do svojega strežnika. Izbirate lahko med 5 različnimi načrti VPS, odvisno od količine RAM-a, pomnilnika in pasovne širine, ki jo potrebujete.

VPS gostovanje primerjave

Glavne lastnosti spletnega gostiteljaPriceCPU
Gostovanje InMotion29,99 USD mesečno – 74,99 USD mesečno.OdklenjenoUpravljavec gostovanja SSD VPS, ki ga poganja oblak
A2 gostovanje5 mesecev na mesec – 65,99 USD mesečno.4 do 8Upravljanje gostiteljske straže
GreenGeeks39,95 USD na mesec. – 159,95 USD mesečno.4300% poganja obnovljiva energija
Bluehost19,99 USD mesečno – 59,99 USD mesečno.2 do 4Zajamčena sredstva
DreamHost15 USD na mesec. – 120 dolarjev mesečno.N / AUbuntu Dolgoročna podpora
iPage19,99 USD mesečno – 79,99 USD mesečno.1 do 4Vključena je popolnoma upravljana podpora
HostGator19,95 $ mesečno – 39,95 USD mesečno.2 do 4Več ponudnikov pasovne širine
GoDaddy29,99 USD mesečno – 139,99 USD mesečno.Viri niso namenskiZavarovano s SiteLock
IX spletno gostovanje54,95 USD na mesec. – 89,95 USD mesečno.4 do 8Burstable RAM
Imenik19,95 $ mesečno – 69,95 USD mesečno.1 do 2Dodatna pristojbina za upravljanje strežnika
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map