Най-добър VPS хостинг

най-добри VPS-уеб хостинг


Актуализиран на 20 януари 2020 г.: Миналата година обявихме нашите награди за най-добър уеб хостинг за 2019 г., включително VPS хостинг. Плановете за уеб хостинг с виртуален частен сървър обаче изискват някои допълнителни съображения. Ето разширен поглед към най-добрия VPS хостинг.

InMotion хостинг

Inmotion-VPS хостинг

 • Висока наличност, създадена от облака
 • Управлявана VPS среда
 • Функционалност на снимката
 • Технология с максимална скорост
 • Безплатни SSD дискове
 • Безплатен cPanel лиценз
 • Не е заключен към определен брой ядра на процесора
 • Корен достъп
 • 90 дневна гаранция за връщане на парите

A2 хостинг

а2-хостинг-управляват-VPS

 • Бърза разпоредба
 • Управлявана VPS среда
 • Безплатни SSD дискове
 • Изберете Местоположение на сървъра
 • CloudFlare CDN
 • Корен достъп
 • Да шифроваме SSL
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

GreenGeeks

greengeeks-VPS хостинг

 • Захранва се с 300% възобновяема енергия
 • Изберете от 5 различни нива
 • Бързо време за реакция на клиентите
 • Предвидено в безплатни IP адреси в черен списък
 • Безплатни SSD дискове

Bluehost

Bluehost-VPS хостинг

 • Бърза провизия
 • Инсталиране на софтуер с едно щракване – Включително WordPress
 • Подобрен cPanel
 • Корен достъп

Характеристика

Въпреки че всички тези VPS хостинг планове съдържат впечатляващи функции, InMotion хостинг определено е най-впечатляващият. За начало функцията им за висока наличност комбинира предимствата на облачния хостинг с вашия виртуален частен сървър за допълнително съкращение. Също така много харесвам функцията за моментна снимка, която ви позволява да върнете сървърната си среда до предишно състояние, ако възникне проблем.

С капацитет-висока наличност-VPSВисоката наличност на VPS хостинг на InMotion хостинг гарантира, че вашият уебсайт разполага с подходящи ресурси.Inmotion-VPS-сървъра на снимкиС функцията за снимка на VPS Snapshot InMotion Hosting InMotion хостинг можете лесно да върнете вашия сървър в предишно състояние.

Има много други отлични функции, намерени в плановете за VPS на хостинг на InMotion, включително тяхната технология за максимална скорост на зоната, безплатни SSD дискове, безплатен лиценз cPanel, плюс 90-дневната им гаранция за връщане на парите.

Време за осигуряване

Въпреки че всички тези уеб хостове имаха добри моменти за осигуряване, A2 хостингът беше най-бързият. Почти веднага след като се регистрирах, получих своя имейл за добре дошли и моят VPS беше добър. Разбира се, времето за осигуряване е само част от уравнението. Вашата среда е настроена и готова да създадете и хоствате уебсайта си също е от критично значение (вижте Настройка на акаунта по-долу). A2 хостинг и хостинг на InMotion бяха двата VPS хостинг плана, които ми позволиха веднага да се захвана на работа.
а2-хостинг-бързо предоставянеС A2 хостинг получавате бърза резервация.

Настройка на акаунт

InMotion хостинг и A2 хостинг имаха най-лесните и плавни процедури за настройка на акаунта – тоест те се погрижиха за настройка на сървъри на имена, зонови записи и други настройки на сървъра. За разлика от това, GreenGeeks, въпреки че е обозначен като управляван VPS план, изисква да настроите много неща сами. Bluehost би се класирал някъде по средата. При Bluehost по-голямата част от вашата среда е създадена за вас, но достъпът до WHM изисква да преминете към друга област, да създадете парола и след това да получите достъп до нея чрез вашия IP URL – малко по-продължителен процес, който трябва да бъде.

Една област, в която давам предимство на InMotion, е техният панел за управление на акаунти (AMP). Можете да получите достъп до всички важни функции от тази страница (например WHM, cPanel, Cloud Server, рестартиране на сървъра и т.н.).
Inmotion-VPS-сметка за управление на панелПанелът за управление на акаунти в InMotion хостинг (AMP) ви дава бърз достъп до функционалността за управление на вашия VPS.

Скорост на уебсайта

Що се отнася до скоростта и производителността на уебсайта, InMotion хостингът заема топ отличия. Технологията на Max Speed ​​Zone, заедно с най-висококачествения хардуер, осигуряват постоянно най-бързото време за зареждане на сайта. Всъщност InMotion беше значително по-бърз от другите уеб хостове тук.

A2 хостинг имаше следващите най-бързи времена за зареждане, последвани от Bluehost и GreenGeeks. Ние старателно тествахме всеки от тези VPS хостинг планове от различни места, за да получим по-точно представяне на скоростта на всеки уеб хост. Ето пример за резултатите от нашите тестове:

VPS тестове за скорост: Запад

VPS от скоростта на тестове-запад

Тестове за скорост на VPS: Централна

VPS от скоростта на тестове централен

VPS тестове за скорост: Изток

VPS от скоростта на тестове-изток

Поддръжка на клиенти

С удоволствие мога да кажа, че и четирите от тези уеб хостинг компании предоставят качествена поддръжка на клиенти. Всъщност това е много близък разговор, що се отнася до поддръжката на VPS. InMotion хостингът осигури отлична подкрепа през годините. И те са били много полезни с тяхната поддръжка на VPS хостинг. По отношение на времето за реакция, A2 хостинг и GreenGeeks са най-бързи. В миналото Bluehost имаше някои от по-бавните времена на реакция чрез чат на живо. Напоследък обаче забелязвам известно подобрение.

Цената /

Всяка от тези уеб хостинг компании предлага няколко различни нива на VPS хостинг планове от начално ниво до по-интензивни планове. Разглеждайки общата картина, InMotion хостинг и A2 хостинг осигуряват най-добрата стойност за цената, която плащате. И двете предоставят изобилие от ресурси и функции с всичките си планове за VPS. Плановете на GreenGeeks VPS не предоставят почти същото количество ресурси през целия борд, плюс те в момента не предлагат първоначална отстъпка. Bluehost VPS плановете са на конкурентни цени и осигуряват добри ресурси. Те обаче не включват толкова функции, колкото InMotion и A2.
Inmotion-най-изгодната VPS хостингVPS хостингът на InMotion предлага най-впечатляващите функции за цената.

VPS хостинг препоръки

Тези четири уеб хостове определено са едни от най-добрите възможности за VPS хостинг. Като цяло бихме поставили InMotion хостинг в горната част на нашия списък по някои от гореспоменатите причини. A2 хостингът ще бъде близо до секунда. GreenGeeks VPS хостингът е най-подходящ за по-опитни уебмастъри. Bluehost би бил по-подходящ, ако в момента имате един от споделените им хостинг планове.

VPS HostPrice
1. С капацитет-хостинг-VPS InMotion хостинг $ 22,99 мес. – 54,99 щ.д..
2. а2-хостинг-VPS A2 хостинг $ 25,00 мес. – 50,00 щ.д..
3. greengeeks-VPS GreenGeeks 39,95 щ.д. – 109,95 щ.д..
4. BlueHost-VPS Bluehost $ 19,99 мес. – 59,99 щ.д..
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector