Najbolji VPS hosting

najbolje-VPS-web-hosting


Ažurirano 20. siječnja 2020. Prošle godine objavili smo naše nagrade za najbolji web hosting za 2019. godinu, uključujući VPS hosting. Međutim, planovi web hostinga s virtualnim privatnim poslužiteljem zahtijevaju neka dodatna razmatranja. Evo proširenog pogleda na najbolji VPS hosting.

InMotion hosting

Inmotion-VPS hosting

 • Velika dostupnost Powered by Cloud
 • Upravljano VPS okruženje
 • Funkcionalnost snimke
 • Tehnologija maksimalne brzine u zonama
 • Besplatni SSD-ovi
 • Besplatna licenca cPanel
 • Nije zaključano za određeni broj jezgara CPU-a
 • Korijen pristup
 • 90 dnevno jamstvo povrata novca

A2 hosting

a2-hosting-upravlja-VPS

 • Brza odredba
 • Upravljano VPS okruženje
 • Besplatni SSD-ovi
 • Odaberite Lokacija poslužitelja
 • CloudFlare CDN
 • Korijen pristup
 • Šifrirajmo SSL
 • Jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku

GreenGeeks

greengeeks-VPS hosting

 • Napaja 300% obnovljive energije
 • Odaberite između 5 različitih razina
 • Brzo vrijeme reakcije korisničke podrške
 • Dostupno na Blacklist Free IP-ovima
 • Besplatni SSD-ovi

Bluehost

BlueHost-VPS hosting

 • Brza odredba
 • Instalacijski softver za jedan klik – uključujući WordPress
 • Poboljšani cPanel
 • Korijen pristup

Značajke

Iako svi ovi VPS Hosting planovi sadrže impresivne značajke, InMotion Hosting je definitivno najimpresivniji. Za početak, njihova značajka visoke dostupnosti kombinira prednosti gostovanja u oblaku s vašim virtualnim privatnim poslužiteljem radi dodatne redundanse. Također mi se jako sviđa značajka funkcionalnosti snimke koja vam omogućuje da vratite svoje okruženje poslužitelja u prethodno stanje u slučaju da dođe do problema.

INMOTION-visoke dostupnosti-VPSVisoka dostupnost VPS hostinga InMotion Hosting osigurava da vaše web stranice imaju odgovarajuće resurse.Inmotion-VPS-server-snimkePomoću funkcije VPS snimke InMotion Hostinga InMotion Hosting možete lako vratiti svoj poslužitelj u prethodno stanje.

U VPS planovima InMotion Hostinga pronađene su mnoge druge sjajne značajke, uključujući njihovu Max Speed ​​Zone tehnologiju, besplatne SSD-ove, besplatnu cPanel licencu, uz njihovu 90-dnevnu garanciju povrata novca.

Vrijeme pružanja

Iako su svi ovi domaćini imali dobra vremena, A2 hosting je bio najbrži. Gotovo odmah nakon prijave primio sam svoju e-poštu dobrodošlice i moj VPS je bio dobar za odlazak. Naravno, vrijeme rezerviranja samo je dio jednadžbe. Ključno je postavljanje vašeg okruženja i spremnosti za kreiranje i hostiranje vaše web stranice (pogledajte Postavljanje računa niže). A2 Hosting i InMotion Hosting bila su dva VPS hosting plana koja su mi omogućila da odmah počnem raditi.
a2-hosting-brzo-odredbaS A2 hostingom brzo se osiguravate.

Postavljanje računa

InMotion Hosting i A2 Hosting imali su najjednostavnije i najjednostavnije procedure podešavanja računa – odnosno brinuli su se za postavljanje poslužitelja imena, zona zona i druge postavke poslužitelja. Suprotno tome, GreenGeeks, iako je označen upravljanim VPS planom, zahtijeva od vas da sami postavite mnogo stvari. Bluehost bi se nalazio negdje između. S Bluehostom je većina vašeg okruženja postavljena za vas, međutim, pristup WHM-u zahtijeva od vas da se prebacite na neko drugo područje, kreirate lozinku i pristupite joj putem vašeg IP URL-a – nešto duže i duži postupak koji bi trebao biti.

Jedno područje u kojem dajem prednost InMotionu je njihova ploča za upravljanje računima (AMP). S ove stranice možete pristupiti svim važnim funkcijama (npr. WHM, cPanel, Cloud Server, restart poslužitelja itd.).
Inmotion-VPS-računa za upravljanje pločePloča upravljanja računom InMotion Hosting (AMP) omogućuje vam brz pristup funkcionalnosti za upravljanje VPS-om.

Brzina web stranice

Što se tiče brzine i performansi web mjesta, InMotion Hosting preuzima odlična priznanja. Njihova tehnologija Max Speed ​​Zone zajedno s vrhunskim hardverom dosljedno osigurava najbrža vremena učitavanja mjesta. Zapravo je InMotion bio znatno brži od ostalih web domaćina ovdje.

A2 hosting imao je sljedeće najbrže vrijeme učitavanja, a slijedili su Bluehost i GreenGeeks. Temeljito smo ispitali svaki od ovih VPS hosting planova s ​​različitih lokacija kako bismo dobili precizniji prikaz brzine svakog web-domaćina. Evo primjera rezultata naših testova:

VPS testovi brzine: Zapad

VPS-speed-testovi-zapad

VPS testovi brzine: Centralni

VPS brzine testovi-središnje

VPS testovi brzine: Istok

VPS-speed-testovi-istok

Korisnička podrška

Zadovoljstvo mi je što mogu reći da sve četiri ove web hosting tvrtke pružaju kvalitetnu korisničku podršku. Zapravo se radi o vrlo bliskom pozivu kada je u pitanju podrška VPS-a. InMotion Hosting pružio je izvrsnu podršku tijekom godina. I, bili su od velike pomoći u podršci za VPS hosting. Što se tiče vremena odziva, A2 hosting i GreenGeeks bili su najbrži. U prošlosti je Bluehost imao nešto sporija vremena odziva putem chata uživo. Međutim, u posljednje vrijeme primjećujem određeno poboljšanje.

Cijena / Vrijednost

Svaka od ovih web hosting tvrtki nudi nekoliko različitih razina VPS hosting planova od ulazne razine do planova koji intenzivnije koriste resurse. Gledajući ukupnu sliku, InMotion hosting i A2 hosting pružaju najbolju vrijednost za cijenu koju plaćate. Oboje pružaju obilna sredstva i mogućnosti sa svim svojim VPS planovima. GreenGeeks VPS planovi ne pružaju približno jednaku količinu resursa na cijeloj ploči, plus oni trenutno ne nude početni popust. Planovi Bluehost VPS-a cijene se konkurentno i nude dobre resurse. Međutim, ne uključuju toliko značajki kao InMotion i A2.
Inmotion-najbolje vrijednosti VPS hostingInMotion-ov VPS hosting nudi najimpresivnije značajke po cijeni.

Preporuke VPS hostinga

Ova četiri web domaćina definitivno su neki od najboljih izbora za VPS hosting. Općenito, mi bismo InMotion Hosting stavili na vrh našeg popisa iz nekih gore navedenih razloga. A2 Hosting bi bio blizu sekunde. GreenGeeks VPS hosting najprikladniji je za iskusnije webmastere. Bluehost bi bio prikladniji ako trenutno imate jedan od njihovih zajedničkih hosting planova.

VPS HostPrice
1. INMOTION-hosting-VPS InMotion hosting 22,99 USD mjesečno. – 54,99 USD mjesečno.
2. a2-hosting-VPS A2 hosting 25,00 dolara mjesečno. – 50,00 USD mjesečno.
3. greengeeks-VPS GreenGeeks 39,95 dolara mjesečno. – 109,95 dolara mjesečno.
4. BlueHost-VPS Bluehost 19,99 USD mjesečno. – 59,99 USD mjesečno.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector