Paras VPS-hosting

Paras-VPS-web-hosting


PÄIVITETTY 20. tammikuuta 2020: Viime vuonna julkistimme Best Web Hosting -palkinnot vuodelle 2019 – mukaan lukien VPS Hosting. Verkkosivustosuunnitelmat virtuaalisen yksityisen palvelimen kanssa vaativat kuitenkin joitain lisänäkökohtia. Tässä on laajempi katsaus parhaaseen VPS-isännöintiin.

InMotion-hosting

Logitech-VPS-hosting

 • Suuri saatavuus Pilven ylläpitämä
 • Ylläpito VPS-ympäristö
 • Yksittäiskuvan toimivuus
 • Max Speed ​​Zone -teknologia
 • Ilmaiset SSD-levyt
 • Ilmainen cPanel-lisenssi
 • Ei lukittu tiettyyn määrään CPU-ytimiä
 • Pääsy pääsyyn
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

A2-hosting

a2-hosting-hallinnoimien-VPS

 • Pikatoimitus
 • Ylläpito VPS-ympäristö
 • Ilmaiset SSD-levyt
 • Valitse Palvelimen sijainti
 • CloudFlare CDN
 • Pääsy pääsyyn
 • Salatkoon SSL
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

GreenGeeks

greengeeks-VPS-hosting

 • Voimanlähteenä 300% uusiutuvaa energiaa
 • Valitse viidestä eri tasosta
 • Nopea asiakastuen vastausaika
 • Suunniteltu mustan listan ilmaisissa IP-osoitteissa
 • Ilmaiset SSD-levyt

Bluehost

bluehost-VPS-hosting

 • Nopea tarjonta
 • Yhden napsautuksen ohjelmiston asennusohjelma – mukaan lukien WordPress
 • Parannettu cPanel
 • Pääsy pääsyyn

ominaisuudet

Vaikka kaikki nämä VPS-hosting-suunnitelmat sisältävät vaikuttavia ominaisuuksia, InMotion-hosting on ehdottomasti vaikuttavin. Ensinnäkin niiden korkea käytettävyysominaisuus yhdistää pilvitallennuksen edut virtuaaliseen yksityiseen palvelimeesi lisäämään redundanssia. Pidän myös todella tilannekuvan ominaisuusominaisuudesta, jonka avulla voit palauttaa palvelinympäristön aiempaan tilaan, jos ongelmia ilmenee.

Logitech-korkean käytettävyyden-VPSInMotion Hostingin korkea käytettävyys VPS-hosting varmistaa, että verkkosivustollasi on asianmukaiset resurssit.Logitech-VPS-palvelin-otoksiaInMotion Hostingin VPS Snapshot -toiminnolla voit helposti palauttaa palvelimen aiempaan tilaan.

InMotion Hostingin VPS-suunnitelmissa on monia muita hienoja ominaisuuksia, kuten Max Speed ​​Zone -tekniikka, ilmaiset SSD-levyt, ilmainen cPanel-lisenssi sekä 90 päivän rahat takaisin -takuu.

Tarjousaika

Vaikka kaikilla näillä web-isäntäillä oli hyvät palveluajat, A2-hosting oli nopein. Lähes heti ilmoittautumisen jälkeen sain tervetuliaisähköpostini ja VPS-laitteeni oli hyvä mennä. Tarjousaika on tietysti vain osa yhtälöä. Ympäristön asettaminen valmiiksi ja valmiiksi luomaan ja ylläpitämään verkkosivustosi on myös kriittistä (katso tilin asetukset alla). A2-hosting ja InMotion-hosting olivat kaksi VPS-hosting-suunnitelmaa, joiden avulla pääsin heti töihin.
a2-hosting-nopea-säännöstäA2-hosting tarjoaa nopean käyttöönoton.

Tilin asetukset

InMotion Hosting- ja A2 Hosting -palvelimilla oli helpoin ja sujuvin tilin asennusmenettely – eli he hoitivat nimipalvelimien, vyöhykerekisterien ja muiden palvelimen asetusten määrittämisen. Sitä vastoin GreenGeeks, vaikka se on merkitty hallittuun VPS-suunnitelmaan, edellyttää, että sinun on määritettävä paljon asioita itse. Bluehost sijoittuu jonnekin väliin. Bluehostin avulla suurin osa ympäristöstäsi on määritetty sinulle, mutta WHM: n käyttö edellyttää, että olet siirtynyt toiselle alueelle, luonut salasanan ja käyttänyt sitä sitten IP-URL-osoitteesi kautta – hiukan pidempi prosessi, jonka sen pitäisi olla..

Yksi alue, jolla annan etuna InMotionille, on heidän Account Management Panel (AMP). Voit käyttää kaikkia tärkeitä toimintoja tällä sivulla (esim. WHM, cPanel, Cloud Server, Server Restart jne.).
Logitech-VPS-tilin hallinta-paneeliInMotion Hosting -hallintapaneeli (AMP) antaa sinulle nopean pääsyn VPS: n hallintaan liittyviin toimintoihin.

Verkkosivun nopeus

Verkkosivuston nopeuden ja suorituskyvyn suhteen InMotion Hosting ottaa parhaan kunnianosoituksen. Heidän suurimman nopeuden vyöhyketekniikka ja korkealaatuinen laitteisto tarjosivat jatkuvasti nopeimmat sivuston latausajat. Itse asiassa InMotion oli huomattavasti nopeampi kuin muut täällä olevat verkkoisäntäkoneet.

A2-palvelimella oli seuraava nopein latausaika, jota seurasivat Bluehost ja GreenGeeks. Testasimme perusteellisesti kutakin näistä VPS-isännöintisuunnitelmista eri paikoista saadaksemme tarkemman kuvan kunkin web-isännän nopeudesta. Tässä on esimerkki testituloksista:

VPS-nopeustesti: länsi

VPS-speed-testit-länsi

VPS-nopeustesti: Keski

VPS-nopeus-testit Keski-

VPS-nopeustesti: itä

VPS-nopeus-testit-itä

Asiakaspalvelu

Minulla on ilo todeta, että kaikki nämä neljä web-hosting-yritystä tarjoavat laadukasta asiakastukea. Itse asiassa se on todella läheinen puhe VPS-tukeen. InMotion Hosting on tarjonnut erinomaista tukea vuosien varrella. Ja he ovat olleet erittäin hyödyllisiä VPS-isännöintitukissa. Vastausaikoista A2 Hosting ja GreenGeeks ovat olleet nopeimpia. Aikaisemmin Bluehostilla on ollut joitain hitaammista vastausajoista live-chatin kautta. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut joitain parannuksia.

Kustannus / arvo

Jokainen näistä web-hosting-yrityksistä tarjoaa useita erilaisia ​​VPS-hosting-suunnitelmien tasoja lähtötasosta resurssitehokkaampiin suunnitelmiin. Kokonaiskuvaa tarkasteltaessa InMotion Hosting ja A2 Hosting tarjoavat parhaan vastineen maksamallesi hinnalle. Molemmat tarjoavat runsaasti resursseja ja ominaisuuksia kaikilla VPS-suunnitelmillaan. GreenGeeks VPS -suunnitelmat eivät tarjoa melko yhtä paljon resursseja kautta linjan, ja ne eivät tällä hetkellä tarjoa ensimmäistä alennusta. Bluehost VPS -suunnitelmat hinnoitetaan kilpailukykyisesti ja tarjoavat hyviä resursseja. Ne eivät kuitenkaan sisällä niin monta ominaisuutta kuin InMotion ja A2.
Logitech-paras-arvo-VPS-hostingInMotionin VPS-hosting tarjoaa vaikuttavimmat ominaisuudet hintaan.

VPS-hosting-suositukset

Nämä neljä verkkoisäntää ovat ehdottomasti joitain parhaimmista vaihtoehdoista VPS-hosting-palvelulle. Kaiken kaikkiaan sijoittaisimme InMotion Hosting -luettelomme kärkeen joistakin edellä mainituista syistä. A2-hosting olisi lähellä sekuntia. GreenGeeks VPS -majoitus on parhaiten kokeneille verkkovastaaville. Bluehost olisi sopivampi, jos sinulla on tällä hetkellä yksi heidän jaetusta isännöintisuunnitelmastaan.

VPS-isäntähinta
1.Logitech-hosting-VPSInMotion-hosting22,99 dollaria kuukaudessa – 54,99 dollaria kuukaudessa.
2.a2-hosting-VPSA2-hosting25,00 dollaria kuukaudessa – 50,00 dollaria kuukaudessa.
3.greengeeks-VPSGreenGeeks39,95 dollaria kuukaudessa – 109,95 dollaria kuukaudessa.
4.Bluehost-VPSBluehost19,99 dollaria kuukaudessa – 59,99 dollaria kuukaudessa.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map