Vodič za VPS hosting

VPS-web-hosting-vodič


VPS hosting pruža bolje resurse i više snage od plana zajedničkog web hostinga. I dok vam virtualni privatni poslužitelj nudi mnoge prednosti koje namjenski poslužitelj ima, nećete morati potrošiti toliko novca na VPS hosting plan. Evo našeg opsežnog vodiča za VPS hosting.

Što je VPS hosting?

S VPS Hostingom na računalu postoji nekoliko primjeraka zasebnih operativnih sustava – što vam daje vaš virtualni privatni poslužitelj. Iako još uvijek možete dijeliti fizički poslužitelj u podatkovnom centru, s vlastitim virtualnim operativnim sustavom, možete imati namjenske resurse poput RAM-a, propusne širine i prostora na disku. Drugim riječima, okolina oponaša imati namjenski poslužitelj – uz niže troškove!

Koje su prednosti VPS-a?

VPS hosting je sjajna alternativa – nadogradnja zajedničkog hostinga koja pruža prednosti namjenskog poslužitelja po mnogo nižim cijenama koje planira namjenski hosting. Osim namjenskih resursa, jer imate vlastiti operativni sustav s VPS-om, imate više privatnosti (nijedna druga web lokacija ne može pristupiti vašim datotekama), više kontrole (možete ponovo pokrenuti virtualni poslužitelj kada trebate) i dostupno je više prilagođavanja ( ako trebate izmijeniti Apache, MySQL itd.

Kome treba VPS hosting?

VPS hosting je idealan za mala i srednja poduzeća koja očekuju povećane količine web prometa. Na primjer, ako planirate pokrenuti web mjesto za e-trgovinu, bolje će vam biti VPS hosting hosting plan s namjenskim resursima nego sa standardnim zajedničkim planom hostinga. Također, za web stranice bez e-trgovine, koje su porasle i u pogledu broja web stranica i broja web korisnika, VPS je bolja opcija da osigurate da imate potrebne resurse i snagu za nastavak rada za posjetitelje svoje web lokacije..

Prelazak sa zajedničkog hostinga na VPS

Ako trenutno imate zajednički plan hostinga, glavni razlog za prelazak na VPS hosting plan je korištenje resursa. Problem zapravo nije u tome što vaša web lokacija radi sporo, već treba biti u stanju podnijeti više web prometa. Vaš trenutni web domaćin obično će vas obavijestiti kada prijeđete ograničene resurse hostinga. To je idealno vrijeme za prelazak na VPS. S virtualnim privatnim poslužiteljem imat ćete vlastiti operativni sustav i namjenske resurse za veću moć. Vaša će web lokacija tada moći upravljati povećanim prometom. I imat ćete još bolju izolaciju od ostalih korisnika hostinga.

VPS Hosting vs Dijeljeni hosting

Sjajna vijest za VPS klijente ovih dana je da većina web hosting kompanija nudi VPS hosting za upravljanje. Ovdje ne samo da će postaviti okruženje vašeg poslužitelja, već će se pobrinuti i za zadatke poput nadogradnje softvera, sigurnosnih zakrpa, itd. Također, sada se znatno smanjuje vrijeme pružanja usluga i možete biti u funkciji s VPS hostingom mnogo brže.

Iako postoji mnogo sličnosti između plana VPS hostinga i plana zajedničkog hostinga, primijetit ćete da postoje neke dodatne značajke i funkcije koje vam se pružaju. Na primjer, InMotion Hosting pruža vam WebHost Manager (WHM) koji vam omogućuje pristup Konfiguraciji servera, informacijama o računu, sigurnosti, funkcijama računa, SSL / TLS, cPanel i mnogim drugim. Imajte na umu da vaš VPS cPanel obično ne uključuje Softaculous kao većina implementacija zajedničkog hostinga cPanel. Ako vam nije jednostavno ručno instalirati softverske aplikacije kao što je WordPress, obično možete kupiti Softaculous licencu za jednostavne instalacije softvera.

Također ćete moći pratiti performanse vašeg virtualnog privatnog poslužitelja s obzirom na propusnost, prostor na disku, RAM-u i prosjek učitavanja..
VPS-Monitor

Najbolje VPS hosting preporuke

VPS web hosting idealan je za poslovne web stranice i web stranice koje zahtijevaju povećane resurse za obradu više prometa nego što to omogućuje zajednički plan hostinga. A ako upravljani VPS hosting planovi pojednostavljuju postupak, ne trebate biti stručnjak za upotrebu VPS hostinga za svoje web stranice. Naše tri VPS hosting planove koje bismo stavili na vrh bilo koje liste.

InMotion hosting

Inmotion-VPS hosting
29,99 USD mjesečno. – 74,99 USD mjesečno.
RAM: 4GB – 8GB
Prostor na disku: 75GB – 260GB
Širina pojasa: 4TB – 6TB

 • Značajka visoke dostupnosti za redukciju u stvarnom vremenu
 • Besplatna licenca cPanel
 • Besplatni SSD pogoni
 • Upravljani hosting
 • Tehnologija maksimalne brzine u zonama
 • Sigurna e-pošta
 • Optimiziran za e-trgovinu
 • Nadzorna ploča resursa
 • Funkcionalnost snimke
 • DDoS zaštita od napada
 • Besplatno sigurnosno kopiranje podataka
 • 99,9% Uptime
 • 90 dnevno jamstvo povrata novca

Već dugi niz godina preporučujemo planove poslovnog hostinga tvrtke InMotion. Međutim, njihovi VPS Hosting planovi podižu stvari na drugu razinu. Prije svega, s VPS-om InMotion Hostinga dobivate višak u stvarnom vremenu – što znači, ako postoji problem s vašim poslužiteljem, vaša će web stranica biti dostupna gotovo odmah na drugom poslužitelju u klasteru. Ova značajka velike dostupnosti pokreće se u oblačnoj infrastrukturi. Kombinacija VPS-a i pogodnosti hostinga u oblaku čine InMotion Hosting jednim od naših najboljih izbora. Ali zapravo dobivate mnogo više s njihovim VPS Hosting planovima.

InMotion Hosting uključuje upravljane značajke hostinga za naprednu optimizaciju poslužitelja s vašim VPS-om – uključujući ažuriranja za LAMP stack, cPanel i WHM, kao i sigurnosne zakrpe za OS. Također dobivate besplatnu cPanel licencu i više namjenskih IP adresa. Također nam se sviđa funkcionalnost snimka koja vam omogućava povratak na prethodnu instancu datoteka i procesa. A InMotion vas ne ograničava na određeni broj CPU jezgara.

Uz sve ove impresivne značajke, vaš InMotion VPS hosting plan uključuje i izvanredne značajke na koje smo navikli s njihovim zajedničkim hosting planovima. Tako da možete imati koristi i od njihove Max Speed ​​Zone tehnologije, besplatnih SSD-ova, besplatne sigurnosne kopije podataka, neograničenog broja e-pošte i izvrsne korisničke podrške..

Kliknite ovdje za 51% popusta na InMotion VPS hosting

A2 hosting

a2-hosting-VPS
5 dolara mjesečno – 65,99 USD mjesečno.
RAM: 512MB – 8GB
Prostor na disku: 20GB – 150GB
Širina pojasa: 2TB – 4TB

 • Izbor VPS-a za upravljanje ili neupravljanjima
 • Besplatni cPanel
 • Besplatni SSD
 • Potpuno upravljanje hostGuardom
 • Besplatno Šifriraj SSL
 • Besplatno CloudFlare CDN
 • Jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku

A2ovi zajednički planovi hostinga prepoznati su po tome što naglašavaju brzinu. Kada je u pitanju VPS, A2 hosting je još impresivniji i pruža vam širok spektar mogućnosti. Iskusni programeri mogu dobiti neupravljani VPS paket za samo 5,00 dolara mjesečno. Na drugom kraju, možete dobiti upravljani VPS (sa ili bez korijenskog pristupa), počevši od 32,99 USD mjesečno.

V2 planovi upravljanja VPS hostingom uključuju potpuno upravljanje HostGuard-om koji održava vaš hardver, mrežu, ažuriranja softvera i sigurnost – tako da ne morate brinuti o svom poslužitelju. Kao što je to slučaj sa njihovim zajedničkim planovima za hosting, V2 upravljani VPS uključuje besplatni CloudFlare CDN, izbor lokacija poslužitelja u SAD-u, Europi i Aziji i neobavezna značajka Turbo Boost koja može dovesti do 20 puta bržeg učitavanja stranica.

Kliknite ovdje za popust na A2 hosting VPS

GreenGeeks

greengeeks-VPS
39,95 dolara mjesečno. – 159,95 USD mjesečno.
RAM-a: 1GB – 8GB
Prostor na disku: 25GB – 125GB
Širina pojasa: 1000GB – 3000GB

 • Besplatna licenca cPanel / WHM
 • Pogoni u čvrstom stanju
 • Brza odredba
 • Besplatna noćna izrada sigurnosnih kopija
 • Upravljačka ploča VPS Management
 • Poboljšana sigurnost
 • 300% Pokreće obnovljivi izvori energije

Kao i njihovi dijeljeni hosting planovi, GreenGeeks VPS Hosting pokreće 300% obnovljive energije. Ako tražite zeleni VPS hosting, oni zaslužuju vašu obzir. GreenGeeks ima jedno od najbržih razdoblja za koje smo svjesni da je vaš VPS spreman minut nakon potvrde narudžbe..

Sa cPanel / WHM planovi GreenGeeks VPS hostinga u potpunosti se upravljaju i imate potpuni korijenski pristup vašem poslužitelju. Možete birati između 5 različitih VPS planova, ovisno o količini RAM-a, pohrane i propusne širine koja vam je potrebna.

VPS Usporedbe hostinga

Osnovne značajke web HostPriceCPU
InMotion hosting 29,99 USD mjesečno. – 74,99 USD mjesečno. Otključan Upravljani SSD VPS hosting hosting Powered by Cloud
A2 hosting 5 dolara mjesečno – 65,99 USD mjesečno. 4 do 8 Upravljanje domaćinom
GreenGeeks 39,95 dolara mjesečno. – 159,95 USD mjesečno. 4 300% Pokreće obnovljivi izvori energije
Bluehost 19,99 USD mjesečno. – 59,99 USD mjesečno. 2 do 4 Zajamčena sredstva
DreamHost 15 dolara mjesečno – 120 dolara mjesečno. N / A Ubuntu dugoročna podrška
iPage 19,99 USD mjesečno. – 79,99 USD mjesečno. 1 do 4 Potpuno upravljana podrška uključena
Hostgator 19,95 dolara mjesečno. – 39,95 dolara mjesečno. 2 do 4 Više pružatelja propusnosti
GoDaddy 29,99 USD mjesečno. – 139,99 USD mjesečno. Resursi nisu posvećeni Osigurao SiteLock
IX web hosting 54,95 USD mjesečno. – 89,95 dolara mjesečno. 4 do 8 Burstable RAM-a
Namecheap 19,95 dolara mjesečno. – 69,95 USD mjesečno. 1 do 2 Dodatna naknada za upravljanje poslužiteljem
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector