VPS tárhely útmutató

VPS-web-hosting-kalauz


A VPS tárhely jobb forrásokat és több energiát biztosít, mint a megosztott webtárhely-terv. És bár a virtuális magánszerver számos előnyt kínál Önnek, amelyeket egy dedikált szerver nyújt, addig nem kell annyi pénzt költenie a VPS tárhely-tervre. Itt található a VPS Hosting átfogó útmutatója.

Mi a VPS tárhely??

A VPS Hosting használatával számos operációs rendszer létezik a gépen – ezáltal saját virtuális magánszervert biztosít. Tehát, bár továbbra is megoszthatja egy fizikai szervert az adatközponttal, saját virtuális operációs rendszerével, dedikált erőforrásokkal rendelkezik, például RAM, sávszélesség és lemezterület. Más szavakkal: a környezet utánozza egy dedikált szerver használatát – alacsonyabb költséggel!

Mik a VPS előnyei??

A VPS tárhely nagyszerű alternatíva – a Shared Hosting frissítése, amely egy dedikált szerver előnyeit nyújtja, sokkal alacsonyabb költséggel, mint amelyet a dedikált tárhely tervez. A dedikált erőforrások mellett, mivel van saját operációs rendszere a VPS-vel, nagyobb a magánélet (más webhelyek nem férhetnek hozzá a fájlokhoz), több irányítás (a virtuális szervert újraindíthatja, amikor erre szükség van), és több testreszabható ( ha módosítania kell az Apache-t, a MySQL-t stb.

Kinek van szüksége VPS tárhelyre?

A VPS tárhely ideális kis- és középvállalkozások számára, amelyek növekvő mennyiségű webes forgalmat várnak el. Például, ha e-kereskedelmi webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor jobb lesz, ha egy VPS-tárhely-tervet készít dedikált erőforrásokkal, mint egy szokásos megosztott tárhely-tervvel. Emellett a nem e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek esetében is, amelyek növekedtek mind a weboldalak számában, mind a webfelhasználók számában, a VPS a jobb választás annak biztosítására, hogy rendelkezzen a szükséges erőforrásokkal és erővel a webhely látogatói számára történő működés folytatásához.

Áttérés a megosztott tárhelyről a VPS-re

Ha jelenleg megosztott tárhelytervvel rendelkezik, akkor a VPS-tárhelytervre való áttérés fő oka az erőforrás-felhasználás. A probléma valójában nem az, hogy webhelye lassan működik, hanem annak, hogy képes legyen kezelni a nagyobb internetes forgalmat. A jelenlegi internetes házigazda általában tájékoztatja Önt, ha túllépte a megosztott tárhely erőforrás-korlátait. Ez az ideális idő a VPS-re való váltáshoz. Virtuális magánszerverrel saját operációs rendszerrel és dedikált erőforrásokkal rendelkezik a megnövelt energiafelhasználás érdekében. Ezután webhelye képes lesz kezelni a megnövekedett forgalmat. És még jobb szigetelést fog biztosítani a többi fogadó ügyféltől.

VPS tárhely vs megosztott tárhely

A VPS ügyfeleinek napjainkban remek hír az, hogy a legtöbb webtárhely-szolgáltató menedzselt VPS-tárhelyet kínál. Itt nem csak a kiszolgálói környezetet állítják fel, hanem olyan feladatokat is elvégeznek, mint például a szoftverfrissítések, a biztonsági javítások stb. sokkal gyorsabban.

Noha sok hasonlóság mutatkozik a VPS tárhely és a megosztott tárhely terv között, észre fogja venni, hogy vannak néhány további szolgáltatás és funkció is. Az InMotion Hosting például biztosítja a WebHost Manager (WHM) szolgáltatást, amely lehetővé teszi a kiszolgálókonfiguráció, a fiókadatok, a biztonság, a fiókfunkciók, az SSL / TLS, a cPanel és egyebek elérését. Ne feledje, hogy a VPS cPanel általában nem tartalmazza a Softaculous alkalmazást, mint a legtöbb megosztott tárhely cPanel megvalósítása. Ha a szoftveralkalmazások, például a WordPress nem manuális telepítése nem megfelelő, általában megvásárolhatja a Softaculous licencet a szoftver egyszerű telepítéséhez..

Ezenkívül ellenőrizheti a virtuális magánszerver teljesítményét a sávszélesség, a lemezterület, a RAM és a terhelési átlag szempontjából is..
VPS-monitor

A legjobb VPS tárhely-ajánlások

A VPS Webtárhely ideális üzleti webhelyekhez és olyan webhelyekhez, amelyek nagyobb forgalmat igényelnek nagyobb forgalom kezeléséhez, mint amennyit a megosztott tárhelyi terv lehetővé tesz. És a felügyelt VPS tárhely-tervekkel, amelyek egyszerűsítik a folyamatot, nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy a VPS tárhelyet webhelyein használhassa. Itt a három VPS tárhely-tervünket felsoroljuk bármely lista tetejére.

InMotion tárhely

inmotion-VPS-hosting
29,99 USD mo. – 74,99 USD havonta.
RAM: 4–8 GB
Lemezterület: 75 GB – 260 GB
Sávszélesség: 4TB – 6TB

 • Magas rendelkezésre állás funkció a valós idejű redundancia számára
 • Ingyenes cPanel licenc
 • Ingyenes SSD meghajtók
 • Menedzselt tárhely
 • Max Speed ​​Zone technológia
 • Biztonságos e-mail
 • Optimalizált e-kereskedelemhez
 • Erőforrás irányítópult
 • Pillanatkép funkció
 • DDoS Attack Protection
 • Ingyenes adatmentés
 • 99,9% Uptime
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

Az InMotion üzleti hosting terveit már évek óta ajánljuk. Ugyanakkor a VPS tárhely-terveik más szintre veszik a dolgokat. Mindenekelőtt az InMotion Hosting VPS-jével valós idejű redundanciát kap – vagyis ha probléma merül fel a szerverrel, akkor a webhely szinte azonnal elérhető lesz a fürt másik szerverén. Ezt a magas rendelkezésre állású szolgáltatást felhőinfrastruktúra táplálja. A VPS és a felhőalapú tárhely előnyeinek kombinációja az InMotion Hosting egyik legfontosabb választásunkat. De valójában sokkal többet szerez a VPS tárhely-terveivel.

Az InMotion Hosting menedzselt hostolási funkciókat tartalmaz a fejlett szerver-optimalizáláshoz a VPS-vel – ideértve a LAMP verem, a cPanel és a WHM frissítéseit, valamint az operációs rendszer biztonsági javításait. Ingyenes cPanel licencet és több dedikált IP címet is kap. Szeretjük a pillanatkép funkciót is, amely lehetővé teszi a fájlok és folyamatok egy korábbi példányára való visszatérést. És az InMotion nem korlátozza Önt egy bizonyos számú CPU-magra.

Mindezen lenyűgöző szolgáltatások mellett az InMotion VPS tárhely-terve tartalmazza azokat a kiemelkedő funkciókat is, amelyekhez már megszoktuk a megosztott tárhelyterveiket. Tehát Ön is profitálhat a Max Speed ​​Zone technológiájából, az ingyenes SSD-kből, az ingyenes adatmentésből, a korlátlan e-mailből és a kiemelkedő ügyfélszolgálatból..

Kattintson ide, hogy 51% -os árengedményt kapjon az InMotion VPS tárhelyen

A2 tárhely

a2-hosting-VPS
5 dollár ha. – 65,99 USD havonta.
RAM: 512 MB – 8 GB
Lemezterület: 20–150 GB
Sávszélesség: 2TB – 4TB

 • A felügyelt vagy nem kezelt VPS választása
 • Ingyenes cPanel
 • Ingyenes SSD
 • Teljes HostGuard menedzsment
 • Ingyenes SSL titkosítás
 • Ingyenes CloudFlare CDN
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Az A2 megosztott tárhely-terveit elismerik a sebesség hangsúlyozása miatt. A VPS-ről az A2 Hosting még lenyűgözőbb, és széles választékát kínálja. A tapasztalt fejlesztők nem kezelt VPS csomagot kaphatnak, mindössze 5,00 dollárért. A másik végén kaphat kezelt VPS-t (root hozzáféréssel vagy anélkül), 32,99 dollárral kezdve.

Az A2 Hosting kezelt VPS tervei tartalmazzák a teljes HostGuard Management rendszert, amely karbantartja a hardvert, a hálózatot, a szoftverfrissítéseket és a biztonságot – így nem kell aggódnia a szerver miatt. És a megosztott tárhelyterveikhez hasonlóan, az A2 által kezelt VPS tartalmaz egy ingyenes CloudFlare CDN-t, kiszolgálóhelyek választását az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában, valamint egy Turbo Boost opcionális funkciót, amely 20x-szer gyorsabb oldalbetöltési időket eredményezhet..

Kattintson ide az A2 Hosting VPS kedvezményéhez

GreenGeeks

greengeeks-VPS
39,95 USD mo. – 159,95 USD mo.
RAM: 1–8 GB
Lemezterület: 25 GB – 125 GB
Sávszélesség: 1000–3000 GB

 • Ingyenes cPanel / WHM licenc
 • Félvezető meghajtók
 • Gyors biztosítás
 • Ingyenes éjszakai mentés
 • VPS Vezérlőpult
 • Fokozott biztonság
 • 300% -ban megújuló energia biztosítja

Csakúgy, mint a megosztott tárhely-terveik, a GreenGeeks VPS Hosting 300% -ban megújuló energiát üzemeltet. Ha zöld VPS-tárhelyet keres, akkor érdemes megfontolni. A GreenGeeks az egyik leggyorsabb szolgáltatási időt észreveszi, mivel a VPS percet készen áll a megrendelés ellenőrzése után.

A cPanel / WHM segítségével a GreenGeeks VPS Hosting terveket teljes mértékben kezeli, és teljes root hozzáféréssel rendelkezik a szerverhez. 5 különböző VPS-terv közül választhat, a RAM mennyiségétől, a tárolástól és a sávszélességetől függően.

VPS tárhely összehasonlítások

Web HostPriceCPU CoresFeatures
InMotion tárhely29,99 USD mo. – 74,99 USD havonta.KártyafüggetlenFelügyelt SSD VPS tárhely, amelyet a Cloud üzemeltet
A2 tárhely5 dollár ha. – 65,99 USD havonta.4–8Host-Guard menedzsment
GreenGeeks39,95 USD mo. – 159,95 USD mo.4300% -ban megújuló energia biztosítja
Bluehost19,99 USD mo. – 59,99 USD havonta.2–4Garantált források
DreamHost15 dollár ha. – 120 USD mo.N / AUbuntu hosszú távú támogatás
iPage19,99 USD mo. – 79,99 USD mo.1-4Teljesen menedzselt támogatás is
HostGator19,95 USD mo. – 39,95 USD mo.2–4Több sávszélesség-szolgáltató
Hajrá apu29,99 USD mo. – 139,99 USD mo.Erőforrások nem dedikáltakBiztosítja a SiteLock
IX Webtárhely54,95 USD mo. – 89,95 USD mo.4–8Burstable RAM
Namecheap19,95 USD mo. – 69,95 USD mo.1–2Kiegészítő díj a kiszolgálókezelésért
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map