Hosting WordPress Terbaik untuk Ejen

best-wordpress-hosting-untuk-agensi


Sekiranya anda memulakan agensi WordPress atau mempunyai yang sedia ada dan mencari web hosting terbaik untuk anda dan pelanggan anda, berikut adalah cadangan utama saya untuk hosting WordPress terbaik untuk agensi.

Maklum, hosting terurus biasanya lebih disukai untuk agensi WordPress. Ciri premium tambahan dan sokongan pakar yang anda terima membolehkan anda memberi tumpuan lebih kepada membuat laman web WordPress yang hebat untuk pelanggan anda. Dan, tiga cadangan utama saya di sini sememangnya penyedia hosting WordPress terurus yang sangat baik.

Enjin WP

Enjin WP

WP Engine adalah dan menjadi pilihan utama saya untuk situasi hosting WordPress yang diuruskan. Mereka mempunyai rancangan hosting untuk semua jenis laman web – dari laman web permulaan dan blog hingga ke aplikasi WordPress perusahaan. Dan, WP Engine juga mempunyai platform dan persekitaran yang komprehensif untuk agensi dan pembangun WordPress.

Komitmen WP Engine untuk hosting WordPress memberikan dividen yang besar kepada pelanggannya. Ciri premium, prestasi luar biasa, dan sokongan pelanggan yang pakar menjadikannya standard emas untuk hosting WordPress yang dikendalikan. Berkenaan dengan kelajuan dan skalabilitas untuk laman WordPress anda, platform WP Engine yang dioptimumkan dengan Teknologi EveryCache milik mereka secara konsisten memberikan hasil yang sangat baik.

Pembangun dan agensi WordPress dapat memanfaatkan persekitaran kerja yang terpisah yang disediakan oleh WP Engine. Anda dapat menggunakan pemasangan ujian untuk pengembangan, dan anda dapat dengan mudah membuat laman pementasan untuk menguji perubahan sebelum memindahkannya ke produksi. WP Engine juga merupakan peneraju dalam menyediakan jalan bagi agensi dan pemaju untuk dengan mudah memindahkan hak milik penagihan dan hosting kepada pelanggan mereka melalui fungsi pemasangan dan pemindahan bil yang boleh dipindah milik.

Sebagai tambahan kepada sandaran automatik harian, papan pemuka Mesin WP yang mudah digunakan juga memberi anda akses mudah untuk membuat titik sandaran data snapshot berdasarkan permintaan. Dan, anda boleh memulihkan data anda dari 40 titik pemulihan yang lalu! Anda juga dapat mengakses alat prestasi halaman untuk menerima saran untuk mengoptimumkan laman web Anda.

Keselamatan juga menjadi tumpuan utama di WP Engine. Bersama dengan pasukan kejuruteraan keselamatan mereka yang berdedikasi, anda boleh mengaktifkan pilihan untuk pengesahan dua faktor untuk peningkatan keselamatan.

Dan, dengan pemerolehan StudioPress, WP Engine juga merangkumi Kerangka Kejadian dan tema StudioPress percuma dengan semua rancangan hosting WordPress mereka yang dikendalikan.

Adakah terdapat negatif dengan WP Engine? Nah, sementara Platform Pengalaman Digital mereka ke barisan rancangan hosting mereka kini memberikan ciri yang lebih baik, ada sedikit kenaikan harga bersama dengan penurunan jumlah laman web yang diizinkan oleh setiap rencana. Walau bagaimanapun, semua rancangan hosting WP Engine sangat baik dan memberikan pengalaman hosting terurus yang terbaik untuk semua pemilik laman WordPress – termasuk agensi dan pembangun.

Pelan Hosting WP Engine

wp-engine-hosting-rancangan

Seperti yang anda lihat di atas, WP Engine tidak memiliki sebilangan besar rancangan hosting terstruktur — kecuali untuk rencana Pertumbuhan dan Skala mereka. Walau bagaimanapun, anda boleh menghubungi mereka dan dengan mudah menyediakan pakej hosting khusus jika anda memerlukan konfigurasi yang berbeza atau khas.

Sekiranya anda mahukan gabungan terbaik dari ciri hosting WordPress, prestasi laman web, dan sokongan pelanggan pakar untuk perniagaan agensi anda, WP Engine harus menjadi pertimbangan pertama anda.

Kelebihan dan Kekurangan Enjin WP

Kelebihan:

 • Teknologi EverCache milik untuk Kepantasan Lebih Cepat
 • Termasuk Kerangka Kejadian dan Tema StudioPress Percuma
 • Merangkumi Pembangunan, Pementasan dan Persekitaran Pengeluaran
 • Pemasangan dan Pemindahan Bil yang Boleh Dipindahkan untuk Pelanggan anda
 • Sandaran Harian Automatik dan Pemulihan 40 Titik
 • Sandaran Gambar
 • Sijil SSL automatik
 • Kemas kini Teras WordPress Terurus
 • Pementasan Satu Klik Berfungsi Penuh
 • Termasuk CDN Global Terurus sepenuhnya
 • Pengesahan Dua Faktor untuk Meningkatkan Keselamatan
 • Pasukan Kejuruteraan Keselamatan yang berdedikasi
 • Termasuk Alat Papan Pemuka Prestasi Halaman

Keburukan:

 • Kos Lebih Tinggi untuk Lebih Banyak Laman Web

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai WP Engine

Web Cecair

Hosting Terurus Web Cecair

Web Cecair adalah pilihan lain yang luar biasa bagi sesiapa yang mencari hosting WordPress yang dikendalikan. Dan berkaitan dengan hosting web untuk agensi dan pembangun, mereka menawarkan salah satu kombinasi terbaik dari ciri premium dan jumlah laman web yang dapat anda buat dengan setiap rancangan hosting.

Web Cecair memberi tumpuan kepada hosting laman web misi kritikal. Dan jika anda memerlukan hosting untuk beberapa laman WordPress, ciri yang disertakan dengan rancangan hosting mereka sangat diperlukan — bermula dengan iThemes Sync. iThemes Sync adalah alat utama untuk agensi yang menguruskan banyak laman WordPress. Dengan iThemes Sync, anda dapat memantau prestasi laman web anda dan menghantar laporan kepada pelanggan anda. Ini juga sangat memudahkan proses mengemas kini tema dan pemalam di beberapa laman web.

Selain iThemes Sync, agensi dan pemaju WordPress juga dapat memanfaatkan kemas kini pemalam automatik dan pemampatan gambar, sandaran automatik harian, persekitaran pementasan laman web yang benar, dan SSL automatik. Apa yang baik tentang Web Cecair adalah bahawa mereka tidak mengenakan had paparan halaman atau had lalu lintas.

Pasukan WordPress di Liquid Web sangat mengagumkan. Mereka telah mengumpulkan kumpulan yang sangat berbakat yang dapat memberikan sokongan pakar. Ada beberapa kali di mana ejen sokongan hanya memberikan pautan ke dokumen rujukan di mana saya fikir mereka mungkin memberikan lebih banyak bantuan. Walau bagaimanapun, mereka mungkin hanya insiden terpencil kerana kebanyakan kali Web Cecair memberikan sokongan yang responsif dan bermanfaat.

Pelan Hosting Web Cecair

rancangan-web-hosting-cecair

Web Cecair menawarkan lebih banyak pilihan untuk rancangan hosting WordPress. Mereka mempunyai keseimbangan terbaik antara ciri premium dan jumlah laman web yang boleh anda buat dengan setiap rancangan. Sekiranya anda mencari ciri hosting WordPress teratas tetapi juga memerlukan hosting untuk sebilangan besar laman web, maka Web Cecair adalah pilihan yang tepat.

Kelebihan dan Kekurangan Web Cecair

Kelebihan:

 • Penyegerakan iThemes Termasuk untuk Menguruskan Beberapa Laman
 • Kemas kini Pemalam Automatik
 • Pemampatan Imej Automatik
 • Tiada Had Halaman atau Had Lalu Lintas
 • Sijil SSL automatik
 • Akses Pelayan Penuh
 • Sandaran Harian Automatik Disimpan di Luar Tapak
 • Laman Web Tahap Sebenar Termasuk

Keburukan:

 • Sokongan Pelanggan Tidak Konsisten seperti Yang Lain

Klik Di Sini untuk Maklumat Lebih Lanjut di Web Cecair

Boleh ditekan

Boleh ditekan

Pressable bukan sahaja menyediakan hosting WordPress yang dikendalikan dengan hebat untuk agensi dan pembangun, tetapi mereka juga memberi penekanan tambahan untuk membawa sokongan pelanggan mereka ke tahap seterusnya. Dan, mereka mempunyai barisan rancangan hosting yang sesuai untuk agensi WordPress. Sebenarnya, dari segi jumlah laman web yang dapat anda buat berbanding harga rancangan hosting, Pressable menawarkan nilai terbaik.

Sekiranya sokongan pelanggan adalah yang paling penting bagi anda, maka anda pasti harus mempertimbangkan Boleh Ditekan. Sokongan adalah yang memisahkan mereka dari persaingan. Bermula dengan onboarding peribadi yang anda dapat, Pressable berusaha untuk memberikan pengalaman hosting terbaik dan termudah. Mereka akan menghubungi anda selepas mendaftar untuk memastikan semuanya baik-baik saja.

Bersama dengan kemampuan untuk menghosting lebih banyak laman web dengan setiap rancangan, Pressable merangkumi ciri hebat untuk agensi dan pembangun seperti akses kolaborator sehingga anda dapat memberikan dan mencabut akses ke laman web anda supaya pasukan dan pelanggan anda dapat berpartisipasi dalam aliran kerja. Dan, Pressable mempunyai banyak hubungan dalam komuniti WordPress. Oleh itu, mereka dapat menghubungkan anda dengan sumber luar jika anda memerlukannya (mis. Pembangun pemalam, pemasaran, dll.).

Platform hosting WordPress yang boleh ditekan termasuk caching terbina dalam, sandaran data automatik dan pelayan yang dioptimumkan. Anda juga mendapat persekitaran pengklonan dan pementasan. Alat pengklonan menjimatkan masa dengan membiarkan anda menggandakan laman web anda dengan cepat sehingga anda tidak perlu bermula dari awal ketika mengerjakan projek baru. Fungsi pementasan laman web bukan platform pementasan penuh tetapi membolehkan anda beralih antara mod pembangunan dan pengeluaran. Walaupun bermanfaat semasa pengembangan awal laman web anda, semoga di masa depan Pressable akan merangkumi fungsi pementasan laman web yang lengkap.

Rancangan Hosting yang Boleh Ditekan

rancangan-hosting-tekan

Dengan Pressable, anda dapat memilih rancangan hosting anda secara dalam talian berdasarkan jumlah laman web atau paparan halaman yang anda perlukan. Pressable memberikan nilai terbanyak di sini berkenaan dengan harga dan jumlah laman web yang dapat anda buat dengan setiap rancangan hosting. Sekiranya sokongan pelanggan adalah yang paling penting bagi anda, dan anda ingin membuat banyak laman web dengan harga yang lebih rendah, maka Ditekan adalah pilihan yang tepat.

Kelebihan dan Kekurangan yang Boleh Ditekan

Kelebihan:

 • Onboarding yang diperibadikan
 • Storan SSD tanpa had
 • Termasuk Akses Kolaborator untuk Bekerja dengan Pasukan Anda dan Pelanggan Anda
 • Platform Termasuk Cache Built-In
 • Termasuk CDN Global
 • Penyelenggaraan Proaktif Termasuk Pengoptimuman Pelayan dan Kemas Kini Versi
 • Termasuk Sandaran Harian dan Permintaan Automatik
 • Termasuk JetPack Premium

Keburukan:

 • Tidak Termasuk Platform Pementasan Laman Web Penuh

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai Boleh Ditekan

Hosting WordPress Terbaik untuk Perbandingan Agensi

mesin wp

 • Teknologi EverCache Hak Milik
 • Tema StudioPress Percuma
 • Pemasangan Boleh Pindah
 • Pemindahan Bil

Lawati laman web WP Engine web cecair

 • Penyegerakan iThemes
 • Kemas kini Pemalam Automatik
 • Pemampatan Imej Automatik
 • Tiada Had Halaman atau Had Lalu Lintas

Lawati Laman Web Web Cecair ditekan

 • Onboarding yang diperibadikan
 • Premium JetPack
 • Akses Kolaborator
 • Pilihan Pengklonan Laman Web

Lawati Laman Web yang Boleh Ditekan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map