Kajian Web Cecair

semakan web-cecair


Web Hosting Terbaik 2018Hosting Dedikasi Terbaik, Hosting WordPress Terurus Terbaik Kami Kajian Web Cecair di sini berdasarkan Hosting WordPress Terurus mereka. Liquid Web dikhaskan untuk menyediakan penyelesaian hosting terurus premium kepada pelanggannya. Sama ada anda memerlukan Pelayan Dedicated, Cloud Hosting Services, Managed WordPress, atau eCommerce hosting, Liquid Web memberi tumpuan untuk membantu pemilik laman web yang penting. Dengan pasukan mereka yang sangat mengagumkan yang merangkumi orang seperti Penginjil WordPress Chris Lema dan Pakar Pembangunan Jason Cosper, mereka mendapat kredibiliti segera di ruang hosting premium.

Perkhidmatan Web Cecair

Berikut adalah produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Liquid Web:

 • Pelayan Dedicated
 • Cloud VPS
 • Awan Khusus
 • Awan Peribadi
 • Tapak Awan
 • WordPress Terurus
 • WooCommerce Terurus
 • Hosting E-mel
 • Penyelesaian Tersuai

Pelan Hosting WordPress Terurus Web Cecair

Untuk tahun 2019, Liquid Web telah mengemas kini barisan Hosting WordPress Terkelola mereka untuk memasukkan nilai lebih dan menjadikannya lebih mudah diakses oleh pengguna WordPress yang lebih baru. Liquid Web mempunyai empat rancangan WordPress Terurus yang berbeza termasuk $ 29 bulan. Pelan Peribadi. Berikut adalah rancangan Hosting WordPress yang baru:

WordPress Terurus Web Cecair tersedia dalam rancangan berikut:

Peribadi:
$ 29 bln.
1 Laman Web
Storan 20 GB

Profesional:
$ 99 bln.
10 Laman Web
Storan 100 GB Bebas:
$ 69 bln.
4 Laman Web
Storan 40 GB

Perniagaan:
$ 149 bln.
25 Laman Web
Storan 150 GB

* Semua rancangan WordPress Terurus dilengkapi dengan Jalur Lebar 5TB.
** Terdapat juga rancangan Enterprise yang tersedia untuk 100 laman web atau lebih.

Ciri-ciri Web Hosting Terurus Cair

 • Kemas kini Pemalam Automatik
 • Pemampatan Imej untuk Kelajuan Lebih Baik
 • Stensil untuk Pengembangan Lebih Lanjut Laman Masa Depan
 • Penyegerakan iThemes untuk Menguruskan Beberapa Laman Web
 • Tiada Had Halaman atau Had Lalu Lintas
 • Sandaran Harian Automatik Disimpan di Luar Tapak
 • SSL automatik di semua Laman Web
 • Akses Pelayan Penuh
 • Laman Pementasan
 • Sokongan 24/7/365 melalui Telefon, E-mel, atau Sembang Langsung

Mendaftar di Web Cecair

Saya dengan senang hati mengatakan bahawa Web Cecair telah meningkatkan masa penyediaan laman web mereka. Proses pendaftaran di Liquid Web sangat mudah dan lurus ke hadapan. Anda hanya perlu memasukkan akaun dan maklumat penagihan anda, ditambah kaedah pembayaran anda.

Tidak lama selepas itu, anda akan menerima pengesahan pesanan anda beserta e-mel selamat datang yang mempunyai semua arahan untuk memulakan laman WordPress anda. Anda juga menerima e-mel selamat datang berasingan mengenai beberapa ciri hebat yang disertakan percuma dengan akaun Web Cecair anda: WPMerge.io dan iThemes Security. Saya mendapat lebih banyak perincian mengenai ciri-ciri ini di bawah.

Antara Muka dan Panel Kawalan Pengguna Web Cecair

cecair-web-wordpress-kawalan-panel
Kedua-dua panel kawalan akaun dan WordPress di Web Cecair adalah hebat. Sebenarnya, panel kawalan WordPress mereka mungkin yang terbaik yang pernah saya lihat dari rancangan hosting WordPress yang dikendalikan.

Susun atur menjadikan perkara sangat intuitif dan mudah dicari. Anda dapat dengan cepat mengakses semua ciri penting untuk laman WordPress anda termasuk kawasan pentadbir WordPress, PHPMyAdmin, versi PHP, suis kemas kini teras dan pemalam, perlindungan kata laluan, sandaran data, pementasan, dan banyak lagi.

Kelajuan dan Prestasi Laman Web

Bagi kelajuan dan prestasi laman web, Liquid Web cukup hebat. Dalam ujian dan pengalaman kami menggunakan Liquid Web, kami memperoleh beberapa hasil terbaik untuk laman web kami di semua wilayah. Kombinasi platform hosting WordPress Liquid Web, bersama dengan ciri pemampatan gambar mereka, meletakkannya di bahagian atas senarai jika anda mencari kelajuan laman web yang lebih baik dari rancangan hosting yang dikendalikan. Saya pasti kagum dengan kelajuan laman web yang saya alami di bahagian depan dan belakang laman WordPress saya.

Lihat keputusan data Web Cecair kami di bawah:
Ujian Kelajuan Web Cecair

Kemas kini Pemalam Automatik

Pasti salah satu ciri paling unik yang anda dapat dengan Liquid Web adalah mengemas kini plugin WordPress anda secara automatik. Walaupun pada masa ini setiap host menawarkan kemas kini teras WordPress automatik, mempunyai pemalam yang ketinggalan zaman juga sama berbahaya. Oleh itu, sangat bagus untuk melihat bahawa rancangan hosting terurus sebenarnya mengemas kini pemalam anda juga!

Anda boleh mengaktifkan atau mematikan kemas kini pemalam automatik dari papan pemuka WordPress Cair Web.
kemas kini cecair-web-automatik-pemalam

Sandaran dan Pemulihan Data Automatik

Ciri-ciri sandaran dan pemulihan data Web Cecair adalah yang terbaik. Laman web anda disandarkan secara automatik setiap hari, dan sandaran disimpan selama 30 hari. Anda juga boleh membuat sandaran secara manual pada bila-bila masa yang anda mahukan. Salinan sandaran anda tersedia dari papan pemuka WordPress Terkelola di mana anda dapat dengan mudah melakukan pemulihan data atau memuat turun salinan sandaran.
cadangan-web-data-cair

Pementasan Laman Web

Seperti yang saya nyatakan sebelumnya, akaun Web Cecair anda termasuk WPMerge.io yang menyediakan fungsi pementasan laman web. Walaupun plugin WPMerge.io sudah dipasang, anda perlu menyediakan kata laluan anda, dan anda perlu membuat sambungan pada salinan pengeluaran dan pementasan laman WordPress anda.

Walaupun menggunakan WPMerge memang memerlukan langkah-langkah persediaan tambahan, setelah anda menyelesaikan semuanya, sangat mudah untuk memindahkan perubahan dari laman pementasan anda ke laman web produksi langsung anda.
Pementasan Laman Web WPMerge Liquid Web

Sokongan Pelanggan Web Cecair

Masa tindak balas sokongan pelanggan Liquid Web sangat baik. Anda boleh mengakses ejen sokongan dengan cepat melalui sembang langsung. Dan semasa saya mendapati pasukan sokongan sangat membantu, Liquid Web sangat sesuai untuk pengguna WordPress yang berpengalaman. Pada beberapa kesempatan, sokongan dapat memberikan pautan ke dokumen pangkalan pengetahuan untuk menjawab pertanyaan anda. Walaupun itu biasanya bermanfaat, anda mungkin mengharapkan lebih banyak pengalaman memegang tangan dengan rancangan hosting WordPress yang dikendalikan.

Sekali lagi, bagi pengguna WordPress yang berpengalaman, bantuan yang anda terima dari jabatan sokongan adalah baik. Tetapi jika anda baru menggunakan WordPress atau anda fikir anda mungkin memerlukan lebih banyak bantuan untuk menjalankan laman web anda, terdapat hos WordPress terurus lain yang mungkin lebih sesuai (mis. WP Engine, Pressable, dll.).

Kesimpulannya

Web Cecair memang mempunyai beberapa ciri yang sangat mengagumkan untuk rancangan hosting WordPress yang diuruskan. Saya sangat suka bahawa Liquid Web telah menambah pelan tahap permulaan kos rendah untuk pengguna laman web tunggal yang memerlukan hos WordPress terurus. Saya juga menghargai nilai yang disertakan Liquid Web dengan rancangan hosting WordPress mereka yang lain — membolehkan anda menjadi tuan rumah lebih banyak laman web dan termasuk iThemes Sync untuk menguruskan banyak laman WordPress.

Web Cecair pasti ada dalam senarai cadangan saya untuk pengguna WordPress yang memerlukan hosting penting untuk laman web mereka. Dan, Web Cecair adalah salah satu pilihan utama saya untuk agensi yang mencari Hosting WordPress Terurus. Nilai yang saya nyatakan di atas bersama dengan semua ciri hosting WordPress premium unik yang anda dapat, serta kelajuan dan prestasi laman web yang luar biasa, menjadikan Web Cecair sebagai pilihan terbaik.

Liquid Web sangat sesuai untuk pengguna WordPress berpengalaman yang ingin menaik taraf ke platform WordPress yang diuruskan. Juga, Web Cecair sangat sesuai untuk agensi, pembangun, dan perunding WordPress yang memerlukan hosting penting untuk pelanggan mereka.

Klik Di Sini untuk Diskaun Web Cecair Anda

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector