Mengapa Anda Memerlukan Web WooCommerce Hosting yang Cair

cecair-web-diuruskan-woocommerce


WooCommerce Hebat, Tetapi…

eCommerce panas. Dan ketika membina dan menyelenggara kedai dalam talian, WooCommerce adalah pilihan terbaik. Walaupun terdapat banyak platform eCommerce lain hari ini, WooCommerce memberi anda kekuatan dan kelebihan WordPress – platform web yang paling popular. Dengan WooCommerce, anda mendapat keseimbangan terbaik dalam pembuatan laman web eCommerce yang mudah bersama dengan semua ciri canggih yang anda perlukan untuk membina pengalaman membeli-belah dalam talian yang pertama untuk pelanggan anda.

Walau bagaimanapun, walaupun WooCommerce adalah platform eCommerce yang hebat, ia tidak selalu merupakan penyelesaian terbaik di luar kotak. WooCommerce memang mempunyai beberapa kelemahan yang berpotensi. Pertama dan terpenting, kelajuan tidak begitu hebat — tetapi ada jalan penyelesaiannya. Juga, ciri pelaporan di WooCommerce sangat banyak yang diinginkan — tetapi sekali lagi ada jalan keluarnya. Dan ada juga fungsi lain yang dapat diperbaiki seperti situasi kereta yang ditinggalkan.

Oleh itu, apakah penyelesaian untuk masalah WooCommerce yang luar biasa seperti kelajuan, pelaporan, dan fungsi lain? Baiklah, jawapannya adalah: Web Cair Dikendalikan WooCommerce Hosting.

Bagaimana Web Cecair Menjadikan WooCommerce Lebih Baik

Liquid Web mengkhususkan diri dalam penyelesaian hosting terurus untuk laman web yang penting. Dan laman web eCommerce pasti antara yang paling penting. Berikut adalah cara bagaimana Hosting WooCommerce Terurus Liquid Web meningkatkan kedai dalam talian anda dan meningkatkan peluang untuk anda menjalankan laman web eCommerce yang berjaya.

Platform WooCommerce Ultra-Cepat

cecair-web-woocommerce-hosting-kelajuan
Kepantasan penting untuk semua laman web. Tetapi mengenai eCommerce, boleh jadi perbezaan antara kejayaan besar dan kegagalan total. Satu atau dua detik di sini atau di sana boleh bermakna perbezaan antara seseorang yang membeli produk anda atau pergi ke tempat lain. Dan, kami tahu bahawa Google melihat kelajuan laman web, jadi anda pasti mahukan laman web yang berjalan lebih pantas untuk prestasi mesin pencari juga. Seperti yang saya nyatakan di atas, WooCommerce di luar kotak tidak semestinya platform terpantas. Walau bagaimanapun, Liquid Web lebih banyak menangani masalah kelajuan.

Selepas banyak ujian prestasi, Liquid Web telah mengoptimumkan platform hosting WooCommerce mereka sehingga kedai dalam talian anda dapat berjalan hingga 10 kali lebih cepat. Pelayan dioptimumkan dan muatan pertanyaan data anda dikurangkan sebanyak 95%!

Pelaporan yang Ditingkatkan dengan Glew.io

Glew
WooCommerce tidak menawarkan banyak data melalui pelaporan asli mereka. Sekiranya anda berjaya mendapatkan lebih banyak data melalui pertanyaan, biasanya kelajuan kedai dalam talian anda akan terjejas. Oleh itu, Liquid Web telah bekerjasama dengan Glew.io untuk memasukkan fungsi pelaporan mereka dengan hosting WooCommerce anda. Dengan segmentasi automatik dan pelaporan lanjutan dari Glew, anda dapat memperoleh semua data penting yang anda perlukan dan masih mempunyai laman web eCommerce yang pantas dan efisien.

Termasuk Fungsi Keranjang Terbengkalai oleh Jilt

Kesesakan
Dan, kerana situasi kereta yang ditinggalkan menelan belanja dan wang anda, Liquid Web juga merangkumi fungsi troli yang ditinggalkan oleh Jilt sehingga anda dapat mendapatkan kembali pelanggan tersebut dan meningkatkan pendapatan anda.

WooCommerce Terurus Web Cecair tidaklah Mahal seperti yang Anda Fikirkan

Walaupun hosting yang dikendalikan lebih disukai untuk laman web eCommerce penting anda, anda mungkin berfikir bahawa itu terlalu mahal untuk anggaran anda. Pasti, anda boleh membeli rancangan hosting web yang murah, memasang WordPress dan WooCommerce, kemudian membuat kedai dalam talian anda, tetapi seperti yang telah kita bincangkan di atas, hasil anda akan menjadi kurang ideal. Tetapi yang sebenarnya adalah, apabila anda mengambil kira semua yang anda peroleh dengan rancangan Hosting WooCommerce Terurus Liquid Web, anda sebenarnya mendapat banyak nilai. Kosnya tidak setinggi yang anda fikirkan. Mari selami lebih mendalam untuk melihat maksud saya.

Oleh itu, anda mungkin berfikir, hei saya boleh mendapatkan rancangan hosting web $ 5 sebulan dengan WordPress dan kemudian memasang WooCommerce. Dan, kos saya hanya sekitar $ 60 setahun. Sekiranya saya menggunakan rancangan hosting WooCommerce yang dikendalikan, saya akan memerlukan lebih banyak kos.

Liquid Web sebenarnya mempunyai pelbagai rancangan hosting WooCommerce pada semua julat harga. Tetapi untuk contoh kami, mari kita ambil Pelan Hosting WooCommerce Terurus Standard Liquid Web dengan harga $ 207.50 bln. pada setiap tahun. Web Cecair mempunyai rancangan hosting WooCommerce yang lebih murah dan lebih mahal seperti yang akan kita bincangkan di bawah, tetapi sekali lagi untuk contoh ini kita akan memberi tumpuan kepada Pelan Piawai.

Sudah tentu, anda akan mendapat hosting teratas. Sebagai contoh, kami akan mengambil rancangan hosting WordPress yang diuruskan setara dengan kos sekitar $ 99 juta. Sekarang, mari kita tambah dalam laporan Glew.io. Sekiranya anda membeli Glew secara berasingan, anda akan membayar minimum $ 199 juta. Anda juga mendapat Jilt Abandoned Cart yang berharga $ 79 sebulan. sehingga 5000 kenalan. Dan, anda juga mendapat Pelan Standard pembangun halaman Beaver Builder yang sangat baik yang berharga $ 99 thn. Anda dapat melihat ke mana saya pergi di sini. Dengan hanya item di atas, kos anda hampir mencecah $ 400. Dan ingat bahawa anda sebenarnya mendapat lebih banyak ciri seperti SSL percuma, migrasi percuma, tema percuma, dll.

Produk / CiriTaksiran Kos
Hosting Terurus Premium yang Setanding$ 99 bln.
Pelaporan Glew.io$ 199 bln.
Troli Terbengkalai Jilt$ 79 bln.
Pembina Halaman Pembangun Beaver$ 99 thn.
SSL percuma???
Penghijrahan Percuma???
Tema WooCommerce Percuma???
Jumlah Anggaran Kos Bulanan:$ 400 bln.

Pelan Hosting WooCommerce Standard Web Cecair Kos Anda Hanya $ 207.50 bln. pada Pelan Bil Tahunan!

Seperti yang anda lihat, dengan Hosting WooCommerce Terurus Web Cecair, anda sebenarnya menjimatkan banyak wang dan pada masa yang sama anda mendapat hosting WooCommerce terbaik yang tersedia pada pendapat saya. Dan, kedai dalam talian yang lebih penting dan penting bagi misi adalah untuk anda dan perniagaan anda, semakin banyak anda harus mempertimbangkan untuk melaburkan wang tersebut dalam pengalaman hosting yang kritikal untuk misi.

Pelan Hosting WooCommerce Terurus Web Cecair

Liquid Web juga mempunyai pilihan rancangan hosting WooCommerce yang luar biasa tidak kira tahap penjualan yang dicapai oleh kedai dalam talian anda. Dengan pelancaran beberapa rancangan hosting WooCommerce baru mereka yang baru-baru ini, anda sebenarnya boleh mendapatkan hosting WooCommerce mereka dengan harga hanya $ 39 bln.

Pada dasarnya terdapat dua peringkat rancangan hosting WooCommerce:

Tahap yang lebih rendah untuk kedai dalam talian dengan 150 hingga 300 transaksi bulanan *:
pelan kemasukan-web-terurus-woocommerce-kemasukan

Dan tahap yang lebih tinggi untuk kedai dalam talian dengan 3.000 hingga 75.000 transaksi bulanan:
pelan-maju-web-diurus-woocommerce-maju-rancangan

* Perlu diingat bahawa dengan rancangan tingkat rendah, anda tidak mendapat semua ciri premium yang anda lakukan dengan rancangan hosting WooCommerce Standard dan di atas.

Pasukan WooCommerce Hosting Liquid Web Cemerlang

Ketika datang ke profesional hosting web yang berpengetahuan, Liquid Web telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam mengumpulkan pasukan hosting WooCommerce dan WordPress mereka. Selama bertahun-tahun, saya mengenali beberapa orang di Liquid Web, dan mereka benar-benar bakat teratas yang anda mahukan sebagai sebahagian daripada pasukan hosting web anda.

Berikut adalah klip audio dari temu bual yang saya lakukan dengan VP Produk Liquid Web, Chris Lema. Chris bercakap mengenai bagaimana Web Cecair meningkatkan pengalaman hosting WooCommerce anda.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

Pengalaman Saya dengan Web Hosting Terurus Cair

Web Hosting Terbaik 2019Pemenang Anugerah WooCommerce Hosting Terbaik Pengalaman peribadi saya menggunakan perkhidmatan hosting terurus Liquid Web, serta ujian berasingan saya, sangat baik. Saya akan mengesyorkan Liquid Web kepada sesiapa sahaja yang mencari penyelesaian hosting untuk laman web mereka yang kritikal. Dan, ketika datang ke eCommerce, Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting adalah penyelesaian terbaik yang pernah saya lihat dalam industri.

Klik di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai Web Hosting WooCommerce Terurus Cecair

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map