10 οικοδεσπότες Ιστού για παρακολούθηση το 2018

web-hosts-to-watch-in-2018


Το 2018 υπόσχεται να είναι μια άλλη πολύ συναρπαστική και ενδιαφέρουσα χρονιά για τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Σε αυτό το άρθρο, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε όσους από εσάς θέλετε να επιτύχετε τον στόχο σας να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε λειτουργία φέτος. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το έργο του ιστότοπού σας αμέσως, σας προτείνω να δείτε την ανάρτησή μου στις προτάσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων μας για το 2018. Ωστόσο, εάν δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τώρα, αλλά γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε web hosting κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, εδώ είναι 10 οικοδεσπότες Ιστού που αξίζει να παρακολουθείτε.

Φιλοξενία Α2

a2-φιλοξενία
Το 2017 ήταν μια υπέροχη χρονιά για το A2 Hosting και τους πελάτες του. Εκτός από τις διευρυμένες τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, η A2 Hosting παρουσίασε επίσης τα εξής:

  • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL κρυπτογράφησης
  • Υποστήριξη πρωτοκόλλου QUIC
  • Νέα δυνατότητα πρόσβασης προγραμματιστή
  • Συνεργασία με τη Sucuri για την προσθήκη ασφάλειας ιστότοπου

Και το 2018 φαίνεται να είναι μια άλλη φοβερή χρονιά για το A2 Hosting! Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζω μια νέα δυνατότητα φιλοξενίας A2 που, όταν είναι έτοιμη, θα τους αναγκάσει να ανεβάσουν τη γραμμή για άλλους οικοδεσπότες ιστού.

Μπλε Χοστ

bluehost
Η Bluehost έκανε ουσιαστικά αρκετές βελτιώσεις και βελτιώσεις στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων το 2017. Ενώ είναι μέρος του Endurance International Group, η Bluehost παραμένει επίσης στη λίστα προτάσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress.org.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

τροχός κανονίζων την ταχύτητα
Έχουμε εντυπωσιαστεί από τη φιλοξενία WordPress του Flywheel εδώ και αρκετό καιρό. Το μόνο ερώτημα ήταν, είναι έτοιμοι να αναλάβουν τους μεγαλύτερους, πιο καθιερωμένους διαχειριστές φιλοξενίας WordPress; Λοιπόν, το Flywheel μας εντυπωσίασε πραγματικά πέρυσι με μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων. Για παράδειγμα, τα εργαλεία ανάπτυξης του WordPress περιλαμβάνουν τη σταδιοποίηση, την κλωνοποίηση ιστότοπων και τα σχεδιαγράμματα – για χρήση ως σύνολα εκκίνησης για τα μελλοντικά σας έργα ιστότοπων. Και ανυπομονούμε πολύ περισσότερα από το Flywheel το 2018.

Πάμε μπαμπά

πάμε μπαμπά
Επειδή συνεχίζουν να είναι μια τόσο μεγάλη οντότητα όσον αφορά τα ονόματα τομέα και τη φιλοξενία ιστοσελίδων, το GoDaddy πρέπει να συμπεριληφθεί σε οποιαδήποτε λίστα παρακολούθησης για εξελίξεις φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να δούμε πώς θα προχωρήσουν το 2018 το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων GoCentral και τα πακέτα φιλοξενίας WordPress.

GreenGeeks

γκριζεκ
Εδώ και χρόνια, η GreenGeeks είναι ο ηγέτης στην πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων. Και πέρυσι, παρουσίασαν μια ανανεωμένη πλατφόρμα φιλοξενίας που περιλάμβανε ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις. Δείτε το άρθρο μου εδώ. Ήδη το 2018, η GreenGeeks κυκλοφόρησε τη νέα λειτουργία WordPress Protect που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια ενάντια σε επιθέσεις ωμής βίας. Ενημερώθηκα επίσης ότι υπάρχουν μερικές εξαιρετικές βελτιώσεις και βελτιώσεις που το GreenGeeks θα κυκλοφορήσει το 2018. Μείνετε συντονισμένοι.

Φιλοξενία InMotion

inmotion-hosting
Μια μεγάλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι ικανοποιημένη με την απλή προσφορά εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών σήμερα. Αναζητούν επίσης συνεχώς να παρέχουν βελτιωμένες υπηρεσίες και πακέτα φιλοξενίας στους πελάτες τους. Αυτό συνέβαινε πάντα με το InMotion Hosting. Το 2017 κυκλοφόρησε το εξαιρετικό Managed WordPress Hosting. Δείτε την κριτική μου για αυτό εδώ. Και, μόλις συναντήθηκα με τους λαούς στο InMotion νωρίτερα αυτό το μήνα, ξέρω ότι έχουν προγραμματιστεί μερικά πιο συναρπαστικά πράγματα για το 2018. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υγρός Ιστός

υγρό δίκτυο
Το Liquid Web έχει μεταφέρει τη διαχειριζόμενη φιλοξενία Ιστού σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Παρέχοντας premium λύσεις για Dedicated Servers, VPS, Cloud Hosting και Managed WordPress, το Liquid Web έχει ορίσει σίγουρα ένα νέο πρότυπο για διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Η ομάδα στο Liquid Web συνεχίζει να λάμπει με τους οπαδούς του Ευαγγελιστή του WordPress, του Chris Lema και του Expert Development Jason Cosper, που εντάχθηκαν στο Liquid Web πέρυσι. Το 2018, μεταξύ άλλων νέων δυνατοτήτων, το Liquid Web προσθέτει το ηλεκτρονικό εμπόριο στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες του.

SiteGround

site site
Κάθε χρόνο, το SiteGround είναι ένας από τους ηγέτες στην καινοτομία και τις βελτιώσεις στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Και, αναμένω ότι θα συνεχιστεί εδώ το 2018. Τα τελευταία χρόνια, το SiteGround άνοιξε νέα κέντρα δεδομένων, βελτίωσε την ασφάλεια και μάλιστα αναβάθμισε ολόκληρη την πλατφόρμα Shared Hosting; Εάν χρειάζεστε οικονομικά διαχειριζόμενη φιλοξενία, σας προτείνω να παρακολουθείτε σίγουρα το SiteGround.

Κέντρο φιλοξενίας ιστοσελίδων

web-hosting-hub
Όπως και με την αδελφή τους εταιρεία, το InMotion Hosting, το Web Hosting Hub αναζητά συνεχώς να προσφέρει καλύτερες και καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του. Και όπως ανέφερα παραπάνω, είχα πρόσφατα μια συνάντηση με τους ανθρώπους του InMotion / Web Hosting Hub, όπου ενημερώθηκα για μερικές φοβερές βελτιώσεις που θα έρθουν φέτος. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχει ακόμη περισσότερη δραστηριότητα από την πλευρά του Web Hosting Hub απ ‘ό, τι με το InMotion, αλλά αυτό απομένει να φανεί. Αν είστε στην αγορά φιλοξενίας blogger το 2018, συνεχίστε να παρακολουθείτε το Web Hosting Hub.

Μηχανή WP

wp-κινητήρας
Ενώ έχουμε τακτοποιήσει αυτήν τη λίστα με αλφαβητική σειρά, αν επρόκειτο να κάνουμε λίστα με κατάταξη, θα έπρεπε να βάλω το WP Engine στην κορυφή της λίστας των Web Hosts για παρακολούθηση το 2018. Έχοντας εξασφαλίσει μια επένδυση ανάπτυξης 250 εκατομμυρίων δολαρίων, μαζί Με το εξαιρετικό ιστορικό τους με την καινοτομία της τεχνολογίας WordPress, το WP Engine θα πρέπει να έχει την προσοχή όλων φέτος!

Ως ηγέτης στο Managed WordPress Hosting, η WP Engine δεν μας απογοήτευσε ποτέ, καθώς παρουσίασαν συνεχώς νέες δυνατότητες και υπηρεσίες για τη βελτίωση της απόδοσης των ιστότοπων WordPress. Πέρυσι, κυκλοφόρησαν το Κέντρο Λύσεων – έναν διαδικτυακό πόρο προσθηκών, εφαρμογών και άλλων υπηρεσιών για να βοηθήσουν τους χρήστες του WordPress. Το 2018, αναζητήστε το WP Engine για εστίαση σε προοδευτικές εφαρμογές ιστού, καθώς και στην ψηφιακή εμπειρία του WordPress.

10 οικοδεσπότες Ιστού για παρακολούθηση το 2018

(Σε αλφαβητική σειρά)

1. Φιλοξενία Α2
2. Bluehost
3. Σφόνδυλος
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. Φιλοξενία InMotion
7. Υγρός Ιστός
8. SiteGround
9. Web Hosting Hub
10. Κινητήρας WP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector