10 πακέτα προσφοράς Web Hosting για το καλοκαίρι του 2018

συμφωνία-φιλοξενία ιστοσελίδων


Τον περασμένο μήνα, η SiteGround ανακοίνωσε ότι αύξησε τα ποσοστά ανανέωσης στα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε ένα νέο πρόγραμμα με τις μειωμένες τιμές τους, αλλά η αύξηση ήταν λίγο έκπληξη. Τώρα, αυτό το μήνα η InMotion Hosting άλλαξε την τιμολόγηση για τα προγράμματα Business Web Hosting. Αυξήθηκαν ελαφρώς οι τιμές τους και δεν προσφέρουν πλέον τριετή θητεία. Μπορείτε τώρα να εγγραφείτε αρχικά για 1 ή 2 χρόνια. Όπως και με το SiteGround, οι νέες τιμές στο InMotion δεν είναι υπερβολικά υψηλότερες και η ποιότητα του web hosting που λαμβάνετε και στις δύο εταιρείες αξίζει σίγουρα την άποψή μου, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από χρόνια παραμονής στο ίδιο, αρχίζουμε τώρα να βλέπουμε αυξήσεις τιμών στον κλάδο.

Ωστόσο, αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για φιλοξενία ιστοσελίδων που μπορείτε να βρείτε. Αν ψάχνετε για ένα προσιτό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον ιστότοπο του καλοκαιριού σας, δείτε εδώ 10 Σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων με τιμολόγηση ευκαιρίας μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε.

GreenGeeks

GreenGeeks

3,95 $.

Σε αντίθεση με σχεδόν κάθε άλλο web host αυτές τις μέρες, το GreenGeeks προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους. Και ενώ τα ποσοστά ανανέωσης είναι υψηλότερα, η αρχική τιμή εξακολουθεί να είναι μόλις 3,95 $. Επίσης, να θυμάστε ότι με το GreenGeeks λαμβάνετε επίσης πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων με 300% ανανεώσιμη ενέργεια.

Διακομιστής

Διακομιστής

5,00 $.

Με το InterServer, μπορείτε να λάβετε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων με δυνατότητα μόνο για 5 $. Ακόμα καλύτερα, τα ποσοστά ανανέωσης δεν αυξάνονται και πληρώνετε το ίδιο ποσό αφού τελειώσει η αρχική σας περίοδος με την εγγύηση κλειδώματος τιμών της InterServer.

iPage

iPage

1,99 $.

Μαζί με το GreenGeeks, το iPage είναι μια άλλη σπάνια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξακολουθεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας με απεριόριστους ή μη μετρημένους πόρους. Το καλύτερο από όλα, η αρχική τιμή όρου είναι τόσο χαμηλή όσο 1,99 $ mo. Λάβετε υπόψη ότι τα ποσοστά ανανέωσης είναι υψηλότερα, οπότε αν μπορείτε, φροντίστε να κλειδώσετε για δύο ή τρία χρόνια με τη χαμηλότερη τιμή.

Γρήγορος κομήτης

FastComet

2,95 $.

Το Fast Comet όχι μόνο διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, αλλά περιλαμβάνει επίσης μερικά εξαιρετικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Και, όταν πρόκειται για ευκαιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, πρέπει να θεωρούνται μία από τις καλύτερες προσφορές. Μπορείτε να αποκτήσετε τη φιλοξενία ενός ιστότοπου με μόνο 2,95 $. και το πρόγραμμα φιλοξενίας πολλαπλών ιστότοπων για 5,95 $. Το καλύτερο από όλα, δεν υπάρχουν αυξήσεις τιμών ανανέωσης! Πληρώνετε τις ίδιες τιμές (δηλαδή 2,95 $ και 5,95 $ αντίστοιχα).

HostGator

HostGator

2,95 $.

Το HostGator είναι σίγουρα ένας από τους πιο γνωστούς, καθιερωμένους οικοδεσπότες Ιστού που προσφέρει πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εάν χρειάζεστε φιλοξενία μεμονωμένου ιστότοπου, μπορείτε να λάβετε το πακέτο Hatchling με μόνο 2,95 $. Και εάν χρειάζεστε φιλοξενία πολλών ιστότοπων, το πακέτο Baby τους είναι μόνο 3,95 $. Και πάλι, να γνωρίζετε ότι τα ποσοστά ανανέωσης του HostGator είναι υψηλότερα.

Μπλε Χοστ

Μπλε Χοστ

2,95 $.

Το Bluehost βρίσκεται στη λίστα προτεινόμενων WordPress.org για φιλοξενία WordPress. Αλλά έχετε επίσης ποιοτική φιλοξενία cPanel για όλους τους τύπους ιστότοπων. Εάν χρειάζεστε μόνο φιλοξενία για έναν μόνο ιστότοπο, τότε μπορείτε να λάβετε το βασικό πρόγραμμα Bluehost με μόλις 2,95 $. Λάβετε υπόψη ότι, όπως και η άλλη εταιρεία φιλοξενίας EIG iPage, τα ποσοστά ανανέωσης είναι υψηλότερα.

Όνομα

Όνομα

2,88 $.

Με ένα όνομα όπως το Namecheap, θα περιμένατε χαμηλές τιμές. Και στην πραγματικότητα μπορείτε να αποκτήσετε ονόματα τομέα και φιλοξενία ιστοσελίδων σε πολύ χαμηλές τιμές. Με το πρόγραμμα Stellar του Namecheap, μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 3 ιστότοπους με μόνο 2,88 $. Και, η τιμή είναι ακόμη μικρότερη αν εγγραφείτε για περίοδο ενός έτους.

Πάμε μπαμπά

Πάμε μπαμπά

2,99 $.

Ναι, το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα εκεί έξω και προωθούν το προϊόν δημιουργίας ιστοτόπων GoCentral τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, διαθέτουν πολλά άλλα προϊόντα και υπηρεσίες – συμπεριλαμβανομένης της προσιτής φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το πακέτο οικονομικής φιλοξενίας τους είναι μόνο 2,99 $, ενώ το Deluxe πρόγραμμα φιλοξενίας για πολλαπλούς ιστότοπους είναι μόλις 4,99 $. Τα τέλη ανανέωσης είναι 7,99 $. και 10,99 $, αντίστοιχα.

HostPapa

HostPapa

3,95 $.

Το HostPapa μπορεί να μην είναι ο πιο γνωστός πάροχος φιλοξενίας, αλλά έχουν μια πολύ εντυπωσιακή λίστα δυνατοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς διαφορετικούς τύπους ιστότοπων. Και αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα Business Hosting για μόνο 3,95 $.

Hostinger

Hostinger

2,15 $.

Το Hostinger είναι σίγουρα επικεντρωμένο στην παροχή φθηνών αλλά ποιοτικών web hosting για τους πελάτες του. Μπορείτε να λάβετε μοναδική φιλοξενία ιστότοπου μόνο με 2,15 $. και απεριόριστη φιλοξενία ιστότοπου με μόλις 3,49 $. Και, αν και τα ποσοστά ανανέωσης είναι κάπως υψηλότερα, είναι χαμηλότερα από ό, τι στις περισσότερες άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Για περισσότερες προσφορές Web Hosting, ανατρέξτε στη σελίδα ειδικής έκπτωσης

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector