Βεβαιωθείτε ότι το Business Web Hosting περιλαμβάνει αυτές τις δυνατότητες

βασικές λειτουργίες-φιλοξενία-λειτουργίες


Κάθε επιχείρηση χρειάζεται έναν ιστότοπο. Αλλά, πώς ξεχωρίζετε τον ιστότοπό σας από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό σας; Παρόλο που είναι πιο εύκολο από ποτέ να δημιουργήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, όταν δημιουργείτε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, δεν μπορείτε απλώς να χτυπήσετε μερικές παραγράφους και μερικές φωτογραφίες και να περιμένετε να κερδίσετε. Χρειάζεστε ποιοτικό περιεχόμενο. Αλλά ακόμη και πέρα ​​από ή πριν από αυτό, υπάρχουν ορισμένα βασικά στοιχεία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε έναν επιτυχημένο επιχειρηματικό ιστότοπο. Ας ρίξουμε μια ματιά εδώ.

10 βασικά στοιχεία φιλοξενίας για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιστοσελίδα

1. Επιχειρηματικό υλικό
Οι διακομιστές ιστού σας πρέπει να περιλαμβάνουν μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) και τους κατάλληλους πόρους (μνήμη, πυρήνες CPU, αποθήκευση RAID) για την παροχή γρήγορης και αξιόπιστης φιλοξενίας για τον ιστότοπό της επιχείρησής σας.

2. Βελτιστοποιημένο περιβάλλον προσωρινής αποθήκευσης
Η ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για επιχειρηματικούς ιστότοπους. Μια μικρή καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει τον πιθανό πελάτη σας να κάνει κλικ σε έναν από τους ανταγωνιστές σας. Για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει γρήγορα και παρέχει καλύτερη εμπειρία για τους επισκέπτες σας, βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού περιλαμβάνει ειδική ιδιόκτητη ή βελτιστοποιημένη τεχνολογία που παρέχει προσωρινή αποθήκευση για να επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

3. Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων
Παρόλο που πρέπει πάντα να εκτελείτε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων για να είστε στην ασφαλή πλευρά, ο οικοδεσπότης Ιστού σας θα πρέπει να παρέχει αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του ιστότοπού σας. Επιπλέον, για έναν ιστότοπο επιχείρησης πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αριθμός αντιγράφων ασφαλείας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση για επαναφορά. Προτιμάμε τουλάχιστον ένα εφεδρικό ημερολόγιο 30 ημερών.

4. Προληπτική ασφάλεια
Εκτός από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου, ο ιστότοπός σας πρέπει επίσης να προστατεύεται από κακόβουλες επιθέσεις με λειτουργίες όπως ο μετριασμός του DDoS και η προληπτική ασφάλεια, όπως η σάρωση κακόβουλου λογισμικού.

5. Απεριόριστη αποθήκευση και εύρος ζώνης
Ο χώρος αποθήκευσης και το εύρος ζώνης συνήθως δεν δημιουργούν πολλά προβλήματα αυτές τις μέρες. Ωστόσο, καθώς η επιχείρησή σας θα μπορούσε ξαφνικά να απογειωθεί και να γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, δεν θα θέλατε ποτέ να ανησυχείτε για υπέρβαση των ορίων αποθήκευσης ή μεταφοράς δεδομένων. Ευτυχώς, πολλά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν τώρα αυτήν τη δυνατότητα.

6. Εφαρμογές λογισμικού
Ακριβώς όπως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι επιχειρήσεων, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός εφαρμογών λογισμικού από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικές πλατφόρμες ιστότοπων για να δείτε ποια από αυτές λειτουργεί καλύτερα με τους πελάτες σας. Συνήθως, το πρόγραμμα φιλοξενίας Ιστού σας θα περιλαμβάνει διάφορες επιλογές λογισμικού. Ωστόσο, σας προτείνουμε να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cPanel που περιλαμβάνει το πρόγραμμα εγκατάστασης λογισμικού Softaculous. Αυτά τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν συνήθως εκατοντάδες εφαρμογές λογισμικού.

7. Αποκριτική υποστήριξη πελατών
Η υποστήριξη πελατών είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του προγράμματος φιλοξενίας ιστού σας. Και αν διαθέτετε έναν ιστότοπο επιχείρησης, σίγουρα θέλετε γρήγορη πρόσβαση και βοήθεια με ανταπόκριση από την ομάδα υποστήριξης πελατών του οικοδεσπότη Ιστού σας. Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα φιλοξενίας σας περιλαμβάνει επιλογές τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας.

8. Απεριόριστο email
Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αγορά μιας επιχείρησης. Το πρόγραμμα φιλοξενίας της επιχείρησής σας θα πρέπει να περιλαμβάνει απεριόριστες δυνατότητες email, όπως αριθμό λογαριασμών και μηνυμάτων. Επίσης, το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή η προστασία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση τουλάχιστον του αριθμού των ενοχλητικών ανεπιθύμητων email.

9. Πιστοποιητικά SSL
Το SSL δεν είναι πλέον πολυτελές ή προαιρετικό χαρακτηριστικό. Όλοι οι επιχειρηματικοί ιστότοποι θα πρέπει να χρησιμοποιούν https, καθώς η Google και τα προγράμματα περιήγησης ιστού επισημαίνουν αυτούς τους ιστότοπους χωρίς SSL ως μη ασφαλείς. Παρόλο που μπορείτε να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό SSL από τον οικοδεσπότη ιστού σας, ορισμένα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν τώρα δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt SSL. Και, θα τα εγκαταστήσουν επίσης για εσάς.

10. Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης
Ενώ μπορείτε να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας, ορισμένα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων θα περιλαμβάνουν υποβολή μηχανών αναζήτησης και διαφημιστικές μονάδες αναζήτησης ως μπόνους. Αυτή η επιπλέον βοήθεια με οργανική και πληρωμένη αναζήτηση μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση του ιστότοπού σας.

Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού ισχυρίζονται ότι διαθέτουν web hosting επιχειρήσεων. Αλλά ένα πραγματικό επιχειρηματικό σχέδιο φιλοξενίας ιστοσελίδων θα πρέπει να περιέχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Αν αυτήν τη στιγμή ψωνίζετε για το σωστό πρόγραμμα φιλοξενίας επιχειρήσεων, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει αυτά τα στοιχεία πριν εγγραφείτε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις εδώ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map