Επιλέγοντας το Web Hosting σας το 2019

επιλέγοντας-web-hosting


Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε αυτό το έργο ιστότοπου το 2019, ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι είδους φιλοξενία ιστού θα χρειαστείτε. Το τοπίο φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει εξελιχθεί σίγουρα με την πάροδο των ετών, οπότε πρέπει να ρίξουμε μια νέα ματιά στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επιλέξετε την επιλογή της φιλοξενίας σας το 2019.

Το Web Hosting, όπως και τα περισσότερα, συνεχίζει να εξελίσσεται – και το ίδιο ισχύει και για τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής της σωστής φιλοξενίας για τους ιστότοπούς σας. Έχω μια ευκαιρία να διαβάσω άρθρα που εξακολουθούν να απαριθμούν μόνο αυτά που θεωρώ τα χαρακτηριστικά παλαιού τύπου ως αυτό που πρέπει να ψάχνετε όταν επιλέγετε web hosting. Δεδομένου ότι ο ιστός είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος από ό, τι πριν από λίγα μόλις χρόνια, πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια ενημερωμένη προσέγγιση όταν εξετάζουμε ποια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και σχέδιο φιλοξενίας ιστού είναι κατάλληλο για εσάς.

Λοιπόν, εδώ είναι οι προτάσεις μου σχετικά με το τι πρέπει να ψάξετε και τι να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της φιλοξενίας ιστού σας το 2018 και το 2019. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που μπορεί να ήταν κρίσιμες στο παρελθόν μαζί με αυτό που θα έπρεπε να λάβετε υπόψη στο δικό σας αναζήτηση φιλοξενίας Ιστού σήμερα. Τώρα, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα, αν όχι όλα, από τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιήσαμε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων εξακολουθούν να είναι σημαντικά σήμερα. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει πλέον πιο εκλεπτυσμένη ή εκτεταμένη λειτουργικότητα που πρέπει πραγματικά να εστιάσετε περισσότερο στην αναζήτηση φιλοξενίας ιστού.

Contents

7 Σκέψεις κατά την επιλογή του Web Hosting σας

Εδώ ψάχναμε στο παρελθόν και σας προτείνω να αναζητήσετε τώρα.

Τότε:
Ποσοστά χρόνου λειτουργίας δικτύου και διακομιστή

Τώρα:
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων

Αυτές τις μέρες, οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων ανέρχονται στο 99%, στο 99,9% ή ακόμα και στο 100% εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας. Αλλά ενώ κάποια στιγμή αυτά ήταν τα είδη των αριθμών που ίσως ψάχνατε, η πραγματικότητα είναι ότι είναι πλέον κοινό για έναν οικοδεσπότη Ιστού να προσφέρει αυτόν τον τύπο εγγύησης. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι εάν η φιλοξενία σας είναι χαμηλότερη από το αναφερόμενο ποσοστό, απλώς επιστρέφετε ή πιστώνετε ένα συγκεκριμένο ποσό. Τα πράγματα συμβαίνουν και μερικές φορές ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για λίγο, αλλά εάν επιλέξετε μία από τις πιο καθιερωμένες και υψηλότερης βαθμολογίας εταιρείες φιλοξενίας, θα πρέπει να είστε εντάξει.

Αντ ‘αυτού, θα σας συνιστούσα να σκεφτείτε πού βρίσκονται τα συγκεκριμένα κέντρα δεδομένων για τον πιθανό οικοδεσπότη Ιστού σας. Η τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας παίζει σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα του ιστότοπού σας και δεν πρέπει να παραβλέπεται. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων σας να διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων (που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο) από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Έτσι, ενώ οι εγγυήσεις λειτουργίας είναι ωραίες, σήμερα η ταχύτητα είναι το κλειδί για την επιτυχή ιστοσελίδα. Δεδομένου ότι οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αρκετά παρόμοιες σε σχέση με τις ώρες λειτουργίας, εστιάστε περισσότερο στις προσφορές του κέντρου δεδομένων τους.

Τότε:
Υλικό και τεχνικές προδιαγραφές

Τώρα:
Ιδιόκτητη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης

Ενώ οι εταιρείες φιλοξενίας ενδέχεται να εξακολουθούν να απαριθμούν τους τύπους διακομιστών, επεξεργαστών, μνήμης και προδιαγραφών αποθήκευσης που λαμβάνετε με τη φιλοξενία τους, η πραγματικότητα είναι ότι οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω χρησιμοποιούν βασικά τον ίδιο τύπο υλικού είτε μιλάτε για την Dell Διακομιστές, Intel κ.λπ. Μπορεί να υπάρχει κάποια παραλλαγή, αλλά και πάλι εάν επιλέξετε έναν καθιερωμένο web host, λαμβάνετε παρόμοιες προδιαγραφές από τα περισσότερα μέρη.

Για μια πρόσθετη ώθηση της ταχύτητας, αυτό που πραγματικά πρέπει να εστιάσετε αυτές τις μέρες είναι τι είδους, εάν υπάρχει, ιδιόκτητη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης που περιλαμβάνει ένας οικοδεσπότης Ιστού. Ένας premium μηχανισμός προσωρινής αποθήκευσης μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τους χρόνους φόρτωσης ιστοσελίδων, επιτρέποντας μια πολύ καλύτερη εμπειρία χρήστη. Σε συνδυασμό με ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN), η τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης μπορεί να προσφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Τότε:
Φιλοξενία WordPress

Τώρα:
Προληπτική και βελτιωμένη υποστήριξη WordPress

Όπου κάποτε η φιλοξενία WordPress ήταν μια δυνατότητα που ίσως αναζητούσατε, επειδή το WordPress έχει γίνει τόσο δημοφιλές όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν τώρα κάποιο είδος φιλοξενίας WordPress. Δεν είναι θέμα, ο οικοδεσπότης Ιστού σας περιλαμβάνει φιλοξενία WordPress, αλλά τι είδους φιλοξενία WordPress λαμβάνετε; Παρέχει ένας οικοδεσπότης Ιστού προληπτική και βελτιωμένη υποστήριξη WordPress?

Εκτός από την ειδική βοήθεια του WordPress, θέλετε επίσης να αναζητήσετε ένα περιβάλλον WordPress που είναι βελτιστοποιημένο για ταχύτητα και ασφάλεια. Και προχωρώντας λίγο περισσότερο, ίσως θελήσετε επίσης να αναζητήσετε διαχειριζόμενες λειτουργίες φιλοξενίας WordPress, όπως αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων και αυτοματοποιημένες ενημερώσεις.

Για πιο συγκεκριμένη βοήθεια σχετικά με την επιλογή φιλοξενίας WordPress, ανατρέξτε στο άρθρο μου σχετικά με τις προτάσεις φιλοξενίας WordPress.

Τότε:
Υποστήριξη πελατών

Τώρα:
Πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών και χρόνος απόκρισης

Η υποστήριξη πελατών εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του web hosting σας. Ωστόσο, δεν είναι πλέον αποδεκτό να έχετε υποστήριξη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέσω ενός ή δύο καναλιών. Δεν είναι πλέον αποδεκτό να προσφέρετε μόνο τηλεφωνική υποστήριξη. Αυτές τις μέρες, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης Ιστού σας παρέχει πολλές δυνατότητες υποστήριξης και μια ομάδα υποστήριξης που είναι διαθέσιμη 24/7/365.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που περιλαμβάνει υποστήριξη 24 × 7 μέσω τηλεφώνου, email, εισιτηρίου υποστήριξης και ζωντανής συνομιλίας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας, όπως το InMotion Hosting που παρέχουν υποστήριξη μέσω Skype.

Τότε:
Εφαρμογές Ιστού

Τώρα:
Κατασκευαστές ιστοσελίδων

Κάποτε ήταν ότι θα μπορούσατε να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cPanel που περιελάμβανε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές ιστού από αυτήν τη διεπαφή, εκτός από συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress, το Drupal και το Joomla. Ωστόσο, αυτές τις μέρες πολλοί αγοραστές φιλοξενίας ιστοσελίδων αναζητούν γρήγορους και εύκολους ιστότοπους. Και με την επιτυχία εταιρειών ιστότοπων όπως το Wix και το SquareSpace, πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν τώρα στους κατασκευαστές ιστότοπων τη φιλοξενία τους.

Για παράδειγμα, το A2 Hosting, το GreenGeeks και το HostGator είναι μόνο μερικοί από τους οικοδεσπότες ιστού που έχουν προσθέσει πρόσφατα τους δημιουργούς ιστότοπων στη σειρά τους. Και για τους χρήστες του WordPress, η InMotion Hosting συμπεριέλαβε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων BoldGrid με τα σχέδια φιλοξενίας τους για μερικά χρόνια τώρα.

Τότε:
Ασφάλεια διακομιστή Web

Τώρα:
Ασφάλεια ιστότοπου

Η ασφάλεια ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένας μεγάλος παράγοντας επιτυχίας ή αποτυχίας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, ενώ στο παρελθόν το επίκεντρο ασφάλειας κατευθυνόταν σε επίπεδο διακομιστή, είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε την ασφάλεια σε επίπεδο ιστότοπου ή εφαρμογών ιστού επίσης.

Για παράδειγμα, παρόλο που λειτουργίες όπως η σάρωση ιών και η παρακολούθηση διακομιστή εξακολουθούν να είναι σημαντικές, θέλετε επίσης να αναζητήσετε προστασία DDoS, καθώς και δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Και για την απόλυτη προστασία του ιστότοπου, ίσως θελήσετε επίσης να αναζητήσετε επιλογές ασφάλειας ιστότοπου, όπως αυτές της Sucuri, τις οποίες προσφέρουν τώρα αρκετοί οικοδεσπότες Ιστού.

Τότε:
Extra Δωρεάν

Τώρα:
Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Στο παρελθόν, ίσως περιηγηθήκατε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού για να δείτε ποιες επιπλέον δυνατότητες ή δωρεάν περιλαμβάνονται. Αυτά τα στοιχεία ενδέχεται να περιλαμβάνουν διαφημιστικές πιστώσεις, υπηρεσίες μάρκετινγκ ή εφαρμογές λογισμικού. Ενώ ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας εξακολουθούν να περιλαμβάνουν αυτές, δεν είναι τόσο άφθονες όσο κάποτε. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα επιπλέον δωρεάν δεν είναι πραγματικά αυτό που σας προτείνω να αναζητήσετε εάν ενδιαφέρεστε για τις δυνατότητες μπόνους. Αντίθετα, αυτό που πρέπει πραγματικά να εστιάσετε αυτές τις μέρες είναι τι εάν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας τυχόν διαχειριζόμενες λειτουργίες φιλοξενίας.

Διαχειριζόμενες λειτουργίες φιλοξενίας, είτε περιλαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, προληπτικές δυνατότητες ασφαλείας κ.λπ. όχι μόνο συμβάλλουν στη διατήρηση της αποτελεσματικής λειτουργίας του ιστότοπού σας, αλλά μπορούν επίσης να ελευθερώσουν μέρος του χρόνου σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας, να δημιουργήσετε περισσότερο περιεχόμενο ή αφιερώστε χρόνο στα άλλα έργα σας.

Επιλογή του Web Hosting σας: Συγκεκριμένες προτάσεις

Ακολουθούν ορισμένες συγκεκριμένες προτάσεις για τη φιλοξενία ιστοσελίδων σας με βάση το επίπεδο εμπειρίας και τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας.

Επίπεδο εισόδου: Ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν για εσάς

Άτομα που δεν έχουν εμπειρία στον ιστότοπο ή τεχνική εμπειρογνωμοσύνη συχνά θέλουν τον πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο για να λειτουργήσει ένας ιστότοπος. Εδώ, πιθανώς θέλετε να δείτε μια από τις επιλογές δημιουργίας ιστότοπων όπου μπορείτε να εισαγάγετε ορισμένες βασικές πληροφορίες σε έναν οδηγό δημιουργίας ιστότοπων και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Ένας δημιουργός ιστότοπων είναι επίσης μια καλή ιδέα εάν χρειάζεστε πραγματικά ένα διαδικτυακό φυλλάδιο ή έναν βασικό ιστότοπο. Δύο καλές επιλογές είναι:

Wix.com

GoDaddy GoCentral

Αρχάριοι με κάποια εμπειρία: Δημιουργία ιστότοπων και απλές διασυνδέσεις

Η επόμενη ομάδα σχεδίων φιλοξενίας είναι για εκείνους που έχουν λίγη εμπειρία, εξακολουθούν να θέλουν έναν εύκολο τρόπο για να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους, αλλά θέλουν λίγο περισσότερο έλεγχο. Για αυτούς τους αγοραστές, θα συνιστούσα να κοιτάξετε:

iPage

Μπλε Χοστ

Τόσο το iPage όσο και το Bluehost έχουν φιλικές προς το χρήστη διεπαφές και σας δίνουν επιλογές για τη χρήση ενός προγράμματος δημιουργίας τοποθεσιών για να δημιουργήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας ή χρησιμοποιώντας ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress. Το Bluehost είναι ιδανικό για αρχάριους χρήστες WordPress.

Έμπειροι κάτοχοι ιστότοπων: Επιλογές για προχωρημένους και δυνατότητες αναβάθμισης

Για όσους από εσάς έχουν εμπειρία με τη δημιουργία ιστότοπων και έχουν κάποιες τεχνικές γνώσεις, θα θέλατε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που θα περιλαμβάνει μερικές προηγμένες επιλογές καθώς και τη δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον. Για παράδειγμα, οι έμποροι, οι επιχειρηματίες και οι έμπειροι bloggers που πρέπει να δημιουργήσουν πολλούς ιστότοπους θα μπορούσαν να επωφεληθούν ρίχνοντας μια ματιά:

Κέντρο φιλοξενίας ιστοσελίδων

GreenGeeks

Το Web Hosting Hub και το GreenGeeks προσφέρουν απεριόριστη φιλοξενία τομέα και πληθώρα εφαρμογών λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν πιο προηγμένα πακέτα σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερη ισχύ στο μέλλον.

Ιδιοκτήτες επιχειρηματικών ιστότοπων: Βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις επιχειρήσεις

Οι ιστότοποι επιχειρήσεων και ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτούν μερικές μοναδικές δυνατότητες εκτός από το κορυφαίο υλικό και υποστήριξη. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων διαφημίζουν σχέδια φιλοξενίας επιχειρήσεων, αλλά σίγουρα θα πρότεινα να σκεφτείτε:

Φιλοξενία InMotion

Φιλοξενία Α2

Τόσο το InMotion Hosting όσο και το A2 Hosting περιλαμβάνουν δυνατότητες ισχύος, απόδοσης και υποστήριξης που πρέπει να διαθέτουν όλοι οι ιστότοποι επιχειρήσεων. Ως κάποιος που είναι πελάτης και των δύο εταιρειών εδώ και χρόνια, σίγουρα αισθάνομαι ότι το InMotion και το A2 είναι εξαιρετικές επιλογές.

Επίπεδο επιχείρησης: VPS και Dedicated Servers

Και τέλος, για τους πιο απαιτητικούς ιστότοπους που χρειάζονται απόδοση σε επίπεδο επιχείρησης, πρέπει να κοιτάξετε το VPS και τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας διακομιστών. Υπάρχουν αρκετοί επιπλέον παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός αποκλειστικού προγράμματος ή διακομιστή VPS. Εάν πιστεύετε ότι χρειάζεστε αυτό το επίπεδο ισχύος και επεξεργασίας, θα συνιστούσα να ρίξετε μια ματιά στα:

Υγρός Ιστός

Φιλοξενία InMotion

Τόσο το Liquid Web όσο και το InMotion έχουν μια σειρά εξαιρετικών προγραμμάτων φιλοξενίας VPS και Dedicated.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map