Kajian GreenGeeks (2020)

greengeeks-ulasan


Web Hosting Terbaik 2019Hosting Berkongsi Terbaik, Web Hosting Hijau Terbaik Apabila berkaitan dengan Web Hosting Hijau, GreenGeeks tiada duanya. Dikuasakan oleh 300% Tenaga Diperbaharui, syarikat hosting web yang berpusat di Southern, CA ini perlu dipertimbangkan dengan serius oleh mereka yang mencari rancangan hosting yang berkualiti. Sekiranya anda mencari yang jujur Ulasan GreenGeeks, berikut adalah ulasan saya berdasarkan pengalaman saya sebagai pelanggan GreenGeeks.

Rancangan Hosting GreenGeeks

GreenGeeks kini tidak hanya mengubah platform Shared Hosting mereka, tetapi mereka juga telah memperluas barisan hosting mereka. Sebelum ini, mereka menawarkan satu rancangan hosting lengkap. Kini, mereka telah bergabung dengan kebanyakan host web lain dalam mempunyai tiga tahap rancangan Web Hosting Bersama yang berbeza. Terdapat kebaikan dan keburukan pada struktur baru.
greengeeks-hosting-rancangan
Di sisi positifnya, anda kini boleh mendapatkan hosting mereka dengan hanya $ 2,95 bln. Sebaliknya, rancangan hosting peringkat kemasukan tidak termasuk beberapa ciri platform hosting GreenGeeks yang diperbaharui. Contohnya, jika anda mahukan teknologi Powercache atau peningkatan prestasi, anda perlu mendapatkan pelan hosting Pro atau Premium mereka.

Bagi kebanyakan pemilik laman web baru dan peribadi, pelan tahap kemasukan Starter lebih daripada mencukupi. Dan, dengan harga tahap kemasukan yang lebih rendah yang baru, ini adalah rancangan yang bagus untuk memulakannya. Anda sentiasa boleh menaik taraf kemudian jika perlu.

Ciri-ciri GreenGeeks

Kami sangat kagum dengan apa yang disertakan dalam rancangan hosting GreenGeeks. Selain ruang web dan pemindahan data tanpa had, berikut adalah beberapa ciri yang anda dapati yang biasanya anda bayar lebih banyak di tempat lain:

 • Host Domain Tanpa Had (Pelan Pro dan Premium)
 • Nama Domain Percuma
 • Penghijrahan Laman Web Percuma
 • Sandaran Data Percuma dan Pemulihan Data Percuma (sebulan sekali)
 • Alat SEO dan Pemasaran percuma

Platform Hosting Baru yang Dirombak

GreenGeeks lebih baik sekarang! Pada tahun 2017, GreenGeeks melancarkan platform hosting bersama baru mereka yang diperbaharui. Hasilnya menunjukkan peningkatan yang ketara dalam kelajuan dan keselamatan. Pertama, mereka kini menyediakan sumber pengkomputeran yang berskala, yang bermaksud jika anda memerlukan lebih banyak kuasa hosting, anda tidak perlu menaik taraf ke rancangan hosting VPS yang lebih mahal. Beberapa peningkatan lain dalam teknologi kelajuan termasuk Pelayan Web LiteSpeed, Pelayan Pangkalan Data MariaDB, dan yang paling mengagumkan, Teknologi Powercache baru mereka.

Dari aspek keselamatan, GreenGeeks kini menawarkan pengimbasan keselamatan masa nyata, pemantauan pelayan proaktif, Sistem Fail Selamat Linux, dan pengasingan akaun hosting yang lebih baik. Dan untuk pengguna WordPress pada tahun 2018, mereka melepaskan perlindungan masuk brute force baru mereka, WordPress Protect. Dengan WordPress Protect, percubaan masuk yang berbahaya ke laman web dapat dikesan dan ditutup. Paling baik, ia diaktifkan secara automatik untuk setiap akaun hosting.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai penambahbaikan baru, lihat artikel saya yang bertajuk GreenGeeks Revamped Hosting Platform Diuji. Berikut adalah senarai penambahbaikan dan penambahan utama dengan platform baru.

Keselamatan:

 • Pengimbasan Keselamatan Masa Sebenar
 • Pemantauan Pelayan Proaktif
 • Pengasingan Akaun Hosting yang Lebih Baik
 • Sistem Fail Selamat Linux
 • WordPress Protect Brute Force Protection

Kelajuan:

 • Teknologi Powercache
 • Pelayan Web LiteSpeed
 • Pelayan Pangkalan Data MariaDB
 • Rangkaian Penghantaran Kandungan Cloudflare
 • HTTP / 2 Diaktifkan
 • PHP 7 Diaktifkan

Web Hosting Hijau Sejati

Hosting Hijau GreenGeeks
GreenGeeks benar-benar peneraju industri dalam hosting web tenaga hijau. Komitmen tenaga boleh diperbaharui 300% mereka bermaksud bahawa untuk tenaga yang mereka habiskan, mereka memasukkan tiga kali lebih banyak tenaga angin ke dalam grid.

Kini dengan 5 Pusat Data Tersedia

Sebagai sebahagian daripada infrastruktur hosting yang diperbaharui, GreenGeeks kini mempunyai lima lokasi pusat data: Chicago, IL; Phoenix, AZ; Toronto, BOLEH; Montreal, BOLEH; dan Amsterdam, NL.

GreenGeeks Kini Termasuk SSL Wildcard Let’s Encrypt Percuma

Dan, berita itu lebih baik berkaitan dengan keselamatan laman web. GreenGeeks kini menawarkan Sijil SSL Wildcard Encrypt Wild Free dengan rancangan hosting mereka. Sekiranya anda tertanya-tanya mengapa mereka belum menyediakan Let’s Encrypt SSL percuma seperti yang dilakukan oleh beberapa host web lain, ada alasan yang baik. GreenGeeks ingin memastikan mereka mempunyai penyelesaian yang unggul untuk mengelakkan gangguan perkhidmatan pembaharuan sijil yang mungkin berlaku dengan Let’s Encrypt SSL standard. Selain itu, mereka mahukan penyelesaian yang lebih berkesan untuk pemilik laman web sehingga mereka tidak memerlukan banyak sijil untuk domain yang sama. Dengan Let’s Encrypt Wildcard SSL, GreenGeeks dapat mengawal lebih baik keseluruhan proses.

Dan sekarang, proses Sijil SSL lebih mudah di GreenGeeks dengan Let’s Encrypt SSL Installer barunya (lihat di bawah).

Mendaftar

Pendaftaran GreenGeeks
GreenGeeks menerima pembayaran dengan kad kredit atau PayPal, dan proses pendaftarannya sangat cepat dan mudah.

Pendaftaran GreenGeeks Terima Kasih
Jangan risau jika anda tidak mendapat respons e-mel segera setelah mendaftar. GreenGeeks akan mengesahkan pembelian anda sebelum menghantar maklumat akaun anda kepada anda.

Dalam kes saya, ia mengambil masa lebih kurang 20 minit. Anda akan menerima beberapa e-mel dari GreenGeeks: Butiran Log masuk Pengurus Akaun; Invois Pelanggan dan Pembayaran; dan Maklumat Akaun Baru (panel kawalan dan log masuk FTP, pelayan nama, dll.)
Log masuk Pengurus Akaun E-mel GreenGeeks

Tidak lama kemudian, anda juga akan menerima e-mel dari Ketua Pegawai Eksekutif GreenGeeks Trey Gardner, menyambut anda dan memberikan senarai semak item pelanggan baru dan mereka yang memindahkan laman web boleh mengikuti untuk memulakan. Webmaster yang berpengalaman tidak perlu mengikuti semua langkah ini, tetapi ini adalah sentuhan yang baik untuk pemula.
GreenGeeks E-mel Trey Gardner

Antaramuka Pengurus Akaun GreenGeeks

Walaupun Papan Pemuka Akaun GreenGeeks selalu mudah digunakan, versi baru merangkumi maklumat yang lebih berguna dan membolehkan anda mengakses terus ke lebih banyak fungsi. Di dalam Pengurus Akaun baru, bukan sahaja anda dapat mengakses cPanel anda, anda juga dapat mengatur semua rancangan dan domain hosting anda, mengurus sijil SSL anda, dan mengakses tiket sokongan anda dan pangkalan pengetahuan GreenGeeks.
greengeeks-pengurus akaun

Saya sangat gembira kerana anda mendapat cPanel dengan hosting GreenGeeks. cPanel adalah antara muka hosting web kegemaran saya kerana sangat mudah dinavigasi dan digunakan. Dengan hosting GreenGeeks cPanel, anda akan mendapat akses ke WordPress, Joomla, Drupal, dan banyak aplikasi lain untuk membuat jenis laman web yang anda perlukan.
GreenGeeks cPanel

Mari Encrypt SSL Installer

Kini banyak host web termasuk sijil SSL Let’s Encrypt percuma dengan rancangan hosting mereka. Walau bagaimanapun, proses memasang SSL dengan domain anda tidak semudah yang sepatutnya. Tetapi dengan GreenGeeks Let’s Encrypt Installer baru — tersedia dalam Papan Pemuka Akaun baru — menambahkan SSL wildcard ke domain anda kini sangat mudah.
greengeeks-lets-encrypt-ssl-pemasang

Kelebihan besar yang anda perolehi dengan GreenGeeks Let’s Encrypt SSL Installer ialah anda mendapat pemasangan satu kali sijil SSL anda dengan mudah, e-mel dan subdomain anda dijamin secara automatik, dan sijil SSL anda diperbaharui secara automatik.

Prestasi Laman Web

Setakat ini, saya tidak mempunyai apa-apa kecuali pengalaman positif dengan prestasi hosting dan e-mel laman web saya di GreenGeeks. Kelajuan dan ketersediaan laman web sangat baik tanpa masalah di sisi e-mel. Sebenarnya, e-mel sangat pantas.

Pengalaman saya sendiri dengan GreenGeeks telah membuktikan bahawa anda boleh mendapatkan web hosting hijau terkemuka di industri tanpa mengorbankan ciri rancangan web hosting yang mantap.

Keputusan Ujian Kelajuan yang Dikemas kini

Sebagai pelanggan GreenGeeks, saya mempunyai banyak peluang untuk mengalami web hosting mereka. Pada tahun 2019, saya telah menaik taraf ke rancangan hosting GreenGeeks Ecosite Premium. Dan dengan platform hosting baru mereka yang dirombak, kami melakukan beberapa ujian tambahan. Dengan senang hati saya melaporkan bahawa kami mendapati bahawa kelajuan laman web telah pasti meningkat di semua wilayah A.S. Berikut adalah beberapa contoh data. GreenGeeks memberikan beberapa kelajuan laman web terbaik dan paling konsisten yang pernah saya alami.
Keputusan Ujian Kelajuan GreenGeeks

Sokongan pengguna

Pengalaman saya dengan sokongan pelanggan GreenGeeks sangat hebat. Masa tindak balas sembang langsung sangat mengagumkan dan kakitangan sokongan sangat membantu.
Sokongan Sembang GreenGeeks

GreenGeeks pasti mendapat markah tinggi dalam kategori ini.

Mesyuarat dengan Ketua Pegawai Eksekutif GreenGeeks Trey Gardner

Baru-baru ini saya merasa senang bertemu dengan CEO GreenGeeks Trey Gardner. Sangat senang mendengar sendiri bagaimana GreenGeeks menjadi peneraju hosting web hijau dan bagaimana mereka berusaha untuk memberikan pengalaman hosting terbaik bagi pelanggan mereka. Selain menjadi syarikat hosting web yang paling mesra alam, Trey juga membincangkan bagaimana GreenGeeks memfokuskan bukan hanya pada sokongan pelanggan tetapi kejayaan pelanggan. Sebagai contoh, mereka selalu berusaha untuk membuat penambahbaikan untuk blogger, pembangun, dan pereka WordPress.
Michael James dan Trey GardnerMesyuarat dengan Ketua Pegawai Eksekutif GreenGeeks Trey Gardner

Inilah pautan ke temu bual saya dengan Trey.

GreenGeeks Membantu Menunjukkan Anda Mesra Alam!

Anda kini dapat menunjukkan kepada semua orang yang mengunjungi laman web anda bahawa anda mementingkan persekitaran dan menggunakan web hosting hijau terbaik. GreenGeeks kini telah membuat beberapa lencana hebat yang boleh anda sertakan di laman web anda. Berikut adalah contoh beberapa lencana yang boleh anda pilih. Ini cara yang baik untuk menunjukkan bahawa anda mempunyai Laman Web Hijau 300%!
greengeeks-laman web-lencana

Lebih banyak Ulasan GreenGeeks

GreenGeeks vs A2 Hosting
GreenGeeks vs Bluehost
GreenGeeks vs GoDaddy
GreenGeeks vs HostGator
GreenGeeks vs InMotion
GreenGeeks vs iPage
GreenGeeks vs SiteGround

Dan, terdapat banyak pelanggan GreenGeeks lain yang sangat berpuas hati dengan hosting web mereka. Berikut adalah contoh apa yang orang lain katakan:
greengeeks-pelanggan-ulasan

Soalan Lazim GreenGeeks

Apa yang menjadikan GreenGeeks lebih baik?
GreenGeeks bukan hanya salah satu penyedia hosting web teratas untuk laman web WordPress, Joomla, dan Drupal, tetapi mereka juga merupakan peneraju industri dalam hal hosting web hijau.

Bagaimana web hosting berwarna hijau?
Industri hosting web adalah salah satu pencemar alam sekitar terbesar. Dan, pusat data harus menggunakan sejumlah besar tenaga untuk memastikan semua pelayan dan peralatan lain tetap sejuk. Walau bagaimanapun, dengan menggantikan tenaga yang digunakan dengan kredit tenaga boleh diperbaharui dan melaksanakan amalan perniagaan mesra alam yang lain, beberapa host web berjaya menyediakan web hosting hijau.

Apa yang menjadikan GreenGeeks Mesra Alam?
GreenGeeks menggantikan tenaga yang mereka gunakan sebanyak tiga kali jumlahnya kembali ke grid. Mereka bekerjasama dengan Yayasan Alam Sekitar Bonneville untuk membeli tenaga angin yang dimasukkan kembali ke dalam grid. Sejak 2009, GreenGeeks telah diiktiraf sebagai Rakan Tenaga Hijau oleh Agensi Perlindungan Alam Sekitar Amerika Syarikat.

Berapakah kos GreenGeeks?
Pada masa ini, rancangan hosting bersama GreenGeeks tersedia seperti berikut:
Lite – $ 2,95 bln.
Pro – $ 5,95 bln.
Premium – $ 11.95 bln.

Bagaimana kos GreenGeeks dibandingkan dengan yang lain?
GreenGeeks berharga sangat kompetitif dan memberikan beberapa nilai terbaik dari sebarang rancangan web hosting yang ada. Inilah perbandingannya dengan SiteGround dan Bluehost:

GreenGeeksSiteGroundBluehost
Ecosite Starter – $ 2.95 sebulan.
Ecosite Pro – $ 5,95 bln.
Ecosite Premium – $ 11.95 bln.
StartUp – $ 3,95 bln.
GrowBig – $ 5,95 bln.
GoGeek – $ 11.95 bln.
Asas – $ 2.95 bln.
Tambahan – $ 5.45 bln.
Pro – $ 13.95 bln.

Adakah GreenGeeks sebahagian daripada EIG?
Tidak. GreenGeeks dimiliki dan dikendalikan secara bebas. Mereka berniaga sejak 2008.

Di manakah GreenGeeks berada?
GreenGeeks beribu pejabat di California Selatan.

Di manakah pusat data GreenGeeks berada?
Pada masa ini, GreenGeeks mempunyai pusat data di A.S. yang terletak di Chicago, IL, dan Phoenix, AZ. Mereka juga mempunyai pusat data di Montreal, CN, dan Amsterdam, NL. Anda boleh memilih pusat data yang menghoskan laman web anda.

Bagaimana proses migrasi berfungsi di GreenGeeks?
GreenGeeks menawarkan perkhidmatan penghijrahan laman web percuma untuk semua pelanggan mereka. Setelah mendaftar dengan GreenGeeks, log masuk ke papan pemuka pengurus akaun anda dan hantarkan permintaan pemindahan laman web.

Bagaimana sumber daya berskala berfungsi di mana anda tidak perlu meningkatkan ke VPS?
Dengan rancangan hosting bersama GreenGeeks, anda boleh membeli sumber tambahan seperti memori atau RAM dan bukannya perlu menaik taraf ke rancangan hosting VPS yang lebih mahal.

Adakah GreenGeeks merangkumi pementasan laman web?
Tidak sekarang. Tetapi ia masih dalam proses dan mereka merancang untuk memasukkannya tidak lama lagi.

Cadangan

GreenGeeks terus menyediakan web hosting yang sangat baik. Mereka nampaknya melakukan semuanya dengan betul, dan saya sangat kagum dengan layanan dan sokongan mereka. Peningkatan baru-baru ini dengan platform hosting bersama mereka menjadikan GreenGeeks sebagai pilihan hosting yang lebih baik yang memberikan kelajuan dan prestasi laman web yang luar biasa, ciri hebat untuk semua jenis laman web, dan sokongan pelanggan yang responsif.

GreenGeeks sangat sesuai untuk pemilik laman web yang mencari rancangan web hosting bernilai tinggi yang merangkumi bukan sahaja ciri yang mereka perlukan sekarang, tetapi juga sumber daya yang mereka perlukan pada masa akan datang semasa laman web mereka berkembang. Oleh itu, ingat tip ini: Sekiranya anda memerlukan rancangan hosting yang merangkumi ruang dan lebar jalur yang tidak terhad (ditambah membolehkan anda menjadi tuan rumah dalam jumlah domain yang tidak terhad), anda tidak perlu membayar untuk rancangan hosting bersama dengan harga premium yang lebih tinggi. Anda boleh memilih hosting web hijau teratas dan mendapatkan semua ciri yang anda perlukan dengan GreenGeeks.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai GreenGeeks

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map