Anugerah Web Hosting Terbaik 2017

terbaik-web-hosting-anugerah-2017


Sudah tiba masanya untuk mengumumkan pemenang Anugerah Web Hosting Terbaik 2017 kami. Tahun ini, kami mengenali dua belas kategori kecemerlangan dalam perkhidmatan web hosting. Terdapat sebilangan pemenang berulang tahun ini kerana prestasi cemerlang mereka yang berterusan wajar diberi penghargaan lagi pada tahun 2017. Oleh kerana populariti pembangun laman web yang semakin meningkat, kami memutuskan untuk mendapat penghargaan untuk kedua-dua pembangun laman web WordPress dan Bukan WordPress.

Hosting VPS Terbaik

Hosting InMotion
Selama bertahun-tahun, saya menikmati hosting web yang luar biasa dari InMotion. Tahun ini, saya memutuskan untuk meningkatkan ke Pelan Hosting VPS Ketersediaan Tinggi Terurus mereka. Hasilnya juga memberangsangkan. Sebenarnya, dalam pengujian hosting VPS baru-baru ini, InMotion Hosting berada di kedudukan teratas dalam senarai.

Hosting Berkongsi Terbaik

Tapak Tapak
SiteGround menggabungkan hosting bersama dan sokongan pelanggan yang sangat baik bersama dengan ciri hosting terurus yang sering terdapat dalam rancangan hosting yang lebih mahal. Tahun lalu, mereka meningkatkan keseluruhan platform hosting bersama mereka. Dan mereka terus berinovasi dengan perkhidmatan mereka sejak masa itu.

Hosting WordPress Terurus Terbaik

Enjin WP
Terdapat banyak rancangan hosting WordPress yang diuruskan di pasaran. Tetapi mengenai hosting WordPress yang dikendalikan premium, WP Engine tetap menjadi standard industri. Namun, mereka tidak bergantung pada kejayaan mereka dan terus menampilkan ciri-ciri inovatif dan unik yang membolehkan pemilik laman WordPress terus berada di barisan hadapan dalam prestasi dan keselamatan.

Hosting Blogger Terbaik

Hosting A2
Terdapat sebilangan calon yang layak untuk kategori ini. Walau bagaimanapun, A2 Hosting mendapat penghormatan tahun ini kerana gabungan pilihan WordPress yang dioptimumkan dan pilihan cepat Turbo, bersama dengan rancangan hosting yang dilengkapi dengan ciri, menyediakan blogger untuk semua yang mereka perlukan untuk berjaya.

Hosting Perniagaan Terbaik

Hosting InMotion
Masih menjadi juara dalam hal web hosting perniagaan, InMotion Hosting sekali lagi menjadi pemenang kami dalam kategori ini. Laman web perniagaan memerlukan gabungan prestasi, keselamatan, aplikasi perisian, kelajuan rangkaian dan pelayan yang tepat, dan sokongan pelanggan yang bermanfaat. Untuk tahun 2017, InMotion Hosting tetap menjadi standard untuk perniagaan hosting mengikut pendapat kami.

Hosting Belanjawan Terbaik

Pelayan Antara
Inilah pemenang berulang lagi untuk tahun 2017. InterServer menawarkan barisan ciri yang paling mengagumkan dengan harga rendah. Tetapi yang benar-benar membezakannya adalah jaminan kunci harga mereka – yang bermaksud anda tidak perlu risau tentang kenaikan harga pembaharuan. Anda membayar harga yang sama seumur hidup akaun anda!

Pembina Laman Web Terbaik

GoCentral
Pembangun laman web sememangnya menjadi amarah akhir-akhir ini. Dan sementara Wix dan SquareSpace mendapat sebahagian besar pengiktirafan untuk membina laman web pantas, GoDaddy menawarkan penyelesaian alternatif dengan produk GoCentral mereka. Untuk membuat laman web jenis brosur dalam talian yang mudah, kami paling suka GoCentral.

Pembina Laman Web WordPress Terbaik

BoldGrid
Pada masa lalu, anda harus memilih antara WordPress dan menggunakan pembangun laman web yang mesra pengguna. Namun, keadaan sekarang telah berubah. Kini terdapat banyak pembangun dan produk laman WordPress yang dirancang untuk mempermudah proses pembuatan laman web. BoldGrid masih menjadi pembangun laman web WordPress kegemaran kami. Dicipta oleh InMotion Hosting, dengan BoldGrid anda dapat dengan cepat dan mudah membuat laman WordPress yang hebat. Selain itu, anda mendapat semua faedah rancangan hosting web InMotion yang sangat baik. Dan, anda mempunyai 100% pemilikan laman web anda!

Hosting Dedikasi Terbaik

Hosting InMotion
Kami telah melihat secara langsung pelbagai pelayan khusus yang mengagumkan di pusat data InMotion Hosting. Menggabungkan teknologi perkakasan canggih dengan ciri dan sokongan hosting web mereka yang luar biasa, InMotion sekali lagi menjadi pemenang dalam kategori Dedicated Hosting.

Web Hosting Hijau Terbaik

GreenGeeks
Kami tidak menemui penyelesaian yang lebih baik untuk hosting web hijau daripada GreenGeeks. Mereka telah membuktikan selama bertahun-tahun bahawa anda tidak perlu mengorbankan kualiti hosting yang berkualiti dan terbaik apabila anda juga mahukan rancangan hosting web yang mesra alam.

Hosting Podcast Terbaik

Kekaburan
Kami terus menggunakan Blubrry Podcast Hosting untuk Cat Podcast Hosting Web kami sendiri. Kami tidak pernah menghadapi masalah dan masih menganggapnya sebagai penyelesaian yang paling mudah dan berkesan untuk hosting podcast.

Pendaftar Nama Domain Terbaik

GoDaddy
GoDaddy adalah pendaftar nama domain terbesar dan masih menjadi pilihan kami untuk pengurusan nama domain. Alat nama domain mereka membolehkan penyelenggaraan mudah. Mereka mempunyai banyak pilihan sambungan domain baru yang tersedia. Dan, GoDaddy juga menyediakan perkhidmatan broker dan lelong domain.

Pemenang Anugerah Web Hosting Terbaik 2017

Pemenang Anugerah
inmotion-hosting-vpsHosting VPS TerbaikHosting InMotion
Tapak TapakHosting Berkongsi TerbaikTapak Tapak
Enjin WPHosting WordPress Terurus TerbaikEnjin WP
a2-hostingHosting Blogger TerbaikHosting A2
inmotion-hostingHosting Perniagaan TerbaikHosting InMotion
Pelayan AntaraHosting Belanjawan TerbaikPelayan Antara
GoDaddyPembina Laman Web TerbaikGoCentral
boldgridPembina Laman Web WordPress TerbaikBoldGrid
inmotion-hosting-khususHosting Dedikasi TerbaikHosting InMotion
greengeeksWeb Hosting Hijau TerbaikGreenGeeks
KekaburanHosting Podcast TerbaikKekaburan
GoDaddyPendaftar Nama Domain TerbaikGoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map