Anugerah Web Hosting Terbaik 2019

terbaik-web-hosting-anugerah-2019


Selamat datang ke kami Anugerah Web Hosting Terbaik 2019 halaman! Berikut adalah pemenang dalam 14 kategori web hosting. Syarikat hosting web di bawah telah menunjukkan layanan dan sokongan yang luar biasa untuk pemilik laman web pertama kali hingga ke aplikasi hosting perusahaan.

Hosting Berkongsi Terbaik

greengeeks
GreenGeeks
Web Hosting Berkongsi telah berkembang sejak bertahun-tahun. Ini bukan lagi sekadar baris hosting peringkat kemasukan untuk pemula. Sebenarnya, beberapa rancangan hosting yang dikongsi memberikan prestasi yang luar biasa. Begitulah keadaannya dengan GreenGeeks. GreenGeeks menyediakan ciri hosting yang luar biasa, persekitaran yang dioptimumkan untuk kelajuan dan keselamatan, dan sokongan pelanggan yang sangat baik. Atas sebab itu, GreenGeeks mendapat anugerah tahun ini untuk Best Shared Hosting.

Hosting VPS Terbaik

Hosting InMotion VPS
Hosting InMotion
Sekiranya anda perlu beralih ke hosting VPS untuk lebih banyak tenaga dan sumber daya, InMotion Hosting sekali lagi menjadi pemenang kami. Dengan VPS Hosting Terurus InMotion, anda mendapat lebih banyak kekuatan prestasi bersama dengan kelebihan infrastruktur awan — dan pengurusan pelayan percuma.

Hosting Dedikasi Terbaik

Pelayan Dedikasi Web Cecair
Web Cecair
Walaupun Web Cecair telah menjadi berita utama dengan hosting Terkelola WordPress dan WooCommerce Terkelola mereka, mereka juga mempunyai barisan pelayan khusus yang paling mengagumkan yang pernah saya lihat.

Sokongan Pelanggan Terbaik

Tapak Tapak
Tapak Tapak
SiteGround terus memberikan sokongan dan penyelesaian masalah pelanggan yang paling konsisten. Latihan ketat SiteGround yang dilalui oleh setiap ahli pasukan sokongan sebelum mereka diizinkan untuk membantu pelanggan terus menuai faedah bagi pemilik laman web yang menggunakan perkhidmatan hosting mereka.

Hosting Hijau Terbaik

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks terus menerajui penyedia hosting web hijau. Mereka telah menjadi Rakan Tenaga Hijau EPA sejak 2009, dan bekerjasama dengan Yayasan Alam Sekitar Bonneville untuk mengembalikan tiga kali tenaga yang mereka gunakan kembali ke grid.

Hosting Blogger Terbaik

InMotion-Hosting
Hosting InMotion
Untuk pengalaman blogging WordPress yang terunggul, hosting WordPress yang dikendalikan adalah penyelesaian untuk banyak blogger. Dan, InMotion Hosting mempunyai kombinasi kemampuan dan premium WordPress yang sempurna. Saya secara peribadi menggunakan kedua-dua Hosting Perniagaan InMotion dan Hosting WordPress Terurus mereka. Walaupun keduanya hebat, kelajuan dan prestasi yang anda dapat dengan rancangan WordPress Terurus adalah signifikan.

Hosting WordPress Pemula Terbaik

bluehost
Bluehost
Walaupun host web lain juga telah mempermudah proses hosting WordPress untuk pelanggan, Bluehost telah melakukan pekerjaan terbaik untuk pemula. WordPress bukan sahaja dipasang sebelumnya untuk anda, tetapi anda juga dibimbing melalui proses pemilihan reka bentuk dan fungsi tema anda. Dan, Bluehost menyediakan papan pemuka WordPress yang disesuaikan dan sangat mudah digunakan yang membolehkan anda mengakses fungsi penting dengan cepat.

Hosting WordPress Terurus Terbaik

WP-Enjin
Enjin WP
Bidang Hosting WordPress Terurus terus padat dengan rancangan WordPress terurus yang kini ditawarkan oleh semua orang. Walau bagaimanapun, WP Engine tetap menjadi standard bagi kategori ini. Dan secara keseluruhan, mereka masih terbaik. Sebenarnya, WP Engine telah mengemas kini barisan hosting mereka dengan ciri yang lebih mengagumkan seperti memasukkan tema StudioPress percuma.

Hosting Belanjawan Terbaik

Pelayan Antara
Pelayan Antara
Walaupun harga pembangun laman web telah meningkat bersama dengan beberapa rancangan hosting web, anda masih dapat mencari beberapa pilihan hebat jika anda menggunakan anggaran yang terhad. InterServer mendahului senarai hosting web bajet bukan hanya kerana jaminan kunci harga mereka (yang bermaksud kadar pembaharuan anda tidak meningkat), tetapi juga kerana mereka menyediakan banyak ciri hebat untuk semua jenis laman web.

Hosting Perniagaan Terbaik

InMotion-Hosting
Hosting InMotion
InMotion Hosting terus menjadi pilihan yang luar biasa untuk hosting laman web perniagaan. Saya telah menjadi pelanggan selama lebih dari 10 tahun dan masih kagum dengan ciri, prestasi, dan sokongan hosting yang saya terima dari mereka. Dengan InMotion Hosting, anda mendapatkan Teknologi Zon Kelajuan Maksimum, SSL peribadi percuma, sandaran data automatik, dan banyak lagi ciri yang bermanfaat untuk laman web perniagaan.

Hosting WooCommerce Terbaik

web cecair
Web Cecair
Liquid Web sudah pasti menjadikan hosting WooCommerce ke tahap yang baru. Walaupun WooCommerce adalah platform eCommerce yang hebat, anda mungkin menghadapi beberapa masalah. Dan di situlah anda dapat memanfaatkan rancangan hosting WooCommerce Terurus Liquid Web. Pasukan Web Liquid telah melakukan tugas yang sangat baik dalam mewujudkan persekitaran yang dioptimumkan yang dapat mempercepat kedai dalam talian anda. Selain itu, anda juga mendapat teknologi Jilt untuk menangani situasi kereta yang ditinggalkan. Dan dengan rancangan WooCommerce peringkat perusahaan Liquid Web, Glew.io disertakan untuk pelaporan yang dipertingkatkan — bahagian lain dari WooCommerce yang tidak begitu hebat.

Liquid Web juga kini menawarkan barisan permulaan rancangan hosting WooCommerce sehingga pemilik kedai dalam talian baru dan mereka yang mempunyai anggaran terhad juga dapat memperoleh hosting terkelola mereka yang sangat baik.

Pembina Laman Web Terbaik

wix
Wix
Medan pembangun laman web terus berkembang dengan banyak host web tradisional kini juga menawarkan pembangun laman web mereka sendiri. Walaupun terdapat beberapa pilihan hebat untuk niche atau platform tertentu, secara keseluruhan untuk pengalaman pembangun laman web umum terbaik, Wix mendapat penghargaan kami. Wix melakukan tugas yang hebat dalam menggabungkan kemudahan membuat laman web anda dengan rangkaian reka bentuk laman web yang mengagumkan.

Pembina Laman Web WordPress Terbaik

BoldGrid
BoldGrid
Sekarang kerana WordPress mempunyai editor Gutenberg mereka sendiri, anda mungkin tertanya-tanya apakah pembangun laman WordPress masih diperlukan. Tetapi BoldGrid lebih daripada sekadar pembina halaman. BoldGrid membimbing anda melalui proses membuat keseluruhan laman web WordPress anda. Dan, BoldGrid juga merangkumi fungsi seperti sandaran automatik, SEO, dan pementasan laman web.

Pendaftar Domain Terbaik

GoDaddy
GoDaddy
Walaupun GoDaddy menawarkan sebilangan besar produk hosting termasuk pembangun laman web GoCentral mereka, kekuatan mereka masih merupakan perkhidmatan pengurusan domain. GoDaddy adalah pendaftar domain terbesar dan menyediakan kemampuan untuk membeli, mengurus, menjual, dan melelong nama domain anda. Sekiranya anda perlu membeli dan mengekalkan beberapa nama domain, GoDaddy tetap menjadi pilihan terbaik.

Pemenang Anugerah Web Hosting Terbaik 2019

Pemenang Anugerah
greengeeksHosting Berkongsi TerbaikGreenGeeks
inmotion-hostingHosting VPS TerbaikHosting InMotion
web cecairHosting Dedikasi TerbaikWeb Cecair
Tapak TapakSokongan Pelanggan TerbaikTapak Tapak
GreenGeeksWeb Hosting Hijau TerbaikGreenGeeks
inmotion-hostingHosting Blogger TerbaikHosting InMotion
bluehostHosting WordPress Pemula Terbaik
Pemula
Bluehost
mesin wpHosting WordPress Terurus Terbaik
Perniagaan
Enjin WP
Pelayan AntaraHosting Belanjawan TerbaikPelayan Antara
inmotion-hostingHosting Perniagaan Terbaik
Belanjawan
Hosting InMotion
web cecairHosting WooCommerce TerbaikWeb Cecair
WixPembina Laman Web TerbaikWix
BoldGridPembina Laman Web WordPress TerbaikBoldGrid
GoDaddyPendaftar Nama Domain TerbaikGoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map