Cadangan Hosting Web 2019

web-hosting-cadangan-2019


Untuk tahun 2019, tiga bidang utama untuk pelanggan web hosting adalah WordPress, eCommerce, dan Pembangun Laman Web. Dengan Gutenberg sekarang jika kesan penuh di WordPress, ada lebih banyak kegembiraan untuk platform paling popular di web. Sementara itu, dengan pengguna terus memilih pembelian dalam talian, laman web eCommerce mendapat permintaan tinggi. Dan, dengan banyak pemilik laman web awal menginginkan cara yang lebih cepat dan mudah untuk membuat laman web mereka, pembangun laman web terus meningkat populariti-mengakibatkan kebanyakan syarikat hosting web sekarang termasuk mereka dengan rancangan hosting mereka.

Berikut adalah senarai Cadangan Hosting Web kami untuk tahun 2019:

Hosting Berkongsi:

GreenGeeks
Hosting InMotion
Tapak Tapak

greengeeks
Shared Hosting tetap menjadi jalan terbaik bagi kebanyakan pemilik laman web baru. Dan berita baiknya adalah bahawa di sini pada tahun 2019, anda bukan sahaja dapat menjumpai rancangan Hosting Berkongsi berkualiti yang sangat baik, tetapi kebanyakan hos web (terutama yang dinilai tinggi) melakukan kerja yang baik untuk mengasingkan akaun di pelayan bersama mereka sehingga akaun hosting web anda adalah dilindungi daripada orang lain.

Hosting WordPress:

Bluehost
Tapak Tapak
Hosting A2

bluehost-2019
Seperti yang saya nyatakan di atas, WordPress lebih popular berbanding sebelum ini. Tetapi sementara setiap host web menawarkan hosting WordPress hari ini, penting untuk mencari rancangan hosting yang merangkumi pengalaman hosting WordPress yang dioptimumkan. Contohnya, kedua-duanya Bluehost dan Tapak Tapak disyorkan oleh WordPress.org. Bluehost sangat sesuai untuk pemula WordPress, sementara SiteGround sangat sesuai untuk pengguna yang lebih berpengalaman kerana mereka merangkumi banyak ciri hosting WordPress yang dikendalikan lanjutan. Dan seperti yang saya nyatakan sebelumnya, kami mempertimbangkan Hosting A2 sangat hebat sehingga kami menggunakannya WebHostingCat.com.

Hosting WordPress Terurus:

Enjin WP
Web Cecair
Boleh ditekan

wp-engine-2019
Sekiranya anda perlu melangkah ke penyedia hosting WordPress yang dikendalikan premium, ada juga beberapa pilihan yang baik. Dengan hosting WordPress yang diuruskan, anda mencari sokongan WordPress pakar bersama dengan ciri canggih yang membolehkan anda menghabiskan lebih sedikit masa dengan bimbang tentang tugas penyelenggaraan dan lebih banyak masa menghasilkan kandungan untuk laman web anda.

Antara cadangan kami untuk hosting WordPress yang diuruskan, Enjin WP terus menjadi standard bagi banyak pihak termasuk kita. Dan pada tahun 2019, WP Engine tidak hanya menyediakan ciri dan sokongan WordPress yang pakar, tetapi Platform Pengalaman Digital mereka membawa sesuatu ke tahap yang baru. WP Engine kini juga termasuk percuma StudioPress tema berdasarkan Kerangka Kejadian dengan rancangan hosting mereka.

Sementara itu, Web Cecair juga terus membezakan diri mereka sebagai penyedia hosting premium untuk laman web kritikal misi. Chris Lema dan pasukannya telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dengan membawa rancangan hosting WordPress Terkelola dan WooCommerce Terkelola mereka kepada orang ramai.

Dan, jika anda tidak biasa Boleh ditekan, anda mungkin akan mendengar lebih banyak mengenai mereka pada tahun 2019. Boleh ditekan adalah salah satu penyedia hosting WordPress baru yang berdedikasi untuk memberikan pengalaman terbaik untuk pelanggan mereka.

Hosting eCommerce:

Hosting InMotion
GreenGeeks
Web Cecair

inmotion-hosting-2019
Penjualan dalam talian terus meningkat popular. Walaupun anda boleh menggunakan perkhidmatan pembangun laman web seperti Wix untuk kedai dalam talian anda, jika anda lebih suka menggunakan syarikat hosting tradisional, ini adalah cadangan utama kami. Dengan Hosting InMotion dan GreenGeeks, anda boleh menggunakan platform eCommerce yang terdapat di cPanel dan juga WooCommerce untuk WordPress. Dan, InMotion merangkumi SSL peribadi percuma sementara GreenGeeks menyediakan Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Untuk pengalaman hosting WooCommerce premium terbaik, Hosting WooCommerce Terurus Web Cecair adalah cadangan utama kami.

Hosting VPS:

Hosting InMotion
Hosting A2
Bluehost

inmotion-vps-2019
Sekiranya anda memerlukan lebih banyak sumber untuk laman web anda, inilah masanya untuk beralih ke VPS Hosting. Dengan VPS Hosting, anda mendapat banyak kelebihan pelayan khusus dengan kos yang lebih berpatutan. Dengan hosting VPS yang dikendalikan, anda tidak memerlukan kepakaran untuk menyiapkan dan mengekalkan pelayan maya anda. Untuk hosting VPS yang dikendalikan dan tidak dikendalikan, kami mengesyorkan untuk melihat Hosting InMotion, Hosting A2, dan Bluehost.

Pelayan Dedicated:

Web Cecair
Hosting InMotion
Hosting A2

cecair-web-2019
Untuk laman web kritikal perusahaan dan misi, pelayan khusus biasanya merupakan pilihan terbaik. Untuk pilihan terbaik pelayan khusus dan untuk hosting yang luar biasa, Web Cecair adalah cadangan utama kami. Sekiranya anda memerlukan penyelesaian yang lebih berpatutan, saya cadangkan anda melihatnya Hosting InMotion dan Hosting A2.

Windows Hosting:

Pelayan Antara
GoDaddy

Sekiranya anda memerlukan atau lebih memilih Windows Hosting daripada Linux, anda harus menyemak hos web ini. Sekiranya anda memerlukan penyelesaian yang lebih menjimatkan, anda boleh memilih Pelayan Antara. Dan, di antara banyak perkhidmatan hosting mereka, GoDaddy juga menyediakan sebilangan pilihan Windows Hosting.

Pembina laman web:

Wix
GoDaddy
BoldGrid

wix-2019
Pembangun laman web semakin popular sekarang ini kerana kemampuan membuat laman web dengan mudah dan cepat. Untuk laman web asas risalah dalam talian, kami suka Wix. Untuk laman web yang lebih kompleks, kami mengesyorkan melihatnya GoCentral GoDaddy pembina laman web. Sekiranya anda lebih suka WordPress, BoldGrid sekali lagi menjadi pilihan kami untuk membina laman web WordPress yang kelihatan profesional.

Web Hosting Hijau:

GreenGeeks
Hosting InMotion
Hosting A2

greengeeks-2019
Saya tahu bahawa web hosting hijau penting bagi banyak orang. Dan berita baiknya adalah bahawa terdapat beberapa pilihan hosting yang hebat yang bukan hanya hijau, tetapi sangat luar biasa. GreenGeeks adalah salah satu host hijau terkenal yang dikuasakan oleh 300% tenaga boleh diperbaharui. Walau bagaimanapun, InMotion dan A2 Hosting juga merupakan pilihan hosting web hijau yang sangat baik. Hosting InMotion membuka Pusat Data Hijau pertama di Los Angeles — mengurangkan pengeluaran karbon mereka 2000+ tan setahun. Dan Hosting A2 menyediakan FutureServe Green Hosting mereka, bekerjasama dengan Carbonfund.org sejak 2007.

Hosting Belanjawan:

Pelayan Antara
FastComet
Hostinger

interserver-2019
Dan yang terakhir tetapi tidak terkecuali (kecuali dalam harga), masih ada beberapa pilihan hosting web bajet yang hebat untuk anda yang mungkin tidak mempunyai banyak wang untuk dibelanjakan untuk menjadi tuan rumah laman web anda. Pelayan Antara tetap menjadi penyelesaian hosting bajet yang hebat. Anda boleh mendapatkan hosting cPanel yang berkualiti hanya dengan $ 5 sebulan. Dan dengan jaminan kunci harga mereka, anda membayar jumlah yang sama pada masa pembaharuan. FastComet adalah pilihan lain yang baik di mana anda tidak perlu risau tentang kadar pembaharuan yang tinggi — anda juga membayar harga yang sama pada waktu pembaharuan. Dan dengan Hostinger, anda boleh mendaftar kurang dari satu dolar sebulan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map