Cadangan Hosting Web 2020

web-hosting-cadangan-2020


Selamat datang ke dekad baru tahun 2020-an! Dan kerana terdapat banyak perubahan dalam industri hosting web, sudah waktunya untuk melihat landskap baru perkhidmatan hosting web di kami Cadangan Hosting Web untuk tahun 2020.

Hosting Berkongsi

inmotion-hosting
Shared Hosting masih menjadi yang paling popular dan dibeli di kalangan pemilik laman web. Dan tidak seperti tahun yang lalu, hosting web yang dikongsi jauh lebih efisien dan selamat dengan pengasingan akaun hosting. Anda juga dapat memperoleh kepantasan dan prestasi laman web yang mengagumkan dengan penyedia hosting bersama teratas. Berikut adalah cadangan saya untuk tahun 2020.

 • Hosting A2
 • GreenGeeks
 • Hosting InMotion

A2 Hosting, GreenGeeks, dan InMotion Hosting akan menjadi cadangan Hosting Shared Hosting keseluruhan saya. InMotion Hosting berada di puncak carta — menawarkan ciri, prestasi, dan sokongan yang hebat. GreenGeeks bukan sahaja membantu menyelamatkan alam sekitar dengan hosting web hijau terkemuka di industri mereka, tetapi rancangan hosting bersama mereka sesuai untuk pelbagai jenis laman web.

Hosting WordPress

Webhost Webhost
WordPress pastinya menjadi tumpuan nombor satu bagi kebanyakan syarikat hosting web pada tahun 2020. Hosting WordPress sangat besar sehingga sebenarnya kita harus menguraikan cadangan kita ke dalam rancangan hosting WordPress yang dikendalikan dan yang tidak dikendalikan. Bagi kebanyakan pemilik laman web (terutama pemula), hosting yang tidak dikendalikan pastinya lebih daripada mencukupi dan pilihan yang lebih baik.

Satu kelebihan hosting WordPress sangat penting ialah sebilangan host web kini menawarkan rancangan hosting bersama yang sebenarnya menyaingi rancangan hosting WordPress yang lebih mahal.

 • Hosting A2
 • Bluehost
 • GreenGeeks

A2 Hosting terus menarik perhatian saya dengan persekitaran WordPress mereka yang dioptimumkan untuk kelajuan dan keselamatan. Dan, Turbo Hosting Plan mereka lebih hebat lagi. Bluehost terus membuat lebih banyak peningkatan pada rancangan hosting WordPress mereka yang sudah terkenal. Mereka menyediakan salah satu pilihan terbaik untuk pengguna WordPress yang lebih baru dan juga menawarkan reka bentuk laman web dan bantuan SEO.

Hosting WordPress Terurus

Hosting WordPress WP Engine
Untuk laman WordPress yang lebih besar atau penting, hosting yang dikendalikan masih merupakan pilihan terbaik. Dan, pemilihan pilihan hosting WordPress terurus cukup mengagumkan pada tahun 2020. Untuk peningkatan kelajuan laman web dan sokongan pakar WordPress, pertimbangkan penyedia Hosting WordPress Terurus ini.

 • Enjin WP
 • Web Cecair
 • Hosting InMotion

WP Engine dan Liquid Web adalah pilihan kegemaran saya yang mutlak untuk hosting WordPress yang diurus premium. WP Engine terus berinovasi dan meningkatkan ciri dan perkhidmatan hosting WordPress mereka. Sebagai contoh, anda mendapat kelajuan laman web yang lebih pantas dengan Platform Awan Google, tema StudioPress percuma, keselamatan kelas perusahaan, dan tentunya kakitangan sokongan pakar mereka yang khusus untuk WordPress.

Pasukan Liquid Web terdiri daripada beberapa profesional teratas dalam bidang WordPress. Dan sekarang dengan perkongsian mereka dengan Nexcess, mereka bersedia memberikan prestasi yang lebih pantas dan lebih banyak kelenturan.

Hosting eCommerce

Web Hosting WooCommerce Cecair
Selain WordPress, eCommerce adalah fokus besar lain untuk syarikat hosting web pada tahun 2020. Kerana kedai dalam talian boleh terdiri dari menjual hanya beberapa produk hingga laman web eCommerce besar yang menawarkan banyak produk untuk dijual, anda harus menjadi lebih selektif dalam pilihan hosting anda.

 • Web Cecair
 • Hosting InMotion
 • Shopify

Untuk membina kedai dalam talian, dua pilihan kegemaran saya ialah WooCommerce dan Shopify — WooCommerce untuk laman eCommerce yang lebih maju dan Shopify untuk aplikasi penjualan dalam talian yang lebih mudah.

Oleh kerana WooCommerce dibina di WordPress, masuk akal bahawa untuk pengalaman hosting WooCommerce terbaik, anda harus mempertimbangkan penyedia hosting WordPress teratas. Web Cecair benar-benar membawa WooCommerce ke tahap seterusnya dengan memberikan peningkatan kelajuan (sangat penting untuk laman web eCommerce) dan pelaporan yang lebih baik. Sama seperti Web Cecair meningkatkan Hosting WordPress Terurus ke tahap yang baru, mereka juga telah menetapkan standard emas untuk Hosting WooCommerce Terurus.

Sekiranya anda mencari jalan keluar yang lebih cepat untuk mendapatkan laman web eCommerce dan berjalan dengan pantas, maka Shopify adalah jawapannya. Mereka mempunyai beberapa tema laman web percuma dan premium yang sesuai untuk semua kategori utama kedai dalam talian.

Hosting VPS

Hosting InMotion VPS
Sekiranya laman web anda mendapat lebih banyak lalu lintas dan memerlukan lebih banyak sumber, sudah waktunya untuk mempertimbangkan untuk meningkatkan ke VPS atau pelayan khusus. VPS hosting memberi anda banyak kelebihan hosting khusus dengan kos yang jauh lebih rendah. Juga, banyak host web kini menawarkan hosting VPS yang dikendalikan yang menjadikan pengalaman lebih mudah bagi anda kerana tidak banyak penyelenggaraan yang diperlukan dari pihak anda.

 • Hosting InMotion
 • Web Cecair

InMotion Hosting dan Liquid Web menyediakan rancangan VPS Hosting Terurus yang paling mengagumkan. Ketersediaan Tinggi, Prestasi Tinggi InMotion, VPS Hosting menggabungkan kelebihan tenaga cloud dengan konfigurasi yang dioptimumkan untuk menghasilkan hasil yang luar biasa. Sementara itu, Liquid Web juga menggabungkan kekuatan pelayan khusus dan hosting awan untuk menghasilkan VPS Hosting yang lebih pantas daripada Amazon, Digital Ocean, dan Rackspace.

Pelayan Dedicated

Hosting Dedicated Web Cecair
Walaupun hosting khusus adalah jenis rancangan hosting yang paling mahal, itu adalah pilihan terbaik untuk laman web perusahaan dan berskala besar.

 • Web Cecair
 • Hosting InMotion

Sama seperti VPS Hosting, Liquid Web dan InMotion Hosting menawarkan barisan pelayan khusus yang menakjubkan yang boleh anda pilih.

Web Hosting Hijau

Hosting Web GreenGeeks
Anda mungkin tidak menyedarinya, tetapi industri web hosting adalah salah satu pencemar terbesar dari semua — bahkan menyaingi industri penerbangan! Walau bagaimanapun, beberapa syarikat hosting web yang lebih baik telah mengambil perhatian dan kini secara aktif mempromosikan web hosting hijau dalam perkhidmatan hosting dan amalan perniagaan mereka.

Tetapi, tidak semua web hosting hijau sama. Berikut adalah pilihan hosting web hijau kegemaran saya untuk tahun 2020.

 • GreenGeeks
 • Hosting InMotion
 • HostPapa

GreenGeeks masih menjadi standard industri untuk hosting web hijau pada tahun 2020. Komitmen mereka untuk 300% tenaga boleh diperbaharui – bekerjasama dengan Yayasan Alam Sekitar Bonneville dan menggunakan tenaga angin hanyalah sebahagian daripada cerita. Mereka juga merupakan salah satu tempoh syarikat web hosting terbaik.

InMotion Hosting dan HostPapa juga merupakan pilihan web hosting hijau teratas untuk tahun 2020.

Pembina Laman Web

Wix Hosting
Kerana hari ini banyak orang menginginkan cara yang lebih cepat dan lebih mudah untuk mendapatkan laman web, pembangun laman web terus menjadi pilihan yang popular pada tahun 2020. Walaupun terdapat kebaikan dan keburukan untuk menggunakan pembangun laman web berbanding dengan web hosting tradisional, jika semua yang anda benar-benar perlukan adalah laman web asas dengan hanya beberapa halaman, maka pilihan pembangun laman web ini perlu dipertimbangkan.

 • Wix
 • GoDaddy

Hosting Belanjawan

Pengehosan Web InterServer
Walaupun sebilangan penyedia hosting web telah menaikkan harganya, anda akan gembira mengetahui bahawa pada tahun 2020 anda masih boleh mendapatkan web hosting yang berkualiti dengan harga yang murah. Sekiranya belanjawan anda ketat, kunci yang perlu diingat ketika berbelanja untuk hosting adalah bahawa anda tidak hanya perlu mempertimbangkan kos jangka masa pendaftaran awal anda, tetapi juga kos kadar pembaharuan anda.

Berikut adalah dua pilihan hosting murah terbaik untuk tahun 2020.

 • Pelayan Antara
 • Hostinger

Dengan Jaminan Kunci Harga InterServer, kadar pembaharuan anda sama dengan harga yang anda bayar pada awalnya — menjadikannya salah satu pilihan hosting anggaran terbaik. Dengan InterServer, anda mendapat ciri, perkhidmatan, dan sokongan hebat dengan harga murah.

Hostinger tidak hanya menampilkan harga pendaftaran yang sangat rendah – semurah 0,80 sebulan, tetapi harga pembaharuan mereka lebih rendah daripada harga pengenalan kebanyakan syarikat hosting web lain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map