Web Hosting Terbaik untuk Kesihatan dan Kesihatan

terbaik-web-hosting-untuk-kesihatan-dan-kesejahteraan


Saya rasa kita semua mahu sihat dan bahagia dalam kehidupan seharian. Oleh itu, tidak menghairankan bahawa kesihatan dan kesejahteraan menjadi tumpuan semakin banyak laman web. Sama ada laman web anda melibatkan senaman dan yoga, diet, rawatan perubatan, atau hanya menikmati kehidupan, berikut adalah beberapa petua untuk membuat laman web anda. Kami juga akan merangkumi perkara yang harus anda ketahui semasa mencari hosting web. Dan, kami akan memberikan cadangan kami untuk hosting laman web kesihatan dan kesihatan.

Membina Laman Web Kesihatan dan Kesejahteraan

  • Blogging
  • Forum Komuniti
  • Pemasaran E-mel
  • Mesra Iklan
  • Keupayaan eCommerce untuk Menjual Produk Secara Dalam Talian

Walaupun kategori kesihatan dan kesejahteraan boleh merangkumi pelbagai minat, anda selalu ingin mewujudkan rasa kemasyarakatan dan juga berkongsi seberapa banyak maklumat dengan khalayak anda. Menyertakan blog dengan laman kesihatan dan kesejahteraan anda adalah kaedah terbaik untuk menyediakan kandungan berguna untuk pembaca anda kerana mereka dapat mengetahui semua tentang anda dan perniagaan anda. Ciri lain yang berguna ialah memasukkan forum di mana pengguna anda boleh mengemukakan soalan dan bertukar idea dan maklumat. Dan, jika anda ingin menjual produk atau perkhidmatan anda secara dalam talian, anda ingin memastikan platform laman web anda mesra iklan serta mempunyai kemampuan untuk membina kedai dalam talian.

Pertimbangan Web Hosting

Sekiranya matlamat utama anda adalah menjadi blogger kesihatan dan kesejahteraan, saya pasti mengesyorkan anda mencari hos web WordPress. Selain menjadi platform blogging terbaik, WordPress juga memberi anda kemampuan untuk memasukkan forum dan pemasaran e-mel. Sekiranya laman web anda lebih mementingkan kesedaran jenama atau menjual produk, maka lebih masuk akal untuk melihat penyelesaian pembangun laman web, yang dapat mempercepat proses pembuatan laman web. Anda dapat dengan cepat mendapatkan laman web anda dalam talian, dan menyiapkan kedai dalam talian anda akan menjadi lebih mudah. Sekiranya anda mempunyai banyak perniagaan atau bidang perniagaan yang berasingan yang memerlukan lebih daripada satu laman web, anda pasti harus mempertimbangkan salah satu cadangan kami untuk pelbagai laman web hosting.

Cadangan Hosting Web: Pembina Laman Web

GoDaddy GoCentral

Kesihatan GoCentral
GoCentral, pembangun laman web dari GoDaddy, adalah alternatif yang sesuai untuk Wix. Di sisi positifnya, saya mendapati pembangun laman GoCentral GoDaddy lebih mudah menggunakan Wix itu. Dan, sangat mudah untuk menambahkan lebih banyak fungsi ke laman web anda dengan bahagian GoCentral. Di sisi minus, templat laman web dengan GoCentral tidak begitu cantik seperti yang anda dapatkan dengan Wix — dan pemilihannya lebih terhad.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai GoCentral dari GoDaddy

Cadangan Hosting Web: WordPress

Tapak Tapak

Tapak Tapak
Untuk blogging WordPress, SiteGround sangat baik. Mereka menyediakan ciri hosting WordPress yang dikendalikan dengan kos yang jauh lebih rendah daripada host web yang diuruskan yang lain. Anda boleh memulakan laman WordPress dengan mudah dengan hanya beberapa klik. Dengan rancangan hosting SiteGround, anda boleh mendapatkan kemas kini automatik, sandaran data harian, dan beberapa sokongan pelanggan terbaik yang anda dapati dari syarikat hosting web. Juga, teknologi SuperCacher SiteGround membantu mempercepat laman web anda untuk pengalaman pengguna yang lebih baik.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut di SiteGround

Bluehost

bluehost
Bluehost, seperti SiteGround, disyorkan oleh WordPress.org. Mereka juga mempunyai pengkhususan dalam hosting WordPress selama bertahun-tahun. Walaupun kedua SiteGround dan Bluehost adalah pilihan yang sangat baik untuk semua peringkat pengguna WordPress, jika anda seorang pemula, saya akan memberikan kelebihan kepada Bluehost. Papan pemuka WordPress khusus yang disediakan oleh Bluehost sedikit lebih intuitif dan senang digunakan. Juga, mereka memberikan bantuan dalam talian berpandu ketika membuat laman WordPress pertama anda.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lebih Lanjut mengenai Bluehost

Pemasaran E-mel

Sama ada anda memutuskan untuk memilih pembangun laman web atau hosting web, sangat penting anda mula membina senarai pemasaran e-mel anda secepat mungkin. E-mel tetap menjadi salah satu kaedah terbaik untuk menukar penjualan. Dan dengan kempen e-mel yang betul, anda dapat membina lebih banyak kepercayaan dengan khalayak anda dan meningkatkan peluang mereka membeli produk dan perkhidmatan kesihatan dan kesihatan anda.

Terdapat sebilangan besar perkhidmatan autoresponder e-mel di pasaran. Secara peribadi, saya menggunakan AWeber. Anda boleh menggabungkan senarai AWeber dengan mudah dengan laman WordPress atau laman web yang anda buat dengan Wix atau GoCentral. Yang terbaik, anda boleh mencuba AWeber secara percuma selama sebulan untuk melihat sejauh mana ia berfungsi untuk anda.

Berikut adalah pautan ke panduan percuma dari AWeber dengan templat e-mel yang boleh anda ikuti:
Panduan E-mel Percuma AWeber

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector