Web Hosting Terbaik untuk Laman Web Fesyen dan Kecantikan

terbaik-fesyen-kecantikan-web-hosting


Fesyen dan kecantikan adalah dua topik paling popular untuk laman web dan blog. Di sini, kami melihat bagaimana membuat laman web fesyen atau kecantikan anda, ciri apa yang perlu disertakan untuk menarik dan mengembangkan khalayak anda, dan pilihan apa yang anda ada untuk membina laman web anda. Kami kemudian akan fokus pada apa yang harus dipertimbangkan ketika memilih hosting web anda. Dan akhirnya, kami akan memberikan cadangan kami untuk hosting laman web fesyen dan kecantikan.

Membina Laman Web Fesyen atau Kecantikan

 • Blogging
 • Fungsi Kedai Dalam Talian
 • Tambah Foto dengan Mudah
 • Pautan Media Sosial
 • Mesra Iklan Bersekutu
 • Buletin Pemasaran E-mel

Biasanya, laman web fesyen dan kecantikan tergolong dalam salah satu daripada dua kategori – atau gabungan kedua-duanya. Terdapat banyak blogger fesyen dan kecantikan dalam talian. Juga, terdapat banyak kedai dalam talian yang menampilkan produk fesyen dan kecantikan. Selalunya, blogger fesyen dan kecantikan juga menjual atau mempromosikan produk di laman web mereka. Oleh itu, seperti yang anda bayangkan, terdapat banyak pilihan untuk anda pertimbangkan semasa membuat laman web fesyen atau kecantikan anda.

Jelas sekali, jika anda ingin membina blog, maka anda mahukan platform blog (fikir WordPress). Anda juga ingin dapat menambahkan foto dengan mudah ke laman web anda, serta pautan ke akaun media sosial anda. Anda pasti ingin membina yang berikut, jadi pastikan untuk memasukkan pemasaran e-mel di laman web anda. Sekiranya anda merancang untuk menjual produk di laman web anda, maka anda memerlukan fungsi eCommerce. Walau bagaimanapun, jika anda merancang untuk menjana penjualan afiliasi dari laman web anda, maka anda perlu memastikan perisian laman web anda mesra iklan.

Pertimbangan Web Hosting

Untuk blog fesyen dan kecantikan, kami pasti mengesyorkan menggunakan WordPress untuk membuat laman web anda. Kerana sangat popular, terdapat banyak rancangan hosting web yang merangkumi WordPress. Apa yang perlu anda tentukan adalah tahap atau jenis hosting WordPress yang anda perlukan. Walaupun anda boleh memilih rancangan hosting WordPress yang dikendalikan, ia cenderung berada di sisi yang mahal, dan anda mungkin tidak memerlukan semua loceng dan wisel yang disediakan oleh rancangan hosting terurus. Mungkin pilihan yang lebih baik untuk blog fesyen atau kecantikan anda adalah hos web yang menawarkan persekitaran WordPress yang dioptimumkan bersama dengan kemas kini dan sandaran automatik dengan kos yang lebih rendah.

Sekiranya anda merancang untuk memiliki kedai dalam talian, anda boleh memilih hos web tradisional atau pergi dengan laman web yang dibina dari Wix atau SquareSpace. Walau bagaimanapun, ketika datang ke penyelesaian eCommerce yang mudah, anda mungkin ingin mempertimbangkan platform seperti Shopify, yang khusus ditujukan untuk penjualan dalam talian dan sangat memudahkan proses pembuatan laman web eCommerce.

Cadangan Hosting Web

Hosting A2

a2-hosting
Untuk beberapa ciri WordPress terbaik dengan nilai terbaik, kami mengesyorkan Hosting A2. A2 Hosting akan memasang WordPress terlebih dahulu untuk anda supaya anda dapat memulakannya dengan segera. Persekitaran WordPress mereka dioptimumkan untuk kepantasan dan keselamatan. Intinya ialah anda mendapat banyak ciri rancangan hosting terurus dengan kos yang jauh lebih berpatutan. Kami menggunakan A2 Hosting dan sentiasa kagum dengan kualiti perkhidmatan dan sokongan mereka.

Lihat Hosting A2 Di Sini

BoldGrid

Sekiranya anda ingin menggunakan WordPress untuk blog fesyen anda tetapi mencari pembangun laman web yang lebih mesra pengguna, kami mengesyorkan memilih host BoldGrid. BoldGrid membolehkan anda membuat laman WordPress yang lebih hebat dan pantas. Dan kerana ia berasaskan WordPress, anda mengekalkan pemilikan dan kawalan laman web anda — walaupun anda memutuskan untuk berpindah ke hos web yang lain. Pada asasnya, anda mendapat kelebihan platform pembangun laman web seperti Wix bersama dengan fleksibiliti WordPress.

Hos BoldGrid rasmi yang kami cadangkan adalah InMotion Hosting. Mereka berperanan dalam melancarkan BoldGrid dan juga merupakan salah satu syarikat hosting web terbaik yang kami gunakan. Berikut adalah contoh beberapa laman web fesyen dan kecantikan dari BoldGrid.
laman web boldgrid-fesyen-kecantikan

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai InMotion Hosting dan BoldGrid

Shopify

Sekiranya tujuan utama laman web fesyen atau kecantikan anda adalah menjual produk, maka kami mengesyorkan anda melihat Shopify. Walaupun anda dapat menggunakan platform laman web lain, Shopify membolehkan anda membuat kedai dalam talian dengan mudah. Tidak seperti penyelesaian eCommerce lain, Shopify mengurus proses pembayaran, mengira jumlah penghantaran dan cukai, dan inventori. Kami mendapati Shopify adalah penyelesaian yang lebih mudah daripada WordPress untuk menjual produk dalam talian.

Berikut adalah contoh templat yang terdapat di Shopify.
shopify-fashion-kecantikan-laman web

Lihat Lagi Contoh Shopify Di Sini

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map