Web Hosting Terbaik untuk Laman Web Kecergasan

best-fitness-blog-web-hosting


Kebanyakan orang mahu kekal cergas atau dalam keadaan lebih baik hari ini. Kecergasan pasti merupakan salah satu topik yang paling popular untuk laman web. Carian Google baru-baru ini menghasilkan hampir 600 juta hasil! Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda menonjol daripada orang ramai dan membuat blog atau laman web kecergasan anda yang paling berkesan. Kami juga akan merangkumi perkara yang harus anda ingat semasa mencari hosting web anda. Kemudian, saya akan memberikan cadangan utama kami untuk hosting laman web kecergasan.

Membina Laman Web Kecergasan

 • Blogging
 • Foto dan Video
 • Pemasaran E-mel
 • Perlukan Forum dan Media Sosial untuk Komuniti

Salah satu kunci untuk mewujudkan laman web kecergasan yang berjaya adalah benar-benar berhubung dengan khalayak anda. Menyertakan blog bersama demonstrasi foto dan video harus menjadi salah satu tujuan utama anda. Dengan memasukkan kandungan yang lebih menarik, anda dapat menarik lebih banyak pengunjung dan membina lebih banyak kepercayaan dengan khalayak anda. Sekiranya anda merancang untuk memasarkan produk atau perkhidmatan, anda pasti ingin memasukkan pemasaran e-mel di mana pengguna anda boleh mendaftar untuk mendapatkan buletin dan membolehkan anda memasarkan secara langsung kepada mereka. Dan, untuk membina rasa komuniti di kalangan pembaca anda, adalah idea yang baik untuk memasukkan forum di mana pelawat dapat menghantar soalan dan bertukar pengalaman.

Pertimbangan Web Hosting

Oleh kerana blog boleh menjadi sebahagian besar dari laman web kecergasan yang berjaya, saya mendorong anda untuk menganggap WordPress sebagai platform laman web anda. Walaupun anda boleh mempertimbangkan pilihan pembangun laman web seperti Wix, menggunakan WordPress akan memberi anda lebih banyak fleksibiliti dan kawalan dengan laman web anda. Anda juga mempunyai sejumlah pilihan untuk jenis hosting WordPress yang anda perlukan. Untuk pembinaan laman web yang lebih pantas, anda boleh memilih pembangun laman web WordPress. Sekiranya anda ingin menumpukan lebih banyak perhatian pada bahagian blog di laman web anda dan merasa selesa dengan papan pemuka WordPress, terdapat sebilangan rancangan hosting web yang sangat baik yang dioptimumkan untuk WordPress dan menawarkan nilai terbaik. Dan, jika anda memerlukan sedikit lebih banyak bantuan dengan bahagian penyelenggaraan laman WordPress anda, anda boleh menggunakan rancangan hosting WordPress yang diuruskan yang membolehkan anda lebih fokus pada membuat kandungan dan bukannya menguruskan laman web anda.

Cadangan Hosting Web

Hosting A2

a2-hosting
Untuk hosting web WordPress, kami mengesyorkan Hosting A2 untuk banyak jenis laman web – terutamanya blog. Dengan A2 Hosting, persekitaran WordPress anda dioptimumkan untuk kepantasan dan keselamatan. Ini bermakna masa pemuatan halaman anda berkurang dan keselamatan proaktif yang berterusan dapat sentiasa memantau dan melindungi blog kecergasan anda dari serangan. A2 bahkan akan memasang WordPress terlebih dahulu untuk anda mempercepat proses pembuatan laman web. Sebagai tambahan kepada prestasi laman WordPress yang sangat baik, pasukan sokongan pelanggan di A2 sangat responsif dan dapat membantu menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada semasa membina blog atau laman web kecergasan anda.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai WordPress dengan Hosting A2

Bluehost

bluehost
Bluehost ada dalam senarai cadangan WordPress.org dan merupakan salah satu pilihan terbaik untuk pengguna WordPress baru. Setelah mendaftar, Bluehost memberikan panduan dalam talian semasa membuat laman web WordPress pertama anda. Dan, sangat mudah untuk bekerja di papan pemuka WordPress Bluehost yang disesuaikan.

Secara keseluruhan, Bluehost menyediakan cara yang mudah dan berpatutan untuk membuat blog atau laman web kecergasan. Dan, anda mempunyai ciri dan sumber untuk mengembangkan laman web anda di masa hadapan.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai Bluehost

Tapak Tapak

Tapak Tapak
SiteGround adalah pilihan lain yang luar biasa untuk hosting WordPress. Sekiranya anda merasa memerlukan bantuan tambahan, SiteGround menyediakan hosting WordPress yang dikendalikan dan harga yang lebih rendah daripada host web yang dikendalikan lain. Rancangan hosting SiteGround merangkumi kemas kini automatik, sandaran data automatik, dan teknologi SuperCacher milik mereka untuk peningkatan kelajuan laman web. Dan, berkaitan dengan sokongan pelanggan, SiteGround tiada duanya berdasarkan pengalaman kami. Masa tindak balas mereka selalu antara yang terbaik, dan latihan yang meluas yang harus dilalui oleh kakitangan mereka menunjukkan cara mereka menyelesaikan masalah dengan cepat.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai Hosting WordPress SiteGround

Wix

Wix pasti mempunyai beberapa templat terbaik untuk laman web kecergasan. Wix adalah pilihan yang tepat jika anda mahukan laman web yang merupakan kenderaan iklan dan promosi dalam talian untuk produk atau perkhidmatan kecergasan anda. Setelah anda memilih templat laman web anda, Wix menyediakan wizard dalam talian untuk membimbing anda. Selain itu, editor seret dan lepas memudahkan anda membuat perubahan pada laman web anda.
Templat Kecergasan Wix

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai Wix

BoldGrid

Walaupun WordPress adalah alat yang sempurna untuk membuat blog atau laman web kecergasan anda, itu bukan yang paling cepat atau termudah untuk digunakan ketika berkaitan dengan reka bentuk laman web. Di situlah BoldGrid bersinar. BoldGrid adalah satu set plugin WordPress yang mempercepat proses pembuatan laman web dengan membimbing anda memilih reka bentuk anda dan menyiapkan ciri laman web anda. Ini juga membantu anda dalam proses pembuatan kandungan dengan menyediakan drag and drop editor untuk merancang halaman laman web anda.

BoldGrid boleh didapati dari sejumlah hos BoldGrid rasmi. Kami mengesyorkan InMotion Hosting, yang berperanan dalam melancarkan projek BoldGrid. Berikut adalah contoh beberapa laman web kecergasan di BoldGrid.
laman web boldgrid-fitness

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut mengenai BoldGrid dan InMotion Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map