Cel mai bun Gazduire WordPress pentru agenții

cel mai bun WordPress-hosting-pentru-agentii


Dacă inițiați o agenție WordPress sau aveți o companie existentă și căutați cea mai bună găzduire web posibilă pentru dvs. și clienții dvs., aici sunt recomandările mele de top pentru cel mai bun găzduire WordPress pentru agenții.

În mod evident, găzduirea administrată este de obicei preferabilă pentru agențiile WordPress. Funcțiile premium suplimentare și asistența expertă pe care o primiți vă permit să vă concentrați mai mult pe crearea de site-uri web WordPress bune pentru clienții dvs. Și, primele mele trei recomandări aici sunt, într-adevăr, furnizori excelenți de găzduire WordPress.

Motor WP

Motor WP

WP Engine este și a fost alegerea mea cea mai bună pentru situațiile de găzduire WordPress gestionate. Au planuri de găzduire pentru toate tipurile de site-uri web – de la site-uri de pornire și bloguri până la aplicații WordPress de întreprindere. Și WP Engine are, de asemenea, o platformă și un mediu cuprinzător pentru agențiile și dezvoltatorii WordPress.

Angajamentul WP Engine față de găzduirea WordPress plătește dividende mari clienților săi. Funcțiile premium, performanțele deosebite și asistența expertă a clienților le-au făcut standardul de aur pentru găzduirea WordPress gestionată. Atunci când vine vorba de viteză și scalabilitate pentru site-urile dvs. WordPress, platforma optimizată WP Engine cu tehnologia lor proprie EveryCache oferă constant rezultate excelente.

Dezvoltatorii și agențiile WordPress pot profita de mediile de lucru separate pe care WP Engine le oferă. Puteți utiliza o instalare de testare pentru dezvoltare și puteți crea cu ușurință un site de înscenare pentru a testa modificările înainte de a le muta la producție. WP Engine a fost, de asemenea, lider în furnizarea unei modalități pentru agenții și dezvoltatori pentru a transfera cu ușurință proprietatea de facturare și găzduire către clienții lor prin intermediul instalărilor transferabile și al funcționalității de transfer a facturilor.

În plus față de backup-urile automate zilnice, tabloul de bord WP Engine ușor de utilizat vă oferă, de asemenea, un acces facil pentru crearea de puncte de rezervă a datelor instantanee la cerere. Și, puteți restaura datele dvs. din ultimele 40 de puncte de restaurare! Puteți accesa instrumentul de performanță a paginii pentru a primi recomandări pentru optimizarea site-urilor dvs..

Securitatea este, de asemenea, un accent major la WP Engine. Împreună cu echipa lor dedicată de inginerie de securitate, puteți activa opțiunea de autentificare cu doi factori pentru o securitate sporită.

Și, odată cu achiziția StudioPress, WP Engine include și Genesis Framework și teme gratuite StudioPress cu toate planurile lor de găzduire WordPress gestionate.

Există vreun aspect negativ cu WP Engine? Ei bine, în timp ce actualizarea platformei de experiență digitală în formatul planului de găzduire oferă acum funcții și mai bune, a existat o ușoară creștere a prețurilor, odată cu o scădere a numărului de site-uri web pe care le permite fiecare plan. Cu toate acestea, toate planurile de găzduire ale WP Engine sunt excelente și oferă experiența de găzduire finală gestionată pentru toți proprietarii de site-uri WordPress – inclusiv agenții și dezvoltatori.

Planuri de gazduire a motorului WP

Planurile wp-motor-hosting-

După cum puteți vedea mai sus, WP Engine nu are la fel de multe planuri structurate de găzduire, cu excepția planurilor de creștere și scară. Cu toate acestea, le puteți contacta și puteți configura cu ușurință un pachet de găzduire personalizat dacă aveți nevoie de o configurație diferită sau specială.

Dacă doriți cea mai bună combinație de funcții de găzduire WordPress, performanța site-ului web și asistență pentru clienți experți pentru activitatea agenției dvs., atunci WP Engine ar trebui să fie prima dvs. considerație.

Avantaje și dezavantaje ale motorului WP

Pro:

 • Tehnologie proprie EverCache pentru viteză mai rapidă
 • Include Genesis Framework și teme gratuite StudioPress
 • Include medii de dezvoltare, de organizare și de producție
 • Instalări transferabile și transfer de facturare pentru clienții dvs.
 • Copii de rezervă automate zilnice și restaurare de 40 de puncte
 • Backup-uri instantanee
 • Certificate SSL automatizate
 • Actualizări corecte WordPress gestionate
 • Funcționare completă cu un singur clic pe stadializare
 • Include CDN global gestionat integral
 • Autentificare cu doi factori pentru o mai mare securitate
 • Echipa dedicată ingineriei de securitate
 • Include instrumentul de performanță a paginii de bord

Contra:

 • Cost mai mare pentru mai multe site-uri web

Faceți clic aici pentru mai multe detalii pe WP Engine

Web lichid

Gazduire web administrata lichid

Liquid Web este o altă opțiune excepțională pentru oricine caută găzduire WordPress gestionată. Iar când vine vorba de găzduire web pentru agenții și dezvoltatori, acestea oferă una dintre cele mai bune combinații de funcții premium și numărul de site-uri web pe care le puteți crea cu fiecare plan de găzduire.

Liquid Web se concentrează pe găzduirea de site-uri web pentru misiuni critice. Și dacă aveți nevoie de găzduire pentru mai multe site-uri WordPress, funcțiile incluse în planurile lor de găzduire sunt indispensabile – începând cu iThemes Sync. iThemes Sync este instrumentul final pentru agențiile care gestionează mai multe site-uri WordPress. Cu iThemes Sync puteți monitoriza performanța site-urilor dvs. web și să trimiteți rapoarte clienților dvs. De asemenea, simplifică foarte mult procesul de actualizare a temelor și a pluginurilor pe mai multe site-uri web.

Pe lângă iThemes Sync, agențiile și dezvoltatorii WordPress pot profita, de asemenea, de actualizări automate de pluginuri și compresie de imagini, backup-uri automate zilnice, un adevărat mediu de înregistrare a site-urilor web și SSL automat. Ceea ce este plăcut în ceea ce privește Liquid Web este că nu impun vizualizarea paginii sau limitele de trafic.

Echipa WordPress de la Liquid Web este foarte impresionantă. Au reunit un grup cu talent foarte mare, care poate oferi asistență de specialitate. Au fost câteva ocazii în care un agent de asistență a furnizat pur și simplu un link către un document de referință în care am crezut că ar fi putut oferi mai multe informații despre asistență. Cu toate acestea, este posibil să fi fost incidente izolate doar de cele mai multe ori Liquid Web oferă un suport receptiv și util.

Planuri de gazduire web lichide

planuri de lichid de web-hosting-

Liquid Web oferă mai multe opțiuni pentru planurile de găzduire WordPress. Ele au cel mai bun echilibru între funcțiile premium și numărul de site-uri web pe care le puteți crea cu fiecare plan. Dacă sunteți în căutarea principalelor funcții de găzduire WordPress, dar aveți nevoie și de găzduire pentru un număr mai mare de site-uri web, atunci Liquid Web este alegerea potrivită.

Avantajele și dezavantajele lichidului web

Pro:

 • Sincronizare iThemes inclusă pentru gestionarea mai multor site-uri
 • Actualizări automate de pluginuri
 • Compresia automată a imaginilor
 • Fără vizualizare de pagină sau limite de trafic
 • Certificate SSL automate
 • Acces complet la server
 • Copii de rezervă automate zilnic stocate în afara locului
 • Site-ul True Staging inclus

Contra:

 • Asistență pentru clienți nu este la fel de consistentă ca alții

Faceți clic aici pentru mai multe detalii pe Web Liquid

presat

presat

Pressable oferă nu numai o găzduire excelentă WordPress gestionată pentru agenții și dezvoltatori, dar pune și un accent suplimentar pe preluarea asistenței clienților la nivelul următor. Și, au o gamă de planuri de găzduire adaptată perfect agențiilor WordPress. De fapt, în ceea ce privește numărul de site-uri pe care le puteți crea comparativ cu prețul planurilor de găzduire, Pressable oferă cea mai bună valoare.

Dacă asistența pentru clienți este cea mai importantă pentru dvs., atunci ar trebui să luați în considerare presabil. Sprijinul este ceea ce îi separă de concurență. Începând cu bordul personalizat obținut, Pressable se străduiește să ofere cea mai bună și mai ușoară experiență de găzduire. Îți vor suna după ce te-ai înscris pentru a te asigura că totul este în regulă.

Împreună cu capacitatea de a găzdui mai multe site-uri web cu fiecare plan, Pressable include funcții excelente pentru agenții și dezvoltatori, cum ar fi accesul colaboratorilor, astfel încât să puteți acorda și revoca acces la site-urile dvs. web, astfel încât echipa și clienții dvs. să poată participa la fluxul de lucru. Și, Pressable are multe conexiuni în comunitatea WordPress. Deci, vă pot conecta cu resurse externe dacă aveți nevoie de ele (de exemplu, dezvoltatori de pluginuri, marketing etc.).

Platforma de găzduire WordPress a presabilului include memorie cache încorporată, backup-uri automate de date și servere optimizate. De asemenea, obțineți medii de clonare și de organizare. Instrumentul de clonare vă economisește timp, permițându-vă să copiați rapid site-urile dvs. web, astfel încât să nu fiți nevoiți să începeți de la zero atunci când lucrați la un nou proiect. Funcția de înregistrare a site-ului web nu este o platformă completă de înregistrare, ci vă permite mai degrabă să treceți între modurile de dezvoltare și producție. Deși este util în timpul dezvoltării inițiale a site-ului dvs. web, în ​​viitor, Pressable va include funcționalitatea completă de înregistrare a site-ului web.

Planuri de gazduire presabile

-hosting-presat planuri

Cu Pressable, puteți selecta online planul dvs. de găzduire în funcție de numărul de site-uri web sau de vizualizări de pagini de care aveți nevoie. Presabil oferă cea mai mare valoare aici în ceea ce privește prețul și numărul de site-uri web pe care le puteți crea cu fiecare plan de găzduire. Dacă asistența pentru clienți este ceea ce este cel mai important pentru dvs. și căutați să creați multe site-uri web la un preț mai mic, atunci Pressable este alegerea potrivită.

Avantaje presabile și dezavantaje

Pro:

 • Personalizat la bord
 • Stocare SSD nelimitată
 • Include accesul colaboratorului pentru lucrul cu echipa dvs. și cu clienții dvs.
 • Platforma include cache încorporată
 • Include CDN Global
 • Întreținerea proactivă include optimizările serverului și actualizările versiunii
 • Include copii de rezervă automate zilnice și la cerere
 • Include JetPack Premium

Contra:

 • Nu include o platformă completă de organizare a site-urilor web

Faceți clic aici pentru mai multe detalii pe presabil

Cel mai bun WordPress hosting pentru compararea agențiilor

wp-motor

 • Tehnologie proprie EverCache
 • Teme gratuite StudioPress
 • Instalări transferabile
 • Transfer de facturare

Accesați site-ul web WP Engine lichid-web

 • Sincronizare iThemes
 • Actualizări automate de pluginuri
 • Compresia automată a imaginilor
 • Fără vizualizare de pagină sau limite de trafic

Accesați site-ul web lichid presat

 • Personalizat la bord
 • JetPack Premium
 • Acces colaborator
 • Opțiunea de clonare a site-ului web

Accesați site-ul web presabil

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map