De ce ai nevoie de găzduire WooCommerce administrată pe web lichid

-Web-gestionate lichid-woocommerce


WooCommerce este grozav, dar …

Comerțul electronic este fierbinte. Iar când vine vorba de construirea și întreținerea unui magazin online, WooCommerce este cea mai bună alegere. Deși există multe alte platforme de comerț electronic în aceste zile, WooCommerce vă oferă puterea și avantajele WordPress – cea mai populară platformă web. Cu WooCommerce, veți obține cel mai bun echilibru de creare ușoară a site-ului eCommerce împreună cu toate funcțiile avansate de care aveți nevoie pentru a crea o experiență de cumpărături online de primă valoare pentru clienții dvs..

Cu toate acestea, deși WooCommerce este o platformă excelentă de comerț electronic, aceasta nu este întotdeauna o soluție ideală. WooCommerce are unele dezavantaje potențiale. În primul rând, viteza nu este chiar atât de mare, dar există o soluție. De asemenea, caracteristicile de raportare din WooCommerce lasă mult de dorit – dar din nou există o soluție. Există și alte funcții care ar putea fi îmbunătățite, cum ar fi situațiile de cărucior abandonate.

Așadar, care este soluția la problemele WooCommerce care nu sunt incluse în cutie, precum viteza, raportarea și alte funcționalități? Ei bine, răspunsul este: Gazduire WooCommerce administrată pe web lichid.

Cât de lichid Web face WooCommerce și mai bine

Liquid Web este specializat în soluții de găzduire gestionate pentru site-urile web cu misiune critică. Și site-urile de comerț electronic sunt cu siguranță printre cele mai importante. Iată o privire asupra modului în care gazduirea WooCommerce Gazduit de Liquid Web îți îmbunătățește magazinul online și crește șansele ca tu să rulezi un site de comerț electronic de succes..

Platforma WooCommerce Ultra-Rapidă

lichid-web-woocommerce-hosting-viteză
Viteza este importantă pentru toate site-urile web. Dar când vine vorba de comerț electronic, poate fi diferența dintre succesul uriaș și eșecul total. O secundă sau două aici sau acolo poate însemna diferența dintre cineva care îți cumpără produsele sau pleacă în altă parte. Și, știm că Google se uită la viteza site-ului, deci îți dorești cu siguranță și un site web care rulează mai rapid și pentru performanțele motoarelor de căutare. După cum am menționat mai sus, WooCommerce din cutie nu este neapărat cea mai rapidă platformă. Totuși, Liquid Web a avut mai mult decât grijă de orice problemă de viteză.

După multe testări de performanță, Liquid Web și-a optimizat platforma de găzduire WooCommerce, astfel încât magazinele dvs. online să poată rula de 10 ori mai repede. Serverele sunt optimizate și încărcările dvs. de interogare de date sunt reduse cu 95%!

Raportare îmbunătățită cu Glew.io

Glew
WooCommerce nu oferă o mulțime de date prin raportarea lor nativă. Și, dacă reușiți să obțineți mai multe date prin interogări, de obicei viteza magazinului dvs. online va fi afectată. Așadar, Liquid Web s-a asociat cu Glew.io pentru a include funcționalitatea de raportare cu gazduirea dvs. WooCommerce. Cu segmentarea automată și raportarea avansată de la Glew, puteți obține toate datele vitale de care aveți nevoie și aveți încă un site de comerț electronic rapid și eficient..

Include funcția de coș abandonată de Jilt

Jilț
Și, deoarece situațiile de căruță abandonate vă costă vânzări și bani, Liquid Web include, de asemenea, funcționalitatea părții abandonate a Jilt, astfel încât să puteți primi acei clienți înapoi și să vă măriți veniturile.

WooCommerce gestionat de site-ul lichid nu este la fel de scump cum ai putea crede

În timp ce găzduirea administrată este preferată pentru site-urile dvs. de comerț electronic de comerț electronic, este posibil să credeți că este prea scump pentru bugetul dvs. Sigur, puteți achiziționa un plan ieftin de găzduire web, instalați WordPress și WooCommerce, apoi creați-vă magazinul online, dar așa cum am discutat mai sus, rezultatele dvs. vor fi mai puțin decât ideale. Însă adevărul este că, atunci când țineți cont de tot ceea ce obțineți cu planurile de gazduire WooCommerce administrate de Liquid Web, veți obține de fapt o tonă de valoare. Costul nu este atât de mare pe cât ați putea crede. Să ne adâncim mai adânc pentru a vedea ce vreau să spun.

Așa că s-ar putea să mă gândesc, pot să primesc doar 5 dolari pe lună de web hosting plan cu WordPress și apoi să instalez WooCommerce. Și asta va costa doar aproximativ 60 USD pe an. Dacă merg cu un plan de găzduire WooCommerce gestionat, mă va costa mult mai mult.

Ei bine, Liquid Web are de fapt o mare varietate de planuri de găzduire WooCommerce la toate intervalele de preț. Dar, de exemplu, să luăm Planul de găzduire WooCommerce gestionat standard de Liquid Web cu un preț de 207,50 USD. anual. Liquid Web are atât planuri de găzduire WooCommerce, cât mai puțin costisitoare și mai scumpe, după cum vom discuta mai jos, dar, din nou, pentru acest exemplu, ne vom concentra asupra planului standard.

Desigur, în primul rând, primiți topul găzduitului gestionat de linie. De exemplu, vom lua un plan echivalent de găzduire WordPress, care ar costa în jur de 99 USD. Acum, să adăugăm raportarea Glew.io. Dacă doriți să achiziționați Glew separat, veți plăti minimum 199 USD. De asemenea, primiți Jilt Abandoned Cart, care vă va costa 79 de dolari. pentru până la 5000 de contacte. Și, de asemenea, obțineți excelent Planul de constructor de pagini Beaver Builder care costă 99 de ani. Puteți vedea unde merg aici. Cu doar elementele de mai sus, costul dvs. ar fi aproape de 400 USD. Și rețineți că obțineți chiar mai multe funcții, cum ar fi SSL gratuit, migrații gratuite, teme gratuite, etc..

Produs / caracteristică Cost estimat
Gazduire Premium Comparată Gestionată 99 USD lună.
Raportare Glew.io 199 USD lunar.
Coșul abandonat Jilt 79 $ lună.
Beaver Builder Page Builder 99 dolari an.
SSL gratuit ???
Migrații gratuite ???
Teme gratuite WooCommerce ???
Costul lunar estimat total: 400 $ lună.

Planul de gazduire WooCommerce Web Standard va costa doar 207,50 USD lunar. pentru un plan anual de facturare!

După cum vedeți, cu WooCommerce Hosting Web Liquid, veți economisi foarte mulți bani și, în același timp, veți obține cea mai bună găzduire WooCommerce disponibilă după părerea mea. Și, cu cât magazinul online este mai important și mai important pentru dvs. și afacerea dvs., cu atât mai mult ar trebui să luați în considerare investiția banilor într-o experiență de găzduire critică pentru misiune.

Planuri de găzduire WooCommerce administrate pe web lichide

Liquid Web are, de asemenea, o selecție extraordinară de planuri de găzduire WooCommerce, indiferent de nivelul de vânzări pe care îl atinge în prezent magazinul dvs. online. Odată cu dezvăluirea recentă a unor noi planuri de găzduire WooCommerce gestionate, puteți obține de fapt găzduirea WooCommerce cu doar 39 USD.

În principiu, există două niveluri ale planurilor de găzduire WooCommerce:

Un nivel inferior pentru magazinele online cu 150 până la 300 de tranzacții lunare *:
-Web-lichid gestionate-woocommerce-intrare-planuri

Și un nivel superior pentru magazinele online cu 3.000 – 75.000 tranzacții lunare:
avansate-planuri-web-gestionate lichid-woocommerce-

* Rețineți că, cu planurile de nivel inferior, nu veți primi toate caracteristicile premium pe care le faceți cu planurile de găzduire standard și mai sus WooCommerce.

Echipa de găzduire WooCommerce de la Liquid Web este de excepție

Când vine vorba de specialiști în domeniul găzduirii de web, Liquid Web și-a făcut o muncă excepțională, asamblând echipele lor de găzduire WooCommerce și WordPress. De-a lungul anilor, am făcut cunoștință cu unii dintre oamenii de la Liquid Web și ei sunt cu adevărat talentul pe care ți-l dorești ca parte a echipei tale de web hosting.

Iată un clip audio dintr-un interviu pe care l-am făcut cu VP de produse Liquid Web, Chris Lema. Chris vorbește despre modul în care Liquid Web îți îmbunătățește mult experiența de găzduire WooCommerce.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

Experiența mea cu găzduirea web administrată de lichid

Cel mai bun gazduire web 2019Cel mai bun câștigător al premiului pentru gazduire WooCommerce Experiența mea personală folosind serviciile de găzduire administrate de Liquid Web, precum și testarea mea separată a fost excelentă. Aș recomanda Liquid Web oricărei persoane care caută o soluție de găzduire pentru site-urile lor Web-uri critice. Și, când vine vorba de comerț electronic, Gazduirea WooCommerce administrată de Liquid Web este cea mai bună soluție pe care am văzut-o în industrie.

Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre gazduirea WooCommerce administrată pe web lichid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector