Per què necessites allotjament amb WooCommerce gestionat per web

teixit comercial gestionat per líquids


WooCommerce és genial, però …

El comerç electrònic és calent. I a l’hora de construir i mantenir una botiga en línia, WooCommerce és la millor opció. Encara que hi ha moltes altres plataformes de comerç electrònic avui en dia, WooCommerce us ofereix el poder i els avantatges de WordPress, la plataforma web més popular. Amb WooCommerce, obteniu el millor balanç de creació fàcil de llocs web d’eCommerce juntament amb totes les funcions avançades que necessiteu per crear una experiència de compra en línia de primera tarifa per als vostres clients..

Tot i això, tot i que WooCommerce és una excel·lent plataforma de comerç electrònic, no sempre és la solució ideal per fora. WooCommerce té alguns inconvenients possibles. En primer lloc, la velocitat no és tan gran, però hi ha una solució. A més, les funcions d’informes a WooCommerce deixen molt a desitjar, però hi ha una solució correcta. I també hi ha altres funcions que es poden millorar com les situacions de carretons abandonats.

Quina és la solució a WooCommerce que no té problemes, com ara la velocitat, els informes i altres funcionalitats? Doncs bé, la resposta és: Hosting WooCommerce administrat per web líquid.

Com la web líquida millora WooCommerce

Liquid Web està especialitzat en solucions d’allotjament gestionades per a llocs web crítics amb la missió. I els llocs de comerç electrònic són definitivament entre els més importants. Aquí teniu una ullada a la manera com l’administració WooCommerce administrada per Liquid Web millora la vostra botiga en línia i augmenta les possibilitats de que tingueu un lloc de comerç electrònic amb èxit..

Plataforma WooCommerce Ultra-Ràpida

liquid-web-woocommerce-hosting-speed
La velocitat és important per a tots els llocs web. Però quan es tracta de comerç electrònic, pot ser la diferència entre un èxit enorme i un fracàs total. Un segon o dos aquí o allà pot significar la diferència entre algú que compri els vostres productes o que vagi en un altre lloc. I, sabem, que Google està mirant la velocitat del lloc web, de manera que també voleu tenir un lloc web que funcioni més ràpidament pel rendiment del motor de cerca. Com he comentat anteriorment, WooCommerce no és necessàriament la plataforma més ràpida. Tanmateix, Liquid Web s’ha encarregat més que qualsevol problema de velocitat.

Després de moltes proves de rendiment, Liquid Web ha optimitzat la seva plataforma d’allotjament WooCommerce perquè les vostres botigues en línia puguin funcionar fins a 10 vegades més ràpidament. Els servidors estan optimitzats i les seves càrregues de consulta de dades es redueixen un 95%!

Informes millorats amb Glew.io

Brilla
WooCommerce no ofereix moltes dades a través dels informes natius. I, si aconsegueixi obtenir més dades mitjançant consultes, normalment la velocitat de la teva botiga en línia es veurà afectada. Per tant, Liquid Web s’ha associat amb Glew.io per incloure la seva funcionalitat d’informació amb el vostre allotjament WooCommerce. Amb la segmentació automàtica i els informes avançats de Glew, podeu obtenir totes les dades vitals que necessiteu i, tot i així, disposar d’un lloc de comerç electrònic ràpid i eficient en funcionament..

Inclou la funcionalitat del carret abandonat de Jilt

Jilt
I, com que les situacions de carretons abandonats us costen vendes i diners, Liquid Web també inclou la funcionalitat del carret abandonat de Jilt perquè pugueu tornar els clients i augmentar els vostres ingressos.

WooCommerce gestionat per líquids no és tan costós com podríeu pensar

Si bé l’allotjament gestionat és preferit per als vostres llocs web crítics de comerç electrònic, podríeu pensar que és massa car per al vostre pressupost. Per descomptat, podeu comprar un pla d’allotjament web barat, instal·lar WordPress i WooCommerce, i després crear la vostra botiga en línia, però com ja us hem comentat anteriorment, els vostres resultats seran menys que ideals. Però la veritat és que, quan es té en compte tot el que s’obté amb els plans d’allotjament de WooCommerce Managed de Liquid Web, realment obtindràs un munt de valor. El cost no és tan alt com podríeu pensar. Anem a aprofundir més per veure què vull dir.

Així que potser penso, bé, només puc obtenir 5 dòlars mensuals per al pla d’allotjament web amb WordPress i després instal·lar WooCommerce. I això només tindrà uns 60 dòlars anuals. Si vaig amb un pla d’allotjament gestionat per a WooCommerce, em costarà molt més.

Bé, Liquid Web té una gran varietat de plans d’allotjament de WooCommerce a totes les franges de preus. Però, per exemple, agafem el pla d’allotjament amb WooCommerce gestionat estàndard de Liquid Web amb un preu de 207,50 dòlars mo. anualment. Liquid Web té uns plans de hosting de WooCommerce menys costosos i costosos, com parlarem a continuació, però de nou per a aquest exemple ens centrarem en el Pla estàndard.

Per descomptat, primer, esteu aconseguint el primer servei d’allotjament gestionat. Per exemple, agafarem un pla d’allotjament de WordPress gestionat equivalent que costaria al voltant de $ 99 mo. Ara, afegim els informes de Glew.io. Si voleu comprar Glew per separat, pagueu un mínim de $ 199 mo. També obteniu un carret abandonat Jilt que costaria 79 dòlars mensuals. fins a 5.000 contactes. I, a més, obté l’excel·lent pla de creadors de pàgines de Beaver Builder que té un cost de 99 dòlars. Podeu veure cap lloc on vaig. Amb només els articles anteriors, el vostre cost s’aproximaria als 400 dòlars mensuals. I tingueu en compte que realment obteniu encara més funcions, com ara SSL gratuït, migracions gratuïtes, temes gratuïts, etc..

Producte / CaracterísticaCost estimat
Comparable Premium Hosting Managed$ 99 mo.
Informes de Glew.io$ 199 al mes.
Carret abandonat de Jilt79 dòlars mensuals.
Beaver Builder Page Builder99 USD.
SSL gratuït???
Migracions gratuïtes???
Temes gratuïts de WooCommerce???
Cost mensual total estimat:400 dòlars al mes.

El pla d’allotjament de WooCommerce estàndard per a líquids web només té un cost de 207,50 dòlars mensuals. en un Pla anual de facturació!

Com veieu, amb l’acollida WooCommerce administrada per líquids web, realment esteu estalviant molts diners i, al mateix temps, obtindreu el millor allotjament WooCommerce disponible segons la meva opinió. I, com més important i crítica sigui la vostra botiga en línia per a vostè i el seu negoci, més hauria de considerar invertir els diners en una experiència d’allotjament crítica per a les missions..

Plans d’allotjament gestionats per web de WooCommerce per a líquids

Liquid Web també té una excel·lent selecció de plans d’allotjament WooCommerce, independentment de quin nivell de vendes estigui assolint la vostra botiga en línia. Amb la presentació recent d’alguns nous plans d’allotjament gestionats de WooCommerce, realment podeu aconseguir el seu allotjament de WooCommerce per només $ 39 mo.

Bàsicament hi ha dos nivells dels plans d’allotjament de WooCommerce:

Un nivell inferior per a les botigues en línia amb 150 a 300 transaccions mensuals *:
Plans d’entrada de líquids-gestionats per web-líquid

I un nivell superior per a les botigues en línia amb 3.000 a 75.000 transaccions mensuals:
Plans avançats de líquids web-administrats-woocommerce-avanzats

* Tingueu en compte que, amb els plans de nivell inferior, no aconseguireu totes les funcions premium que feu amb els plans d’allotjament estàndard i anteriors de WooCommerce.

L’equip d’allotjament de WooCommerce de Liquid Web és excepcional

Quan es tracta de professionals de l’allotjament web, Liquid Web ha fet un treball excel·lent a l’hora de muntar els seus equips d’allotjament de WooCommerce i WordPress. Al llarg dels anys, he conegut a algunes de les persones de Liquid Web i realment són el talent que més voldríeu formar part del vostre equip d’allotjament web.

Aquí teniu un clip d’àudio d’una entrevista que vaig fer amb el vicepresident de productes de Liquid Web, Chris Lema. Chris parla de com Liquid Web millora molt la vostra experiència d’allotjament a WooCommerce.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

La meva experiència amb hosting web gestionat per líquids

Millor allotjament web 2019Guanyador del premi al millor allotjament de WooCommerce La meva experiència personal amb els serveis d’allotjament gestionats per Internet de Liquid Web, així com la meva prova per separat, ha estat excel·lent. Recomanaria Liquid Web a qualsevol persona que busqui una solució d’allotjament per als seus llocs web crítics sobre la missió. I, quan es tracta de comerç electrònic, l’allotjament de WooCommerce administrat per Liquid Web és la millor solució que he vist al sector.

Feu clic aquí per obtenir més detalls sobre allotjament WooCommerce gestionat per web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map