10 webhosts om te bekijken in 2018

web-hosts-om-te-kijken-in-2018


2018 belooft weer een heel spannend en interessant jaar te worden voor webhosting. In dit artikel zetten we onze zoektocht voort om diegenen van jullie te helpen die je doel willen bereiken om je website dit jaar weer up and running te krijgen. Als u klaar bent om uw websiteproject onmiddellijk te starten, raad ik u aan mijn bericht te lezen over onze aanbevelingen voor webhosting voor 2018. Als u nog niet helemaal klaar bent om nu te beginnen, maar weet dat u webhosting nodig heeft ergens in dit jaar zijn hier 10 webhosts die het waard zijn om in de gaten te houden.

A2-hosting

a2-hosting
2017 was een geweldig jaar voor A2 Hosting en haar klanten. Naast uitgebreide datacenterlocaties heeft A2 Hosting ook het volgende onthuld:

 • Laten we SSL-certificaten versleutelen
 • QUIC-protocolondersteuning
 • Nieuwe Developer Access-functie
 • Samenwerking met Sucuri om extra websitebeveiliging te bieden

En 2018 lijkt weer een geweldig jaar te worden voor A2 Hosting! Ik ben momenteel een nieuwe A2 Hosting-functie aan het testen waarmee ze, als ze klaar zijn, de lat voor andere webhosts zullen verhogen.

Bluehost

bluehost
Bluehost heeft in 2017 behoorlijk wat verbeteringen en verbeteringen doorgevoerd in hun webhostingservices. Hoewel ze deel uitmaken van de Endurance International Group, blijft Bluehost ook op de lijst met aanbevelingen voor webhosting van WordPress.org staan..

Vliegwiel

vliegwiel
We zijn al geruime tijd onder de indruk van de WordPress-hosting van Flywheel. De enige vraag was: zijn ze klaar om de grotere, meer gevestigde beheerde WordPress-hostingproviders aan te pakken? Nou, Flywheel maakte vorig jaar echt indruk op ons met een aantal belangrijke verbeteringen. Hun WordPress-ontwikkeltools omvatten bijvoorbeeld staging, site cloning en blueprints – om te worden gebruikt als startersets voor uw toekomstige websiteprojecten. En we kijken uit naar veel meer van Flywheel in 2018.

GoDaddy

godaddy
Omdat ze zo’n grote entiteit blijven als het gaat om domeinnamen en webhosting, moet GoDaddy worden opgenomen in elke watchlist voor ontwikkelingen op het gebied van webhosting. We zijn vooral benieuwd hoe hun GoCentral-sitebouwer en WordPress-hostingpakketten in 2018 vorderen.

GreenGeeks

greengeeks
Al jaren is GreenGeeks de leider in groene webhosting. En vorig jaar onthulden ze een vernieuwd hostingplatform met een aantal belangrijke verbeteringen. Bekijk hier mijn artikel. Al in 2018 heeft GreenGeeks hun nieuwe WordPress Protect-functie uitgebracht die extra beveiliging biedt tegen brute force-aanvallen. Ik heb ook vernomen dat GreenGeeks enkele geweldige verbeteringen en uitbreidingen zal doorvoeren in 2018. Blijf op de hoogte.

InMotion Hosting

inmotion-hosting
Een geweldig webhostingbedrijf is niet tevreden met het aanbieden van geweldige producten en diensten vandaag. Ze zijn ook voortdurend op zoek naar verbeterde services en hostingpakketten aan hun klanten. Dat is altijd het geval geweest bij InMotion Hosting. In 2017 werd hun uitstekende Managed WordPress Hosting gelanceerd. Zie mijn review daarvan hier. En omdat ik eerder deze maand de mensen bij InMotion heb ontmoet, weet ik dat er nog meer opwindende dingen gepland zijn voor 2018. Houd ons in de gaten voor meer informatie.

Vloeibaar web

vloeistof-web
Liquid Web heeft managed webhosting naar een geheel nieuw niveau getild. Met premium-oplossingen voor Dedicated Servers, VPS, Cloud Hosting en Managed WordPress heeft Liquid Web zeker een nieuwe standaard gezet voor managed services. Het team van Liquid Web blijft schitteren met mensen als WordPress Evangelist, Chris Lema en Development Expert Jason Cosper, die vorig jaar bij Liquid Web kwamen. In 2018 voegt Liquid Web onder andere eCommerce toe aan hun beheerde services.

SiteGround

siteground
Elk jaar is SiteGround een van de leiders in innovatie en verbeteringen in webhostingservices. En ik verwacht dat dit hier zal blijven in 2018. In de afgelopen tijd heeft SiteGround nieuwe datacenters geopend, de beveiliging verbeterd en zelfs hun hele Shared Hosting-platform geüpgraded? Als u betaalbare managed hosting nodig heeft, raad ik u aan SiteGround zeker in de gaten te houden.

Web Hosting Hub

webhosting-hub
Net als bij hun zusterbedrijf, InMotion Hosting, heeft Web Hosting Hub er ook voortdurend naar gestreefd om hun klanten steeds betere diensten aan te bieden. En zoals ik hierboven al zei, ik had onlangs een ontmoeting met de mensen van InMotion / Web Hosting Hub, waar ik werd geïnformeerd over enkele geweldige verbeteringen die dit jaar zullen komen. In feite is er misschien zelfs meer activiteit aan de kant van de Web Hosting Hub dan met InMotion, maar dat valt nog te bezien. Als je op zoek bent naar blogger-hosting in 2018, blijf dan naar Web Hosting Hub kijken.

WP Engine

wp-engine
Hoewel we deze lijst in alfabetische volgorde hebben gerangschikt, zou ik WP Engine bovenaan de lijst met webhosts moeten plaatsen om te bekijken als we in 2018 op rangorde zouden staan. met hun uitstekende staat van dienst met innovatie op het gebied van WordPress-technologie, zou WP Engine dit jaar ieders aandacht moeten hebben!

Als leider in Managed WordPress Hosting heeft WP Engine ons nooit teleurgesteld omdat ze consequent nieuwe functies en services hebben uitgerold om de prestaties van WordPress-websites te verbeteren. Vorig jaar brachten ze hun Solution Center uit – een online bron van plug-ins, apps en andere services om WordPress-gebruikers te helpen. Zoek in 2018 naar WP Engine om zich te concentreren op zowel progressieve web-apps als de digitale ervaring van WordPress.

10 webhosts om te bekijken in 2018

(In alfabetische volgorde)

1. A2-hosting
2. Bluehost
3. Vliegwiel
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. InMotion-hosting
7. Vloeibaar web
8. SiteGround
9. Webhostinghub
10. WP-motor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map