Uw webhosting kiezen in 2019

kiezen voor webhosting


Als u dat websiteproject in 2019 wilt voltooien, is een van de eerste stappen die u moet nemen om te beslissen welk type webhosting u nodig heeft. Het webhostinglandschap is in de loop der jaren zeker geëvolueerd, dus we moeten een frisse blik werpen op hoe u uw hosting moet kiezen in 2019.

Webhosting blijft, zoals bijna al het andere, evolueren – en dat geldt ook voor de criteria voor het evalueren en selecteren van de juiste hosting voor uw websites. Ik krijg een kick van het lezen van artikelen die nog steeds alleen vermelden wat ik als legacy-functies beschouw als waar je op moet letten bij het kiezen van webhosting. Aangezien het web een heel andere plaats is dan het zelfs een paar jaar geleden was, denk ik dat we een bijgewerkte aanpak moeten hanteren wanneer we overwegen welk webhostingbedrijf en webhostingplan voor u geschikt is.

Dus, hier zijn mijn aanbevelingen over waar u op moet letten en waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van uw webhosting in 2018 en 2019. Laten we eens kijken naar de functies die in het verleden van cruciaal belang waren, samen met wat u in plaats daarvan zou moeten overwegen in uw webhosting zoeken vandaag. Houd er nu rekening mee dat sommige, zo niet alle, functies waarnaar we zochten in een webhostingplan nog steeds belangrijk zijn. In de meeste gevallen is er nu echter meer verfijnde of uitgebreide functionaliteit waar u zich echt op moet concentreren in uw zoektocht naar webhosting.

7 overwegingen bij het kiezen van uw webhosting

Dit is waar we in het verleden naar hebben gezocht en waar ik u nu naar op zoek laat.

Dan:
Netwerk- en server-uptime-percentages

Nu:
Datacenter locaties

Tegenwoordig hebben de meeste webhostingbedrijven 99%, 99,9% of zelfs 100% uptime-garanties. Maar terwijl dit ooit het soort cijfers was waarnaar u op zoek was, is de realiteit dat het nu gebruikelijk is dat een webhost dit soort garantie biedt. Wat het echter echt betekent, is dat als uw hosting meer dan het aangegeven percentage is gedaald, u eenvoudig een vergoeding krijgt of een bepaald bedrag wordt gecrediteerd. Dingen gebeuren en af ​​en toe is uw site een beetje down, maar als u een van de meer gevestigde en hoger gewaardeerde hostingbedrijven kiest, zou het in orde moeten zijn.

In plaats daarvan zou ik u aanraden om na te gaan waar de specifieke datacenters voor uw potentiële webhost zich bevinden. De locatie van uw datacenter speelt een belangrijk onderdeel van de snelheid van uw website en mag niet over het hoofd worden gezien. Idealiter wilt u dat uw webhostingbedrijf meerdere datacenters (over de hele wereld) heeft waaruit u kunt kiezen.

Dus hoewel uptime-garanties leuk zijn, is snelheid vandaag de sleutel tot een succesvolle website. Omdat de beste webhostingbedrijven behoorlijk vergelijkbaar zijn met betrekking tot uptimes, moet u zich meer concentreren op hun datacenteraanbod.

Dan:
Hardware en technische specificaties

Nu:
Eigen Caching-technologie

Hoewel hostingbedrijven mogelijk nog steeds de soorten servers, processors, geheugen en opslagspecificaties vermelden die u bij hun hosting krijgt, is de realiteit dat de beste webhostingbedrijven die er zijn in feite hetzelfde type hardware gebruiken, of u nu over Dell praat Servers, Intel, enz. Er kan enige variatie zijn, maar nogmaals, als u een gerenommeerde webhost kiest, krijgt u op de meeste plaatsen vergelijkbare specificaties.

Voor een extra boost van snelheid, waar je je tegenwoordig echt op moet concentreren, is welk type, indien aanwezig, gepatenteerde cachetechnologie een webhost omvat. Een premium caching-mechanisme kan de laadtijden van webpagina’s aanzienlijk versnellen, wat een veel betere gebruikerservaring mogelijk maakt. Gecombineerd met een Content Delivery Network (CDN), kan uw cachetechnologie nog betere resultaten opleveren.

Dan:
WordPress-hosting

Nu:
Proactieve en verbeterde WordPress-ondersteuning

Waar WordPress-hosting ooit een functie was waarnaar u misschien op zoek was, omdat WordPress zo populair is geworden, bieden alle webhosts nu een soort WordPress-hosting. Het is geen kwestie van: bevat uw webhost WordPress-hosting, maar wat voor soort WordPress-hosting krijgt u? Biedt een webhost proactieve en verbeterde WordPress-ondersteuning?

Naast deskundige WordPress-assistentie, wil je ook op zoek naar een WordPress-omgeving die is geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid. En als u wat verder gaat, wilt u misschien ook zoeken naar beheerde WordPress-hostingfuncties zoals back-ups van websites en geautomatiseerde updates.

Voor meer specifieke hulp bij het kiezen van WordPress-hosting, bekijk mijn artikel over WordPress Hosting-aanbevelingen.

Dan:
Klantenservice

Nu:
Klantenservice Toegang en responstijd

Klantenservice is nog steeds een van de belangrijkste onderdelen van uw webhosting. Het is echter niet langer acceptabel om slechts gedurende een beperkt aantal uren of via een of twee kanalen ondersteuning te hebben. Het is niet langer acceptabel om alleen telefonische ondersteuning te bieden. Tegenwoordig moet u ervoor zorgen dat uw webhost meerdere ondersteuningsmogelijkheden biedt – en een ondersteuningsteam dat 24/7/365 beschikbaar is.

Ik raad ten zeerste aan om een ​​webhost te kiezen die 24 × 7-ondersteuning biedt via telefoon, e-mail, ondersteuningsticket en livechat. Daarnaast kun je ook een aantal hostingbedrijven vinden, zoals InMotion Hosting die ondersteuning bieden via Skype.

Dan:
Web applicaties

Nu:
Website-bouwers

Vroeger zocht u misschien naar een cPanel-hostingplan dat alle webtoepassingen bevat die beschikbaar zijn via die interface, naast contentbeheersystemen zoals WordPress, Drupal en Joomla. Tegenwoordig zijn veel webhostingklanten echter op zoek naar snelle en gemakkelijke websites. En met het succes van websitebedrijven zoals Wix en SquareSpace, bieden veel webhostingbedrijven nu websitebouwers aan met hun hosting.

A2 Hosting, GreenGeeks en HostGator zijn bijvoorbeeld slechts enkele van de webhosts die onlangs websitebouwers aan hun line-up hebben toegevoegd. En voor WordPress-gebruikers heeft InMotion Hosting de BoldGrid-website builder al een paar jaar opgenomen in hun hostingplannen.

Dan:
Webserverbeveiliging

Nu:
Website beveiliging

Beveiliging was, is en zal altijd een grote factor zijn in het slagen of falen van webhosting. Maar hoewel de beveiligingsfocus eerder op serverniveau was gericht, is het tegenwoordig belangrijk om beveiliging ook op website- of webapplicatieniveau te herkennen en aan te pakken.

Hoewel functies zoals virusscanning en serverbewaking nog steeds belangrijk zijn, wilt u ook op zoek naar DDoS-beveiliging en gratis SSL-certificaten. En voor de ultieme websitebescherming kunt u ook op zoek gaan naar opties voor websitebeveiliging, zoals die van Sucuri, die nu door een aantal webhosts worden aangeboden.

Dan:
Extra freebies

Nu:
Beheerde services

In het verleden kon u door een webhostingplan bladeren om te zien welke extra functies of freebies waren inbegrepen. Deze items kunnen reclamecredits, marketingdiensten of softwaretoepassingen omvatten. Hoewel sommige hostingbedrijven deze nog steeds opnemen, zijn ze niet zo talrijk als ze ooit waren. Wat nog belangrijker is, deze extra freebies zijn niet echt wat ik je aanbeveel als je geïnteresseerd bent in bonusfuncties. In plaats daarvan, waar u zich tegenwoordig echt op zou moeten concentreren, is wat als er beheerde hostingfuncties zijn inbegrepen bij uw hostingplan.

Beheerde hostingfuncties, of ze nu automatische updates, geautomatiseerde back-ups, proactieve beveiligingsfuncties, enz. Bevatten, helpen niet alleen om uw website effectief actief te houden, maar ze kunnen ook wat tijd vrijmaken zodat u zich op uw bedrijf kunt concentreren, creëren meer inhoud of besteed tijd aan uw andere projecten.

Uw webhosting kiezen: specifieke aanbevelingen

Hier zijn enkele specifieke aanbevelingen voor uw webhosting op basis van uw ervaringsniveau en websitevereisten.

Instapniveau: websites die voor u zijn gebouwd

Mensen zonder website-ervaring of technische expertise willen vaak de snelste en gemakkelijkste manier om een ​​site in de lucht te krijgen. Hier wilt u waarschijnlijk naar een van de opties voor het maken van websites kijken, waar u wat basisinformatie in een wizard voor het maken van sites kunt invoeren en uw website kunt laten genereren. Een website builder is ook een goed idee als je eigenlijk alleen een online brochure of basis website nodig hebt. Twee goede opties zijn:

Wix.com

GoDaddy GoCentral

Beginners met enige ervaring: websitebouwers en eenvoudige interfaces

De volgende groep hostingplannen is voor diegenen die een beetje ervaring hebben, nog steeds een gemakkelijke manier willen om hun website te maken, maar wat meer controle willen. Voor die kopers zou ik aanraden om te kijken naar:

iPage

Bluehost

Zowel iPage als Bluehost hebben gebruiksvriendelijke interfaces en bieden u de mogelijkheid om een ​​sitebouwer te gebruiken om eenvoudig uw website te maken of om een ​​inhoudbeheersysteem zoals WordPress te gebruiken. Bluehost is ideaal voor beginnende WordPress-gebruikers.

Ervaren website-eigenaren: geavanceerde opties en upgrademogelijkheden

Voor degenen onder u die ervaring hebben met het maken van websites en wat technische kennis hebben, wilt u een hostingplan met enkele geavanceerde opties en de mogelijkheid om in de toekomst te upgraden. Marketeers, ondernemers en slimme bloggers die meerdere sites moeten maken, kunnen er bijvoorbeeld baat bij hebben door te kijken naar:

Web Hosting Hub

GreenGeeks

Web Hosting Hub en GreenGeeks bieden beide onbeperkte domeinhosting en een overvloed aan softwaretoepassingen die u kunt gebruiken om de functionaliteit van uw website te verbeteren. En beide hostingbedrijven bieden geavanceerdere pakketten als u in de toekomst meer stroom nodig heeft.

Eigenaars van zakelijke websites: verbeterde technische functies voor e-commerce en bedrijven

Zakelijke en e-commerce websites vereisen een aantal unieke functies naast de beste hardware en ondersteuning. Veel webhostingbedrijven adverteren zakelijke hostingplannen, maar ik zou u zeker aanraden om te overwegen:

InMotion Hosting

A2-hosting

Zowel InMotion Hosting als A2 Hosting bevatten functies voor kracht, prestaties en ondersteuning die alle zakelijke sites moeten hebben. Als iemand die al jaren klant is van beide bedrijven, denk ik dat InMotion en A2 uitstekende keuzes zijn.

Enterprise Level: VPS en Dedicated Servers

En tot slot, voor de meest veeleisende websites die prestaties op bedrijfsniveau nodig hebben, moet u kijken naar VPS en dedicated serverhostingplannen. Er zijn nogal wat extra factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een dedicated of VPS-serverplan. Als je denkt dat je dit niveau van kracht en verwerking nodig hebt, raad ik aan om eens te kijken naar:

Vloeibaar web

InMotion Hosting

Zowel Liquid Web als InMotion hebben een aantal uitstekende VPS- en Dedicated hostingplannen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map