Készítse el saját webhelyét

create-a-saját-honlap


Ha saját weboldalt szeretne létrehozni, itt található az egyszerű, de fontos formula a sikeres online jelenlét felépítéséhez és fenntartásához.

Válassza ki a domain nevet

Az első lépés a domain név kiválasztása. A legtöbb ember továbbra is .com domain kiterjesztéssel jár. De manapság sokkal több választási lehetőség áll rendelkezésre, mint a szokásos .com, .net vagy .org. Rengeteg más választási lehetőség között vannak nagyon speciális domain kiterjesztések, például .photography, .store és .clothing.

Jelenleg a keresőmotorokban nincs előnye vagy hátránya, ha az ismert, ismertté váló domain kiterjesztések vagy TLD egyikét választják. Az új kiterjesztés kiválasztásának egyik előnye, hogy sok domain nevet már figyelembe vesznek a hagyományos .com vagy .net kiterjesztésről. Tehát rövidebb vagy emlékezetesebb nevet kaphat, ha újabb kiterjesztéssel jár. Másrészről, az új TLD-k sokkal többet fizetnek, és mivel a legtöbb ember megszokta a .com domainneveket, érdemes lehet a hagyományos útvonalat átvinni..

Miközben megvásárolhatott egy domain nevet a webtárhelyével (valójában néhány webtárhely tartalmaz egy ingyenes domaint a tárhely-terveivel), mindig inkább a domainjeimet külön tartom a hostomatól. Könnyebbnek tartom a domainjeim külön kezelését, és ami még fontosabb, nagyobb rugalmasságot kínál, ha később más webhelyre szeretne helyezni a webhelyet..

Mindenesetre először meg kell tudnia, hogy elérhető-e a kívánt név. Ehhez kereshet bármely domain név regisztráló webhelyén. Személy szerint szeretem használni a GoDaddy-t, mivel itt vásárolom a domain neveimet. tudsz ide kattintva léphet a domain kereső oldalára.

A Namecheap egy másik kiváló domain név regisztráló, amely elfogadható áron értékesít domaineket. Valójában használhatja az alábbi Namecheap keresőmezőt a domain név megkereséséhez.

Keressen egy domaint, amelynek ára: 0,88 USD

meghajtó Namecheap

Válassza a Webtárhely vagy a Webhelykészítő lehetőséget

Most, hogy megkaptad a domain nevét, el kell döntened, hogy milyen típusú webhelyet szeretnél használni, milyen platformot szeretnél használni, és hogyan kell azt felépíteni. Más szavakkal, el kell döntenie, hogy tradicionális webtárhely-tervet akar használni, vagy az egyik újabb weboldal-készítővel lép-e fel.

Webtárhely-ajánlások

webhosting-ajánlások 2019
A hagyományos webtárhely használatával megvásárolja a tárhely-tervet, majd telepíti és felhasználja a tárhelyéhez tartozó webes alkalmazásokat (például WordPress, Drupal, Joomla vagy cPanel alkalmazások). A hagyományos hosting terv minden típusú webhelyre alkalmas, és általában e-mail fiókokat és egyéb szolgáltatásokat, például az adatok biztonsági mentését tartalmazza.

Ha blogot szeretne létrehozni, akkor a WordPress használata egy hagyományos internetes gazdagéppel feltétlenül az út. Hasonlóképpen, ha inkább egy tartalomkezelő rendszert (Joomla, Drupal, WordPress) szeretne használni, mint a hagyományos webtárhely-tervet, akkor azt szeretné, ha.

Valószínűleg megmondhatja weboldalunk nevét (WebHostingCat.com), hogy most nagyon ismerős területen vagyunk. Mióta webhelyünk 2013-ban debütált, tehát a web hosting vélemények és ajánlások voltak a legfontosabb prioritások. Tehát itt határozottan rengeteg anyag található a web hosting webáruház vásárlóinak. Kezdetként utallak az én oldalamon Web hosting ajánlások cikke.

Weboldal-készítők

website-építő-kalauz

Mivel sokan manapság gyors és egyszerű módszert akar elérni egy weboldalhoz, olyan webhely-készítő szolgáltatások, mint a Wix, Shopify, és Squarespace rendkívül népszerűvé váltak. A webhely-készítő használatának nagy előnye, hogy gyorsabban és könnyebben elkészítheti webhelyét sablonok segítségével, és szerkesztőket húzhat. A másik előnye az, hogy a tárhelyet a webhely tartalmazza, így nem kell aggódnia a dolgok ezen oldalán.

A hátránya azonban, hogy a weboldal-készítő tervei szerint sok szolgáltatás extra költségekkel jár (e-mail, e-kereskedelem funkciók stb.), Így több pénzt fizet – néha jelentősen többet. Továbbá, ha később más webhelyet szeretne bővíteni, akkor elakadhat, mivel általában nem könnyű áthelyezni egy webhelyet egyik helyről a másikra..

Néhány lehetséges hátrány ellenére a weboldal-készítők hatékonyan felhasználhatók sikeres weboldal készítésére. Ha üzleti vagy személyes használatra szüksége van egy alapvető online ismertető típusú webhelyre; vagy ha valóban inkább egy kész sablont használ, amely már beépített funkciókkal rendelkezik, akkor a webhely-készítő terv használata a jobb út.

A megfelelő weboldal-készítő kiválasztásának megkezdéséhez olvassa el a következő cikket: Weboldal-készítők.

Készítse el e-mail marketing listáját

Ha üzleti vállalkozása van, vagy most vagy a jövőben be szeretné keresni a webhelyét, akkor az egyik legfontosabb dolog, amelyet be szeretne építeni webhelyére, a látogatói e-mail címeinek rögzítése. Az e-mail marketing továbbra is az egyik legjövedelmezőbb módszer a termékek és szolgáltatások eladására. Tehát el szeretné kezdeni az e-mail marketing lista elkészítését egy e-mail lista szolgáltatással, például a Aweber, Állandó kapcsolat, vagy MailChimp.

Én személy szerint használom Aweber az e-mail marketinghez. Nagyon könnyű beállítani az e-mail listákat, és hozzáadni egy opt-formát a webhelyéhez. És valóban kipróbálhatja egy hónapig ingyenesen, hogy megnézze, hogyan működik az Ön számára.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk egy e-mail lista létrehozását és az e-mail címek weboldalon történő rögzítését az AWeber segítségével:

Próbálja ki az AWeber alkalmazást 30 napig ingyenesen! – AWeber Communications

Az AWeber számos ingyenes eszközt is kínál az e-mail marketing stratégiájának kidolgozásához. Például az alábbiakra kattintva töltheti le a PDF útmutató útmutatót a Mit írjon az e-mailekbe című cikkben. Nagyszerű betekintés arra, hogyan szerkesztheti az e-mail kampányát. Még e-mail sablonokat is tartalmaz, amelyek segítségével a dolgok még könnyebbé válnak!

Aweber-free-kalauz

Indítsa el az értékes tartalom létrehozását

Itt található a terület, ahol a legtöbb időt tölti – vagy legalábbis Önnek kellene lennie. A siker érdekében a webhelynek hasznos és értékes tartalmat kell tartalmaznia. Ez azt jelentheti, hogy segítséget nyújt a látogató problémáinak megoldásában, hasznos információkat nyújt a döntések meghozatalához, vagy e-kereskedelmi webhely esetén hozzáférést biztosít a számukra kívánt termékekhez, amelyekre szükségük van.

Azt is szeretné biztosítani, hogy webhelyét folyamatosan frissítsék friss új tartalommal. Noha nincs rögzített szabály, hogy milyen gyakran kell új anyagot hozzáadni, a legtöbb szakértő egyetért azzal, hogy a kulcs a következetesség. Függetlenül attól, hogy új tartalmat kíván hozzáadni hetente, hetente kétszer, naponta stb., Be kell tartania a választott ütemezést. A következetes anyag továbbítása az olvasók számára elősegíti a bizalom kiépítését, és azt is lehetővé teszi, hogy a keresőmotorok tudják, hogy webhelyét folyamatosan feltérképezni és indexelni kell.

A SEO eszközökkel növelje webhelye forgalmát

Miután elkészítette weboldalát, futtatni szeretne minél több forgalmat a webhelyére. Az első lépés a nagyszerű értékes tartalom létrehozása. De manapság ez nem elég. Az igazán sikeres weboldalhoz a megfelelő kulcsszavakat kell megcéloznia, optimalizálnia kell a SEO erőfeszítéseit, és szemmel kell tartania a versenyt. A legjobb módszer erre egy SEO eszközkészlet.

Számos kiváló lehetőség van a SEO jelentési eszközök számára. A három azt javaslom, amelyek a következők SEMrush, Ahrefs, és Fenséges SEO.

SEMrush

A SEMrush használatával például javíthatja webhelye teljesítményét ezen a módon.

A Versenytársak és Pozíciók Jelentések segítségével megmérheti teljesítményét a legjobb versenytársakkal. A Kulcsszórés jelentésekkel láthatja, hogy melyik kulcsszavakra célozza a verseny.

A Backlinks Versenytársak és a Gap jelentésekkel linkek felépítésének lehetőségeit találhatja annak alapján, hogy mi a versenytárs. Végül, a Traffic Analytics jelentésekkel mérheti és elemezheti versenytársa forgalmi forrásait.

A Kulcsszó kutatás jelentései lehetővé teszik a megfelelő kulcsszavak megtalálását a forgalom, a verseny és a CPC alapján. Használhatja a Kulcsszó mágikus eszközt is, hogy rengeteg javaslatot kapjon a stratégiájához megcélozandó kulcsszavakhoz.

Vessen egy pillantást a SEMrush-ra és megnézheti, hogyan működik meglátogatják a webhelyüket.

A sikeres weboldal felé vezető úton

Ha követi a fenti ütemtervet, akkor jó úton kell lennie egy sikeres webhelyhez. Időbe telhet, és munkát igényel, de a haszon nagy lehet!

Ha további segítségre van szüksége, feltétlenül látogasson el webhelyünkre, ahol további tippeket kap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map