10 internetes házigazda, amelyet 2018-ban kell megnézni

web-hosts-to-watch-in-2018


2018 ígérete lesz egy nagyon izgalmas és érdekes év a webtárhely számára. Ebben a cikkben folytatjuk azon törekvésünket, hogy segítsünk azoknak, akik szeretnék elérni azt a célt, hogy az Ön webhelye ebben az évben működőképes legyen. Ha készen áll a weboldal-projekt azonnali elindítására, azt javaslom, hogy olvassa el a 2018. évi webhely-ajánlási ajánlásainkon szereplő bejegyzésemet. Ha azonban még nem készen áll a kezdésre, de tudja, hogy web hostingra lesz szüksége valamivel ebben az évben, itt 10 olyan webhely található, amelyeket érdemes figyelemmel kísérni.

A2 tárhely

a2-hosting
2017 nagy év volt az A2 Hosting és ügyfelei számára. A kibővített adatközpontok mellett az A2 Hosting a következőket is bemutatta:

 • Ingyenes SSL tanúsítványok titkosítása
 • QUIC Protokoll támogatás
 • Új fejlesztői hozzáférési szolgáltatás
 • Együttműködés a Sucurival a hozzáadott webhely-biztonság nyújtása érdekében

És 2018 úgy tűnik, hogy újabb fantasztikus év lesz az A2 Hosting számára! Jelenleg egy új A2 tárhely szolgáltatást tesztelök, amely készen áll arra, hogy emeli a többi webtárhely számára.

Bluehost

Bluehost
A Bluehost valójában számos fejlesztést és fejlesztést hajtott végre webtárhely-szolgáltatásaiban 2017-ben. Miközben az Endurance International csoport tagjai, a Bluehost továbbra is a WordPress.org webtárhely-ajánlási listáján marad..

Lendkerék

lendkerék
Már egy ideje lenyűgözünk a Flywheel WordPress tárhelyén. Az egyetlen kérdés az, hogy készek-e felvenni a nagyobb, megalapozottabb menedzsment WordPress tárhely-szolgáltatókat? Nos, a Flywheel tavaly sok jelentős fejlesztéssel igazán lenyűgözött bennünket. Például, a WordPress fejlesztőeszközök tartalmazzák a szakaszolást, a webhely klónozását és a tervrajzokat – ezeket a kezdőkészleteket kell használni a jövőbeli webhelyprojektekhez. És 2018-ban még sok más várunk a Flywheel-től.

Hajrá apu

hajrá apu
Mivel továbbra is olyan nagy entitás, amikor a domain nevekkel és a webes tárolással foglalkoznak, a GoDaddy-t fel kell venni minden web-tárhely-fejlesztési megfigyelési listába. Különösen érdekli, hogy a GoCentral webhely készítője és a WordPress tárhelycsomagjai hogyan haladnak 2018-ban.

GreenGeeks

greengeeks
A GreenGeeks évek óta vezető szerepet tölt be a zöld web hostingban. És tavaly bemutattak egy felújított tárhely-platformot, amely számos jelentős fejlesztést tartalmazott. Nézze meg a cikkemet itt. A GreenGeeks már 2018-ban kiadta új WordPress Protect funkcióját, amely biztonságot nyújt a brutális erőszakos támadásokkal szemben. Arra is tájékoztatták, hogy van néhány nagyszerű fejlesztés és fejlesztés, amelyeket a GreenGeeks 2018-ban fog bevezetni. Legyen naprakész.

InMotion tárhely

inmotion-hosting
Egy nagyszerű web hosting cég nem elégedett azzal, hogy ma nagyszerű termékeket és szolgáltatásokat kínál. Folyamatosan arra törekszenek, hogy továbbfejlesztett szolgáltatásokat és hosting csomagokat biztosítsanak ügyfeleiknek. Ez mindig így volt az InMotion Hosting esetében. 2017-ben elindult a kiváló menedzselt WordPress tárhely. Lásd az én véleményem erről itt. És miután csak a hónap elején találkoztunk az InMotion emberekkel, tudom, hogy vannak még izgalmas dolgok, amelyeket 2018-ra terveztek..

Folyékony web

folyadék-web
A Liquid Web egy teljesen új szintre helyezte a kezelt webtárhelyet. Prémium megoldásokat kínálva a dedikált szerverekre, a VPS-re, a Cloud tárolására és a felügyelt WordPress-re, a Liquid Web határozottan új szabványt állított fel a kezelt szolgáltatások számára. A Liquid Web csapata továbbra is ragyog a WordPress Evangelist, Chris Lema és Jason Cosper fejlesztési szakértő iránt, akik tavaly csatlakoztak a Liquid Web-hez. 2018-ban többek között a Liquid Web hozzáadja az e-kereskedelmet a kezelt szolgáltatásokhoz.

SiteGround

Siteground
Minden évben a SiteGround az innováció és a web hosting szolgáltatások fejlesztésének egyik vezető szerepe. Arra számítom, hogy ez itt is folytatódni fog 2018-ban. A SiteGround az utóbbi időben új adatközpontokat nyitott meg, javította a biztonságot, és még a megosztott tárhely platformját is frissítette? Ha megfizethető menedzselt tárhelyre van szüksége, azt javaslom, hogy határozottan tartsa meg a lapjait a SiteGround oldalon.

Webtárhely-központ

webhosting-hub
Mint a testvére, az InMotion Hosting, a Web Hosting Hub is folyamatosan arra törekedett, hogy jobb és jobb szolgáltatásokat kínáljon ügyfelei számára. És amint már fentebb említettem, nemrégiben találkoztam az InMotion / Web Hosting Hub emberekkel, ahol tájékoztatták néhány fantasztikus fejlesztésről az idei évben. Valójában lehet, hogy még több tevékenység van a Web Hosting Hub oldalán, mint az InMotion esetében, de ez még nem látható. Ha 2018-ban a bloggerek tárhelyének piacán van, figyelje tovább a Web Hosting Hub-ot.

WP motor

wp-motor
Miközben ezt a listát ábécé sorrendben rendeztük, ha rangsorolási sorrendbe sorolnánk, akkor a WP Engine-t a 2018-ban megfigyelt webtárhely-lista tetejére kellene helyeznem. Miután 250 millió dolláros növekedési beruházást szereztem, együtt a WordPress technológiai innovációval elért kiváló eredményeikkel a WP Engine-nek mindenki figyelmét fel kell hívnia ebben az évben!

Mint a kezelt WordPress tárhely vezetője, a WP Engine soha nem csalódott bennünket, mivel következetesen új funkciókat és szolgáltatásokat vezettek be a WordPress webhelyek teljesítményének javítása érdekében. Tavaly kiadták a Solution Center-t – online plugin-okat, alkalmazásokat és egyéb szolgáltatásokat, amelyek segítenek a WordPress-felhasználók számára. 2018-ban keresse meg a WP Engine programot a fokozatos webes alkalmazásokra, valamint a WordPress digitális élményére összpontosítva.

10 internetes házigazda, amelyet 2018-ban kell megnézni

(Ábécé sorrendben)

1. A2 tárhely
2. Bluehost
3. Lendkerék
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. InMotion tárhely
7. Folyékony háló
8. SiteGround
9. Webtárhely-központ
10. WP motor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map