10 módszer a blog létrehozására a cPanel eszközökkel

10 módszer a blog létrehozására a cPanel segítségével


A WordPress messze a legnépszerűbb szoftver blogok készítéséhez. Ez a tartalomkezelő rendszer, amelyet a legtöbb webhelyemre használok – ideértve a blogjaimat is. A legtöbb ember szerint a WordPress könnyen használható és nagyon testreszabható, hogy megfeleljen a különféle típusú webhelyeknek. Ha blogot fog létrehozni, akkor mindenképpen ajánlom fontolóra venni a WordPress használatát.

Ugyanakkor a WP természetesen nem az egyetlen szoftver, amelyet blog létrehozásához használhat. Meglepődhet, hány lehetőség közül lehet választani. Például egy tipikus cPanel webtárhely-tervben a Softaculous eszközzel számos különböző szoftver alkalmazást telepíthet a blog létrehozására. Tehát, ha úgy érzi, hogy a WordPress egyszerűen nem megfelelő az Ön webhelyére, érdemes megnézni a többi lehetőséget.

Íme 10 szoftver-alkalmazás, amelyek a legtöbb cPanel-tárhely-tervből elérhetők, amelyek felhasználhatók a blog létrehozására:

WordPress
WordPress ikonra
Tartalomkezelő rendszer – A WordPress az összes webhely 20% -át teszi ki. Sok weboldaltulajdonos, mint például a WP, könnyen megtanulható és blogszerző eszközként használható. Számos ingyenes téma áll rendelkezésre a blog megjelenésének testreszabásához, és továbbfejleszthető a WP-lerakatból elérhető sok plugin segítségével..

b2evolution
b2evolution
A b2evolution a WordPress rendkívül népszerű alternatívája, amely lehetővé teszi nem csupán egy egyszerű blog létrehozását, hanem egy fejlettebb webhely létrehozását is, amely olyan fórumokat, fotógalériákat és online kézikönyveket tartalmaz. A WordPress összes alternatívája közül a b2evolutionnak valószínűleg a legtöbb előnye van, amit láttunk, beleértve: kevesebb harmadik fél beépülő moduljára, beépített elemzésre, integrált e-mail kampánykezelésre és egyszerű, többszörös blogkezelésre.

Serendipity
Serendipity
A WordPresshez hasonlóan a Serendipity egy php alapú tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi egy egyszerű blog vagy kifinomultabb webhely létrehozását pluginek és témák révén. Ezenkívül a Serendipity BSD-licenccel rendelkezik – azaz kereskedelmi használatra is felhasználhatja. Több adatbázist is támogat.

Dotclear
DotClear
A Dotclear először 2003-ban jelent meg Olivier Meunier. Ez a nyílt forráskódú internetes közzétételi eszköz a felhasználóbarát módszer biztosítására összpontosít egy minőségi blog webhely létrehozására. A Dotclear a MySQL mellett támogatja a PostgreSQL és SQLite adatbázisokat is. Különös érdeklődésre számítanak a Dotclear állításai, amelyek szerint az oldalakat természetesen optimalizálják a keresőmotorokhoz, és hogy az alkalmazás még nagy mennyiségű adat esetén is gyors marad.

Textpattern
Textpattern
A Textpattern egy újabb tartalomkezelő rendszer, amelyet felhasználhat sokféle webhely létrehozására a blogoktól a vállalati webhelyekig. Ha olyan webfejlesztő / tervező vagy, akinek a CSS és az XHMTL minden aspektusát ellenőriznie kell, akkor a Textpattern lehet a választott szoftver. A Textpattern olyan opciókat is kínál, mint például a jelszóval védett cikkek és a beállítható dátum- / időbélyegzők.

LifeType
LifeType
A LifeType egy nyílt forráskódú blogplatform, amely a több felhasználós, több blogos környezet támogatására összpontosít. A LifeType másik figyelemre méltó tulajdonsága, hogy ez az első ilyen mobil használatra kész alkalmazás, amelynek zökkenőmentes integrációja van a tartalom közzétételére és elérésére a mobil számítástechnikai eszközökön..

Tündér
Tündér
Noha a Pixie minden bizonnyal belefoglalható a tartalomkezelési kategóriába, a hangsúly egy kicsi, egyszerű weboldal készítőjének biztosítására összpontosít. Valójában a hangsúly az egyszerűségen van – a cél az, hogy bárki használhassa. A Pixie egyedülálló tulajdonságai azonnal megjelennek a telepítés során. Ahelyett, hogy mindenki számára telepítené az azonos típusú csomagot, a Pixie lehetővé teszi annak meghatározását, hogy milyen típusú webhelyet szeretne létrehozni, legyen az egy blog, üzleti vagy márkaépítési oldal.

Nibbleblog
Nibbleblog
A WordPress másik alternatívája, ha egyszerűbb felületet és környezetet keres, a Nibbleblog. Noha a Nibbleblognak nem lehet annyi harangja és sípja, ez mégis hatékony eszköz blogok létrehozására.

Szellem
Szellem
A Ghost egy erőteljes kiadói platform, amelynek egyszerű, bár észrevehetően eltérő felhasználói felülete van. Tetszik, hogy kapsz egy előnézeti ablakot, hogy pontosan megnézhesd, hogyan fog kinézni bejegyzésed, amikor létrehozod. De mivel a Ghost jelölőnyelvet használ a hozzászólások stílusához, szemben a WYSIWYG szerkesztővel, lehet, hogy nem mindenkinek megfelelő.

PivotX
Pivot X
A PivotX nemcsak blogszerző eszközként használható, hanem összetett webhelyek számára is. A PivotX hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a többi legnépszerűbb blogszoftver, például az egyszerű szerkesztés, a témák és kiterjesztések a testreszabáshoz, valamint a spam elleni védelem. Emellett több blogot is fenntarthat egyetlen telepítéssel. És kiválaszthatja, hogy a MySQL-t vagy lapos fájl-adatbázist használja-e.

Még egyszer, amíg a WordPress a blogszoftverek királya, és a választott szoftverem, ne feledje, hogy vannak sok alternatíva arra az esetre, ha a WP nem csak az Ön és a blogod.

cPanel Webtárhely

A cPanel messze a kedvenc hosting központom. Az ilyen blogszerző eszközökön kívül számos hasznos funkciót is elérhet, például szoftverek telepítéséhez, e-mailekhez, fájlkezeléshez, adatbázisokhoz, webes statisztikákhoz és még sok máshoz. A javasolt cPanel webtárhely-tervek némelyikének megtekintéséhez olvassa el a legjobb cPanel webtárhelyről szóló cikkemet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map