Győződjön meg arról, hogy üzleti webhelye tartalmazza ezeket a funkciókat

alapvető üzleti-hosting-funkciók


Minden vállalkozásnak szüksége van egy weboldalra. De hogyan lehet megkülönböztetni webhelyét a többi versenytársától? Noha manapság könnyebb az online jelenlét létrehozása, üzleti vállalkozás webhelyének felépítésekor nemcsak összeütközhet néhány bekezdéssel és néhány fényképpel, és elvárhatja, hogy nyerjen. Szüksége van minőségi tartalomra. De még azon túl vagy azt megelőzően is számos alapvető elem szükséges a sikeres üzleti webhely fenntartásához. Nézzünk meg néhányat itt.

10 alapvető eleme a sikeres üzleti weboldalnak

1. Üzleti hardver
Webkiszolgálóinak tartalmaznia kell szilárdtestalapú meghajtókat (SSD-ket) és a megfelelő erőforrásokat (memória, CPU-magok, RAID-tároló), hogy az üzleti webhely gyors és megbízható tárhelyet biztosítson..

2. Optimalizált gyorsítótárazási környezet
A weboldal sebessége különösen fontos az üzleti oldalak számára. Egy kis késés ahhoz vezethet, hogy a potenciális ügyfél az egyik versenytársához kattint. Annak érdekében, hogy webhelye gyorsan betöltődjön, és jobb élményt biztosítson a látogatók számára, győződjön meg arról, hogy a webtárhely-terv tartalmaz speciális szabadalmaztatott vagy optimalizált technológiát, amely gyorsítótárazást biztosít a weblap betöltési idejének felgyorsításához.

3. Automatikus adatmentés
Bár a biztonsági mentés érdekében mindig saját biztonsági másolatot kell készítenie, a webes hostnak automatikusan napi biztonsági másolatot kell készítenie a webhely adatairól. Ezenkívül egy üzleti webhelynél ellenőriznie kell, hogy van-e megfelelő számú biztonsági másolat, amelyből kiválaszthatja a visszaállítandó verziót. Mi inkább legalább egy 30 napos biztonsági mentési naplót szeretnénk.

4. Proaktív biztonság
A webhelyről készített biztonsági mentés mellett az üzleti webhelyet meg kell védeni a rosszindulatú támadásokkal szemben, olyan funkciókkal, mint a DDoS enyhítése és proaktív biztonsággal, például a rosszindulatú programok beolvasásával..

5. Korlátlan tárhely és sávszélesség
A tárolás és a sávszélesség manapság általában nem okoz sok problémát. Mivel azonban vállalkozása hirtelen elindulhat és rendkívül népszerűvé válhat, soha nem kell aggódnia a tárolási vagy adatátviteli korlátozások túllépése miatt. Szerencsére sok web hosting terv most már tartalmazza ezt a funkciót.

6. Szoftver alkalmazások
Csakúgy, mint sokféle vállalkozás, itt is rengeteg olyan szoftver alkalmazás van, amelyek közül választhat üzleti webhelyének létrehozásához. Érdemes lehet kipróbálni a különböző webhely-platformokat is, hogy megtudja, melyik működik a legjobban az ügyfelekkel. Általában a web hosting terv számos szoftver lehetőséget tartalmaz. Azt javasoljuk azonban, hogy keressen egy cPanel-tárhely-tervet, amely magában foglalja a Softaculous szoftver telepítőjét. Ezek a webtárhely-tervek általában több száz szoftver alkalmazást tartalmaznak.

7. Rugalmas ügyfélszolgálat
Az ügyfélszolgálat az Ön webtárhely-terveinek egyik legfontosabb része. És ha van üzleti weboldala, akkor minden bizonnyal gyors hozzáférést és reagáló segítséget szeretne a webhelyének ügyfélszolgálatától. Győződjön meg arról, hogy a fogadási terv tartalmazza a telefon, az e-mail és az élő csevegés támogatási lehetőségeit.

8. Korlátlan e-mail
Az e-mail továbbra is a leghatékonyabb módszer egy vállalkozás értékesítésére. Az üzleti web hosting tervnek tartalmaznia kell korlátlan e-mail funkciókat, például a fiókok és az üzenetek számát. A spamszűrés vagy a védelem szintén segíthet a bosszantó e-mailek számának csökkentésében.

9. SSL tanúsítványok
Az SSL már nem luxus vagy opcionális szolgáltatás. Az összes üzleti weboldalnak https-t kell futtatnia, mivel a Google és az internetes böngészők ezeket a webhelyeket SSL nélkül nem biztonságosként jelölik meg. Miközben megvásárolhat egy SSL-igazolást a webhelyétől, számos webes tárhely-terv most tartalmaz ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat. És telepítik őket az Ön számára is.

10. Keresőmotor marketing
Noha Ön is elvégezheti a munkát, néhány webtárhely-terv bónuszként tartalmazza a keresőmotor benyújtását és a keresőmotor hirdetési jóváírásait. Ez az extra segítség az organikus és fizetett keresésnél segíthet webhelyének népszerűsítésében.

Sok internetes házigazda állítja, hogy üzleti webtárhelyet működtet. De egy valódi üzleti web hosting tervnek tartalmaznia kell a fenti funkciókat. Ha jelenleg a megfelelő üzleti internetes tárhely-terveket vásárolja, győződjön meg arról, hogy megszerezte ezeket az elemeket, mielőtt feliratkozik erre a tárhely-tervre.

Nézze meg a Small Business Web Hosting útmutatónkat itt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map