10 favoriete goodies van het WP Engine Solution Center

wp-engine-solution-center-goodies


Omdat het vakantieseizoen het moment is om geschenken te geven, vindt u hier een lijst met 10 van mijn favoriete WordPress-tools die u gratis kunt krijgen in het WP Engine Solution Center. Als u niet bekend bent met het oplossingscentrum, kunt u er meer over lezen in het artikel dat ik een tijdje geleden schreef. Kortom, WP Engine heeft een gebruikersinterface gebouwd waar u allerlei toepassingen, plug-ins en services kunt vinden die u kunt gebruiken om uw WordPress-websites te verbeteren, optimaliseren en op de markt te brengen.

Even ter herinnering: het WP Engine Solution Center is voor iedereen beschikbaar. Als u echter een WP Engine-klant bent, profiteert u nog meer van de Solution Center-inhoud. Sommige items zijn gratis, voor andere moet u betalen. Aangezien we het in dit artikel hebben over geschenken en goodies, richten we ons op functies en applicaties die gratis te gebruiken zijn.

1. Compatibiliteitscontrole voor WP Engine PHP
PHP 7 biedt zeker betere snelheid en prestaties voor WordPress-sites. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat uw specifieke website klaar is om te worden geüpgraded naar versie 7. Voor degenen onder u die nog een eerdere versie van PHP gebruiken, gebruik deze handige tool om uw WordPress-site te testen op compatibiliteit met PHP 7.

2. Cloudflare CDN
Een netwerk voor het leveren van inhoud kan de laadtijd van pagina’s voor bezoekers van uw website aanzienlijk verkorten. Als u een wereldwijd publiek heeft dat over de hele wereld is verspreid, is het nog voordeliger om een ​​CDN te gebruiken, zodat uw statische website-inhoud toegankelijk is vanaf verschillende servers. Veel webhosts bieden gratis Cloudflare-service bij hun hosting. Bij WP Engine is het inbegrepen bij hun professionele niveau en hoger plannen.

3. Imagify Image Optimizer
Een van de beste manieren om uw WordPress-site te versnellen, is door uw fotoafbeeldingen te optimaliseren. Toen ik sprak met Google Ilmaster Trends-analist Gary Illyes, noemde hij specifiek beeldoptimalisatie als een van de beste manieren om de snelheid van uw site te verbeteren. Met de Imagify WordPress-plug-in kunt u uw afbeeldingen met één klik optimaliseren. Zoals bij veel plug-ins, is er zowel een gratis als een premium betaalde versie. De gratis versie is goed voor 25 MB.

4. Shareaholic
De Shareaholic-toolkit is een reeks applicaties die zijn ontworpen om u te helpen uw publiek te engageren en te vergroten. Shareaholic omvat het volgende:

 • Hoogtepunten van gerelateerde inhoud
 • Delen en volgen van sociale media-knoppen
 • Sociale media-analyse
 • Deelbare afbeeldingen
 • Contentpromotie
 • Ankeradvertenties

5. Plug-in voor migratie van WP Engine-site
Het verplaatsen van uw website kan vaak een heel gedoe zijn. Als je hebt besloten dat je beheerde WordPress-hosting nodig hebt en een WP Engine-klant wilt worden, kun je je site eenvoudig verplaatsen met de WP Engine Site Migration-plug-in. De plug-in maakt een kopie van uw website zodat u kunt testen en controleren of deze goed werkt voordat u uw DNS wijzigt en uw website beschikbaar maakt voor anderen.

6. WPScan-beveiligingsscanner
WPScan is een beveiligingsscanner die kwetsbaarheden in het thema en plug-ins die u gebruikt met uw WordPress-site kan detecteren.

7. Geef een donatie-plug-in
Online donaties en crowdfunding blijven in populariteit toenemen. Als u van plan bent om voor deze doeleinden een WordPress-site te maken, dan kan de Give-donatie-plug-in uw leven een stuk eenvoudiger maken. De Give-plug-in is beschikbaar in de WordPress.org-repository en is gratis te gebruiken. Met Give kunt u eenvoudig donatieformulieren maken die u kunt gebruiken als zelfstandige pagina’s of als zijbalkwidget.

8. FooGallery
Er zijn veel geweldige afbeeldingsgalerijen voor WordPress-sites en FooGallery zit zeker in die groep. De galerijen zien er geweldig uit en je hebt veel flexibiliteit bij het bouwen ervan. U kunt een van de beschikbare galerijen kiezen of er zelf een maken. Je krijgt ook slepen en neerzetten opnieuw ordenen, lightbox-ondersteuning, videogalerijen en meer.

9. De evenementenkalender
Als je een evenementenkalender aan je WordPress-website moet toevoegen, probeer dan de evenementenkalender-plug-in. De agenda die u maakt, is volledig responsief en kan worden bekeken op agendaraster, dag per dag of lijst.

10. Geavanceerde aangepaste velden
Soms moet je je WordPress-site meer aanpassen dan je thema toestaat. Met de Advanced Custom Fields-plug-in kunt u gemakkelijk meer dan 30 verschillende soorten velden maken.

Klik hier om het WP Engine Solution Center te openen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map