10 najljubših dobrot iz WP Engine Solution Center

wp-motor-rešitev-center-dobrote


Ker je praznična sezona čas za obdarovanje, tukaj je seznam 10 mojih najljubših orodij za WordPress, ki jih lahko brezplačno dobite v centru za rešitve WP Engine Solution Center. Če s centrom za rešitve niste seznanjeni, lahko več o tem preberete v članku, ki sem ga napisal pred časom. V bistvu ima WP Engine vgrajen uporabniški vmesnik, v katerem najdete vse vrste aplikacij, vtičnikov in storitev, ki jih lahko uporabite za izboljšanje, optimizacijo in trženje vaših WordPress spletnih mest.

Kot hiter opomnik je WP Engine Solution Center na voljo vsem, ki ga lahko uporabljajo. Če ste kupec WP Engine, pa boste od vsebine Solution Center dobili še več koristi. Nekateri predmeti so brezplačni, drugi pa boste morali plačati. Ker v tem članku govorimo o darilih in dobrotah, se bomo osredotočili na funkcije in aplikacije, ki jih lahko uporabljate.

1. Preverjevalec združljivosti PHP WP Engine
PHP 7 zagotovo zagotavlja boljšo hitrost in zmogljivost za mesta WordPress. Pomembno pa je, da se prepričate, da je vaše spletno mesto pripravljeno nadgraditi na različico 7. Za tiste, ki ste še vedno v predhodni različici PHP, uporabite to priročno orodje za preizkušanje svojega spletnega mesta WordPress na združljivost PHP 7.

2. Cloudflare CDN
Omrežje za pošiljanje vsebine lahko znatno zmanjša čas nalaganja strani za obiskovalce vašega spletnega mesta. Če imate globalno občinstvo, ki je razširjeno po vsem svetu, je še bolj koristno uporabljati CDN, tako da lahko do statične vsebine spletnega mesta dostopate z različnih strežnikov. Številni spletni gostitelji ponujajo brezplačno storitev Cloudflare s svojim gostovanjem. Pri WP Engine so vključeni v profesionalni nivo in nad načrte.

3. Predstavljajte orodje za optimiziranje slik
Eden najboljših načinov za pospešitev spletnega mesta WordPress je optimizacija fotografij fotografij. Ko sem govoril z analitikom Google Webmaster Trends Trends Gary Illyes, je posebej omenil optimizacijo slik kot enega najboljših načinov za izboljšanje hitrosti vašega spletnega mesta. S pomočjo vtičnika Imagify WordPress lahko svoje slike optimizirate z enim klikom. Kot pri mnogih vtičnikih obstaja tudi brezplačna in premium plačana različica. Brezplačna različica je dobra za 25 MB.

4. Shareaholic
Skupina orodij Shareaholic je nabor aplikacij, ki vam pomagajo pritegniti in povečati svojo občinstvo. Shareaholic vključuje naslednje:

 • Povezane vsebine
 • Družabni mediji Delite in sledite gumbom
 • Social Media Analytics
 • Skupne slike
 • Promocija vsebine
 • Sidrni oglasi

5. Vtičnik za migracijo mesta WP Engine
Premikanje vašega spletnega mesta je lahko veliko preglavic. Če ste se odločili, da potrebujete upravljano gostovanje v WordPressu in postanete stranka WP Engine, lahko svoje spletno mesto preprosto premaknete s pomočjo vtičnika WP Engine Site Migration. Vtičnik naredi kopijo vašega spletnega mesta, tako da lahko preizkusite in preverite, ali deluje v redu, preden preklopite svoj DNS in omogočite dostop do svojega spletnega mesta drugim.

6. WPScan varnostni skener
WPScan je varnostni skener, ki lahko zazna ranljivosti v temi in vtičnikih, ki jih uporabljate na svojem mestu WordPress.

7. Dajte donacijski vtičnik
Spletne donacije in crowdfunding še naprej rastejo v priljubljenosti. Če nameravate v te namene ustvariti spletno mesto WordPress, vam lahko vtičnik za donacijo olajša življenje. Vtičnik Give je na voljo v skladišču WordPress.org in je brezplačen za uporabo. Z aplikacijo Daj lahko preprosto ustvarite obrazce za donacije, ki jih lahko uporabite kot samostojne strani ali kot pripomoček za stransko vrstico.

8. FooGallery
Za WordPress spletna mesta obstaja veliko odličnih galerij slik in FooGallery je zagotovo v tej skupini. Galerije izgledajo čudovito in pri njihovi gradnji imate veliko prilagodljivosti. Izberete lahko eno od priloženih galerij ali ustvarite svojo. Na voljo so vam tudi preurejanje z vlečenjem in spuščanjem, podpora za svetlobne plošče, video galerije in še veliko več.

9. Koledar prireditev
Če morate na spletno mesto WordPress dodati koledar dogodkov, poskusite vtičnik Calendar Calendar. Koledar, ki ga ustvarite, je popolnoma odziven in si ga lahko ogledate po koledarju, dan za dnem ali seznamu.

10. Napredna polja po meri
Včasih morate spletno mesto WordPress prilagoditi bolj, kot vam omogoča vaša tema. S pomočjo vtičnika Advanced Custom Fields lahko preprosto ustvarite več kot 30 različnih vrst polj.

Kliknite tukaj za dostop do centra rešitev rešitev WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map