10 favoritgodbitar från WP Engine Solution Center

wp-motor-lösning-center-goodies


När semestern är dags att ge gåvor, här är en lista med 10 av mina favorit WordPress-verktyg som du kan få gratis i WP Engine Solution Center. Om du inte känner till lösningscentret kan du läsa mer om det i artikeln jag skrev för en stund tillbaka. I grunden har WP Engine byggt ett användargränssnitt där du kan hitta alla typer av applikationer, plugins och tjänster du kan använda för att förbättra, optimera och marknadsföra dina WordPress-webbplatser.

Precis som en snabb påminnelse är WP Engine Solution Center tillgängligt för alla att använda. Men om du är en WP Engine-kund får du ännu fler fördelar med Solution Center-innehållet. Vissa av artiklarna är gratis medan andra kommer att kräva att du betalar. Eftersom vi talar om presenter och godsaker i den här artikeln kommer vi att fokusera på funktioner och applikationer som är gratis att använda.

1. WP Engine PHP Compatibility Checker
PHP 7 ger definitivt bättre hastighet och prestanda för WordPress-webbplatser. Det är dock viktigt att se till att din specifika webbplats är redo att uppgraderas till version 7. För de av er som fortfarande finns på en tidigare version av PHP, använd detta praktiska verktyg för att testa din WordPress-webbplats för PHP 7-kompatibilitet.

2. Cloudflare CDN
Ett nätverk för innehållsleverans kan minska sidbelastningstiderna för dina besökare på webbplatsen. Om du har en global publik som är spridd över hela världen är det ännu mer fördelaktigt att använda ett CDN så att ditt statiska webbplatsinnehåll kan nås från olika servrar. Många webbhotell erbjuder gratis Cloudflare-tjänst med deras webbhotell. På WP Engine ingår det i deras Professional-nivå och över planer.

3. Föreställ dig Image Optimizer
Ett av de bästa sätten att påskynda din WordPress-webbplats är att optimera dina fotobilder. När jag pratade med Google Webmaster Trends Analyst Gary Illyes, nämnde han specifikt bildoptimering som ett av de bästa sätten att förbättra din webbplatshastighet. Med Imagify WordPress-plugin kan du optimera dina bilder med ett enda klick. Som med många plugins finns det både en gratis och premiumbetald version. Gratisversionen är bra för 25 MB.

4. Shareaholic
Shareaholic verktygssats är en uppsättning applikationer designade för att hjälpa dig att engagera och öka din publik. Shareaholic inkluderar följande:

 • Höjdpunkter för relaterat innehåll
 • Dela och följ knappar på sociala medier
 • Social Media Analytics
 • Delbara bilder
 • Innehållsfrämjande
 • Förankringsannonser

5. WP Engine Site Migration Plugin
Att flytta din webbplats kan ofta vara ett stort krångel. Om du har bestämt att du behöver hantera WordPress-värd och bli WP Engine-kund kan du enkelt flytta din webbplats med WP Engine Site Migration-plugin. Plugin gör en kopia av din webbplats så att du kan testa och verifiera att den fungerar bra innan du byter DNS och gör din webbplats tillgänglig för andra.

6. WPScan Security Scanner
WPScan är en säkerhetsskanner som kan upptäcka sårbarheter i temat och plugins som du använder på din WordPress-webbplats.

7. Ge donation plugin
Online-donationer och crowdfunding fortsätter att växa i popularitet. Om du planerar att skapa en WordPress-webbplats för dessa ändamål kan plug-in Ge donation göra ditt liv mycket enklare. Plug-in Give är tillgängligt i WordPress.org-lagret och är gratis att använda. Med Ge kan du enkelt skapa donationsformulär som du kan använda som fristående sidor eller som sidofältwidget.

8. FooGallery
Det finns många fantastiska bildgallerier för WordPress-webbplatser, och FooGallery är verkligen i den gruppen. Gallerierna ser bra ut och du har mycket flexibilitet när det gäller att bygga dem. Du kan välja ett av gallerierna som tillhandahålls eller skapa din egen. Du får också dra och släpp ombeställning, lightbox-support, videogallerier och mer.

9. Händelsekalendern
Om du behöver lägga till en händelsekalender på din WordPress-webbplats, prova plugin för händelsekalender. Kalendern du skapar är helt lyhörd och kan ses med kalendernät, dag för dag eller lista.

10. Avancerade anpassade fält
Ibland måste du anpassa din WordPress-webbplats mer än vad ditt tema tillåter. Med plugin Advanced Advanced Fields kan du enkelt skapa över 30 olika typer av fält.

Klicka här för att komma åt WP Engine Solution Center

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map