10 favoritt godbiter fra WP Engine Solution Center

wp-motor-løsnings-senter-godbiter


Når høytiden er tiden for å gi gaver, er her en liste over 10 favoritt WordPress-verktøy som du kan få gratis i WP Engine Solution Center. Hvis du ikke er kjent med løsningssenteret, kan du lese mer om det i artikkelen jeg skrev for en stund tilbake. I utgangspunktet har WP Engine bygget et brukergrensesnitt der du kan finne alle slags applikasjoner, plugins og tjenester du kan bruke for å forbedre, optimalisere og markedsføre WordPress nettsteder..

Som en rask påminnelse er WP Engine Solution Center tilgjengelig for alle som kan bruke. Imidlertid, hvis du er en WP Engine-kunde, vil du få enda flere fordeler av Solution Center-innholdet. Noen av varene er gratis, mens andre krever at du betaler. Siden vi snakker om gaver og godbiter i denne artikkelen, fokuserer vi på funksjoner og applikasjoner som er gratis å bruke.

1. WP Engine PHP-kompatibilitetssjekker
PHP 7 gir definitivt bedre hastighet og ytelse for WordPress-nettsteder. Det er imidlertid viktig å forsikre deg om at nettstedet ditt er klart til å bli oppgradert til versjon 7. For de av dere som fremdeles er på en tidligere versjon av PHP, bruk dette nyttige verktøyet for å teste WordPress-nettstedet ditt for PHP 7-kompatibilitet.

2. Cloudflare CDN
Et innholdsleveringsnettverk kan redusere sidetidspunktet for besøkende på nettstedet betydelig. Hvis du har et globalt publikum som er spredt over hele verden, er det enda mer fordelaktig å bruke et CDN slik at det statiske nettstedinnholdet kan nås fra forskjellige servere. Mange webhoteller tilbyr gratis Cloudflare-tjenester med hosting. Hos WP Engine er det inkludert deres profesjonelle nivå og over planer.

3. Forestill deg Image Optimizer
En av de beste måtene å få fart på WordPress-nettstedet ditt er å optimalisere fotobildene. Da jeg snakket med Google Webmaster Trends Analyst Gary Illyes, nevnte han bildeoptimalisering spesielt som en av de beste måtene å forbedre nettstedets hastighet. Med Imagify WordPress-plugin kan du optimalisere bildene dine med et enkelt klikk. Som med mange plugins er det både en gratis og premium betalt versjon. Gratisversjonen er bra for 25 MB.

4. Shareaholic
Shareaholic verktøysett er et sett med applikasjoner designet for å hjelpe deg å engasjere og øke publikum. Shareaholic inkluderer følgende:

 • Relaterte innhold høydepunkter
 • Del og følg knappene på sosiale medier
 • Social Media Analytics
 • Delbare bilder
 • Innholdsfremming
 • Ankerannonser

5. WP Engine Site Migration Plugin
Å flytte nettstedet ditt kan ofte være et stort problem. Hvis du har bestemt deg for at du trenger administrert WordPress-hosting og bli en WP Engine-kunde, kan du enkelt flytte nettstedet ditt med WP Engine Site Migration-plugin. Plugin-en lager en kopi av nettstedet ditt, slik at du kan teste og bekrefte at det fungerer bra før du bytter DNS og gjør nettstedet ditt tilgjengelig for andre.

6. WPScan Security Scanner
WPScan er en sikkerhetsskanner som kan oppdage sårbarheter i temaet og pluginene du bruker med ditt WordPress-nettsted.

7. Gi donasjonsplugin
Elektroniske donasjoner og crowdfunding fortsetter å vokse i popularitet. Hvis du planlegger å opprette et WordPress-nettsted for disse formålene, kan gi donasjon-plugin gjøre livet ditt mye enklere. Gi-plugin-en er tilgjengelig i WordPress.org-depotet og er gratis å bruke. Med Gi kan du enkelt lage donasjonsformer som du kan bruke som frittstående sider eller som en sidebar-widget.

8. FooGallery
Det er mange flotte bildegallerier for WordPress-nettsteder, og FooGallery er absolutt i den gruppen. Galleriene ser bra ut, og du har mye fleksibilitet i å bygge dem. Du kan velge et av galleriene som leveres eller lage dine egne. Du får også dra og slipp ombestilling, lightbox-støtte, videogallerier og mer.

9. Arrangementskalenderen
Hvis du trenger å legge til en hendelseskalender på WordPress-nettstedet ditt, kan du prøve Plugin for arrangementskalender. Kalenderen du oppretter, er fullstendig responsiv og kan vises av kalendernett, dag for dag eller liste.

10. Avanserte tilpassede felt
Noen ganger må du tilpasse WordPress-nettstedet mer enn temaet tillater deg. Med plugin-avanserte tilpassede felt kan du enkelt opprette over 30 forskjellige felttyper.

Klikk her for å få tilgang til WP Engine Solution Center

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map