10 omiljenih dobrota iz centra za rješavanje motora WP

wp-motor-rješenje-centar-Goodies


Budući da je sezona praznika vrijeme za darivanje, evo popisa 10 mojih najdražih WordPress alata koje možete dobiti besplatno u WP Engine Solution Center. Ako niste upoznati sa centrom rješenja, više o tome možete pročitati u članku koji sam napisao nedavno. U osnovi, WP Engine je izgradio korisničko sučelje na kojem možete pronaći sve vrste aplikacija, dodataka i usluga koje možete koristiti za poboljšanje, optimizaciju i tržište vaših WordPress web stranica.

Kao brz podsjetnik, WP Engine Solution Center dostupan je za sve korisnike. Ako ste korisnik WP Engine-a, imat ćete još veće prednosti od sadržaja u Solution Centeru. Neki su predmeti besplatni, dok će drugi zahtijevati plaćanje. Budući da u ovom članku govorimo o darovima i dobrotama, usredotočit ćemo se na značajke i aplikacije koje se slobodno koriste.

1. Provjera kompatibilnosti PHP WP Engine
PHP 7 definitivno pruža bolju brzinu i performanse za WordPress stranice. Međutim, važno je provjeriti je li vaša web lokacija spremna nadograditi na verziju 7. Za one od vas koji su i dalje na prethodnoj verziji PHP-a, koristite ovaj zgodan alat za testiranje svoje WordPress web lokacije na PHP 7 kompatibilnost.

2. Cloudflare CDN
Mreža za isporuku sadržaja može uvelike smanjiti vrijeme učitavanja stranica za posjetitelje vaše web stranice. Ako imate globalnu publiku koja je raširena širom svijeta, još je korisnije koristiti CDN kako biste statičkom sadržaju web stranice mogli pristupiti s različitih poslužitelja. Mnogi domaćini pružaju besplatnu uslugu Cloudflare svojim hostingom. U WP Engine uključeno je s njihovom profesionalnom razinom i gornjim planovima.

3. Zamislite alat za optimizaciju slike
Jedan od najboljih načina ubrzavanja vaše WordPress stranice je optimizacija vaših fotografija. Kada sam razgovarao s analitičarom za trendove Google Webmastera, Garyom Illyesom, on je posebno spomenuo optimizaciju slike kao jedan od najboljih načina za poboljšanje brzine vaše web lokacije. Pomoću dodatka Imagify WordPress možete optimizirati svoje slike jednim klikom. Kao i kod mnogih dodataka, postoji i besplatna i premium verzija. Besplatna verzija dobra je za 25 MB.

4. šerijatski
Alat Shareaholic skup je aplikacija dizajniranih da vam pomognu da angažirate i povećate svoju publiku. Shareaholic uključuje sljedeće:

 • Istaknuti sadržaji u vezi sa sadržajem
 • Društveni mediji Dijele i pratite gumbe
 • Analitika na društvenim medijima
 • Dijele slike
 • Promocija sadržaja
 • Sidreni oglasi

5. Dodatak za migraciju web mjesta WP Engine
Pomicanje vaše web stranice često može biti velika gnjavaža. Ako ste odlučili da vam treba upravljanje WordPress hostingom i da postanete korisnik WP Engine-a, svoju web stranicu možete lako premjestiti pomoću dodatka za migraciju web lokacije WP Engine. Dodatak čini kopiju vaše web stranice kako biste mogli testirati i provjeriti da li dobro funkcionira prije nego što prebacite svoj DNS i učinite dostupnim vaše web stranice drugima.

6. WPScan sigurnosni skener
WPScan je sigurnosni skener koji može otkriti ranjivosti u temi i dodacima koje koristite sa svoje WordPress stranice.

7. Dajte dodatak za donaciju
Internetske donacije i crowdfunding i dalje rastu u popularnosti. Ako planirate stvoriti WordPress stranicu za ove svrhe, tada vam dodatak za donaciju može znatno olakšati život. Dodatak Give dostupan je u spremištu WordPress.org i besplatan je za upotrebu. Pomoću aplikacije Give možete lako stvoriti obrasce za donacije koje možete koristiti kao samostalne stranice ili kao widget bočne trake.

8. FooGallery
Postoji puno sjajnih galerija slika za WordPress stranice, a FooGallery je zasigurno u toj grupi. Galerije izgledaju sjajno i imate veliku fleksibilnost u njihovom izgradnji. Možete odabrati jednu od ponuđenih galerija ili stvoriti svoju. Također ćete dobiti preuređivanje i povlačenje, podršku za lightbox, video galerije i još mnogo toga.

9. Kalendar događanja
Ako trebate dodati kalendar događaja na svoju WordPress web stranicu, pokušajte dodatak Calendar Calendar. Kalendar koji ste stvorili u potpunosti je reagiran i može ga pregledati mreža kalendara, dan po dan ili popis.

10. Napredna prilagođena polja
Ponekad je potrebno prilagoditi svoju WordPress stranicu više nego što vam tema dopušta. Pomoću dodatka Advanced Custom Fields možete lako stvoriti preko 30 različitih vrsta polja.

Kliknite ovdje kako biste pristupili WP Engine Solution Center

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map