10 изгодни планове за уеб хостинг за лято 2018

изгодни уеб хостинг


Миналия месец SiteGround обяви, че повишава процентите за подновяване на своите уеб хостинг планове. Все още можете да закупите нов план на техните намалени цени, но увеличението беше малко изненада. Сега този месец InMotion хостинг промени цените на техните планове за бизнес уеб хостинг. Те леко повишиха цените си и вече не предлагат 3-годишен срок. Вече можете да се регистрирате първоначално за 1 или 2 години. Както при SiteGround, новите цени в InMotion не са прекомерно по-високи, а качественият уеб хостинг на получаването ви от двете компании със сигурност си струва според мен, но е забележително, че след години оставане на същото, сега започваме да виждаме увеличение на цените в индустрията.

Това обаче определено не означава, че няма някои страхотни сделки в уеб хостинга, които все още можете да намерите. Ако търсите достъпен уеб хостинг план за уебсайта си за летен проект, ето го 10 изгодни планове за уеб хостинг все още можете да се възползвате.

GreenGeeks

GreenGeeks

3,95 долара за месец.

За разлика от почти всеки друг уеб хост в наши дни, GreenGeeks предлага цялостен уеб хостинг план, който ви позволява да хоствате множество уебсайтове. И докато вашите цени за подновяване са по-високи, първоначалната цена е все още само $ 3,95 на месец. Не забравяйте също, че с GreenGeeks получавате и зелен уеб хостинг, захранван от 300% възобновяема енергия.

InterServer

InterServer

$ 5,00 мес.

С InterServer можете да получите пакет с уеб хостинг с функция само за 5 долара на месец. Още по-добре, вашите тарифи за подновяване не се увеличават и плащате същата сума след като първоначалният ви срок приключи с гаранцията за блокиране на цените на InterServer.

Ipage

Ipage

$ 1,99 месеца.

Заедно с GreenGeeks, iPage е друга рядка компания за уеб хостинг, която все още предлага един хостинг план на всичко включено с неограничени или неметризирани ресурси. Най-хубавото е, че първоначалната цена на срока е едва $ 1,99 на месец. Имайте предвид, че степента на подновяване е по-висока, така че ако можете, не забравяйте да се заключите за две или три години с по-ниската скорост.

Бърза комета

FastComet

2,95 долара за месец.

Fast Comet има не само центрове за данни по целия свят, но също така включва някои изключително впечатляващи функции, включително 45-дневна гаранция за връщане на парите. И когато става въпрос за изгоден уеб хостинг, те трябва да се считат за една от най-добрите оферти. Можете да получите единствения им сайт за хостинг само за $ 2,95 на месец. и техния множество хостинг план за сайта за $ 5,95 на месец. Най-хубавото е, че няма подновяване на цените за подновяване! Плащате едни и същи цени (т.е. 2,95 долара за месец и 5,95 долара за месец съответно).

HostGator

HostGator

2,95 долара за месец.

HostGator определено е един от по-известните, утвърдени уеб хостове, който предлага много уеб хостинг услуги. Ако имате нужда от хостинг на един сайт, можете да получите техния план за люпене само за $ 2,95 месеца, а ако имате нужда от множество хостинг на уебсайтове, планът им за бебето е едва $ 3,95 на месец Отново, имайте предвид, че степента на обновяване на HostGator е по-висока.

Bluehost

Bluehost

2,95 долара за месец.

Bluehost е в списъка с препоръчани WordPress.org за хостинг на WordPress. Но също така получавате качествен cPanel хостинг за всички видове уебсайтове. Ако имате нужда само от хостинг за един сайт, тогава можете да получите основния план на Bluehost само за $ 2,95 на месец. Имайте предвид, че подобно на техните колеги EIG хостинг компания iPage, скоростите за подновяване са по-високи.

Namecheap

Namecheap

2,88 щ.д..

С име като Namecheap бихте очаквали ниски цени. И всъщност можете да получите както имена на домейни, така и уеб хостинг на много ниски цени. С Звездния план на Namecheap можете да хоствате до 3 уебсайта само за $ 2,88 месеца на месец. И цената е още по-малка, ако се регистрирате за едногодишен срок.

GoDaddy

GoDaddy

2,99 долара за месец.

Да, GoDaddy е най-големият регистратор на домейни там и напоследък много популяризират своя продукт за създаване на уебсайтове GoCentral. Те обаче разполагат с много други продукти и услуги – включително достъпни уеб хостинг. Планът им за хостинг хостинг е едва $ 2,99 месеца, докато техният Deluxe хостинг план за няколко сайта е само $ 4,99 на месец. Таксите за подновяване са $ 7,99 на месец. и $ 10,99 месеца съответно.

HostPapa

HostPapa

3,95 долара за месец.

HostPapa може да не е най-известният хостинг доставчик, но те имат много впечатляващ списък от функции, които могат да бъдат използвани за много различни видове уебсайтове. И в момента можете да получите техния бизнес хостинг план само за $ 3,95 на месец.

Hostinger

Hostinger

$ 2,15 мес.

Хостингър определено е фокусиран върху предоставянето на евтин, но качествен уеб хостинг за своите клиенти. Можете да получите хостинг на единичен сайт само за $ 2.15 на месец. и неограничен хостинг на уебсайтове само за $ 3,49 месеца. И въпреки че степента на обновяване е малко по-висока, те са по-ниски, отколкото при повечето други уеб хостинг компании.

За повече оферти за уеб хостинг вижте нашата страница със специални отстъпки

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector