10 уеб хостове, които да гледате през 2018 г.

уеб-домакини до часовника в-2018


2018 г. обещава да бъде поредната много вълнуваща и интересна година за уеб хостинг. В тази статия продължаваме нашия стремеж да помогнем на онези от вас, които искат да постигнат целта си за изграждане и работа на уебсайта си тази година. Ако сте готови да започнете незабавно проекта си за уебсайт, предлагам ви да разгледате публикацията ми относно нашите уеб хостинг препоръки за 2018 г. Въпреки това, ако не сте съвсем готови да започнете сега, но знаете, че ще се нуждаете от уеб хостинг известно време през тази година, ето 10 уеб хостове, които си струва да следите.

A2 хостинг

а2-домакин
2017 беше страхотна година за A2 хостинг и неговите клиенти. В допълнение към разширените локации на центровете за данни, A2 хостинг също разкри следните:

 • Безплатни Да шифроваме SSL сертификати
 • Поддръжка на протокол QUIC
 • Нова функция за достъп на програмисти
 • Партньорство с Sucuri за предлагане на добавена сигурност на уебсайта

А 2018 изглежда е друга страхотна година за A2 хостинг! В момента тествам нова функция за хостинг на A2, която, когато е готова, ще ги накара да вдигнат летвата за други уеб хостове.

Bluehost

Bluehost
Bluehost всъщност направи доста подобрения и подобрения на своите уеб хостинг услуги през 2017 г. Въпреки че са част от групата Endurance International, Bluehost също остава в списъка с препоръки за уеб хостинг на WordPress.org.

маховик

маховик
От известно време сме впечатлени от хостинг на WordPress на Flywheel. Единственият въпрос е, готови ли са да поемат по-големите, по-уредени управлявани доставчици на хостинг услуги на WordPress? Е, Flywheel наистина ни впечатли миналата година с редица значителни подобрения. Например, техните инструменти за разработка на WordPress включват поставяне, клониране на сайтове и чертежи – за да се използват като стартови набори за бъдещите ви уебсайтови проекти. И очакваме много повече от Flywheel за 2018 година.

GoDaddy

GoDaddy
Тъй като те продължават да са толкова голямо образувание, що се отнася до имената на домейни и уеб хостинга, GoDaddy трябва да бъде включен във всеки списък за наблюдение на уеб хостинг разработки. Особено ни е интересно да видим как техните разработчици на сайтове GoCentral и хостинг пакетите WordPress прогресират през 2018 г..

GreenGeeks

greengeeks
От години GreenGeeks е лидер в зеления уеб хостинг. И миналата година те представиха обновена хостинг платформа, която включва редица значителни подобрения. Вижте статията ми тук. Още през 2018 г. GreenGeeks пуснаха новата си функция WordPress Protect, която осигурява допълнителна сигурност срещу брутални атаки. Също така бях информиран, че има някои големи подобрения и подобрения, които GreenGeeks ще въвежда през 2018 г..

InMotion хостинг

С капацитет хостинг
Страхотна уеб хостинг компания не е доволна от това, че просто предлага страхотни продукти и услуги днес. Те също така непрекъснато се стремят да предоставят подобрени услуги и хостинг пакети на своите клиенти. Това винаги е било така с InMotion хостинг. През 2017 г. стартира отличният им управляван хостинг на WordPress. Вижте моя преглед на това тук. И като току-що се срещнахме с хората в InMotion по-рано този месец, знам, че има още няколко вълнуващи неща, планирани за 2018 г. Останете тук за повече подробности.

Течна мрежа

течност уеб
Liquid Web изведе управлявания уеб хостинг на съвсем ново ниво. Предоставяйки премиум решения за специални сървъри, VPS, облачен хостинг и управляван WordPress, Liquid Web определено постави нов стандарт за управляваните услуги. Екипът на Liquid Web продължава да блести с харесванията на WordPress Evangelist, Chris Lema и експерта по развитие Джейсън Коспър, който се присъедини към Liquid Web миналата година. През 2018 г., сред другите нови функции, Liquid Web добавя електронна търговия към управляваните от тях услуги.

SiteGround

SiteGround
Всяка година SiteGround е един от лидерите в иновациите и подобренията в уеб хостинг услугите. И очаквам това да продължи и през 2018 г. В последно време SiteGround отвори нови центрове за данни, подобри сигурността и дори надгради цялата си платформа за споделен хостинг? Ако се нуждаете от управляван хостинг, предлагам определено да поддържате раздели на SiteGround.

Уеб хостинг център

уеб-хостинг-хъб
Подобно на сестринската им компания, хостинг InMotion, уеб хостинг центърът също непрекъснато се стреми да предлага по-добри и по-добри услуги на своите клиенти. И както споменах по-горе, наскоро имах среща с хората InMotion / Web Hosting Hub, където бях информиран за някои страхотни подобрения, които предстоят тази година. Всъщност може дори да има повече активност от страна на уеб хостинг центъра, отколкото с InMotion, но това остава да видим. Ако сте на пазара за блогър хостинг през 2018 г., гледайте уеб хостинг център.

WP двигател

WP-двигател
Докато ние подреждахме този списък по азбучен ред, ако трябва да се изброява по ред за класиране, ще трябва да поставя WP Engine в горната част на списъка с уеб хостове, които да гледате през 2018 г. След като си осигурите инвестиция за растеж в размер на 250 милиона долара, заедно с отличния си опит с иновациите в технологията WordPress, WP Engine трябва да привлече вниманието на всички тази година!

Като лидер в Управляваният хостинг на WordPress, WP Engine никога не ни е разочаровал, тъй като постоянно са внедрявали нови функции и услуги за подобряване на работата на уебсайтовете на WordPress. Миналата година те пуснаха своя Център за решения – онлайн ресурс от плъгини, приложения и други услуги за подпомагане на потребителите на WordPress. През 2018 г. потърсете WP Engine, за да се съсредоточите върху прогресивните уеб приложения, както и върху цифровото преживяване на WordPress.

10 уеб хостове, които да гледате през 2018 г.

(По азбучен ред)

1. Хостинг на A2
2. Bluehost
3. Маховик
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. хостинг на InMotion
7. Течна мрежа
8. SiteGround
9. Уеб хостинг център
10. WP двигател

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map