Избор на вашия уеб хостинг през 2019 г.

избрахте-уеб хостинг


Ако искате да направите този проект за уебсайт през 2019 г., една от първите стъпки, които трябва да предприемете, е да решите какъв тип уеб хостинг ще ви трябва. Уеб хостинг пейзажът определено се е развил през годините, така че трябва да разгледаме по-ново как трябва да се заемете с избора на вашия хостинг през 2019 г..

Уеб хостингът, както повечето всичко останало, продължава да се развива – както и критериите за оценка и избор на правилния хостинг за вашите уебсайтове. Измъквам се от четене на статии, които все още изброяват само това, което считам за наследни функции, като това, което трябва да търсите, когато избирате уеб хостинг. Тъй като мрежата е много по-различно място, отколкото беше дори само преди няколко години, вярвам, че трябва да използваме актуализиран подход, когато обмисляме коя компания за уеб хостинг и уеб хостинг план е подходяща за вас.

И така, ето моите препоръки какво да търсите и какво да вземете предвид при избора на вашия уеб хостинг през 2018 и 2019. Нека да разгледаме функциите, които може да са били критични в миналото, заедно с това, което трябва да обмислите вместо това във вашия уеб хостинг търсене днес. Сега имайте предвид, че някои, ако не всички, от функциите, които използвахме да търсим в уеб хостинг план, все още са важни днес. Въпреки това, в повечето случаи вече има по-усъвършенствана или разширена функционалност, която наистина трябва да се съсредоточите върху повече при вашето търсене в уеб хостинг.

Contents

7 съображения при избора на вашия уеб хостинг

Ето какво търсихме в миналото и какво ви препоръчвам да потърсите сега.

Тогава:
Процент на мрежата и сървъра

Сега:
Местоположения в центъра за данни

В наши дни повечето уеб хостинг компании показват 99%, 99,9% или дори 100% гаранции за продължаване. Но докато по едно време това бяха типовете фигури, които може да търсите, реалността е, че вече е обичайно уеб хостът да предлага такъв тип гаранция. Това, което всъщност означава, е, че ако хостингът ви е намален за повече от заявения процент, просто получавате възстановяване или кредитиране на определена сума. Нещата се случват и от време на време сайтът ви може да се понижи за малко, но ако изберете една от по-утвърдените и по-високо оценени хостинг компании, трябва да сте добре.

Вместо това бих ви препоръчал да помислите къде се намират конкретните центрове за данни за вашия потенциален уеб хост. Местоположението на вашия център за данни играе важна част от скоростта на вашия уеб сайт и не бива да се пренебрегва. В идеалния случай искате вашата уеб хостинг компания да има множество центрове за данни (разположени по целия свят), от които можете да избирате.

Така че докато гаранциите за продължаване на времето са приятни, днес скоростта е ключът към успешния уебсайт. Тъй като най-добрите уеб хостинг компании са доста сходни по отношение на времената, се съсредоточете повече върху техните предложения от центрове за данни.

Тогава:
Хардуер и технически характеристики

Сега:
Патентована технология за кеширане

Докато хостинг компаниите все още могат да изброят видовете сървъри, процесори, памет и спецификации за съхранение, които получавате с техния хостинг, реалността е, че топ уеб хостинг компаниите използват основно същия тип хардуер, независимо дали говорите за Dell Сървъри, Intel и т.н. Може да има известна промяна, но отново ако изберете добре утвърден уеб хост, получавате подобни спецификации от повечето места.

За допълнително увеличаване на скоростта това, което наистина трябва да се съсредоточите в наши дни, е какъв тип, ако има такъв, собствена технология за кеширане включва уеб хост. Премиум механизмът за кеширане може значително да ускори времето за зареждане на уеб страници, което позволява много по-добро потребителско изживяване. В комбинация с мрежа за доставяне на съдържание (CDN), вашата технология за кеширане може да осигури още по-добри резултати.

Тогава:
WordPress хостинг

Сега:
Проактивна и подобрена поддръжка на WordPress

Където по едно време хостингът на WordPress беше функция, която може да търсите, защото WordPress стана толкова популярен, че всички уеб хостове сега предлагат някакъв вид хостинг на WordPress. Не става въпрос дали уеб хостът ви включва хостинг на WordPress, а по-скоро какъв тип хостинг на WordPress получавате? Предоставя ли уеб хост проактивна и подобрена поддръжка на WordPress?

Освен експертна помощ за WordPress, вие също искате да потърсите среда на WordPress, която е оптимизирана за бързина и сигурност. И като отидете малко по-нататък, може да искате да потърсите управлявани хостинг функции на WordPress, като архивиране на уебсайтове и автоматизирани актуализации.

За по-конкретна помощ при избора на хостинг на WordPress, разгледайте моята статия относно препоръките за хостинг на WordPress.

Тогава:
Поддръжка на клиенти

Сега:
Време за достъп и реакция на поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиенти все още е една от най-важните части на вашия уеб хостинг. Не е приемливо обаче да имате поддръжка само за ограничен брой часове или чрез един или два канала. Вече не е приемливо да предлагате само телефонна поддръжка. Тези дни трябва да сте сигурни, че уеб хостът ви предоставя множество пътища за поддръжка – и екип за поддръжка, който е на разположение 24/7/365.

Горещо препоръчвам да изберете уеб хост, който включва 24 × 7 поддръжка чрез телефон, имейл, билет за поддръжка и чат на живо. Освен това можете да намерите и някои хостинг компании като InMotion хостинг, които предоставят поддръжка чрез Skype.

Тогава:
Уеб приложения

Сега:
Строители на уебсайтове

Някога можете да потърсите хостинг план на cPanel, който включва всички уеб приложения, налични от този интерфейс, в допълнение към системи за управление на съдържанието като WordPress, Drupal и Joomla. Въпреки това, днес много купувачи на уеб хостинг търсят бързи и лесни уебсайтове. И с успеха на компании за уебсайтове като Wix и SquareSpace, много уеб хостинг компании предлагат създатели на уебсайтове с хостинг.

Например A2 хостинг, GreenGeeks и HostGator са само няколко от уеб хостовете, които наскоро добавиха създателите на уебсайтове към своя състав. А за потребителите на WordPress, хостингът InMotion включи създателя на уебсайта BoldGrid с хостинг плановете си от няколко години насам..

Тогава:
Сигурност на уеб сървъра

Сега:
Сигурност на уебсайтове

Сигурността беше, е и винаги ще бъде голям фактор за успеха или провала на уеб хостинга. Но въпреки че преди това фокусът върху сигурността беше насочен на нивото на сървъра, е важно тези дни да разпознаете и да адресирате сигурността на ниво уебсайт или уеб приложение..

Например, въпреки че функции като сканиране на вируси и мониторинг на сървъра все още са важни, вие също така искате да потърсите защита от DDoS, както и безплатни SSL сертификати. А за най-добрата защита на уебсайтовете може да искате да потърсите и опции за сигурност на уебсайтове, като тези от Sucuri – които сега предлагат редица уеб хостове.

Тогава:
Допълнителни безплатни

Сега:
Управлявани услуги

В миналото можете да разгледате план за уеб хостинг, за да видите какви допълнителни функции или безплатни продукти са включени. Тези елементи могат да включват рекламни кредити, маркетингови услуги или софтуерни приложения. Въпреки че някои хостинг компании все още ги включват, те не са толкова изобилни, колкото някога. По-важното е, че тези допълнителни безплатни всъщност не са това, което ви препоръчвам да търсите, ако се интересувате от бонус функции. Вместо това в действителност трябва да се съсредоточите върху тези дни, е това, ако някои хостинг функции са включени във вашия хостинг план.

Функциите на управлявания хостинг, независимо дали включват автоматични актуализации, автоматизирани архивиране, проактивни функции за защита и др., Не само помагат за поддържането и функционирането на уебсайта Ви, но също така могат да освободят част от времето Ви, за да можете да се съсредоточите върху бизнеса си, да създадете повече съдържание или отделете време за другите си проекти.

Избор на вашия уеб хостинг: Конкретни препоръки

Ето някои конкретни препоръки за вашия уеб хостинг въз основа на вашето ниво на опит и изискванията на уебсайта.

Входно ниво: Уебсайтове, създадени за вас

Хората без опит в уебсайта или технически познания често искат най-бързият и лесен начин за стартиране и работа на сайта. Тук вероятно искате да разгледате една от опциите за създаване на уебсайт, където можете да въведете основна информация в съветника за създаване на сайт и да генерирате уебсайта си. Създател на уебсайт също е добра идея, ако наистина имате нужда от онлайн брошура или основен уебсайт. Два добри варианта са:

Wix.com

GoDaddy GoCentral

Начинаещи с известен опит: Създатели на уебсайтове и прости интерфейси

Следващата група хостинг планове е за тези, които имат малко опит, все още искат лесен начин да създадат своя уебсайт, но искат малко повече контрол. За тези купувачи препоръчвам да разгледате:

Ipage

Bluehost

Както iPage, така и Bluehost имат удобни за потребителя интерфейси и ви дават възможности за използване на конструктор на сайтове за лесно създаване на уебсайта ви или използване на система за управление на съдържанието като WordPress. Bluehost е идеален за начинаещи потребители на WordPress.

Опитни собственици на уебсайтове: Разширени опции и възможности за надграждане

За тези от вас, които имат опит със създаването на уебсайтове и имат някои технически познания, ще искате хостинг план, който включва някои разширени опции, както и възможност за надграждане в бъдеще. Например, маркетолозите, предприемачите и здравите блогъри, които трябва да създадат множество сайтове, биха могли да се възползват, като разгледате:

Уеб хостинг център

GreenGeeks

Уеб хостинг хъб и GreenGeeks предлагат неограничен хостинг на домейни и множество софтуерни приложения, които можете да използвате за подобряване на функционалността на вашия уебсайт. И двете тези хостинг компании предлагат по-модерни пакети, ако се нуждаете от повече енергия в бъдеще.

Собственици на бизнес уебсайтове: Подобрени технически характеристики за електронната търговия и бизнеса

Уебсайтовете за бизнес и електронна търговия изискват някои уникални функции в допълнение към хардуера и поддръжката в линията. Много уеб хостинг компании рекламират бизнес хостинг планове, но определено бих ви предложил да помислите:

InMotion хостинг

A2 хостинг

Както хостингът InMotion, така и A2 хостингът включват функции за мощност, производителност и поддръжка, които всички бизнес сайтове трябва да имат. Като човек, който е клиент и на двете компании от години, определено чувствам, че InMotion и A2 са отличен избор.

Enterprise ниво: VPS и специализирани сървъри

И накрая, за най-взискателните уебсайтове, които се нуждаят от производителност на корпоративно ниво, трябва да разгледате VPS и специализирани планове за хостинг на сървъри. Има доста допълнителни фактори, които трябва да вземете предвид при закупуване на специален или VPS сървър план. Ако смятате, че се нуждаете от това ниво на мощност и обработка, бих препоръчал да разгледате:

Течна мрежа

InMotion хостинг

Както Liquid Web, така и InMotion имат редица отлични VPS и Специализирани хостинг планове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map