Уверете се, че вашият уеб хостинг за бизнес включва тези функции

етерично-бизнес-хостинг-функции


Всеки бизнес се нуждае от уебсайт. Но как да различите вашия сайт от останалата част от вашата конкуренция? Въпреки че в днешно време е по-лесно да създадете присъствието си онлайн, когато създавате бизнес уебсайт, не можете просто да зашлевите няколко абзаца и няколко снимки и да очаквате да имате победител. Имате нужда от качествено съдържание. Но дори и преди или преди това, има редица основни елементи, които трябва да поддържате успешен бизнес уебсайт. Нека да разгледаме някои тук.

10 основни хостинг елемента за успешен бизнес уебсайт

1. Бизнес хардуер
Вашите уеб сървъри трябва да включват твърди дискове (SSD) и подходящите ресурси (памет, процесорни ядра, RAID съхранение), за да осигурят бърз надежден хостинг за вашия бизнес уеб сайт.

2. Оптимизирана среда за кеширане
Скоростта на уебсайтове е особено важна за бизнес сайтовете. Леко забавяне може да доведе до това, че потенциалният ви клиент ще се отклони от някой от вашите конкуренти. За да сте сигурни, че уебсайтът ви се зарежда бързо и осигурява по-добро изживяване на посетителите, бъдете сигурни, че вашият уеб хостинг план включва специална патентована или оптимизирана технология, която осигурява кеширане, за да ускорите времето за зареждане на вашата уеб страница.

3. Автоматично архивиране на данни
Въпреки че винаги трябва да извършвате собствени резервни копия на данни, само за да сте на сигурна страна, вашият уеб хост трябва да предоставя ежедневни автоматизирани резервни копия на данните на вашия уебсайт. Освен това, за бизнес уебсайт трябва да се уверите, че има достатъчен брой резервни копия, от които можете да изберете версията, която да възстановите. Предпочитаме поне 30 дневен дневник за архивиране.

4. Проактивна сигурност
Освен архивиране на уебсайтове, вашият бизнес сайт трябва да бъде защитен и от злонамерени атаки с функции като DDoS смекчаване и проактивна сигурност като сканиране на злонамерен софтуер.

5. Неограничено съхранение и честотна лента
Съхранението и честотната лента обикновено не създават много проблеми в наши дни. Въпреки това, тъй като вашият бизнес може внезапно да излети и да стане изключително популярен, никога не искате да се притеснявате за превишаване на ограниченията за съхранение или пренос на данни. За щастие, много уеб хостинг планове сега включват тази функция.

6. Софтуерни приложения
Точно както има много различни видове бизнес, има огромен брой софтуерни приложения, от които можете да избирате, за да създадете своя бизнес уебсайт. Можете също така да искате да изпробвате различни платформи за уебсайтове, за да видите коя от тях е най-добрата с вашите клиенти. Обикновено вашият уеб хостинг план ще включва редица софтуерни опции. Въпреки това ви препоръчваме да потърсите план за хостинг на cPanel, който включва инсталатора на софтуера Softaculous. Тези уеб хостинг планове обикновено включват стотици софтуерни приложения.

7. Отзивчива поддръжка на клиенти
Поддръжката на клиенти е една от най-важните части на вашия уеб хостинг план. И ако имате бизнес уебсайт, със сигурност искате бърз достъп до и отзивчива помощ от екипа за поддръжка на клиенти на вашия уеб хост. Уверете се, че вашият хостинг план включва опции за поддръжка по телефона, имейл и чат на живо.

8. Неограничен имейл
Имейлът все още е най-ефективният начин за предлагане на пазара на бизнес. Вашият бизнес уеб хостинг план трябва да включва неограничени функции за електронна поща, като брой акаунти и съобщения. Също така филтрирането или защитата на спам може да ви помогне поне да намалите броя на досадни нежелани имейли.

9. SSL сертификати
SSL вече не е лукс или опция. Всички бизнес уебсайтове трябва да работят с https, тъй като Google и уеб браузърите сега маркират тези сайтове без SSL като несигурни. Въпреки че можете да закупите SSL сертификат от вашия уеб хост, сега редица планове за уеб хостинг включват безплатни Да шифроваме SSL сертификати. И те също ще ги инсталират за вас.

10. Маркетинг на търсачките
Въпреки че можете сами да свършите работата, някои уеб хостинг планове ще включват подаване на търсачки и рекламни кредити за търсачки като бонус. Тази допълнителна помощ при органично и платено търсене може да помогне при популяризирането на вашия уебсайт.

Много уеб хостове твърдят, че имат бизнес уеб хостинг. Но истинският бизнес уеб хостинг план трябва да съдържа горните функции. Ако в момента пазарувате правилния бизнес уеб хостинг план, уверете се, че сте получили тези елементи, преди да се регистрирате за този хостинг план.

Вижте нашето ръководство за уеб хостинг за малък бизнес тук

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map