Преглед на GreenGeeks (2020)

greengeeks преглед


2019 най-добър уеб хостингНай-добър споделен хостинг, най-добър зелен уеб хостинг Когато става въпрос за Зелен уеб хостинг, GreenGeeks е на второ място. Осигурена от 300% възобновяема енергия, тази Южна, Калифорния, уеб хостинг компания заслужава сериозно внимание от тези, които търсят качествен споделен хостинг план. Ако сте търсили честен Отзиви за GreenGeeks, ето моят преглед, базиран на моя опит като клиент на GreenGeeks.

GreenGeeks хостинг планове

GreenGeeks вече не само обнови платформата си за споделен хостинг, но и разшири хостинг линията си. Преди това те предложиха един хостинг план на всичко включено. Сега те се присъединиха към повечето други уеб хостове, като имат три различни нива на планове за споделен уеб хостинг. Има нови плюсове и минуси на новата структура.
greengeeks хостинг планове
От плюс, сега можете да получите хостинг само за $ 2,95 на месец. От друга страна, хостинг планът за входно ниво не включва някои от характеристиките на обновената хостинг платформа на GreenGeeks. Например, ако искате тяхната технология Powercache или повишена производителност, ще трябва да получите или Pro, или Premium хостинг план.

За повечето нови и лични собственици на уебсайтове планът за входно ниво за начинаещи е повече от достатъчен. И с новата цена на по-ниско ниво на влизане е чудесен план да започнете. Винаги можете да надстроите по-късно, ако трябва.

Функции на GreenGeeks

Много сме впечатлени от това, което е включено в хостинг плана на GreenGeeks. Освен неограничено уеб пространство и трансфер на данни, ето някои функции, които обикновено трябва да плащате повече на други места:

 • Домакини неограничени домейни (професионални и премиум планове)
 • Безплатно име на домейн
 • Безплатна миграция на уебсайтове
 • Безплатно архивиране на данни и безплатно възстановяване на данни (веднъж месечно)
 • Безплатни SEO и маркетингови инструменти

Нова обновена хостинг платформа

GreenGeeks е още по-добър сега! През 2017 г. GreenGeeks пуснаха новата си обновена споделена хостинг платформа. Резултатите показват съществени подобрения в скоростта и сигурността. Първо, те сега предоставят мащабируеми изчислителни ресурси, което означава, че ако имате нужда от повече хостинг мощност, не е нужно да надграждате до по-скъп VPS хостинг план. Някои от другите подобрения на технологията за скорост включват уеб сървъри LiteSpeed, сървъри на база данни MariaDB и най-впечатляващите, техните нови технологии Powercache.

От страна на сигурността, GreenGeeks предлага сканиране в сигурността в реално време, проактивен мониторинг на сървъри, Linux Secure File System и по-добра изолация на акаунта на хостинг. А за потребителите на WordPress през 2018 г. те пуснаха новата си защита срещу вход от груба сила, WordPress Protect. С WordPress Protect злонамерените опити за влизане в уебсайтове могат да бъдат открити и затворени. Най-хубавото е, че той се активира автоматично за всеки хостинг акаунт.

За повече подробности относно новите подобрения вижте статията ми, озаглавена Тестваната обновена хостинг платформа GreenGeeks. По-долу е даден списък на основните подобрения и допълнения с новата платформа.

Сигурност:

 • Сканиране за сигурност в реално време
 • Проактивен мониторинг на сървъра
 • Подобрена изолация на хостинг акаунта
 • Linux Secure File System
 • WordPress Protect Brute Force Protection

скорост:

 • Powercache технология
 • Уеб сървъри на LiteSpeed
 • MariaDB сървъри за бази данни
 • Мрежа за доставка на съдържание в Cloudflare
 • HTTP / 2 Активиран
 • PHP 7 Активиран

Истински зелен уеб хостинг

GreenGeeks Зелен хостинг
GreenGeeks е наистина индустриален лидер в уеб хостинга за зелена енергия. Техният 300% ангажимент за възобновяема енергия означава, че за енергията, която консумират, те връщат три пъти повече енергия от вятъра в мрежата.

Сега с 5 налични центъра за данни

Като част от обновената си хостинг инфраструктура, GreenGeeks вече има пет локации за центрове за данни: Чикаго, Илинойс; Phoenix, AZ; Торонто, МОЖЕ; Монреал, CAN; и Амстердам, NL.

GreenGeeks сега включва безплатен Let’s Encrypt Wildcard SSL

И новината е още по-добра по отношение на сигурността на уебсайта. GreenGeeks сега предлага безплатни шифроващи Wildcard SSL сертификати с хостинг план с хостинг плана си. Ако се чудите защо те вече не са предоставили безплатен шифроване на SSL, както правят редица други уеб хостове, има добра причина. GreenGeeks искаше да се увери, че имат превъзходно решение за избягване на прекъсванията на услугата за подновяване на сертификати, които могат да възникнат при стандартния SSL за шифроване на Let’s Encrypt. Освен това те искаха по-ефективно решение за собствениците на уебсайтове, така че не се нуждаят от множество сертификати за един и същ домейн. С Let’s Encrypt Wildcard SSL GreenGeeks може да има по-добър контрол върху целия процес.

А сега процесът на SSL сертификат е още по-лесен в GreenGeeks с новия им Let’s Encrypt SSL Installer (вижте по-долу).

Записвам се

Регистрация в GreenGeeks
GreenGeeks приема плащане с кредитна карта или PayPal, а процесът на регистрация е много бърз и лесен.

Регистрация за GreenGeeks Благодаря
Не се тревожете, ако не получите незабавен отговор по имейл след регистрация. GreenGeeks ще потвърди покупката ви, преди да ви изпрати данните за вашия акаунт.

В моя случай отне около 20 минути. Ще получите няколко имейла от GreenGeeks: Подробности за вход в мениджъра на акаунти; Фактури за клиенти и плащания; и нова информация за акаунта (контролен панел и FTP вход, сървъри на имена и т.н.)
GreenGeeks Имейл мениджър акаунт за вход

Малко по-късно ще получите и имейл от изпълнителния директор на GreenGeeks Трей Гарднър, който ви приветства и предоставя контролни списъци на артикули, които нови клиенти и тези, прехвърлящи уебсайт, могат да следват, за да започнете. Опитните уебмайстори няма да имат нужда да следват всички тези стъпки, но това е приятно докосване за начинаещите.
GreenGeeks имейл Трей Гарднър

Интерфейс за мениджър на GreenGeeks акаунт

Докато таблото за управление на акаунти на GreenGeeks винаги е било лесно за използване, новата версия включва много по-полезна информация и ви позволява директен достъп до повече функции. В рамките на новия Акаунт Мениджър не само можете да получите достъп до вашия cPanel, можете също да управлявате всички ваши хостинг планове и домейни, да управлявате вашите SSL сертификати и достъп до билетите ви за поддръжка и базата знания на GreenGeeks.
greengeeks-сметка-мениджър

Много съм доволен, че получавате cPanel с хостинг на GreenGeeks. cPanel е любимият ми уеб хостинг интерфейс, тъй като е изключително лесен за навигиране и използване. С хостинг на GreenGeeks cPanel ще имате достъп до WordPress, Joomla, Drupal и много други приложения, за да създадете типа на уебсайта, от който се нуждаете.
GreenGeeks cPanel

Нека шифруваме SSL инсталатора

Много уеб хостове вече включват безплатни SS-сертификати Let’s Encrypt SSL със своите хостинг планове. Процесът на инсталиране на SSL с вашия домейн обаче не винаги е толкова лесен, колкото би трябвало да бъде. Но с GreenGeeks новият инсталатор за шифроване на Let Letter – наличен в новото табло за управление на акаунта – добавянето на заместващи SSL към вашите домейни вече е лесно.
greengeeks-ви позволява криптиране--SSL-инсталатор

Големите предимства, които получавате с GreenGeeks Let’s Encrypt SSL Installer са, че получавате лесна инсталация с едно щракване на вашите SSL сертификати, имейл и поддомейните ви са автоматично защитени и вашите SSL сертификати автоматично се подновяват.

Ефективност на уебсайта

Досега нямах нищо друго освен положителни преживявания с хостинг на моя уебсайт и изпълнение на имейл в GreenGeeks. Скоростта и достъпността на сайта са били отлични и без проблеми от страна на имейла. Всъщност имейлът беше супер бърз.

Моят собствен опит с GreenGeeks е доказал, че можете да получите водещ зелен отрасъл хостинг, без да жертвате стабилни функции на уеб хостинг план.

Актуализирани резултати от тестовете за скорост

Като клиент на GreenGeeks имах много възможности да изживея техния уеб хостинг. През 2019 г. преминах към хостинг план GreenGeeks Ecosite Premium. И с тяхната нова обновена хостинг платформа, направихме някои допълнителни тестове. С удоволствие съобщавам, че установихме, че скоростта на уебсайта определено се е подобрила във всички региони на САЩ. По-долу са дадени примерни данни. GreenGeeks предоставя някои от най-добрите и постоянни скорости на уебсайта, които някога съм изпитвал.
Резултати от теста за бързи тестове на GreenGeeks

Поддръжка на клиенти

Моят опит с поддръжката на клиенти на GreenGeeks беше страхотен. Времето за реакция на чат на живо беше страхотно, а персоналът за поддръжка – много полезен.
Поддръжка на чат GreenGeeks

GreenGeeks определено получава високи оценки в тази категория.

Среща с изпълнителния директор на GreenGeeks Трей Гарднър

Наскоро имах удоволствието да се срещна с изпълнителния директор на GreenGeeks Трей Гарднър. Беше чудесно да чуем от първа ръка как GreenGeeks стана лидер в зеления уеб хостинг и как се стремят да осигурят възможно най-доброто хостинг изживяване за своите клиенти. Освен че е най-екологичната уеб хостинг компания, Трей говори и за това как GreenGeeks се фокусира върху не само поддръжката на клиенти, но и върху успеха на клиента. Например, те винаги търсят подобрения за блогъри, разработчици и дизайнери на WordPress.
Майкъл Джеймс и Трей ГарднърСреща с изпълнителния директор на GreenGeeks Трей Гарднър

Ето връзката към интервюто ми с Трей.

GreenGeeks помага да покажете, че сте екологични!

Вече можете да покажете на всички, които посещават вашия уебсайт, че ви интересува околната среда и да използвате най-добрия зелен хостинг. GreenGeeks вече създаде няколко страхотни значки, които можете да включите в уебсайта си. Ето само извадка от някои значки, от които можете да избирате. Това е чудесен начин да покажете, че имате 300% зелен уебсайт!
greengeeks-сайт-значки

Още отзиви за GreenGeeks

GreenGeeks срещу A2 хостинг
GreenGeeks срещу Bluehost
GreenGeeks срещу GoDaddy
GreenGeeks срещу HostGator
GreenGeeks срещу InMotion
GreenGeeks срещу iPage
GreenGeeks срещу SiteGround

И, има много други клиенти на GreenGeeks, които са изключително доволни от уеб хостинга си. Ето само извадка от това, което другите трябва да кажат:
greengeeks-клиента мнения

Често задавани въпроси за GreenGeeks

Какво прави GreenGeeks по-добър?
GreenGeeks е не само един от най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги за уебсайтове WordPress, Joomla и Drupal, но те са и лидерите в индустрията, когато става въпрос за зелен уеб хостинг.

Как е уеб хостинг зелен?
Индустрията за уеб хостинг е един от най-големите замърсители на околната среда. И центровете за данни трябва да изразходват огромни количества енергия, за да поддържат всички сървъри и друго оборудване хладно. Въпреки това, замествайки използваната енергия с кредити за възобновяема енергия и прилагайки други екологични бизнес практики, някои уеб-домакини успешно предоставят зелен хостинг.

Какво прави GreenGeeks екологични?
GreenGeeks замества използваната от тях енергия три пъти повече от мрежата. Те работят с екологичната фондация Bonneville за закупуване на вятърна енергия, която се поставя обратно в мрежата. От 2009 г. GreenGeeks е призната за партньор на Green Power от Агенцията за опазване на околната среда на САЩ.

Колко струва GreenGeeks?
В момента GreenGeeks споделени хостинг планове са достъпни, както следва:
Лите – 2,95 долара за месец.
Pro – 5,95 долара за месец.
Премия – $ 11.95 месечно.

Как се сравнява цената на GreenGeeks с другите?
GreenGeeks е с изключително конкурентни цени и предоставя някои от най-добрите стойности на всички налични планове за уеб хостинг. Ето как те сравняват с SiteGround и Bluehost:

GreenGeeksSiteGroundBluehost
Ecosite Starter – $ 2,95 месечно.
Ecosite Pro – 5,95 долара за месец.
Ecosite Premium – $ 11.95 месечно.
Старт – 3,95 долара на месец.
GrowBig – $ 5,95 на месец.
GoGeek – $ 11.95 месечно.
Основни – $ 2,95 месеца.
Плюс – 5,45 щ.д..
Pro – 13,95 щ.д..

GreenGeeks е част от EIG?
Не. GreenGeeks е собственост и се управлява независимо. Те са бизнес от 2008 г..

Къде се намира GreenGeeks?
GreenGeeks е със седалище в Южна Калифорния.

Къде се намират центрове за данни на GreenGeeks?
Понастоящем GreenGeeks има центрове за данни в САЩ, разположени в Чикаго, Илинойс и Феникс, Азия. Те също имат център за данни в Монреал, Си Ен и Амстердам, Ню Йорк. Можете да изберете кой център за данни е домакин на вашия уебсайт.

Как работи процесът на миграция в GreenGeeks?
GreenGeeks предлага безплатни услуги за миграция на уебсайтове за всички свои клиенти. След като се регистрирате с GreenGeeks, просто влезте в таблото за управление на акаунта си и изпратете заявка за прехвърляне на уебсайт.

Как работят мащабируемите ресурси там, където не е необходимо да надграждате до VPS?
С GreenGeeks споделен хостинг план можете да закупите допълнителни ресурси като памет или RAM, вместо да се налага да надграждате до по-скъп VPS хостинг план.

GreenGeeks включва ли организиране на уебсайт?
В момента не. Но това е в творбите и те планират да го включат скоро.

Препоръки

GreenGeeks продължава да предоставя отличен уеб хостинг. Изглежда, че правят всичко както трябва, а аз бях много впечатлен от тяхното обслужване и подкрепа. Последните подобрения с тяхната споделена хостинг платформа направиха GreenGeeks още по-добра хостинг опция, която осигурява изключителна бързина и производителност на уебсайта, страхотни функции за всички видове сайтове и отзивчива поддръжка на клиенти.

GreenGeeks е идеален за тези собственици на уебсайтове, които търсят натоварен с хостинг план за уеб хостинг, който включва не само функциите, от които се нуждаят в момента, но и ресурсите, от които ще се нуждаят в бъдеще с развитието на сайта им. Затова имайте предвид този съвет: Ако имате нужда от хостинг план, който включва неограничено пространство и ширина на честотната лента (плюс ви позволява да хоствате неограничено количество домейни), не е необходимо да плащате за по-висока цена, споделен хостинг план с по-висока цена. Можете да изберете най-добрия зелен хостинг и да получите всички необходими функции с GreenGeeks.

Кликнете тук за повече подробности относно GreenGeeks

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map