Pregled GreenGeeksa (2020)

greengeeks recenzija


2019 najbolji web hostingNajbolji zajednički hosting, najbolji zeleni web hosting Kada je riječ o zelenom web hostingu, GreenGeeks je drugi. Omogućen 300% obnovljive energije, ova web hosting tvrtka sa sjedištem u Južnoj državi Kaliforniji zaslužuje ozbiljno razmatranje onih koji traže kvalitetan plan zajedničkog hostinga. Ako ste pošteno tražili Recenzije GreenGeeksa, evo mog pregleda na temelju mojih iskustava kao GreenGeeks kupca.

GreenGeeks hosting planovi

GreenGeeks sada nisu samo prenovili platformu Shared Hosting, već su proširili i svoju hosting mrežu. Prije toga, ponudili su jedan hosting paket koji je sve uključio. Sada su se pridružili većini ostalih domaćina koji imaju tri različite razine planova zajedničkog web hostinga. Postoje nove prednosti i nedostaci nove strukture.
greengeeks-hosting-planovi
Uz pozitivnu stranu, njihov hosting sada možete dobiti za samo 2,95 dolara mjesečno. S druge strane, hosting hosting plan na ulaznoj razini ne uključuje neke značajke GreenGeeks-ove prepravljene hosting platforme. Na primjer, ako želite njihovu Powercache tehnologiju ili povećanu snagu performansi, morat ćete dobiti njihov Pro ili Premium hosting plan.

Za većinu novih i osobnih vlasnika web stranica, početni plan nivoa za početnike je više nego dovoljan. A s novom nižom cijenom ulazne razine, sjajno je započeti s tim. Uvijek možete nadograditi kasnije ako trebate.

Značajke GreenGeeksa

Jako smo impresionirani onim što je uključeno u GreenGeeks hosting plan. Uz neograničen web prostor i prijenos podataka, evo nekoliko značajki za koje obično morate platiti više na drugim mjestima:

 • Domaćin neograničene domene (profesionalni i premium planovi)
 • Besplatno ime domene
 • Besplatna migracija web stranica
 • Besplatno sigurnosno kopiranje podataka i besplatno vraćanje podataka (jednom mjesečno)
 • Besplatni alati za marketing i marketing

Nova obnovljena platforma za hosting

GreenGeeks je sada još bolji! U 2017. godini GreenGeeks je objavio novu obnovljenu zajedničku hosting platformu. Rezultati pokazuju značajna poboljšanja u brzini i sigurnosti. Prvo, oni sada pružaju skalabilne računalne resurse, što znači da ako vam treba više snage za hosting, ne morate nadograditi na skuplji VPS hosting plan. Neki od ostalih poboljšanja brzinske tehnologije uključuju LiteSpeed ​​web poslužitelje, MariaDB poslužitelje baza podataka i, što je najimpresivnije, njihovu novu Powercache tehnologiju.

Sa sigurnosne strane, GreenGeeks sada nudi sigurnosno skeniranje u stvarnom vremenu, proaktivno praćenje poslužitelja, Linux Secure File System i bolju izolaciju računa. A za korisnike WordPressa u 2018. godini izdali su svoju novu brute force prijavu, WordPress Protect. Uz WordPress Protect mogu se otkriti i zatvoriti zlonamjerni pokušaji prijave na web stranice. Najbolje od svega, to je automatski omogućeno za svaki hosting račun.

Više pojedinosti o novim poboljšanjima potražite u mom članku pod nazivom Testirani prenovljeni hosting hosting platformu GreenGeeks. Slijedi popis glavnih poboljšanja i dodataka s novom platformom.

Sigurnost:

 • Sigurnosno skeniranje u stvarnom vremenu
 • Proaktivno praćenje poslužitelja
 • Poboljšana izolacija računa hosting računa
 • Linux siguran sistem datoteka
 • WordPress zaštititi zaštitu od brutala

Ubrzati:

 • Powercache tehnologija
 • LiteSpeed ​​web poslužitelji
 • MariaDB poslužitelji baza podataka
 • Mreža za isporuku sadržaja Cloudflare
 • Omogućen je HTTP / 2
 • PHP 7 omogućeno

Pravi zeleni web hosting

GreenGeeks Green hosting
GreenGeeks je uistinu vodeća industrija u web hostingu sa zelenom energijom. Njihova 300-postotna obveza za obnovljivu energiju znači da za energiju koju troše vraćaju tri puta više energije vjetra u mrežu.

Sada je dostupno 5 podatkovnih centara

Kao dio svoje obnovljene infrastrukture za hosting, GreenGeeks sada ima pet lokacija podataka centra: Chicago, IL; Phoenix, AZ; Toronto, CAN; Montreal, CAN; i Amsterdam, NL.

GreenGeeks sada uključuje besplatni šifriraj Wildcard SSL

A vijest je još bolja u pogledu sigurnosti web stranica. GreenGeeks sada nudi Free Let’s Encrypt Wildcard SSL certifikate sa svojim hosting planom. Ako se pitate zašto već nisu pružili besplatni Šifriraj SSL kao što to čine mnogi drugi web domaćini, postoji dobar razlog. GreenGeeks se želio osigurati vrhunskim rješenjem za izbjegavanje prekida usluge obnove certifikata koji se mogu dogoditi sa standardnim šifriranjem SSL-a Let’s Encrypt. Osim toga, željeli su učinkovitije rješenje za vlasnike web lokacija tako da im ne treba više certifikata za istu domenu. S Let’s Encrypt Wildcard SSL-om GreenGeeks je u mogućnosti bolje kontrolirati cijeli proces.

A sada je postupak SSL certifikata u GreenGeeksu još lakši sa njihovim novim Let’s Encrypt SSL Installerom (vidi dolje).

Prijaviti se

Registracija GreenGeeks
GreenGeeks prihvaća plaćanje kreditnom karticom ili PayPalom, a postupak prijave vrlo je brz i jednostavan.

Registracija GreenGeeks Hvala
Ne budite uznemireni ako nakon prijave ne dobijete trenutni odgovor e-poštom. GreenGeeks će potvrditi vašu kupnju prije nego što vam pošalje podatke vašeg računa.

U mom slučaju trebalo je oko 20 minuta. Primat ćete nekoliko e-poruka od GreenGeeksa: Pojedinosti o prijavi upravitelja računa; Računi za kupce i plaćanja; i nove informacije o računu (upravljačka ploča i FTP prijave, poslužitelji imena itd.)
Prijavi se GreenGeeks Email Account Manager

Nešto kasnije, također ćete primiti e-poštu od izvršnog direktora GreenGeeksa Treyja Gardnera i pozdraviti vas i pružiti popise stavki novim kupcima i onima koji prenose web mjesto mogu pratiti da biste započeli. Iskusni webmasteri neće trebati slijediti sve ove korake, ali to je lijep dodir za novorođenče.
GreenGeeks Email Trey Gardner

GreenGeeks sučelje upravitelja računa

Iako je nadzorna ploča upravitelja računa GreenGeeksa oduvijek bila jednostavna za upotrebu, nova verzija sadrži mnogo korisnije informacije i omogućava vam izravan pristup više funkcija. U okviru novog upravitelja računa, ne samo da možete pristupiti svom cPanelu, već možete upravljati svim svojim planovima i domenama hostinga, upravljati SSL certifikatima i pristupiti vašim ulaznicama za podršku i bazi znanja GreenGeeks.
greengeeks-račun-voditelj

Jako mi je drago što uz GreenGeeks hosting pružate cPanel. cPanel je moje omiljeno sučelje web hostinga jer je izuzetno jednostavno za navigaciju i upotrebu. S hostingom GreenGeeks cPanel imat ćete pristup WordPressu, Joomli, Drupalu i mnogim drugim aplikacijama za stvaranje vrste web stranice koja vam je potrebna.
GreenGeeks cPanel

Hajde da šifriramo instalaciju SSL-a

Mnogi web domaćini sada uključuju besplatne šifrirane SSL certifikate Let’s Encrypt sa svojim hosting planovima. Međutim, postupak instaliranja SSL-a sa vašom domenom nije uvijek tako jednostavan kao što bi trebao biti. No, s GreenGeeks-ovim novim instalacijskim programom Let’s Encrypt – dostupan unutar nove nadzorne ploče upravitelja računa – dodavanje zamišljenih SSL-ova vašim domenama sada je lagano.
greengeeks-omogućuje šifriranje SSL instalater

Najveće prednosti koje dobijate sa GreenGeeks Let’s Encrypt SSL Installerom su u tome što vam je jednostavna instalacija SSL certifikata jednim klikom, e-pošta i poddomene automatski su osigurani, a SSL certifikati se automatski obnavljaju.

Učinkovitost web stranice

Do sada sam imao samo pozitivna iskustva s gostovanjem web stranice i radom putem e-pošte na GreenGeeks-u. Brzina i dostupnost web mjesta bili su izvrsni, a nisu imali problema ni na strani e-pošte. Zapravo, e-pošta je bila super brza.

Moje vlastito iskustvo s GreenGeeksom pokazalo je da možete dobiti vodeći zeleni web hosting bez žrtvovanja robusnih značajki web hosting plana.

Ažurirani rezultati ispitivanja brzine

Kao kupac GreenGeeksa, imao sam puno prilika da iskusim njihov web hosting. U 2019. godini nadogradio sam na GreenGeeks Ecosite Premium plan hostinga. A s njihovom novom prenovljenom hosterskom platformom napravili smo dodatna testiranja. Drago mi je što mogu izvijestiti da smo otkrili da se brzina web stranice definitivno poboljšala u svim regijama SAD-a. Ispod su neki uzorci podataka. GreenGeeks nudi neke od najboljih i najdosljednijih brzina web stranice koje sam ikada doživio.
Rezultati ispitivanja brzine GreenGeeksa

Korisnička podrška

Moje iskustvo s GreenGeeks korisničkom podrškom je izvrsno. Vremena reakcije na chat uživo bila su sjajna, a pomoćno osoblje vrlo korisno.
Podrška za GreenGeeks chat

GreenGeeks definitivno dobiva visoke ocjene u ovoj kategoriji.

Sastanak s izvršnim direktorom GreenGeeksa Treyem Gardnerom

Nedavno sam imao zadovoljstvo susresti se s izvršnim direktorom GreenGeeksa Treyem Gardnerom. Bilo je sjajno čuti iz prve ruke kako je GreenGeeks postao lider u zelenom web hostingu i kako nastoje pružiti najbolje moguće iskustvo hostinga svojim klijentima. Osim što je web hosting tvrtka koja je najprihvatljivija za okoliš, Trey je također govorio o tome kako se GreenGeeks usredotočuje na ne samo korisničku podršku, već i na uspjeh korisnika. Na primjer, uvijek žele poboljšati WordPress blogere, programere i dizajnere.
Michael James i Trey GardnerSastanak s izvršnim direktorom GreenGeeksa Treyem Gardnerom

Evo poveznice na moj intervju s Treyjem.

GreenGeeks vam pomaže pokazati da ste ekološki prihvatljivi!

Sada možete pokazati svima koji posjećuju vašu web stranicu da se brinu o okolišu i da koriste najbolji zeleni web hosting. GreenGeeks je sada stvorio nekoliko sjajnih bedževa koje možete uključiti na svoju web stranicu. Ovdje je samo uzorak nekih oznaka koje možete birati. Odličan je način da pokažete da imate 300% zelenu web stranicu!
greengeeks-web-značke

Više recenzija GreenGeeksa

GreenGeeks vs A2 hosting
GreenGeeks vs Bluehost
GreenGeeks vs GoDaddy
GreenGeeks vs HostGator
GreenGeeks vs InMotion
GreenGeeks vs iPage
GreenGeeks vs SiteGround

A postoje i mnogi drugi korisnici GreenGeeksa koji su vrlo zadovoljni svojim web hostingom. Ovdje je samo uzorak onoga što drugi moraju reći:
greengeeks-kupca recenzije

FAQ o GreenGeeks-u

Što GreenGeeks čini boljima?
GreenGeeks nije samo jedan od najboljih web hosting pružatelja web stranica WordPress, Joomla i Drupal, već su i vodeća u industriji kada je u pitanju green web hosting.

Kako je web hosting zeleno?
Industrija web hostinga jedan je od najvećih zagađivača okoliša. A podatkovni centri moraju trošiti ogromne količine energije da bi svi poslužitelji i ostala oprema bili svježi. Međutim, zamjenom korištene energije kreditima za obnovljive izvore energije i primjenom drugih ekološki prihvatljivih poslovnih praksi, neki web domaćini uspješno pružaju zeleni web hosting.

Što GreenGeeks čini ekološkim?
GreenGeeks zamjenjuje utrošenu energiju za tri puta veću količinu energije. Surađuju s Bonnevilleovom ekološkom fondacijom za kupnju energije vjetra koja se vraća u mrežu. Američka agencija za zaštitu okoliša GreenGeeks je od 2009. godine prepoznata kao Green Power partner.

Koliko košta GreenGeeks?
Trenutno su GreenGeeks dijeljeni planovi hostinga dostupni na sljedeći način:
Lite – 2,95 dolara mjesečno.
Pro – 5,95 dolara mjesečno.
Premium – 11,95 USD mjesečno.

Kako se troškovi GreenGeeksa uspoređuju s drugima?
GreenGeeks je vrlo konkurentne cijene i pruža neke od najboljih vrijednosti svih dostupnih web hosting planova. Evo kako oni uspoređuju sa SiteGround i Bluehost:

GreenGeeksSiteGroundBluehost
Ekosit Starter – 2,95 dolara mjesečno.
Ecosite Pro – 5,95 dolara mjesečno.
Ekosite Premium – 11,95 USD mjesečno.
Startup – 3,95 USD mjesečno.
GrowBig – 5,95 dolara mjesečno.
GoGeek – 11,95 dolara mjesečno.
Osnovni – 2,95 dolara mjesečno.
Plus – 5,45 USD mjesečno.
Pro – 13,95 dolara mjesečno.

Je li GreenGeeks dio EIG-a?
Ne. GreenGeeks je neovisno u vlasništvu i upravlja. U poslu su od 2008. godine.

Gdje se nalazi GreenGeeks?
Sjedište tvrtke GreenGeeks je u južnoj Kaliforniji.

Gdje se nalaze GreenGeeks podatkovni centri?
Trenutno GreenGeeks ima podatkovne centre u SAD-u koji se nalaze u Chicagu, IL i Phoenixu, AZ. Oni također imaju podatkovni centar u Montrealu, CN i Amsterdamu, NL. Možete odabrati koji će podatkovni centar biti domaćin vaše web stranice.

Kako funkcionira proces migracije u GreenGeeksu?
GreenGeeks nudi besplatne usluge migracije web stranica za sve svoje kupce. Nakon prijave s GreenGeeksom, samo se prijavite na nadzornu ploču vašeg upravitelja računa i podnesite zahtjev za prijenos web lokacije.

Kako funkcioniraju skalabilni resursi tamo gdje ne trebate nadograditi na VPS?
S GreenGeeksovim zajedničkim planom hostinga možete kupiti dodatne resurse, poput memorije ili RAM-a, umjesto da morate nadograditi na skuplji VPS hosting plan.

Sadrži li GreenGeeks postavljanje web mjesta?
Trenutno ne. Ali to je u radovima i planiraju ga uskoro uključiti.

preporuke

GreenGeeks i dalje pruža odličan web hosting. Čini se da rade kako treba, a ja sam bio impresioniran njihovom uslugom i podrškom. Nedavna poboljšanja s njihovom zajedničkom hosting platformom učinili su GreenGeeks još boljom opcijom hostinga koja pruža izvanrednu brzinu i performanse web stranica, sjajne značajke za sve vrste web lokacija i brzu korisničku podršku.

GreenGeeks je idealan za one vlasnike web stranica koji traže plan web hostinga sa opterećenim vrijednostima koji uključuje ne samo potrebne funkcije u ovom trenutku, već i resurse koji će im trebati u budućnosti kako njihova web stranica raste. Stoga imajte na umu ovaj savjet: Ako vam treba hosting plan koji uključuje neograničen prostor i širinu pojasa (plus omogućuje vam hostiranje neograničene količine domena), ne morate platiti za viši cjenovni plan dijeljenog hostinga. Možete se odlučiti za vrhunski zeleni web hosting i dobiti sve potrebne funkcije pomoću GreenGeeksa.

Kliknite ovdje za više detalja o GreenGeeks-u

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map